Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Geçmiş olsun canım, düzeldin mi şimdi?
Tekrarı olursa sıcak su torbası ya da kiraz çekirdeği tarzı bişeyin varsa ısıtıp koy üzerine. Yarım saate geçiriyor, başına çok gelen biri olarak tavsiye edebilirim.
çok saol canım hafif var ama düne göre iyiyim resmen yürüyemiyodum. Kendimi ayarlayıp yarın bi kadın doğuma gitsem iyi olacak regl de olmadım acaba kist mi oldu dedim dün çünki hiç böyle aGrim olduğunu hatırlamıyorum

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Günaydın kızlar :asikk:, hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum:).
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı:(. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış:(. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.
Kusura bakmayın kızlar , çok dolmuşum size yazınca içim boşalıyo:(:(:(

Allah bildigi gibi yapsin valla cok üzüldm canim :( senin yapabilcegin bise yokki kendini suclama. Dua et onlar icin insallah iyi olurlar cnm hayirlisiyla bosansin ablan kizinida alsin yanina insallah

@P.nrrr güzelim ay ne kadar sevindim inşallah gönlünüze göre ev bulur alırsınız kendim gibi sevindim inan

Bu arada ben de arastirmistim ev konusunu özele bak kuzum

Sagol canim cok iyi oldu :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Kilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200

200 gr cikla kurtulduguma acayip mutlu oldum ama yedigim icin bagirsaklar acayip calisiyor birde iki gundur cok yoruluyorum galiba onun etksi var cumaya eksi kesin gelir :hopp:
Atrsin canim yarina ins
abla birseyler yazmak için giriyorum alıntı yapıyorum çıkmak zorunda kaliyorum.:( dün bende kızımda iyi değildik akşam sağ overimde inanılmaz ağrım vardı kızım da hissetti sanırım onunda ateş hortladi gece birlikte aglastik durduk. Bu son menusuz akşam olsun olur mu
hayir olsun ins ust uste kizla iyi olmamis simdi nasilsiniz

Günaydın herkese ilk isim tartı oldu dün resmen aç gezdim çünki cumartesi tartimi sevmemistim hemen bildirim yapayım
cuma 59.3
bugün 58.9
fark -400
harika

Kilo bildirimkm:

Cuma: 67.4
Güncel: 67.9
Fark: +500

Cumaya güzel eksiyle gelicem insallah halledilmeyecek bi arti degil :)
Halldersin bi iki gune
5 şubat kilo:88. 7
Güncel kilo :86.3
Verilen kilo :2.400 gr-kop
Tebrik ederim canim
Kilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
Cuma’ya kadar 115 leri görürüm inşallah:)
Gorursun eminim
Kizlarr:utangac:gunaydinn
+600 um
bugun regli gunum daha olmadim :kötü:
sisliktir o canim kacamak yapmadiysan

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Cmts menu
Sabah10
2 d ekmek menemendomatea
Salatalik kirmizi biber peynir 7zeyrin

Ogle14
1corba salata yogurt

Aksam18
Salata yoguet

Dun iste cozuttum
Sabah 10
Ceyrwk ekmekten tost kirmizi biber maydonoz

Ogle 15
Kac kasik bilmiyorum makaena salata yogurt

Ara 1portakal 1elma

Aksam19
1 karniyarigin ici 3 yk pilav salata yogurt

Su 2 oldu iki gunde
Spor yok bol temizlik

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
abla birseyler yazmak için giriyorum alıntı yapıyorum çıkmak zorunda kaliyorum.:( dün bende kızımda iyi değildik akşam sağ overimde inanılmaz ağrım vardı kızım da hissetti sanırım onunda ateş hortladi gece birlikte aglastik durduk. Bu son menusuz akşam olsun olur mu

Geçmiş olsun canım neden oldu ki böyle ihmal etme canım

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Bizde yarin 2 görümcem 2 arkadas daha birlikte termal havuza gidecez
11 de falan cikariz aksama döneriz

Ben daha yatmiyom gelen olursa bakarim

Eksik menüler yazilsin lütfennnnn
ne güzel valla bütün vücudun gevseyvirir

Burda havalar iyice sogudu yaa su anda - 8 derece
Anam ne soğuk öyle burnumun direği sizladi resmen:)
Her turlu sopa dayak vs kabulum :(
EMZIREN ANNE MENUSU

Cumartesi

Kahvalti.08.30
Iki ince dilim tb ekmegi ve b. Peynir ile tost

Ogle. 13.00
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt

Ara.16.00
1 tane portakal

Aksam yemegi 18.30
2 kepce tavuk corbasi
6 adet domates soslu anne koftesi

Buraya kadar hersey normaldi. :(

1 kase yogurtlu patates salatasi
3 adet bulgurlu yaprak sarmasi
2 adet tarcinli cevizli ve damla cikolu kurabiye
2 dilim islak kek :(

Su.2.5 rahat olmustur sayamadim

Spor yok temizlikle ugrastim tum gun sadece kizi emzirmek ve uyutmak icin oturdum.

Pazar.

Kahvalti.10.00
1 kase menemen
4-5 halka sucuk ev yapimi
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 adet zeytin

Ara.2 adet kurabiye
Yarim kase yogurtlu patates salatasi
Kahve

Aksam. 19.30
1 kepce tarhana corbasi
4 yk yesil fasulye
1 kase yogurt

Su 2.5 3 lt arasi
Spor. 60 dk tempolu yuruyus 120 puan
45 dk nt yurutus 45 puan
Toplam 165 puan
ıslak kek iyiymiş ama:)
Misafir sonrası evde kalan hamurisleri sıkıntı bende bebelerin peşinde gezdiriyorum bitsin diye...
Pazarda kurabiye hariç gayet güzel canim

Az once tartiya ciktim bu kacamaklardan sonra buyuk bir arti bekliyordum ama gordugume sasirdim artidayim ama halledilmeyecek birsey degil simdi azicik daha uyuyacagim kalkinca muhtemeln sabite dusebilir o zaman bildirim yapacagim. Hepinizi opuyorum
ertesi gün hemen müdahale etmek müthiş ise yarıyor

Kilo bildirimi
Cuma 71.5
Pazartesi 71.3
Fark -200
iyisin yaso 70 altına inmek 1 haftanı alir

Cuma:73.7
Ptesi: 73.4
Far:-300 :utangac:

Valla ben bı değiştiğim iki gündür beynim ye ptesi basla diyor canım yemek istemiyor haha içerde bile hep bı isyan :teyzos:
Nigar gitti Ayfer basladi ne yemesi bacım biran önce hedefe ulaşıp gurubun reklamını yapicaz başarı hikayesi yazicazki daha çok kişinin dikkatini çekip daha çok kişiye faydamiz olsun akıllım:)

Bu şarkıdan benden size gelsin
Ünzile

Hep mi ezildin ve kadın hep mi ...
Kızlarinizin arkasında durun evlense de kızıniz
Gelinlerinizin de arkasında durun nasıl ki evlenince onlar size anne diyor sizde kızım deyin annelik yapın ...
Hadi ben gittim
kızımla oglumu eşit derecede seviyorum başka türlüsü mümkün değil zaten ama kızıma daha çok kol kanat geriyorum sanki laf soyletmiyorum ona daha sabırlı yaklaşıyorum ve bunu bilinçli yapmıyorum, galiba geçmişte kız çocuk olduğum için bazı konularda yarım bırakıldım onlarin dışa vurumu bunlar.saz kursuna gitmeyi çok istemiştim ama ne işim var boş işlerdi babama göre :(benim kızimdan tek beklentim sadece mutlu olsun nerde hangi okulda hangi kursda kiminle evlenirse evlensin sadece mutlu olduğu yerde olsun ..

gunaydın kızlar :asikk:
o nasıl bır gecmıs bırıkmıs oyle 539 mesaj dıyor anammmmmhanimis neler konustunuz o kadar :haha:
oku kız oku ne havadisler var:)

Günaydın kızlar :asikk:, hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum:).
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı:(. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış:(. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.
Kusura bakmayın kızlar , çok dolmuşum size yazınca içim boşalıyo:(:(:(
Canım benim içim sizladi okurken ne yazikki bu konularda hala cahiliz toplum olarak boşanma olunca her türlü pisliğe girişiyor bir taraf .Rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun ablani
haydı bakalım dılegım goster kendını:hopp:
yavaş yavaş urkutmeden:)

Günaydın kilo bildirimi yapayım hemen
Cuma 86.3
Bu gün 85.5
Fark -800
Buna da şükür bakalım
kız papatya sende çok iş var tebrikler canım;)

He ya kizikdim ama koyulastim ama küçükken hep sevimliymisim öyle diyorlar

Aminnn

Ay gülüm ya ne denir elden ne gelir Allah o adamın cezasını versin çok üzüldüm o adam kadar o adamı yetiştiren annesi de suçlu :(:(
Eminim şimdide çok tatlsindir sen güzellik;)

@mefkurem ablam bugünden itibaren ben de menü yazayım artık. Ben üç gündür kendim saldım ama tasinmakla alakası yok mezun olduğum için biraz saldım ben değilse başka sebebi yok
aynı yanlışa bende düştüm Fatoş mezun olunca birden büyü bozuluyor sanki 64 78 leri gördüm hedefe ulaşıp tekrar eskiye dönmek büyük bir hayal kırıklığı yeniden başlamak insanı çok zorluyor pisikolejinde altüst olmuş oluyor nasıl yaparım bunu kendime diyerek..
Aman canım hemen toparlan hemen başla hep diyet havasında yasa yoksa nasıl aldın anlamazsın bile

Kilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200

200 gr cikla kurtulduguma acayip mutlu oldum ama yedigim icin bagirsaklar acayip calisiyor birde iki gundur cok yoruluyorum galiba onun etksi var cumaya eksi kesin gelir :hopp:
anam artımi bu ya senin için bebek oyuncağı;)

GecmiG olsun canım şimdi nasilsin
Günaydın herkese ilk isim tartı oldu dün resmen aç gezdim çünki cumartesi tartimi sevmemistim hemen bildirim yapayım
cuma 59.3
bugün 58.9
fark -400
cuma 1 gelirmi

Dünkü menumude hemen yazayim
saat 12.00 kahvaltı (sabah 5.30 da yatınca anca kalktim)
3 kaşık Kıymalı mantar sote
4 zeytin
3 ceri
salatalık
yeşillik
1 dilim tb
saat 15.00
yarım armut
4 kaşık kızımın kalan çorbası
Saat 18.30 akşam
1 kepce tavujsuyu çorba
1 kase Mantarlı tavuk sote
salata
şu 2.5 litre
spor 3 mil Leslie =135 puan
15 dakika plates =45 puan
100 ip atlama =10 puan 185 puan @P.nrrr
Afiyet olsun canım
Kilo bildirimkm:

Cuma: 67.4
Güncel: 67.9
Fark: +500

Cumaya güzel eksiyle gelicem insallah halledilmeyecek bi arti degil :)
Kesinlikle bu iş senin işin kanka;)
5 şubat kilo:88. 7
Güncel kilo :86.3
Verilen kilo :2.400 gr-kop
Tebrik ederim harika canım

Kilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
Cuma’ya kadar 115 leri görürüm inşallah:)
görelim inşaallah canim

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Yok aman canim kocasiz kalma seb tercune et anlat ne bizden ne indan benimkide kizdi aksam ne gulup duruyon kendi kendine diye

Kiiiiiiz ne tatliymisin boyle kizil saca bayilirim keske benimde oyle olsa
valla senin yuzunden firca yedim kocadan manyak gibi guldum yaaaa allah seni ne etsin

bwnimdw 5 kilo alinca nunara degisiyo normalde 36 bilemedin 37 ama simdi 39 bilem giyiyorum bas tarafi bos yanlari dolu dolu

İns

Harika olue ben cok artiyim galiba

Gecmis olsun gulum sindi iyidielr ins

Oooooo nasil okudunmu hepsini
oynamaya meraklisin sende firsat kolluyon bence

gecmis olsun zencwfil cok iyi bu konuda kizima icirdim az once
Canimsin:kaalp:
Bekarken 39 du ayak numaram d
Sen kac yasindaydinki o zaman :)
Benim cocuklar kücüktü pazar aksam banyo yapar koltuga battaniyenin altina siralanir ona bakarlardi
Ablam ilkokul bebesiydik işte 9,10 yaşlarında felandir

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
ne güzel valla bütün vücudun gevseyvirir

Anam ne soğuk öyle burnumun direği sizladi resmen:)
ıslak kek iyiymiş ama:)
Misafir sonrası evde kalan hamurisleri sıkıntı bende bebelerin peşinde gezdiriyorum bitsin diye...
Pazarda kurabiye hariç gayet güzel canim

ertesi gün hemen müdahale etmek müthiş ise yarıyor

iyisin yaso 70 altına inmek 1 haftanı alir

Nigar gitti Ayfer basladi ne yemesi bacım biran önce hedefe ulaşıp gurubun reklamını yapicaz başarı hikayesi yazicazki daha çok kişinin dikkatini çekip daha çok kişiye faydamiz olsun akıllım:)

kızımla oglumu eşit derecede seviyorum başka türlüsü mümkün değil zaten ama kızıma daha çok kol kanat geriyorum sanki laf soyletmiyorum ona daha sabırlı yaklaşıyorum ve bunu bilinçli yapmıyorum, galiba geçmişte kız çocuk olduğum için bazı konularda yarım bırakıldım onlarin dışa vurumu bunlar.saz kursuna gitmeyi çok istemiştim ama ne işim var boş işlerdi babama göre :(benim kızimdan tek beklentim sadece mutlu olsun nerde hangi okulda hangi kursda kiminle evlenirse evlensin sadece mutlu olduğu yerde olsun ..

oku kız oku ne havadisler var:)

Canım benim içim sizladi okurken ne yazikki bu konularda hala cahiliz toplum olarak boşanma olunca her türlü pisliğe girişiyor bir taraf .Rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun ablani
yavaş yavaş urkutmeden:)

kız papatya sende çok iş var tebrikler canım;)

Eminim şimdide çok tatlsindir sen güzellik;)

aynı yanlışa bende düştüm Fatoş mezun olunca birden büyü bozuluyor sanki 64 78 leri gördüm hedefe ulaşıp tekrar eskiye dönmek büyük bir hayal kırıklığı yeniden başlamak insanı çok zorluyor pisikolejinde altüst olmuş oluyor nasıl yaparım bunu kendime diyerek..
Aman canım hemen toparlan hemen başla hep diyet havasında yasa yoksa nasıl aldın anlamazsın bile

anam artımi bu ya senin için bebek oyuncağı;)

GecmiG olsun canım şimdi nasilsin
cuma 1 gelirmi

Afiyet olsun canım

Kesinlikle bu iş senin işin kanka;)
Tebrik ederim harika canım

görelim inşaallah canim
Teşekkür ederim canım o bakan gözün güzelliği

Yok canım tabiki biliyorum sakınca hemen kilo alacağımı ama ben korumaya fena sayılmam 2016 da mezun olmuştum haziran gibi hamile kalana kadar korudum mesela evet korumak kolay değil ama ben öğrendim ;) çok şükür zaten iki hafta kadar sonra yeniden başlayacağım bu defa hedef 5 ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar