askrhpozitif
Daimi Üye
Gecmişte kendımi kaybettim...HÜKÜMSÜZDÜR
gozlerım sası oldu valla bitmiyor gecmi
gozlerım sası oldu valla bitmiyor gecmi
Hocanın işi varmış bugün iptal randevuSelam olsun eksilere
Kız dişler ne durumda kokoreççi gomdugune göre düzelmiş
Canım rabbim tez zamanda feraha çıkarsın ablanıGünaydın kızlar , hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum.
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.
Kusura bakmayın kızlar , çok dolmuşum size yazınca içim boşalıyo
20 günde 2.400 gr tebrik ederimde az gibi geldi bana5 şubat kilo:88. 7
Güncel kilo :86.3
Verilen kilo :2.400 gr
Günaydın kilo bildirimi yapayım hemen
Cuma 86.3
Bu gün 85.5
Fark -800
Buna da şükür bakalım
Kilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200
200 gr cikla kurtulduguma acayip mutlu oldum ama yedigim icin bagirsaklar acayip calisiyor birde iki gundur cok yoruluyorum galiba onun etksi var cumaya eksi kesin gelir
Kilo bildirimkm:
Cuma: 67.4
Güncel: 67.9
Fark: +500
Cumaya güzel eksiyle gelicem insallah halledilmeyecek bi arti degil
5 şubat kilo:88. 7
Kilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
Cuma’ya kadar 115 leri görürüm inşallah
Kizlarrgunaydinn
+600 um
bugun regli gunum daha olmadim
kılo bıldırımi yapayım bari
cuma 82
bugn 82.5
artı 500
500 500 gelıyor valla kılocuklar
Ya ben eksi gormus kadar sevindim bugun 80 leri gectim 81 i bile gorebilirim diyordum bu kadar abur cubura hayret ettim hala 7 lerde olmak cok guzel acayip motive oldum bu gazla - 2 bile gelir cumaya kadar.
saol tatlım bugün hala ayakta olduğuma göre kötü birsey yok sanirimCok gecmis olsun cnm insallah kötu biswy yoktur
Oo süper basladin tbrkler
kızım sürekli ağladı benim ağrı tavan yaptı tabi gerildik ikimizde.Atrsin canim yarina ins
hayir olsun ins ust uste kizla iyi olmamis simdi nasilsiniz
harika
Halldersin bi iki gune
Tebrik ederim canim
Gorursun eminim
sisliktir o canim kacamak yapmadiysan
afiyet olsun canım ama mefkurem abla görmesin bu menuyuCmts menu
Sabah10
2 d ekmek menemendomatea
Salatalik kirmizi biber peynir 7zeyrin
Ogle14
1corba salata yogurt
Aksam18
Salata yoguet
Dun iste cozuttum
Sabah 10
Ceyrwk ekmekten tost kirmizi biber maydonoz
Ogle 15
Kac kasik bilmiyorum makaena salata yogurt
Ara 1portakal 1elma
Aksam19
1 karniyarigin ici 3 yk pilav salata yogurt
Su 2 oldu iki gunde
Spor yok bol temizlik
teşekkürlr tatlım bilmiyorum ya usuttum ayakları ya da kistim olduGeçmiş olsun canım neden oldu ki böyle ihmal etme canım
saol tatlım şimdi daha iyiyim şükür cuma eksi 1 gelir sonra da ben mezun inşallah.ne güzel valla bütün vücudun gevseyvirir
Anam ne soğuk öyle burnumun direği sizladi resmen
ıslak kek iyiymiş ama
Misafir sonrası evde kalan hamurisleri sıkıntı bende bebelerin peşinde gezdiriyorum bitsin diye...
Pazarda kurabiye hariç gayet güzel canim
ertesi gün hemen müdahale etmek müthiş ise yarıyor
iyisin yaso 70 altına inmek 1 haftanı alir
Nigar gitti Ayfer basladi ne yemesi bacım biran önce hedefe ulaşıp gurubun reklamını yapicaz başarı hikayesi yazicazki daha çok kişinin dikkatini çekip daha çok kişiye faydamiz olsun akıllım
kızımla oglumu eşit derecede seviyorum başka türlüsü mümkün değil zaten ama kızıma daha çok kol kanat geriyorum sanki laf soyletmiyorum ona daha sabırlı yaklaşıyorum ve bunu bilinçli yapmıyorum, galiba geçmişte kız çocuk olduğum için bazı konularda yarım bırakıldım onlarin dışa vurumu bunlar.saz kursuna gitmeyi çok istemiştim ama ne işim var boş işlerdi babama göre benim kızimdan tek beklentim sadece mutlu olsun nerde hangi okulda hangi kursda kiminle evlenirse evlensin sadece mutlu olduğu yerde olsun ..
oku kız oku ne havadisler var
Canım benim içim sizladi okurken ne yazikki bu konularda hala cahiliz toplum olarak boşanma olunca her türlü pisliğe girişiyor bir taraf .Rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun ablani
yavaş yavaş urkutmeden
kız papatya sende çok iş var tebrikler canım
Eminim şimdide çok tatlsindir sen güzellik
aynı yanlışa bende düştüm Fatoş mezun olunca birden büyü bozuluyor sanki 64 78 leri gördüm hedefe ulaşıp tekrar eskiye dönmek büyük bir hayal kırıklığı yeniden başlamak insanı çok zorluyor pisikolejinde altüst olmuş oluyor nasıl yaparım bunu kendime diyerek..
Aman canım hemen toparlan hemen başla hep diyet havasında yasa yoksa nasıl aldın anlamazsın bile
anam artımi bu ya senin için bebek oyuncağı
GecmiG olsun canım şimdi nasilsin
cuma 1 gelirmi
Afiyet olsun canım
Kesinlikle bu iş senin işin kanka
Tebrik ederim harika canım
görelim inşaallah canim
biz eskiden bu cisslari abartılı yiyorduk ve onlar inanılmaz tartıya yansiuordu canım. Şimdi minimum yiyoruz ve aynı sonucu bekliyoruz sanırım öyle olmayınca da tartı bizi mutlu ediyor galibaYa ben eksi gormus kadar sevindim bugun 80 leri gectim 81 i bile gorebilirim diyordum bu kadar abur cubura hayret ettim hala 7 lerde olmak cok guzel acayip motive oldum bu gazla - 2 bile gelir cumaya kadar.
telin geldimi canımgunaydın kızlar
o nasıl bır gecmıs bırıkmıs oyle 539 mesaj dıyor anammmmm neler konustunuz o kadar
6 yaşındaki çocuğun yeri annedir Allah bildiği gibi yapsın onlarıGünaydın kızlar , hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum.
Gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım, aklım hep ablamdaydı. 1 haftadır 6 yaşındaki kızını göremiyor, benimkiler yanımda diye sanki suçluluk hissediyorum;(. Doğru düzgün bişey yemiyor diyo gelinimiz, zaten çok da zayıflamış. Bu erkekler niye bu kadar acımasız, niye boşanacakları zaman çocuklarla anneyi tehdit ederler, hiç mi vicdanları sızlamaz çok merak ediyorum!!
İyiyim merak etme diyor ama tavuk gibi saat 10 da uyuyan kız gece 2 lere kadar uyuyamıyor. Büyük kızları babalarını görmek istemiyor diye, küçüğü okuldan alıp götürmüşler, onlar da onu anneye göstermiyor akıllarınca onunla cezalandırıyorlar. Okulda ablasına ben anneme gelmek istiyorum ama babaannem yollamıyor, sen bizimle kalacaksın diyor demiş.Abla annemi özledim;( demiş.Bunu duyduğumdan beri içimde fırtınalar kopuyor.
Hayırlısıyla bugün boşanma davası açılacak , kurtulacak inşallah bu vicdansızlardan.
OooGünaydın kilo bildirimi yapayım hemen
Cuma 86.3
Bu gün 85.5
Fark -800
Buna da şükür bakalım
Haha deli artı çıktım diye bı göbek atmadığı kaldıKilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200
200 gr cikla kurtulduguma acayip mutlu oldum ama yedigim icin bagirsaklar acayip calisiyor birde iki gundur cok yoruluyorum galiba onun etksi var cumaya eksi kesin gelir
abla birseyler yazmak için giriyorum alıntı yapıyorum çıkmak zorunda kaliyorum. dün bende kızımda iyi değildik akşam sağ overimde inanılmaz ağrım vardı kızım da hissetti sanırım onunda ateş hortladi gece birlikte aglastik durduk. Bu son menusuz akşam olsun olur mu
Sonuç güzel geçmiş olsun sık sık oluyor mu ağrınGünaydın herkese ilk isim tartı oldu dün resmen aç gezdim çünki cumartesi tartimi sevmemistim hemen bildirim yapayım
cuma 59.3
bugün 58.9
fark -400
Aynen biz ne artılar gordukKilo bildirimkm:
Vayyyy sessiz sessiz 2.4 vermiş ya bu yeni üye5 şubat kilo:88. 7
Himm ekşi gelmişKilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
Şimdi cumaya coştu zirve yapacak tBurasi bize iyi geldi galiba cogumuz eksiyi gormus normalde pazartesileri arti olup cumaya cosardik herkesi tbrk ederim
İrem bayrağı birskmadin slindenKizlarrgunaydinn
+600 um
Gel kız opem aklıma bı fikir geldine güzel valla bütün vücudun gevseyvirir
Anam ne soğuk öyle burnumun direği sizladi resmen
ıslak kek iyiymiş ama
Misafir sonrası evde kalan hamurisleri sıkıntı bende bebelerin peşinde gezdiriyorum bitsin diye...
Pazarda kurabiye hariç gayet güzel canim
ertesi gün hemen müdahale etmek müthiş ise yarıyor
iyisin yaso 70 altına inmek 1 haftanı alir
Nigar gitti Ayfer basladi ne yemesi bacım biran önce hedefe ulaşıp gurubun reklamını yapicaz başarı hikayesi yazicazki daha çok kişinin dikkatini çekip daha çok kişiye faydamiz olsun akıllım
kızımla oglumu eşit derecede seviyorum başka türlüsü mümkün değil zaten ama kızıma daha çok kol kanat geriyorum sanki laf soyletmiyorum ona daha sabırlı yaklaşıyorum ve bunu bilinçli yapmıyorum, galiba geçmişte kız çocuk olduğum için bazı konularda yarım bırakıldım onlarin dışa vurumu bunlar.saz kursuna gitmeyi çok istemiştim ama ne işim var boş işlerdi babama göre benim kızimdan tek beklentim sadece mutlu olsun nerde hangi okulda hangi kursda kiminle evlenirse evlensin sadece mutlu olduğu yerde olsun ..
oku kız oku ne havadisler var
Canım benim içim sizladi okurken ne yazikki bu konularda hala cahiliz toplum olarak boşanma olunca her türlü pisliğe girişiyor bir taraf .Rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun ablani
yavaş yavaş urkutmeden
kız papatya sende çok iş var tebrikler canım
Eminim şimdide çok tatlsindir sen güzellik
aynı yanlışa bende düştüm Fatoş mezun olunca birden büyü bozuluyor sanki 64 78 leri gördüm hedefe ulaşıp tekrar eskiye dönmek büyük bir hayal kırıklığı yeniden başlamak insanı çok zorluyor pisikolejinde altüst olmuş oluyor nasıl yaparım bunu kendime diyerek..
Aman canım hemen toparlan hemen başla hep diyet havasında yasa yoksa nasıl aldın anlamazsın bile
anam artımi bu ya senin için bebek oyuncağı
GecmiG olsun canım şimdi nasilsin
cuma 1 gelirmi
Afiyet olsun canım
Kesinlikle bu iş senin işin kanka
Tebrik ederim harika canım
görelim inşaallah canim
Hey yarabbimBizim delinin peşinden gitmişim Hamişler bölümüne yazmışım ya kilo bildirimini
Neyse ben sabittim 73,2
Ben bu sitede kaybolurum demiştim
Ok birşey kalmamisSelam kızlar çok yoğunum gelemiyorum foruma
Bildirim 58,2
+1 in 800 ü gitmiş çok şükür
Artık gelecek annesi büyüyor kizcekılo bıldırımi yapayım bari
cuma 82
bugn 82.5
artı 500
500 500 gelıyor valla kılocuklar
Olur olur ne güzel olur :nk:Toplamda kac kisiyiz gelecek gidecek kisi var mi bilmiyorum ama kendi aramizda iki grup olustursak ve yaris yapsak nasil olur ?
Zeynep coştuYa ben eksi gormus kadar sevindim bugun 80 leri gectim 81 i bile gorebilirim diyordum bu kadar abur cubura hayret ettim hala 7 lerde olmak cok guzel acayip motive oldum bu gazla - 2 bile gelir cumaya kadar.
Hayır çıkışma sebebi nedir anlamadım ben hastasın ki hasta olmasan bile altına mi yapacaksin acabaİki gündür kafam çok dalgindi dunde ağrım bastırdı iyi değilim kızım bi taraftan uyumuyor ağlıyor meme ağzında olsun istiyor sürekli. Gece 2 ye doğru zorla uyuttum tuvalet e gitmek için kalkiyirdum ki nasıl ağlıyor odadan çıkıyorum diye resmen kriz e girdi eşime dedim kızla bi ilgilen kasiklairm çok kötü bende tuvalet e sıkıştım odada bebeğin yanında bana çıkışti halbuki onun anlayışlı yaklasmasi gerekirdi ben bebeğimi bilerek ağlatmak ister miyim. Ağrı'da kivrandjm yinede 5 dakika bile olsa uyuyamadim dün. Sonra Özür diliyor dedim saol rahatsız olduğumu yeni hatırladın. Dün kızımla benim ağıt gunumdu bugün onun keyfi yerinde ama ben hala kirginim
her eksı candır canımKilo bildirimi
Cuma 71.5
Pazartesi 71.3
Fark -200
bır daha fındık ezmesı yok kuzuCuma:73.7
Ptesi: 73.4
Far:-300
Valla ben bı değiştiğim iki gündür beynim ye ptesi basla diyor canım yemek istemiyor içerde bile hep bı isyan
erkekler cogunlugu vıcdan yoksunu oluyor canım helekı boyle ayrılık durumlarında ıclerınde kı seytanı dusunceler ortaya cıkıyor rabbım ablana yardım etsın ınsallah tez zamanda kavusur mınıgıneGünaydın kızlar , hala yataktayım, benim bücür gece yine yatağa gelmiş. Şimdi yanından çıksam hissedip uyanıyor hemen o yüzden ağırdan alıyorum.
cok guzel cnımGünaydın kilo bildirimi yapayım hemen
Cuma 86.3
Bu gün 85.5
Fark -800
Buna da şükür bakalım
200 gramcık halledılır canım cumaya en az 1 gelırKilo bildirimi
Cuma 79.5 kg
Bugun 79.7 kg
Fark +200
kız senın hedef kac su rakamları gorsem dunyaları verırdırGünaydın herkese ilk isim tartı oldu dün resmen aç gezdim çünki cumartesi tartimi sevmemistim hemen bildirim yapayım
cuma 59.3
bugün 58.9
fark -400
sen halledersın kuzuKilo bildirimkm:
cok guzel eksı tebrık ederım canım5 şubat kilo:88. 7
gorursun canım gorurusunKilo bildirimi
Cuma 116.6
Pazartesi 116.3
-300 gr
regldendır muhtemelen canımKizlarrgunaydinn
+600 um
okudum okudum gozlerım sası oldu dılegımoku kız oku ne havadisler var
4. mu gelecek yoksaBizim delinin peşinden gitmişim Hamişler bölümüne yazmışım ya kilo bildirimini
Neyse ben sabittim 73,2
Ben bu sitede kaybolurum demiştim
masallh tugcecimSelam kızlar çok yoğunum gelemiyorum foruma
Bildirim 58,2
+1 in 800 ü gitmiş çok şükür
aslında guzel olur gıbı canımToplamda kac kisiyiz gelecek gidecek kisi var mi bilmiyorum ama kendi aramizda iki grup olustursak ve yaris yapsak nasil olur ?
sorma seydacım pek kılo almadım ama aynaya bakınca duba gıbıyımEeee büyüyor tatlım artık
Oooooo hadi bakalım o zaman cuma bildirimimi dört gözle bekliyom valla
cok gecmıs olsun canımİki gündür kafam çok dalgindi dunde ağrım bastırdı iyi değilim kızım bi taraftan uyumuyor ağlıyor meme ağzında olsun istiyor sürekli. Gece 2 ye doğru zorla uyuttum tuvalet e gitmek için kalkiyirdum ki nasıl ağlıyor odadan çıkıyorum diye resmen kriz e girdi eşime dedim kızla bi ilgilen kasiklairm çok kötü bende tuvalet e sıkıştım odada bebeğin yanında bana çıkışti halbuki onun anlayışlı yaklasmasi gerekirdi ben bebeğimi bilerek ağlatmak ister miyim. Ağrı'da kivrandjm yinede 5 dakika bile olsa uyuyamadim dün. Sonra Özür diliyor dedim saol rahatsız olduğumu yeni hatırladın. Dün kızımla benim ağıt gunumdu bugün onun keyfi yerinde ama ben hala kirginim
yok baharım ya cıldırmaya ramak kaldı acil yedek tel bulmam lazumtelin geldimi canım
ılk defa dun soyledı doktor agırlıgını 657 gram olmusArtık gelecek annesi büyüyor kizce
dun yaptı canım azbısey sert degıl aslında buyugu ama bılmıyorum canım cozemezsek gıdıcez doktoraBi doktora götürseydin keşke canım, belki kabız olmuştur. Yemesi filan nasıl? En son ne zaman yaptı kakasını ?
Senin bu doktorda cins sorsana kız boyunu ağırlığını bende USG fotoları var yazılı 151 Gr 315 Gr diye artarak gidiyor500 kusur mesaj coksukur bıttı kızlar pc den okumak daha zormus beynım dondu resmen ..
@Beynimobez yasim esıne cok gecmıs olsun
@Ayaklarımtam3kilo hosgeldın canım aramıza ve gecmıs olsun
@Ponibon hosgeldın ponıcım sende .. kız yoksa sende benım gıbı hamiş misin ihtimal var mı
@Mehlikatun sende hosgeldın cıtır mezun esınle ne zaman kavusma
@P.nrrr canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz .. ev bulma surecı gercekten sancılı bır donem. nerede oturuyordun sen sehır olarak
her eksı candır canım
bır daha fındık ezmesı yok kuzu
erkekler cogunlugu vıcdan yoksunu oluyor canım helekı boyle ayrılık durumlarında ıclerınde kı seytanı dusunceler ortaya cıkıyor rabbım ablana yardım etsın ınsallah tez zamanda kavusur mınıgıne
cok guzel cnım
200 gramcık halledılır canım cumaya en az 1 gelır
kız senın hedef kac su rakamları gorsem dunyaları verırdır
sen halledersın kuzu
cok guzel eksı tebrık ederım canım
gorursun canım gorurusun
regldendır muhtemelen canım
okudum okudum gozlerım sası oldu dılegım
4. mu gelecek yoksa
masallh tugcecim
aslında guzel olur gıbı canım
sorma seydacım pek kılo almadım ama aynaya bakınca duba gıbıyım