Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
nasılsınız kızlaaarrr

İyiyim ben sen nasılsın şekerim:harika:

Dün spor yapamamıştım, şimdi Leslie yapayım,akşama da eliptik sürerim. Hazır tv boştayken Leslie teyzemi açayım:)

Ayyy ben sporsuzluktan ölecem galibaaa. Yarın sahalara dönecem Allah kısmet ederse. Bir fitness salonuna yazılayım diyorum sırf eliptik için, bir de kendi salonuma gitsem hafta kapanır işte
Spor yapacan diye kıskandım zannımca

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Aldım bile;)

Allah korumuş... Hemşom? Konyalı mıydı eşin? Ya ben sizin isimleri niye aklımda tutamıyorum? Allah tan önümde en az 1 sene var nasıl olsa öğrenirim:).

İyiyim canım sen nasılsın?
Evdekilerin yemeğini pişirdim , kendime de geçen günden kalan Brüksel lahanasını çıkardım;(
Bitsin de kurtulayım ;)
Kız habinar yasemin ben eşim kululu sana sormuştum ya neresinden diye :)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Aynen hepsi başka birşey diyor sonra ben sinirlenip gidip biskrem yiyorum:)))
Çıldıracam resmen, bıktım usandım vallahi

Ben olsam o kestaneli pastayı yerdim aferin sana :))))

Beyin obezliğini beyin yenebiliyor tatlım. Mide sindirimi yapmazsa öğünlerde tam doymazsan o beyin hep aç oluyormuş.

Bu hafta ya ona başlicam ya canan karatayın yeni kitabına. Karar veremedim henüz

Umayın detoksları bize göre değil canım. Aldım ama boş, zamanında detoksların alasını yapan biri olarak, umayın detokslarına cesaretim yok
Ama isterseniz tabiiki paylaşırım

Çalışan için geç kahvaltı imkansız dolayısıyla 2 öğün de az. Ve doğal yiyecek de yok pazarda markette.

Bu hafta başlamayı düşündüğüm kitap, canan teyzenin son kitabıyla bu arasında gidip geliyorum
Kocaman aferin hemde dimi:yes:
Kuzum benim sorunum açlık değil fark etmişsindir menumerim 3 ogunlu tok tutacak şekilde porsiyonlardan oluşuyor
Ama şöyleki mesala 10 gün bozmadim diyelim sonra bı iştah patlaması oluyor ve yarın diyet yapicam yiyebildigini ye diye biri içimden söylüyor sanki,yada misafir gelecek yada önemli bir gün yada mutsuzum diyelim işte o zaman bütün konsantre bozuluyor stresle beraber ne yediğimi bilmeden yiyorumda yiyorum bunu cozemezsem hiç bir zaman korumayi basaramiycam:grip:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Ekli dosyayı görüntüle 21666 Kızlar dün doktora son 1 aydır yaşadığım bağırsak probleminden de bahsettim.
3-4 gün için çok uzun diyor ama bazı kaynaklar 3 günde bir bağırsak çalışmasına normal diyordu.
Kafayı takmaktan böyle oldum galiba

Bu da az önce aldığım kitaplar, çikolatalar annemle ablamın. Kahve benim
Bence o bağırsak hergun bosalmali
Kabuska çok iyi geliyor tavsiye ederim:)

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
Aldım bile;)

Allah korumuş... Hemşom? Konyalı mıydı eşin? Ya ben sizin isimleri niye aklımda tutamıyorum? Allah tan önümde en az 1 sene var nasıl olsa öğrenirim:).

İyiyim canım sen nasılsın?
Evdekilerin yemeğini pişirdim , kendime de geçen günden kalan Brüksel lahanasını çıkardım;(
Bitsin de kurtulayım ;)

Bende iyiyim canım ben akşam kahvaltı gibi yaptım hiç canım yemek yapmak istemedi valla maç var şimdide maç izliyoz ailecenek:D

İyiyim ben sen nasılsın şekerim:harika:

Ayyy ben sporsuzluktan ölecem galibaaa. Yarın sahalara dönecem Allah kısmet ederse. Bir fitness salonuna yazılayım diyorum sırf eliptik için, bir de kendi salonuma gitsem hafta kapanır işte
Spor yapacan diye kıskandım zannımca

Bende iyiyim tatlım bende sporrrr istiyorummmm

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
:yes: Spor listemizz :zipla:

Cuma + Cumartesi + Pazar + Pazartesi + Sali + Carsamba + Persembe

P.nrrr: 30 + 100 + 204 + -- + -- + -- + --
Nartanesi: 215 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ayyulduz: -- + 185 + -- + -- + -- + -- + --
KöyünDelisi: -- + 185 + -- + -- + -- + -- + --
Beyazpapaty.: -- + 136 + -- + -- + -- + -- + --
Ikra: 140 + -- + -- + -- + -- + -- + --

Haydinnn Kizlar Spor'aaa :uc:

Yarin ara tarti sonra bi bakmisiz cuma gelmiss:hobba:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menümüde yazayim:

11:30 1 kuru incir

12:00 1 tb ekmek, yarim yumurta(esimle 1 taneyi beraber yedik), 1kk peynir, 1ck salca, 6zeytin, domates biber salatalik

15:00 3 yk yogurt, 1tk keten tohumu, 1tkchia tohumu, 2tk yulaf ezmesi, 1tk pekmez, 1 tk zeytinyag

18:00 1 cupra, bol Salata

19:30 2 kare bitter ( bu aralar öyle bi tatli krizim varki zor tutuyorm kendmi)

2 fincan yesilcay
3lt Su
5 mil leslie = 204 puan

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Ekli dosyayı görüntüle 21667 kova Burcuyum ben :D
maşallah değiştirdigim nickleri bile biliyor kocayı bulmasan zaten beni istemeye gelecektin galiba haha
Yok hedefim kız doğurup kuzeyi almaktı ama ikinciye artık kısmet :haha::haha::haha:
Ya kızlar reglm gecikti test yaptm bugğn negatif çıktı çok fena hastayım ilaç kullanamıyorum şüphelendiğim içindee
Ay sen istiyordun bu ara Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Kadın resmen pisikolejik vaka çıktı korktum ben bu kendini nanelikekik sanan erikten:krizz:

Sen hiç konuşma bence dilek nigar savaştı karışımı :duyuru::duyuru::duyuru:

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Menümüde yazayim:

11:30 1 kuru incir

12:00 1 tb ekmek, yarim yumurta(esimle 1 taneyi beraber yedik), 1kk peynir, 1ck salca, 6zeytin, domates biber salatalik

15:00 3 yk yogurt, 1tk keten tohumu, 1tkchia tohumu, 2tk yulaf ezmesi, 1tk pekmez, 1 tk zeytinyag

18:00 1 cupra, bol Salata

19:30 2 kare bitter ( bu aralar öyle bi tatli krizim varki zor tutuyorm kendmi)

2 fincan yesilcay
3lt Su
5 mil leslie = 204 puan
Afiyet olsun canım az daha Tut kendini azıcık kaldı hedefe ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar