Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Normale dönmeye başlayan menücüğüm... tikkaaatttt !!!!

09:30 bağırsaklarım için daha önce sizinle paylaştığım sihirli karışımdan 1 tk ve limonlu ılık su
10:00 2 dilim peynir, 1 yumurta, 4-5 adet zeytin, yeşillik, 1 tk kaymak ve bal
15;00 sade türk kahvesi 1 dilim kırmızı elma
18:00 1 adet haşlanmış içli köfte ve bol renkli salata

2 litre su içtim sanırım

40 dk tempolu yürüyüş*2=80
Ben spordan saymasam da az hareket ettim yahu @P.nrrr

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Aklımda kaldihi kadarıyla
@Ayaklarımtam3kilo kilo gerçekten problem inşallah sende motive küp hedefe ve sağlığına ulasacaksin bugün vedalaştın mi herşeyle

@~NarTanesİ~ İrem geçmiş olsun soğan bal yaseminin dediği gibi şifa
Taze zencefil limon karabiber çatıda

@Beynimobez @tugcess hayırdır bal kaymağı beraber mi yediniz
Kokerec ne yav Yasemin :sopa:

@asfarovski kuzeyin takibi çok @Ponibon ile aranızda anlasın bı ara

@_ikra_ ufak kacamaklae hiç bitmiyor akşam olmusmu nutella :sopa::kavga:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112

Sagol canimm sogani hazirladim sabaha icerim zencefilde kök vardi suya limon la beraber parmak kadar bir parca attim onu iciyorum insallah gecer

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizlar haftaya pazar anneannem geliyor bi gün bende kalicak sonra Almanyaya gecicek Annemin yanina :)

Bu sayede Annemde bana biraz rahat verirde su ev islerini hallederiz insallah, esimle bakicaz bikac ev var biraz ufak ama ikimize yetcek gibiyse alicaz hayirlisiysa.

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
@Ayaklarımtam3kilo kilo gerçekten problem inşallah sende motive küp hedefe ve sağlığına ulasacaksin bugün vedalaştın mi herşeyle

@Beynimobez @tugcess hayırdır bal kaymağı beraber mi yediniz
Kokerec ne yav Yasemin :sopa:

@asfarovski kuzeyin takibi çok @Ponibon ile aranızda anlasın bı ara

@_ikra_ ufak kacamaklae hiç bitmiyor akşam olmusmu nutella :sopa::kavga:
Sorma bahar maaile kokoreç sevdalısıyız çiftliğe gittik kalorisine baktım pek bişey değil ve protein olarak geçiyo
Missss gibi tadı damağımda inan hanimis

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Kizlar haftaya pazar anneannem geliyor bi gün bende kalicak sonra Almanyaya gecicek Annemin yanina :)

Bu sayede Annemde bana biraz rahat verirde su ev islerini hallederiz insallah, esimle bakicaz bikac ev var biraz ufak ama ikimize yetcek gibiyse alicaz hayirlisiysa.
Ne iyi olmuş ananenin gitmesi yoldaş olur anneciğine ferahlar azda olsa çok sevindim canım
Ev içinde size temiz ağızla dua ediyorum bak amin demeyen kalmasın kızlarrrr
Allah ev alana yardım edermiş
İnşallah şöyle gönlünüze göre en kısa zamanda çok aramadan bunalmadan kesenize uygun bir ev çıksın karşınıza en acilinden tez zamanda aminnnn ecmainnn :kalp:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Ne iyi olmuş ananenin gitmesi yoldaş olur anneciğine ferahlar azda olsa çok sevindim canım
Ev içinde size temiz ağızla dua ediyorum bak amin demeyen kalmasın kızlarrrr
Allah ev alana yardım edermiş
İnşallah şöyle gönlünüze göre en kısa zamanda çok aramadan bunalmadan kesenize uygun bir ev çıksın karşınıza en acilinden tez zamanda aminnnn ecmainnn :kalp:

Cok sagol yasemincim vallah aminnn aminnn amin dedim :) insallah hayirlisi olur hakkimizda, Allah isteyen herkeze nasip etsin :lili:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Kizlarr ben cok kotuyum ya biraz terlemek iyi gelir heralde hareket ediyim zorlada olsa yarinda buyuk bi ihtimal regl baslayacak off ikisinin agrisi bi arada nasil gidecek yarabbim havalarda yagisli vasat bir hafta beni bekliyor galiba insallah yarin hersey cok guzel olur gunes acar agrilarim diner hepimize musmutlu gecen bir hafta olur insallah:papatya:

Sol yanım

Artık herkes gibisin
Tepki
1.035
Kizlarr ben cok kotuyum ya biraz terlemek iyi gelir heralde hareket ediyim zorlada olsa yarinda buyuk bi ihtimal regl baslayacak off ikisinin agrisi bi arada nasil gidecek yarabbim havalarda yagisli vasat bir hafta beni bekliyor galiba insallah yarin hersey cok guzel olur gunes acar agrilarim diner hepimize musmutlu gecen bir hafta olur insallah:papatya:
inşallah canım Rabbim şifa versin

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Sonunda kizi uyutup gelebildim. Benim kocisin bugun gezesi tuttu daralmis evde eve gelince de yemek telasi evi toplama bebisle ilgilenme derken anca bu saat oldu. Yorgunluktan gozlerim kapaniyor artik. Dunden pestilim cikmisti zaten son ana kadar temizligi bitiremedim artik ne kadar dagilmis ve kirlenmisse ev. Ama cok iyi oldu bana da ozlemisim arkadasimi. Bugunde bol bol resim cekindik. Eve gelince inceleyim dedim zayifladigim yuzumden o kadar belli oluyorki eski resimlerimle arads daglar kadar fark var. Dun arkadasimda diyir sen ne yaptin boyle cok zayiflamissin diye. Tabi bu gazla yemekleri gomdum mideye iki gundur hic dikkat edemedim dun zaten ne yedim ne ictim kendimde degildim kosturmacadan. Ama yapyiklarimdan hepsinin tadina baktim malesef. Neyse yarin pazartesi ve unutup sil bastan yeniden tum gucumle sahalara donuyorum. Bitaz uzun oldu cenem dustu sabah beri uzak kalinca :haha:

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
@Beynimobez canim esin icin cok gecmis olsun rabbim esirgesim ve basimizdan eksik etmesin onlari. Insallah birseyi kalmamistir.

@P.nrrr canim insallah gonlunuze gore bir ev bulup alabilirsiniz. Kucuk de olsa kendi evin olur kafan rahat olur.

@~NarTanesİ~ canim cok gecmis olsun kizlar soylemis zaten yapilacaklari insallah toparlarsin hemencecik.

Aklimda kalanlar bunlar atladigim olduysa affola. :cicek:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Okula giden bebeler olunca pazar ayrı bir telaşlı geçiyor banyosu ödevi kıyafetleri erken yatırmak için cebelesmeler derken saati 12 ettik .eskiden bizimkiler olurdu ya banyo yapar onu izlerdim yatağım içinde
"Koş Sevim koş benim adım cemil":haha:
Neyse yatam bende bu gece biraz erken yarına eksilerle açalım inşallah gurubumuzu öperim sizleri:kedim:

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ben geldimmmmm :by:

Görümcemin dünürlerine gittik manti yaptik :)
Ben yedimmi :saskin:

Tabikiii hayirrrr :zipla: sonraki pastaya ivir zivarada dokunmadim

Menümü yazip gecmise dönüyom

12.00
2 dil.firinda yumurtali oeynirli ekm.
3 zeytin
Yarim dom.

15.30
5 findik
3 ceviz

19.00 civari
2 kp.sebze cor.
1 biber 1 patlican dolma kiymali pirincli
Salata
Yogurt

Suyu ölcmedim ictim baya

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Okula giden bebeler olunca pazar ayrı bir telaşlı geçiyor banyosu ödevi kıyafetleri erken yatırmak için cebelesmeler derken saati 12 ettik .eskiden bizimkiler olurdu ya banyo yapar onu izlerdim yatağım içinde
"Koş Sevim koş benim adım cemil":haha:
Neyse yatam bende bu gece biraz erken yarına eksilerle açalım inşallah gurubumuzu öperim sizleri:kedim:
Sen kac yasindaydinki o zaman :)
Benim cocuklar kücüktü pazar aksam banyo yapar koltuga battaniyenin altina siralanir ona bakarlardi

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347

Canim gecmis olsun . Insallah güzel bir hafta olurr :)

Sonunda kizi uyutup gelebildim. Benim kocisin bugun gezesi tuttu daralmis evde eve gelince de yemek telasi evi toplama bebisle ilgilenme derken anca bu saat oldu. Yorgunluktan gozlerim kapaniyor artik. Dunden pestilim cikmisti zaten son ana kadar temizligi bitiremedim artik ne kadar dagilmis ve kirlenmisse ev. Ama cok iyi oldu bana da ozlemisim arkadasimi. Bugunde bol bol resim cekindik. Eve gelince inceleyim dedim zayifladigim yuzumden o kadar belli oluyorki eski resimlerimle arads daglar kadar fark var. Dun arkadasimda diyir sen ne yaptin boyle cok zayiflamissin diye. Tabi bu gazla yemekleri gomdum mideye iki gundur hic dikkat edemedim dun zaten ne yedim ne ictim kendimde degildim kosturmacadan. Ama yapyiklarimdan hepsinin tadina baktim malesef. Neyse yarin pazartesi ve unutup sil bastan yeniden tum gucumle sahalara donuyorum. Bitaz uzun oldu cenem dustu sabah beri uzak kalinca :haha:

Canim o zayifladigini resimlerde görmek insani inanilmaz motive ediyor süpersin :) kiz o gazla daha kendini tutcagna yemekleri mideye gömüssün ya :haha: neyse hafta ici toparlarsin diye umuyorum

@Beynimobez canim esin icin cok gecmis olsun rabbim esirgesim ve basimizdan eksik etmesin onlari. Insallah birseyi kalmamistir.

@P.nrrr canim insallah gonlunuze gore bir ev bulup alabilirsiniz. Kucuk de olsa kendi evin olur kafan rahat olur.

@~NarTanesİ~ canim cok gecmis olsun kizlar soylemis zaten yapilacaklari insallah toparlarsin hemencecik.

Aklimda kalanlar bunlar atladigim olduysa affola. :cicek:
Insallah canim amin :cicek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar