Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Günaydın kızlar :asikk:, hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum:).
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı:(. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış:(. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.
Kusura bakmayın kızlar , çok dolmuşum size yazınca içim boşalıyo:(:(:(

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Yok aman canim kocasiz kalma seb tercune et anlat ne bizden ne indan benimkide kizdi aksam ne gulup duruyon kendi kendine diye

Kiiiiiiz ne tatliymisin boyle kizil saca bayilirim keske benimde oyle olsa
valla senin yuzunden firca yedim kocadan manyak gibi guldum yaaaa allah seni ne etsin

bwnimdw 5 kilo alinca nunara degisiyo normalde 36 bilemedin 37 ama simdi 39 bilem giyiyorum bas tarafi bos yanlari dolu dolu

İns

Harika olue ben cok artiyim galiba

Gecmis olsun gulum sindi iyidielr ins

Oooooo nasil okudunmu hepsini
oynamaya meraklisin sende firsat kolluyon bence

gecmis olsun zencwfil cok iyi bu konuda kizima icirdim az once
He ya kizikdim ama koyulastim ama küçükken hep sevimliymisim öyle diyorlar
Evet abla ya acayip soğuk, balkonda ne varsa donmuş:(. Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun....
Aminnn
Günaydın kızlar :asikk:, hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum:).
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı:(. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış:(. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.

Ay gülüm ya ne denir elden ne gelir Allah o adamın cezasını versin çok üzüldüm o adam kadar o adamı yetiştiren annesi de suçlu :(:(

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Cuma:73.7
Ptesi: 73.4
Far:-300 :utangac:

Valla ben bı değiştiğim iki gündür beynim ye ptesi basla diyor canım yemek istemiyor haha içerde bile hep bı isyan :teyzos:
masllah cumaya kadar ucurursun sen

Bu şarkıdan benden size gelsin
Ünzile

Hep mi ezildin ve kadın hep mi ...
Kızlarinizin arkasında durun evlense de kızıniz
Gelinlerinizin de arkasında durun nasıl ki evlenince onlar size anne diyor sizde kızım deyin annelik yapın ...
Hadi ben gittim
Cok dogru soyledin rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
okuyunca tuylerim diken diken oldu. Nasil bir baba hic mi Allah korkusu yok... rabbim islah etsin ne diyim. Ablana da bolll booll sabir. O minicik cocugun gunahi ne neden o cezalandiriliyor boylelerini vurasim var yemin ediyorum cok sinirleniyorum ya :sopa:

_ikra_

Tepki
1.522
He ya kizikdim ama koyulastim ama küçükken hep sevimliymisim öyle diyorlar

Aminnn

Ay gülüm ya ne denir elden ne gelir Allah o adamın cezasını versin çok üzüldüm o adam kadar o adamı yetiştiren annesi de suçlu :(:(
Çıbanın başı o zaten, herkesi zehirleyip bu durumlara getiren.Çocuğu karşısına alıp annesi hakkında ileri geri konuşacak kadar vicdansız malesef:( Allah ıslah etsin, herkese de layığını versin inşallah...

masllah cumaya kadar ucurursun sen

Cok dogru soyledin rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
okuyunca tuylerim diken diken oldu. Nasil bir baba hic mi Allah korkusu yok... rabbim islah etsin ne diyim. Ablana da bolll booll sabir. O minicik cocugun gunahi ne neden o cezalandiriliyor boylelerini vurasim var yemin ediyorum cok sinirleniyorum ya :sopa:
Amin canım, Allah ıslah etsin ne diyeyim:(

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Kizlarrrr kurallarimiz ayni sekilde gecerlidir
Lütfen hassasiyet rica ediyorum
Yoksa niye bu kadar seyi yasayip birbirimize emek verelimki
Bizim amacimiz hayalimizdeki bedene ulasmak
Bunuda nerde olsa basarabiliriz
En basta kendimize sonrada birbirimize olan
saygimizdan, sorumlulugumuzdan
Disiplinimizden taviz vermiyoruz
tamam abla hassasiyet gosterelim ben haftasonlari cok aktif olamiyorum evde firsat bulamadigimdan okulda tenwffus ve igle aralarinfa buradayim surekli

Kilo bildirimi
Cuma 71.5
Pazartesi 71.3
Fark -200
Cok iyi bir olur ins
Cuma:73.7
Ptesi: 73.4
Far:-300 :utangac:

Valla ben bı değiştiğim iki gündür beynim ye ptesi basla diyor canım yemek istemiyor haha içerde bile hep bı isyan :teyzos:
bir garanti gibi

ay icim acidi inanki rabbim kolaylik versin ins

Günaydın kilo bildirimi yapayım hemen
Cuma 86.3
Bu gün 85.5
Fark -800
Buna da şükür bakalım
offfff harikasin

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Kilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200

200 gr cikla kurtulduguma acayip mutlu oldum ama yedigim icin bagirsaklar acayip calisiyor birde iki gundur cok yoruluyorum galiba onun etksi var cumaya eksi kesin gelir :hopp:

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
@elzn4260 merveee kiz bi görünüyon bi kayboluyon
Sen niye menü yazmiyosun
abla birseyler yazmak için giriyorum alıntı yapıyorum çıkmak zorunda kaliyorum.:( dün bende kızımda iyi değildik akşam sağ overimde inanılmaz ağrım vardı kızım da hissetti sanırım onunda ateş hortladi gece birlikte aglastik durduk. Bu son menusuz akşam olsun olur mu

_ikra_

Tepki
1.522
abla birseyler yazmak için giriyorum alıntı yapıyorum çıkmak zorunda kaliyorum.:( dün bende kızımda iyi değildik akşam sağ overimde inanılmaz ağrım vardı kızım da hissetti sanırım onunda ateş hortladi gece birlikte aglastik durduk. Bu son menusuz akşam olsun olur mu
Geçmiş olsun canım, düzeldin mi şimdi?
Tekrarı olursa sıcak su torbası ya da kiraz çekirdeği tarzı bişeyin varsa ısıtıp koy üzerine. Yarım saate geçiriyor, başına çok gelen biri olarak tavsiye edebilirim.

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Dünkü menumude hemen yazayim
saat 12.00 kahvaltı (sabah 5.30 da yatınca anca kalktim)
3 kaşık Kıymalı mantar sote
4 zeytin
3 ceri
salatalık
yeşillik
1 dilim tb
saat 15.00
yarım armut
4 kaşık kızımın kalan çorbası
Saat 18.30 akşam
1 kepce tavujsuyu çorba
1 kase Mantarlı tavuk sote
salata
şu 2.5 litre
spor 3 mil Leslie =135 puan
15 dakika plates =45 puan
100 ip atlama =10 puan 185 puan @P.nrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar