tugcess
Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Haftanın konuğu kim olsun? Anketimize katılmak istermisiniz?
Katıldım bile
Haftanın konuğu kim olsun? Anketimize katılmak istermisiniz?
Bende dün katılmıştım bileeeeHaftanın konuğu kim olsun? Anketimize katılmak istermisiniz?
Saolasın canımHayırlı pazarlar kızlar ancak gelebildim
Hoşgeldin bu arada ben kaçırdım mi isim neydi ben baharHayırlı pazarlar kızlar ancak gelebildim
Saolasın canım çok şükür verilmiş sadaamız varmış@Beynimobez canım geçmiş olsun esin rahatsizlanmis.Allah beterinden korusun bu ters tepkimeler sıkıntılı biraz siz ucuz atlatmissiniz
Bu haftaki hedefler
Mefkurem - 500
~NarTanesi~ -1.5
Vayyy pazar pazar masallahin var
Biz birazdan belki dunurlere gidecez
Aksamda gorumcemin dunuru cagirmis
Manti yemeyey)
Benimde kendime canim sıkılıyo bazen gercekten vucudumu kendimi bilemiyorum kaybediyorum dun kendi kendimi teselli etmistim yedin ama yarin sabahtan spora gideceksin diye herifi yolladim ama dolu yagiyordu servise zor bindirdim eve de islanarak geldim hala yagmur atiyor cikamadim spora yattikca bi vicdan azabi cekiyorum ki sorma pinarr
Hayırlı pazarlar kızlar ancak gelebildim
Bu haftaki hedefler
Mefkurem - 500
Ponibon -1
P.nrrr -900
~NarTanesi~ -1.5
Çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış. İyi mi bari şimdi enişte?ay ne koca meraklısınız çenesi düşüksünüz siz ya
Gece acildeydim kızlar eşim antibiyotik içti peşine ballı süt içti etkileşim olmuş bütün vücudu kabardı dili şişti gözleri kan çanağı adama bişey olacak diye çok korktum ishal istifra fenaydı anlıycanız
Daha geçen arkadaşım ilaçtan vefat etti aklıa bide o geldi hemen acile götürdüm serum taktılar kendine geldi şükür iyi şimdi
@Ponibon canimmmm hoşgeldin
Maşallah kız profesör olacan şimdiKızlar iyice manyaklaştım ben sürekli diyet, beslenme kitabı alıyorum. Taktım kafaya şimdi gidip 3-5 tane daha alacam
Ekli dosyayı görüntüle 21662
44 yaşındaydı. Şey yani 22 diyecektimEylem abla kaç yaşındaydı
Hayırlı pazarlar kızlar, sabahtan beri ara ara okuyorum ama anca yazmaya fırsat oldu. Güne biraz geç başladık bugün. Gözümü bi açtım saat 11 olmuş.
Çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış. İyi mi bari şimdi enişte?
Maşallah kız profesör olacan şimdi
44 yaşındaydı. Şey yani 22 diyecektim
Bu haftaki hedefler
Mefkurem - 500
Ponibon -1
P.nrrr -900
İkra -1 ( en az)
geç değil al yarın sabah ölçülerini nasıl olsa daha inceleceksinKızlar dünkü yediğim pizzaya rağmen kilom sabit. En az yarım kilo artı çıkar sanıyordum. Bugün daha dikkatli olucam, yarınki bildirime biraz eksi geleyim bari. Bu arada aynadan bakınca yüzümün biraz da olsa küçüldüğünü fark etmek çok motive ediyor beni. Üst göbek de bayağı azaldı. Keşke başlamadan önce ölçülerimi alsaydım kıyaslardım şimdi
Saol canım şükür iyi hemşon ateş ara ara kaşınma yarına düzelir inşallahHayırlı pazarlar kızlar, sabahtan beri ara ara okuyorum ama anca yazmaya fırsat oldu. Güne biraz geç başladık bugün. Gözümü bi açtım saat 11 olmuş.
Çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış. İyi mi bari şimdi enişte?
Maşallah kız profesör olacan şimdi
44 yaşındaydı. Şey yani 22 diyecektim
Bu haftaki hedefler
Mefkurem - 500
Ponibon -1
P.nrrr -900
İkra -1 ( en az)
Aldım bilegeç değil al yarın sabah ölçülerini nasıl olsa daha inceleceksin
Allah korumuş... Hemşom? Konyalı mıydı eşin? Ya ben sizin isimleri niye aklımda tutamıyorum? Allah tan önümde en az 1 sene var nasıl olsa öğrenirim.Saol canım şükür iyi hemşon ateş ara ara kaşınma yarına düzelir inşallah
İyiyim canım sen nasılsın?nasılsınız kızlaaarrr