Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
@Beynimobez canım geçmiş olsun esin rahatsizlanmis.Allah beterinden korusun bu ters tepkimeler sıkıntılı biraz siz ucuz atlatmissiniz
Saolasın canım çok şükür verilmiş sadaamız varmış
2-3 ay önce gencecik bi arkadaşımı bu sebeple kaybettim ne yazıkki bu olayda aklıma geldi inan öldüm öldüm dirildim eşimede belli etmiyorum korkmasın diye içten içe kendimi yedim gece Allah korudu şükür

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Vayyy pazar pazar masallahin var:hopp:

Biz birazdan belki dunurlere gidecez
Aksamda gorumcemin dunuru cagirmis
Manti yemeyey)

Ewet mecbur hissettm kendmi dünden sonra zaten cumada güzel yemistm ve bugunki artiyi görünce:saskin:
Abla sen ne yicen mantimi yoksam :sopa:

Benimde kendime canim sıkılıyo bazen gercekten vucudumu kendimi bilemiyorum kaybediyorum dun kendi kendimi teselli etmistim yedin ama yarin sabahtan spora gideceksin diye herifi yolladim ama dolu yagiyordu servise zor bindirdim eve de islanarak geldim hala yagmur atiyor cikamadim spora yattikca bi vicdan azabi cekiyorum ki sorma pinarr:hihi::mad:

E canim herseferinde bu duygulari yasamakta yorar sen artik ceki düzen ver kendine :sopa: bak ben haftada bir oluyo onu bile zor toparliyorm yani

Hayırlı pazarlar kızlar ancak gelebildim

Hayirli pazarlar canim haftaya hedefin kac kilo :)

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Hayırlı pazarlar kızlar, sabahtan beri ara ara okuyorum ama anca yazmaya fırsat oldu. Güne biraz geç başladık bugün. Gözümü bi açtım saat 11 olmuş:).

ay ne koca meraklısınız çenesi düşüksünüz siz ya :)
Gece acildeydim kızlar eşim antibiyotik içti peşine ballı süt içti etkileşim olmuş bütün vücudu kabardı dili şişti gözleri kan çanağı adama bişey olacak diye çok korktum ishal istifra fenaydı anlıycanız
Daha geçen arkadaşım ilaçtan vefat etti aklıa bide o geldi hemen acile götürdüm serum taktılar kendine geldi şükür iyi şimdi :(
@Ponibon canimmmm hoşgeldin
Çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış. İyi mi bari şimdi enişte?

Kızlar iyice manyaklaştım ben sürekli diyet, beslenme kitabı alıyorum. Taktım kafaya şimdi gidip 3-5 tane daha alacam

Ekli dosyayı görüntüle 21662
Maşallah kız profesör olacan şimdi:)
Eylem abla kaç yaşındaydı
44 yaşındaydı:). Şey yani 22 diyecektim :D

Bu haftaki hedefler

Mefkurem - 500
Ponibon -1
P.nrrr -900
İkra -1 ( en az)

_ikra_

Tepki
1.522
Kızlar dünkü yediğim pizzaya rağmen kilom sabit;). En az yarım kilo artı çıkar sanıyordum. Bugün daha dikkatli olucam, yarınki bildirime biraz eksi geleyim bari:). Bu arada aynadan bakınca yüzümün biraz da olsa küçüldüğünü fark etmek çok motive ediyor beni. Üst göbek de bayağı azaldı. Keşke başlamadan önce ölçülerimi alsaydım kıyaslardım şimdi:(

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Hayırlı pazarlar kızlar, sabahtan beri ara ara okuyorum ama anca yazmaya fırsat oldu. Güne biraz geç başladık bugün. Gözümü bi açtım saat 11 olmuş:).

Bu haftaki hedefler

Mefkurem - 500
Ponibon -1
P.nrrr -900
İkra -1 ( en az)

Hepsi birbirinden farklı olduğu için prof olamıyorum bence :)))

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Kızlar dünkü yediğim pizzaya rağmen kilom sabit;). En az yarım kilo artı çıkar sanıyordum. Bugün daha dikkatli olucam, yarınki bildirime biraz eksi geleyim bari:). Bu arada aynadan bakınca yüzümün biraz da olsa küçüldüğünü fark etmek çok motive ediyor beni. Üst göbek de bayağı azaldı. Keşke başlamadan önce ölçülerimi alsaydım kıyaslardım şimdi:(
geç değil al yarın sabah ölçülerini nasıl olsa daha inceleceksin

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400

Bu haftaki hedefler

Mefkurem - 500
Ponibon -1
P.nrrr -900
İkra -1 ( en az)
Saol canım şükür iyi hemşon ateş ara ara kaşınma yarına düzelir inşallah

_ikra_

Tepki
1.522
geç değil al yarın sabah ölçülerini nasıl olsa daha inceleceksin
Aldım bile;)

Saol canım şükür iyi hemşon ateş ara ara kaşınma yarına düzelir inşallah
Allah korumuş... Hemşom? Konyalı mıydı eşin? Ya ben sizin isimleri niye aklımda tutamıyorum? Allah tan önümde en az 1 sene var nasıl olsa öğrenirim:).

nasılsınız kızlaaarrr
İyiyim canım sen nasılsın?
Evdekilerin yemeğini pişirdim , kendime de geçen günden kalan Brüksel lahanasını çıkardım;(
Bitsin de kurtulayım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar