Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Selam olsun eksilere :bayrak:
Kız dişler ne durumda kokoreççi gomdugune göre düzelmiş haha
Hocanın işi varmış bugün iptal randevu
2 kutu antibiyotik bitti bahar bugün dikişler alınacaktı artı 1 kaplama 1 kanal yaptıracaktım yarına kaldı hepsi 3 ay sürecek bu arada bebek gibi ıslatarak yemek yiyorum ön dişlerle öğütme olmuyormuş kokoreçide ayranla götürdüm işte
Günaydın kızlar :asikk:, hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum:).
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı:(. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış:(. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.
Kusura bakmayın kızlar , çok dolmuşum size yazınca içim boşalıyo:(:(:(
Canım rabbim tez zamanda feraha çıkarsın ablanı
Yavrularına kavuşsun inşallah
Çocukları bu duruma sokan onların ve ablanın psikolojini yerle bir eden her kim var ise rabbim onlara öyle bir dert versinki ablan ve kuzularını unuttursun kendi dertlerine düşsünler inşallah aminnnn
Benim duam hep böyle oldu birbirlerinden bulsunlar beni unutsunlar diye çok şükür öylede oldu
:(
5 şubat kilo:88. 7
Güncel kilo :86.3
Verilen kilo :2.400 gr-kop
20 günde 2.400 gr tebrik ederimde az gibi geldi bana :)
Sen menü vermeye başlıyacan demi fatımacım
Uyguladığın bi diyetin varmı listen felan de hele :seviyor:

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
Günaydın kilo bildirimi yapayım hemen
Cuma 86.3
Bu gün 85.5
Fark -800
Buna da şükür bakalım

Canım süpersin çok çabucak kurtulcaksın bu kilolardan aynen devam

Kilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200

200 gr cikla kurtulduguma acayip mutlu oldum ama yedigim icin bagirsaklar acayip calisiyor birde iki gundur cok yoruluyorum galiba onun etksi var cumaya eksi kesin gelir :hopp:

+200 gerçekten halledilmicek bişey değil canım Cuma'ya eksi bekliyorum kesinlikle

Kilo bildirimkm:

Cuma: 67.4
Güncel: 67.9
Fark: +500

Cumaya güzel eksiyle gelicem insallah halledilmeyecek bi arti degil :)

Hadi bakalım haftaiçi sıfır kaçamak sporlu olsun canım

Çok iyi canım cuma bakalım ne olmuş olucak :)
Kilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
Cuma’ya kadar 115 leri görürüm inşallah:)

İnşallah canım gayet iyi bir eksi gelebilir cumaya
Kizlarr:utangac:gunaydinn
+600 um
bugun regli gunum daha olmadim :kötü:

Canım lütfen menünü hafif tut karbonhidrat değilde protein sebze ağırlıklı olsun

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Ya ben eksi gormus kadar sevindim bugun 80 leri gectim 81 i bile gorebilirim diyordum bu kadar abur cubura hayret ettim hala 7 lerde olmak cok guzel acayip motive oldum bu gazla - 2 bile gelir cumaya kadar. :hopp::huri:

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
kılo bıldırımi yapayım bari

cuma 82
bugn 82.5

artı 500

500 500 gelıyor valla kılocuklar:utangac:

Eeee büyüyor tatlım artık

Ya ben eksi gormus kadar sevindim bugun 80 leri gectim 81 i bile gorebilirim diyordum bu kadar abur cubura hayret ettim hala 7 lerde olmak cok guzel acayip motive oldum bu gazla - 2 bile gelir cumaya kadar. :hopp::huri:

Oooooo hadi bakalım o zaman cuma bildirimimi dört gözle bekliyom valla :D

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Cok gecmis olsun cnm insallah kötu biswy yoktur

Oo süper basladin tbrkler :)
saol tatlım bugün hala ayakta olduğuma göre kötü birsey yok sanirim:)

Atrsin canim yarina ins
hayir olsun ins ust uste kizla iyi olmamis simdi nasilsiniz

harika

Halldersin bi iki gune

Tebrik ederim canim

Gorursun eminim
sisliktir o canim kacamak yapmadiysan
kızım sürekli ağladı benim ağrı tavan yaptı tabi gerildik ikimizde.

Cmts menu
Sabah10
2 d ekmek menemendomatea
Salatalik kirmizi biber peynir 7zeyrin

Ogle14
1corba salata yogurt

Aksam18
Salata yoguet

Dun iste cozuttum
Sabah 10
Ceyrwk ekmekten tost kirmizi biber maydonoz

Ogle 15
Kac kasik bilmiyorum makaena salata yogurt

Ara 1portakal 1elma

Aksam19
1 karniyarigin ici 3 yk pilav salata yogurt

Su 2 oldu iki gunde
Spor yok bol temizlik
afiyet olsun canım ama mefkurem abla görmesin bu menuyu

Geçmiş olsun canım neden oldu ki böyle ihmal etme canım
teşekkürlr tatlım bilmiyorum ya usuttum ayakları ya da kistim oldu

ne güzel valla bütün vücudun gevseyvirir

Anam ne soğuk öyle burnumun direği sizladi resmen:)
ıslak kek iyiymiş ama:)
Misafir sonrası evde kalan hamurisleri sıkıntı bende bebelerin peşinde gezdiriyorum bitsin diye...
Pazarda kurabiye hariç gayet güzel canim

ertesi gün hemen müdahale etmek müthiş ise yarıyor

iyisin yaso 70 altına inmek 1 haftanı alir

Nigar gitti Ayfer basladi ne yemesi bacım biran önce hedefe ulaşıp gurubun reklamını yapicaz başarı hikayesi yazicazki daha çok kişinin dikkatini çekip daha çok kişiye faydamiz olsun akıllım:)

kızımla oglumu eşit derecede seviyorum başka türlüsü mümkün değil zaten ama kızıma daha çok kol kanat geriyorum sanki laf soyletmiyorum ona daha sabırlı yaklaşıyorum ve bunu bilinçli yapmıyorum, galiba geçmişte kız çocuk olduğum için bazı konularda yarım bırakıldım onlarin dışa vurumu bunlar.saz kursuna gitmeyi çok istemiştim ama ne işim var boş işlerdi babama göre :(benim kızimdan tek beklentim sadece mutlu olsun nerde hangi okulda hangi kursda kiminle evlenirse evlensin sadece mutlu olduğu yerde olsun ..

oku kız oku ne havadisler var:)

Canım benim içim sizladi okurken ne yazikki bu konularda hala cahiliz toplum olarak boşanma olunca her türlü pisliğe girişiyor bir taraf .Rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun ablani
yavaş yavaş urkutmeden:)

kız papatya sende çok iş var tebrikler canım;)

Eminim şimdide çok tatlsindir sen güzellik;)

aynı yanlışa bende düştüm Fatoş mezun olunca birden büyü bozuluyor sanki 64 78 leri gördüm hedefe ulaşıp tekrar eskiye dönmek büyük bir hayal kırıklığı yeniden başlamak insanı çok zorluyor pisikolejinde altüst olmuş oluyor nasıl yaparım bunu kendime diyerek..
Aman canım hemen toparlan hemen başla hep diyet havasında yasa yoksa nasıl aldın anlamazsın bile

anam artımi bu ya senin için bebek oyuncağı;)

GecmiG olsun canım şimdi nasilsin
cuma 1 gelirmi

Afiyet olsun canım

Kesinlikle bu iş senin işin kanka;)
Tebrik ederim harika canım

görelim inşaallah canim
saol tatlım şimdi daha iyiyim şükür cuma eksi 1 gelir sonra da ben mezun inşallah. :)

biz eskiden bu cisslari abartılı yiyorduk ve onlar inanılmaz tartıya yansiuordu canım. Şimdi minimum yiyoruz ve aynı sonucu bekliyoruz sanırım öyle olmayınca da tartı bizi mutlu ediyor galiba :)

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
İki gündür kafam çok dalgindi dunde ağrım bastırdı iyi değilim kızım bi taraftan uyumuyor ağlıyor meme ağzında olsun istiyor sürekli. Gece 2 ye doğru zorla uyuttum tuvalet e gitmek için kalkiyirdum ki nasıl ağlıyor odadan çıkıyorum diye resmen kriz e girdi eşime dedim kızla bi ilgilen kasiklairm çok kötü bende tuvalet e sıkıştım odada bebeğin yanında bana çıkışti halbuki onun anlayışlı yaklasmasi gerekirdi ben bebeğimi bilerek ağlatmak ister miyim. Ağrı'da kivrandjm yinede 5 dakika bile olsa uyuyamadim dün. Sonra Özür diliyor dedim saol rahatsız olduğumu yeni hatırladın. Dün kızımla benim ağıt gunumdu bugün onun keyfi yerinde ama ben hala kirginim :(

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
gunaydın kızlar :asikk:
o nasıl bır gecmıs bırıkmıs oyle 539 mesaj dıyor anammmmmhanimis neler konustunuz o kadar :haha:
telin geldimi canım

Günaydın kızlar :asikk:, hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum:).
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı:(. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış:(. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.
6 yaşındaki çocuğun yeri annedir Allah bildiği gibi yapsın onları
Cuma 86.3
Bu gün 85.5
Fark -800
Buna da şükür bakalım
Ooo:huri::huri:
Kilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200

200 gr cikla kurtulduguma acayip mutlu oldum ama yedigim icin bagirsaklar acayip calisiyor birde iki gundur cok yoruluyorum galiba onun etksi var cumaya eksi kesin gelir :hopp:
Haha deli artı çıktım diye bı göbek atmadığı kaldı :huri::huri:
abla birseyler yazmak için giriyorum alıntı yapıyorum çıkmak zorunda kaliyorum.:( dün bende kızımda iyi değildik akşam sağ overimde inanılmaz ağrım vardı kızım da hissetti sanırım onunda ateş hortladi gece birlikte aglastik durduk. Bu son menusuz akşam olsun olur mu

Günaydın herkese ilk isim tartı oldu dün resmen aç gezdim çünki cumartesi tartimi sevmemistim hemen bildirim yapayım
cuma 59.3
bugün 58.9
fark -400
Sonuç güzel geçmiş olsun sık sık oluyor mu ağrın :ytrya:
Kilo bildirimkm:

Aynen biz ne artılar gorduk :booo:
Vayyyy sessiz sessiz 2.4 vermiş ya bu yeni üye :huri:
haha
Kilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
Himm ekşi gelmiş :hopp:
Burasi bize iyi geldi galiba cogumuz eksiyi gormus normalde pazartesileri arti olup cumaya cosardik herkesi tbrk ederim:lili:
Şimdi cumaya coştu zirve yapacak :hopp:t
+600 um
İrem :zipla: bayrağı birskmadin slinden
Cumaya kadar toparlarsin:uc:
ne güzel valla bütün vücudun gevseyvirir

Anam ne soğuk öyle burnumun direği sizladi resmen:)
ıslak kek iyiymiş ama:)
Misafir sonrası evde kalan hamurisleri sıkıntı bende bebelerin peşinde gezdiriyorum bitsin diye...
Pazarda kurabiye hariç gayet güzel canim

ertesi gün hemen müdahale etmek müthiş ise yarıyor

iyisin yaso 70 altına inmek 1 haftanı alir

Nigar gitti Ayfer basladi ne yemesi bacım biran önce hedefe ulaşıp gurubun reklamını yapicaz başarı hikayesi yazicazki daha çok kişinin dikkatini çekip daha çok kişiye faydamiz olsun akıllım:)

kızımla oglumu eşit derecede seviyorum başka türlüsü mümkün değil zaten ama kızıma daha çok kol kanat geriyorum sanki laf soyletmiyorum ona daha sabırlı yaklaşıyorum ve bunu bilinçli yapmıyorum, galiba geçmişte kız çocuk olduğum için bazı konularda yarım bırakıldım onlarin dışa vurumu bunlar.saz kursuna gitmeyi çok istemiştim ama ne işim var boş işlerdi babama göre :(benim kızimdan tek beklentim sadece mutlu olsun nerde hangi okulda hangi kursda kiminle evlenirse evlensin sadece mutlu olduğu yerde olsun ..

Canım benim içim sizladi okurken ne yazikki bu konularda hala cahiliz toplum olarak boşanma olunca her türlü pisliğe girişiyor bir taraf .Rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun ablani
yavaş yavaş urkutmeden:)

kız papatya sende çok iş var tebrikler canım;)

Eminim şimdide çok tatlsindir sen güzellik;)

aynı yanlışa bende düştüm Fatoş mezun olunca birden büyü bozuluyor sanki 64 78 leri gördüm hedefe ulaşıp tekrar eskiye dönmek büyük bir hayal kırıklığı yeniden başlamak insanı çok zorluyor pisikolejinde altüst olmuş oluyor nasıl yaparım bunu kendime diyerek..
Aman canım hemen toparlan hemen başla hep diyet havasında yasa yoksa nasıl aldın anlamazsın bile

anam artımi bu ya senin için bebek oyuncağı;)

GecmiG olsun canım şimdi nasilsin
cuma 1 gelirmi

Afiyet olsun canım

Kesinlikle bu iş senin işin kanka;)
Tebrik ederim harika canım

görelim inşaallah canim
Gel kız opem aklıma bı fikir geldi:tatlim:
Bizim delinin peşinden gitmişim Hamişler bölümüne yazmışım ya kilo bildiriminihaha
Neyse ben sabittim 73,2
Ben bu sitede kaybolurum demiştim:haha::haha:
Hey yarabbim :teyzos:
Selam kızlar çok yoğunum gelemiyorum foruma

Bildirim 58,2

+1 in 800 ü gitmiş çok şükür
Ok birşey kalmamis:süslü:
kılo bıldırımi yapayım bari

cuma 82
bugn 82.5

artı 500

500 500 gelıyor valla kılocuklar:utangac:
Artık gelecek annesi büyüyor kizce:tatlim:
Toplamda kac kisiyiz gelecek gidecek kisi var mi bilmiyorum ama kendi aramizda iki grup olustursak ve yaris yapsak nasil olur ?
Olur olur ne güzel olur :nk:
Zeynep coştu :hopp:haha

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
İki gündür kafam çok dalgindi dunde ağrım bastırdı iyi değilim kızım bi taraftan uyumuyor ağlıyor meme ağzında olsun istiyor sürekli. Gece 2 ye doğru zorla uyuttum tuvalet e gitmek için kalkiyirdum ki nasıl ağlıyor odadan çıkıyorum diye resmen kriz e girdi eşime dedim kızla bi ilgilen kasiklairm çok kötü bende tuvalet e sıkıştım odada bebeğin yanında bana çıkışti halbuki onun anlayışlı yaklasmasi gerekirdi ben bebeğimi bilerek ağlatmak ister miyim. Ağrı'da kivrandjm yinede 5 dakika bile olsa uyuyamadim dün. Sonra Özür diliyor dedim saol rahatsız olduğumu yeni hatırladın. Dün kızımla benim ağıt gunumdu bugün onun keyfi yerinde ama ben hala kirginim :(
Hayır çıkışma sebebi nedir anlamadım ben hastasın ki hasta olmasan bile altına mi yapacaksin acaba :(

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
@elzn4260 cok gecmis olsun canim. Bazen esler oyle davranabiliyor malesef bizim kadar ozverili olamiyorlar yapi meselesi galiba. Allah sana guc kuvvet versin. Kizin bugun iyiymis sende toparlarsin. Ama ihmal etme doktora gorunmeyi.

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
500 kusur mesaj coksukur bıttı kızlar pc den okumak daha zormus beynım dondu resmen ..

@Beynimobez yasim esıne cok gecmıs olsun
@Ayaklarımtam3kilo hosgeldın canım aramıza ve gecmıs olsun
@Ponibon hosgeldın ponıcım sende .. kız yoksa sende benım gıbı hamiş misin ihtimal var mı
@Mehlikatun sende hosgeldın cıtır mezun esınle ne zaman kavusma
@P.nrrr canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz .. ev bulma surecı gercekten sancılı bır donem. nerede oturuyordun sen sehır olarak
Kilo bildirimi
Cuma 71.5
Pazartesi 71.3
Fark -200
her eksı candır canım
Cuma:73.7
Ptesi: 73.4
Far:-300 :utangac:

Valla ben bı değiştiğim iki gündür beynim ye ptesi basla diyor canım yemek istemiyor haha içerde bile hep bı isyan :teyzos:
bır daha fındık ezmesı yok kuzu :krnz:
erkekler cogunlugu vıcdan yoksunu oluyor canım helekı boyle ayrılık durumlarında ıclerınde kı seytanı dusunceler ortaya cıkıyor rabbım ablana yardım etsın ınsallah tez zamanda kavusur mınıgıne

Cuma 86.3
Bu gün 85.5
Fark -800
Buna da şükür bakalım
cok guzel cnım

Kilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200

200 gramcık halledılır canım cumaya en az 1 gelır
Günaydın herkese ilk isim tartı oldu dün resmen aç gezdim çünki cumartesi tartimi sevmemistim hemen bildirim yapayım
cuma 59.3
bugün 58.9
fark -400
kız senın hedef kac su rakamları gorsem dunyaları verırdır

Kilo bildirimkm:

sen halledersın kuzu
cok guzel eksı tebrık ederım canım
Kilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
gorursun canım gorurusun

+600 um
regldendır muhtemelen canım

okudum okudum gozlerım sası oldu dılegım :)
Bizim delinin peşinden gitmişim Hamişler bölümüne yazmışım ya kilo bildiriminihaha
Neyse ben sabittim 73,2
Ben bu sitede kaybolurum demiştim:haha::haha:
4. mu gelecek yoksa:krizz:

Selam kızlar çok yoğunum gelemiyorum foruma

Bildirim 58,2

+1 in 800 ü gitmiş çok şükür
masallh tugcecim
Toplamda kac kisiyiz gelecek gidecek kisi var mi bilmiyorum ama kendi aramizda iki grup olustursak ve yaris yapsak nasil olur ?
aslında guzel olur gıbı canım
Eeee büyüyor tatlım artık

Oooooo hadi bakalım o zaman cuma bildirimimi dört gözle bekliyom valla :D
sorma seydacım pek kılo almadım ama aynaya bakınca duba gıbıyım:utangac:
cok gecmıs olsun canım :(
telin geldimi canım
yok baharım ya cıldırmaya ramak kaldı acil yedek tel bulmam lazum:kötü:
Artık gelecek annesi büyüyor kizce:tatlim:
ılk defa dun soyledı doktor agırlıgını 657 gram olmus

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Bi doktora götürseydin keşke canım, belki kabız olmuştur. Yemesi filan nasıl? En son ne zaman yaptı kakasını ?

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
500 kusur mesaj coksukur bıttı kızlar pc den okumak daha zormus beynım dondu resmen ..

@Beynimobez yasim esıne cok gecmıs olsun
@Ayaklarımtam3kilo hosgeldın canım aramıza ve gecmıs olsun
@Ponibon hosgeldın ponıcım sende .. kız yoksa sende benım gıbı hamiş misin ihtimal var mı
@Mehlikatun sende hosgeldın cıtır mezun esınle ne zaman kavusma
@P.nrrr canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz .. ev bulma surecı gercekten sancılı bır donem. nerede oturuyordun sen sehır olarak

her eksı candır canım

bır daha fındık ezmesı yok kuzu :krnz:
erkekler cogunlugu vıcdan yoksunu oluyor canım helekı boyle ayrılık durumlarında ıclerınde kı seytanı dusunceler ortaya cıkıyor rabbım ablana yardım etsın ınsallah tez zamanda kavusur mınıgıne

cok guzel cnım

200 gramcık halledılır canım cumaya en az 1 gelır
kız senın hedef kac su rakamları gorsem dunyaları verırdır

sen halledersın kuzu
cok guzel eksı tebrık ederım canım
gorursun canım gorurusun

regldendır muhtemelen canım

okudum okudum gozlerım sası oldu dılegım :)
4. mu gelecek yoksa:krizz:

masallh tugcecim

aslında guzel olur gıbı canım

sorma seydacım pek kılo almadım ama aynaya bakınca duba gıbıyım:utangac:

cok gecmıs olsun canım :(

yok baharım ya cıldırmaya ramak kaldı acil yedek tel bulmam lazum:kötü:
ılk defa dun soyledı doktor agırlıgını 657 gram olmus
Senin bu doktorda cins sorsana kız boyunu ağırlığını bende USG fotoları var yazılı 151 Gr 315 Gr diye artarak gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar