Nereye kaciyon kizzzz
Hani menüler
Yarismadan ciktik diye hemen kendini saldinmi
Hayir hayirr yarisiyoruz hala sonucta kendi aramizdada yarisiyoruz dimi abla
![saskin :saskin: :saskin:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/4-3.gif)
Nereye kaciyon kizzzz
Hani menüler
Yarismadan ciktik diye hemen kendini saldinmi
Insallah canim sanada gecmis olsun uyuyalim hemen kurtulalim agri hissindenBende uyucammm, hafif bas agrim var gecer insallah :/
Yok aman canim kocasiz kalma seb tercune et anlat ne bizden ne indan benimkide kizdi aksam ne gulup duruyon kendi kendine diyeKızım bak benim yazdığım herşey gerçek Arap Bi kocam var şu an sesli sesli yorum yapıyorum yüzüme bakıyor dik dik. Ya elinden neti alacak sizsiz kalacağım ya kaçıp gidecek kocasiz kalacağım
Kiiiiiiz ne tatliymisin boyle kizil saca bayilirim keske benimde oyle olsaPp deki foto benim. 2 yaşında falan galiba. Nasıl kızlar
valla senin yuzunden firca yedim kocadan manyak gibi guldum yaaaa allah seni ne etsinKendimi tanıtmak farz oldum
Adım dilek 34 yaşına yeni bastım,boy 1.68 kumral hafif balık etlibir bayanım ha bide ayaklarım 40 numara
Oğlan 13 kız 8 yaşında bide kocam var yanında da promosyonu kvevimin kadini çocuklarımın anası kocamın söförü kv stres topuyum ha eltiminde fitnelik fesatlık konusunda doktora yapmasına yardımcı olan eltisi
dün bizdelerdi eliptik aldım ya salonun köşe de duruyor kıskançlıktan bu ne diye bile sormadı
Amma herşeye Rağmen mutlu huzurlu bı kadınim çünkü benim kocam var
bwnimdw 5 kilo alinca nunara degisiyo normalde 36 bilemedin 37 ama simdi 39 bilem giyiyorum bas tarafi bos yanlari dolu doluSiyah kumaş altına giyebilicegim kısa çizme aldım pek güzellik aramıyorum ayakkabı da artık rahat olsun yeter,genç kızken hep 1 numara küçük giyince yavrum ayak barmaklarim birbirlerinin içine geçti resmen yazık günah rahat etsinler artık
İnsİyi geceler gençler insaallin yarın eksilerle uyanirsiniz
Harika olue ben cok artiyim galibaBi degisiklik olsada eksi ciksak ne guzel olur
Gecmis olsun gulum sindi iyidielr insay ne koca meraklısınız çenesi düşüksünüz siz ya
Gece acildeydim kızlar eşim antibiyotik içti peşine ballı süt içti etkileşim olmuş bütün vücudu kabardı dili şişti gözleri kan çanağı adama bişey olacak diye çok korktum ishal istifra fenaydı anlıycanız
Daha geçen arkadaşım ilaçtan vefat etti aklıa bide o geldi hemen acile götürdüm serum taktılar kendine geldi şükür iyi şimdi
@Ponibon canimmmm hoşgeldin
Oooooo nasil okudunmu hepsiniKızlar iyice manyaklaştım ben sürekli diyet, beslenme kitabı alıyorum. Taktım kafaya şimdi gidip 3-5 tane daha alacam
Ekli dosyayı görüntüle 21662
oynamaya meraklisin sende firsat kolluyon benceKizi jimnastige bıraktım ordan arkadaşa geçtik bundan sonra her hayir dediğim cisa kutlama istiyorum kaptân
@mefkurem
Arkadaş kahve yaptı yanına çikolata ,kestaneli pasta koydu ben ne yaptım yüzüne bile bakmadım :birincizaman başlasın kutlamalar
gecmis olsun zencwfil cok iyi bu konuda kizima icirdim az onceKizlar yaa grip oldumm basim burnum bogazim cok agriyorr antibiyotik yerine limonla gecirmeye calisicam baska etkili bi yontem biliyor musunuz
tatlim su bitteri erken saatte yesen hic bi sorun yokmus digerleri coknguzelMenümüde yazayim:
11:30 1 kuru incir
12:00 1 tb ekmek, yarim yumurta(esimle 1 taneyi beraber yedik), 1kk peynir, 1ck salca, 6zeytin, domates biber salatalik
15:00 3 yk yogurt, 1tk keten tohumu, 1tkchia tohumu, 2tk yulaf ezmesi, 1tk pekmez, 1 tk zeytinyag
18:00 1 cupra, bol Salata
19:30 2 kare bitter ( bu aralar öyle bi tatli krizim varki zor tutuyorm kendmi)
2 fincan yesilcay
3lt Su
5 mil leslie = 204 puan
hepsi harika cnmKahvaltı yumurta salatasi
2 cwvic
3 zeytin
Beyaz peynir
3 parça tulum
1 lokma çokokremli ekmek
Öğle sütlü yulaf ezmesi
Akşam 1 kase semizotu yoğurtlu
Yarım tencere kapuska yemeği
2lt su 1 bardak kiraz sapli bitki çayı
45 dk eliptik
180 puan @P.nrrr
önce gecmis olsun cnmMenum
Kahvalti 7.30
Yumurta salatasi 2 taneye denk
Peynir zeytin domates
1 issirik gozleme
Ara10.30
1 kase kepekli spagetti
2 kasik yogurt
Ogle 14.30
1 kase mercimek corbasi
3yk yumurta salatasi
Ara19.50
1 kase karnibahar yemegi patatessiz havucsuz
1 kase yogurt
1 parca kepekli ekmek
Su 2 lt
1 nar cicegi
1 br limonlu su
3 mil leslie yapicam yatmadan 135
15 dk yuruyus 15
150p @P.nrrr
ama ama böyle olmuyor ikracim lütfen artik hafta ici kücükde olsa kacamak olmasinMenümü de yazayım hemen
Sabah 11:00 tiroid ilacı ,500 ml su
11:30 1 kk kadar beyaz peynir,domates, salatalık, roka,1 kaşık menemen,1 dilim ekmek
14:00 yeşil çay
16:00 1 ekşi elma
18:30 2kepçe yoğurt çorbası,3 kaşık Brüksel lahanası yemeği,5 kaşık yoğurt,2 köfte büyüklüğünde hindi eti, 1 tatlı kaşığı Nutellazopayı ben vurdum sizin için
Su 3 lt
Spor 4 mil Leslie 180 puan
10 dk eliptik 40 puan
kokorec ekmekle olunca proluktan cikiyorki tatlimMenümü yazıyom dikkat
Sabah11:30
Yarım simit
Beyaz peynir
5 zeytin
1 kaşık kaymak 1 kş bal
1 mandalina
Akşam 18
Çeyrek ekmekle 1 porsiyon kokoreç
1 kutu ayran
Su 1,5 litre
Spor yok
4-5 kupa bitki çayı gün içinde
sabahki karisimi 1 y.ks.yesen daha iyi olmazmi cnmNormale dönmeye başlayan menücüğüm... tikkaaatttt !!!!
09:30 bağırsaklarım için daha önce sizinle paylaştığım sihirli karışımdan 1 tk ve limonlu ılık su
10:00 2 dilim peynir, 1 yumurta, 4-5 adet zeytin, yeşillik, 1 tk kaymak ve bal
15;00 sade türk kahvesi 1 dilim kırmızı elma
18:00 1 adet haşlanmış içli köfte ve bol renkli salata
2 litre su içtim sanırım
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
Ben spordan saymasam da az hareket ettim yahu @P.nrrr
annene cok iyi olur annesinin gitmesiKizlar haftaya pazar anneannem geliyor bi gün bende kalicak sonra Almanyaya gecicek Annemin yanina
Bu sayede Annemde bana biraz rahat verirde su ev islerini hallederiz insallah, esimle bakicaz bikac ev var biraz ufak ama ikimize yetcek gibiyse alicaz hayirlisiysa.
Ayy su bikac gündür olan kacamaklar moralimi bozduHayir hayirr yarisiyoruz hala sonucta kendi aramizdada yarisiyoruz dimi ablaöle deme valla herkez salcak sonra
Iremcim tek bogazinmi agriyor kiriklik vücut agridi varmiInsallah canim sanada gecmis olsun uyuyalim hemen kurtulalim agri hissinden
Ev meselesindendir cnm yat uyu dinlen iyice hayirlini iste rahat olBende uyucammm, hafif bas agrim var gecer insallah :/
Iste hic gevsemeyen caliskan üyeHayırlı geceler
Bende menumu yazayım hemen
Sabah 11 de
Bir dilim ekmek
1 yumurta
3 çeri
5 zeytin
Bir dilim peynir
Arada
Türk kahvesi ve 3 tane hurma
Akşamda bir tane tavuk çöp şiş göğüs etinden domatesli ve biberliydi
Bir bardak ayran
Bir kase salata
Spor 3 mil leslie @P.nrrr
tatlim su bitteri erken saatte yesen hic bi sorun yokmus digerleri coknguzel
hepsi harika cnm
önce gecmis olsun cnm
Spagetti dünde vardi bugün niye tekrar yedinki gerisi güzel
ama ama böyle olmuyor ikracim lütfen artik hafta ici kücükde olsa kacamak olmasin
kokorec ekmekle olunca proluktan cikiyorki tatlim
sabahki karisimi 1 y.ks.yesen daha iyi olmazmi cnm
Menüyü begendim
Icli köfte 1 tane yenmis ne gpzel
annene cok iyi olur annesinin gitmesi
Senin gitme planin kalktimi ev isi olunca
Ev alirken cocuguda hesap edin cnm ilerde sikinti cekmeyin
Yasimin duasina bende aminn dedim
Ayy su bikac gündür olan kacamaklar moralimi bozdu
Sanki cogunlukta bi gevseme var gibi
Ama biz kendimiz icin kilo veriyoruz yarisma icin degilki
Ev meselesindendir cnm yat uyu dinlen iyice hayirlini iste rahat ol
Ablacim bogazim agriyo burnum cesme gbi bacaklarim tutmuyo sirtim tutulmus saga sola zor dönüyorum kasiklarimdada agri var o taylottan icemiyorum abla icince cikariyorum icim almiyo aldigindada midemde yanma basliyo.bu sefer antibiyotik de kullanmayacam limonla gecsin gecerse arkamda aglayan bebem yok herif derdim yok en kotu butun gun yatar dinlenirim haplar beni sisiriyo yaIremcim tek bogazinmi agriyor kiriklik vücut agridi varmi
Öyleyse eczaneden taylorot al kirikliga cok iyi geliyor o
O zaman bitki caylarini ic yat dinlen cnm nane kekik limon kaynatAblacim bogazim agriyo burnum cesme gbi bacaklarim tutmuyo sirtim tutulmus saga sola zor dönüyorum kasiklarimdada agri var o taylottan icemiyorum abla icince cikariyorum icim almiyo aldigindada midemde yanma basliyo.bu sefer antibiyotik de kullanmayacam limonla gecsin gecerse arkamda aglayan bebem yok herif derdim yok en kotu butun gun yatar dinlenirim haplar beni sisiriyo ya