çok saol canım hafif var ama düne göre iyiyim resmen yürüyemiyodum. Kendimi ayarlayıp yarın bi kadın doğuma gitsem iyi olacak regl de olmadım acaba kist mi oldu dedim dün çünki hiç böyle aGrim olduğunu hatırlamıyorumGeçmiş olsun canım, düzeldin mi şimdi?
Tekrarı olursa sıcak su torbası ya da kiraz çekirdeği tarzı bişeyin varsa ısıtıp koy üzerine. Yarım saate geçiriyor, başına çok gelen biri olarak tavsiye edebilirim.
Günaydın kızlar, hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum
.
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış
. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.
Kusura bakmayın kızlar , çok dolmuşum size yazınca içim boşalıyo
@P.nrrr güzelim ay ne kadar sevindim inşallah gönlünüze göre ev bulur alırsınız kendim gibi sevindim inan
Bu arada ben de arastirmistim ev konusunu özele bak kuzum
çok saol canım hafif var ama düne göre iyiyim resmen yürüyemiyodum. Kendimi ayarlayıp yarın bi kadın doğuma gitsem iyi olacak regl de olmadım acaba kist mi oldu dedim dün çünki hiç böyle aGrim olduğunu hatırlamıyorum
5 şubat kilo:88. 7
Güncel kilo :86.3
Verilen kilo :2.400 gr
En fazla benimki pinarimTbrkler kizlar güzel eksiler gördüm. Artilarda cok fazla degildi en cok benmki sanirim ama halledicem
En fazla benimki pinarim
Atrsin canim yarina insKilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200
200 gr cikla kurtulduguma acayip mutlu oldum ama yedigim icin bagirsaklar acayip calisiyor birde iki gundur cok yoruluyorum galiba onun etksi var cumaya eksi kesin gelir
hayir olsun ins ust uste kizla iyi olmamis simdi nasilsinizabla birseyler yazmak için giriyorum alıntı yapıyorum çıkmak zorunda kaliyorum.dün bende kızımda iyi değildik akşam sağ overimde inanılmaz ağrım vardı kızım da hissetti sanırım onunda ateş hortladi gece birlikte aglastik durduk. Bu son menusuz akşam olsun olur mu
harikaGünaydın herkese ilk isim tartı oldu dün resmen aç gezdim çünki cumartesi tartimi sevmemistim hemen bildirim yapayım
cuma 59.3
bugün 58.9
fark -400
Halldersin bi iki guneKilo bildirimkm:
Cuma: 67.4
Güncel: 67.9
Fark: +500
Cumaya güzel eksiyle gelicem insallah halledilmeyecek bi arti degil
Tebrik ederim canim5 şubat kilo:88. 7
Gorursun eminimKilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
Cuma’ya kadar 115 leri görürüm inşallah
sisliktir o canim kacamak yapmadiysanKizlarrgunaydinn
+600 um
bugun regli gunum daha olmadim
Evet canim kahvaltimi yapip spora cikicam insallah yagmur yagmaz da soyle rahatca heryerlerim hareketlenir terlerSmdi gördüm canim sende halledersinhem ödemde olmusdur regl gecikmis ama kacamak yok artik bak pazartesiye geldk tutcaz kendimizi
abla birseyler yazmak için giriyorum alıntı yapıyorum çıkmak zorunda kaliyorum.dün bende kızımda iyi değildik akşam sağ overimde inanılmaz ağrım vardı kızım da hissetti sanırım onunda ateş hortladi gece birlikte aglastik durduk. Bu son menusuz akşam olsun olur mu
ne güzel valla bütün vücudun gevseyvirirBizde yarin 2 görümcem 2 arkadas daha birlikte termal havuza gidecez
11 de falan cikariz aksama döneriz
Ben daha yatmiyom gelen olursa bakarim
Eksik menüler yazilsin lütfennnnn
Anam ne soğuk öyle burnumun direği sizladi resmenBurda havalar iyice sogudu yaa su anda - 8 derece
ıslak kek iyiymiş amaHer turlu sopa dayak vs kabulum
EMZIREN ANNE MENUSU
Cumartesi
Kahvalti.08.30
Iki ince dilim tb ekmegi ve b. Peynir ile tost
Ogle. 13.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Ara.16.00
1 tane portakal
Aksam yemegi 18.30
2 kepce tavuk corbasi
6 adet domates soslu anne koftesi
Buraya kadar hersey normaldi.
1 kase yogurtlu patates salatasi
3 adet bulgurlu yaprak sarmasi
2 adet tarcinli cevizli ve damla cikolu kurabiye
2 dilim islak kek
Su.2.5 rahat olmustur sayamadim
Spor yok temizlikle ugrastim tum gun sadece kizi emzirmek ve uyutmak icin oturdum.
Pazar.
Kahvalti.10.00
1 kase menemen
4-5 halka sucuk ev yapimi
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 adet zeytin
Ara.2 adet kurabiye
Yarim kase yogurtlu patates salatasi
Kahve
Aksam. 19.30
1 kepce tarhana corbasi
4 yk yesil fasulye
1 kase yogurt
Su 2.5 3 lt arasi
Spor. 60 dk tempolu yuruyus 120 puan
45 dk nt yurutus 45 puan
Toplam 165 puan
ertesi gün hemen müdahale etmek müthiş ise yarıyorAz once tartiya ciktim bu kacamaklardan sonra buyuk bir arti bekliyordum ama gordugume sasirdim artidayim ama halledilmeyecek birsey degil simdi azicik daha uyuyacagim kalkinca muhtemeln sabite dusebilir o zaman bildirim yapacagim. Hepinizi opuyorum
iyisin yaso 70 altına inmek 1 haftanı alirKilo bildirimi
Cuma 71.5
Pazartesi 71.3
Fark -200
Nigar gitti Ayfer basladi ne yemesi bacım biran önce hedefe ulaşıp gurubun reklamını yapicaz başarı hikayesi yazicazki daha çok kişinin dikkatini çekip daha çok kişiye faydamiz olsun akıllımCuma:73.7
Ptesi: 73.4
Far:-300
Valla ben bı değiştiğim iki gündür beynim ye ptesi basla diyor canım yemek istemiyoriçerde bile hep bı isyan
kızımla oglumu eşit derecede seviyorum başka türlüsü mümkün değil zaten ama kızıma daha çok kol kanat geriyorum sanki laf soyletmiyorum ona daha sabırlı yaklaşıyorum ve bunu bilinçli yapmıyorum, galiba geçmişte kız çocuk olduğum için bazı konularda yarım bırakıldım onlarin dışa vurumu bunlar.saz kursuna gitmeyi çok istemiştim ama ne işim var boş işlerdi babama göreBu şarkıdan benden size gelsin
ÜnzileZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hep mi ezildin ve kadın hep mi ...
Kızlarinizin arkasında durun evlense de kızıniz
Gelinlerinizin de arkasında durun nasıl ki evlenince onlar size anne diyor sizde kızım deyin annelik yapın ...
Hadi ben gittim
oku kız oku ne havadisler vargunaydın kızlar
o nasıl bır gecmıs bırıkmıs oyle 539 mesaj dıyor anammmmmneler konustunuz o kadar
Canım benim içim sizladi okurken ne yazikki bu konularda hala cahiliz toplum olarak boşanma olunca her türlü pisliğe girişiyor bir taraf .Rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun ablaniGünaydın kızlar, hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum
.
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış
. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.
Kusura bakmayın kızlar , çok dolmuşum size yazınca içim boşalıyo
yavaş yavaş urkutmedenhaydı bakalım dılegım goster kendını
kız papatya sende çok iş var tebrikler canımGünaydın kilo bildirimi yapayım hemen
Cuma 86.3
Bu gün 85.5
Fark -800
Buna da şükür bakalım
Eminim şimdide çok tatlsindir sen güzellikHe ya kizikdim ama koyulastim ama küçükken hep sevimliymisim öyle diyorlar
Aminnn
Ay gülüm ya ne denir elden ne gelir Allah o adamın cezasını versin çok üzüldüm o adam kadar o adamı yetiştiren annesi de suçlu
aynı yanlışa bende düştüm Fatoş mezun olunca birden büyü bozuluyor sanki 64 78 leri gördüm hedefe ulaşıp tekrar eskiye dönmek büyük bir hayal kırıklığı yeniden başlamak insanı çok zorluyor pisikolejinde altüst olmuş oluyor nasıl yaparım bunu kendime diyerek..@mefkurem ablam bugünden itibaren ben de menü yazayım artık. Ben üç gündür kendim saldım ama tasinmakla alakası yok mezun olduğum için biraz saldım ben değilse başka sebebi yok
anam artımi bu ya senin için bebek oyuncağıKilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200
200 gr cikla kurtulduguma acayip mutlu oldum ama yedigim icin bagirsaklar acayip calisiyor birde iki gundur cok yoruluyorum galiba onun etksi var cumaya eksi kesin gelir
GecmiG olsun canım şimdi nasilsinabla birseyler yazmak için giriyorum alıntı yapıyorum çıkmak zorunda kaliyorum.dün bende kızımda iyi değildik akşam sağ overimde inanılmaz ağrım vardı kızım da hissetti sanırım onunda ateş hortladi gece birlikte aglastik durduk. Bu son menusuz akşam olsun olur mu
cuma 1 gelirmiGünaydın herkese ilk isim tartı oldu dün resmen aç gezdim çünki cumartesi tartimi sevmemistim hemen bildirim yapayım
cuma 59.3
bugün 58.9
fark -400
Afiyet olsun canımDünkü menumude hemen yazayim
saat 12.00 kahvaltı (sabah 5.30 da yatınca anca kalktim)
3 kaşık Kıymalı mantar sote
4 zeytin
3 ceri
salatalık
yeşillik
1 dilim tb
saat 15.00
yarım armut
4 kaşık kızımın kalan çorbası
Saat 18.30 akşam
1 kepce tavujsuyu çorba
1 kase Mantarlı tavuk sote
salata
şu 2.5 litre
spor 3 mil Leslie =135 puan
15 dakika plates =45 puan
100 ip atlama =10 puan 185 puan @P.nrrr
Kesinlikle bu iş senin işin kankaKilo bildirimkm:
Cuma: 67.4
Güncel: 67.9
Fark: +500
Cumaya güzel eksiyle gelicem insallah halledilmeyecek bi arti degil
Tebrik ederim harika canım5 şubat kilo:88. 7
görelim inşaallah canimKilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
Cuma’ya kadar 115 leri görürüm inşallah
CanimsinYok aman canim kocasiz kalma seb tercune et anlat ne bizden ne indan benimkide kizdi aksam ne gulup duruyon kendi kendine diye
Kiiiiiiz ne tatliymisin boyle kizil saca bayilirim keske benimde oyle olsa
valla senin yuzunden firca yedim kocadan manyak gibi guldum yaaaa allah seni ne etsin
bwnimdw 5 kilo alinca nunara degisiyo normalde 36 bilemedin 37 ama simdi 39 bilem giyiyorum bas tarafi bos yanlari dolu dolu
İns
Harika olue ben cok artiyim galiba
Gecmis olsun gulum sindi iyidielr ins
Oooooo nasil okudunmu hepsini
oynamaya meraklisin sende firsat kolluyon bence
gecmis olsun zencwfil cok iyi bu konuda kizima icirdim az once
Ablam ilkokul bebesiydik işte 9,10 yaşlarında felandirSen kac yasindaydinki o zaman
Benim cocuklar kücüktü pazar aksam banyo yapar koltuga battaniyenin altina siralanir ona bakarlardi
Bizim delinin peşinden gitmişim Hamişler bölümüne yazmışım ya kilo bildirimini
Neyse ben sabittim 73,2
Ben bu sitede kaybolurum demiştim
Teşekkür ederim canım o bakan gözün güzelliğine güzel valla bütün vücudun gevseyvirir
Anam ne soğuk öyle burnumun direği sizladi resmen
ıslak kek iyiymiş ama
Misafir sonrası evde kalan hamurisleri sıkıntı bende bebelerin peşinde gezdiriyorum bitsin diye...
Pazarda kurabiye hariç gayet güzel canim
ertesi gün hemen müdahale etmek müthiş ise yarıyor
iyisin yaso 70 altına inmek 1 haftanı alir
Nigar gitti Ayfer basladi ne yemesi bacım biran önce hedefe ulaşıp gurubun reklamını yapicaz başarı hikayesi yazicazki daha çok kişinin dikkatini çekip daha çok kişiye faydamiz olsun akıllım
kızımla oglumu eşit derecede seviyorum başka türlüsü mümkün değil zaten ama kızıma daha çok kol kanat geriyorum sanki laf soyletmiyorum ona daha sabırlı yaklaşıyorum ve bunu bilinçli yapmıyorum, galiba geçmişte kız çocuk olduğum için bazı konularda yarım bırakıldım onlarin dışa vurumu bunlar.saz kursuna gitmeyi çok istemiştim ama ne işim var boş işlerdi babama görebenim kızimdan tek beklentim sadece mutlu olsun nerde hangi okulda hangi kursda kiminle evlenirse evlensin sadece mutlu olduğu yerde olsun ..
oku kız oku ne havadisler var
Canım benim içim sizladi okurken ne yazikki bu konularda hala cahiliz toplum olarak boşanma olunca her türlü pisliğe girişiyor bir taraf .Rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun ablani
yavaş yavaş urkutmeden
kız papatya sende çok iş var tebrikler canım
Eminim şimdide çok tatlsindir sen güzellik
aynı yanlışa bende düştüm Fatoş mezun olunca birden büyü bozuluyor sanki 64 78 leri gördüm hedefe ulaşıp tekrar eskiye dönmek büyük bir hayal kırıklığı yeniden başlamak insanı çok zorluyor pisikolejinde altüst olmuş oluyor nasıl yaparım bunu kendime diyerek..
Aman canım hemen toparlan hemen başla hep diyet havasında yasa yoksa nasıl aldın anlamazsın bile
anam artımi bu ya senin için bebek oyuncağı
GecmiG olsun canım şimdi nasilsin
cuma 1 gelirmi
Afiyet olsun canım
Kesinlikle bu iş senin işin kanka
Tebrik ederim harika canım
görelim inşaallah canim