Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Tekrardan selamlar ogluş okuldan gelince alışverişe çıktık koca gotluyw hiç bir kıyafet olmuyor oğlan aynı ben iştahı fizik yapısı kızda baba çalı bacaklı:)
Ne kadar pahalı kıyafetler ya Rabbim dar gelirlilere yardım etsin ..
5,6 parça bişey aldım oğlana ödedim para yüzünden tomuşarak geldim eve:haha:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizlar bugun bi baktigimiz ev vardi 3-4 sy önceden fiyati yüksek diye o ara alamamistk kredi cok olcakti orayla görüstü esim. Onlarda fiyat yükselmis ama bize ilk söyledikleri fiyata indiler. Hem bizde bu 3-4 ay icinde biraz daha kenara attil bide esimin ablasi bi miktar yardimci olcak. Kapora biraktik yarinda kredi basvurusu yapcz hayirlisiysa olcak insallah cok mutluyum :)

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Tekrardan selamlar ogluş okuldan gelince alışverişe çıktık koca gotluyw hiç bir kıyafet olmuyor oğlan aynı ben iştahı fizik yapısı kızda baba çalı bacaklı:)
Ne kadar pahalı kıyafetler ya Rabbim dar gelirlilere yardım etsin ..
5,6 parça bişey aldım oğlana ödedim para yüzünden tomuşarak geldim eve:haha:
amin canım valla gersey ates pahası ...

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Kizlar bugun bi baktigimiz ev vardi 3-4 sy önceden fiyati yüksek diye o ara alamamistk kredi cok olcakti orayla görüstü esim. Onlarda fiyat yükselmis ama bize ilk söyledikleri fiyata indiler. Hem bizde bu 3-4 ay icinde biraz daha kenara attil bide esimin ablasi bi miktar yardimci olcak. Kapora biraktik yarinda kredi basvurusu yapcz hayirlisiysa olcak insallah cok mutluyum :)
cok sevindim canim hadi hayirlisi olsun insallah olur

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
ayyy hadı hayırlı olsun canım ... bız 1 ay hergun sabahtan aksama dolasmıstık o sokak senın bu emlakcı benım .. rabbım hayırlı komsularla karsılastırsın

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
500 kusur mesaj coksukur bıttı kızlar pc den okumak daha zormus beynım dondu resmen ..

@Beynimobez yasim esıne cok gecmıs olsun
@Ayaklarımtam3kilo hosgeldın canım aramıza ve gecmıs olsun
@Ponibon hosgeldın ponıcım sende .. kız yoksa sende benım gıbı hamiş misin ihtimal var mı
@Mehlikatun sende hosgeldın cıtır mezun esınle ne zaman kavusma
@P.nrrr canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz .. ev bulma surecı gercekten sancılı bır donem. nerede oturuyordun sen sehır olarak

her eksı candır canım

bır daha fındık ezmesı yok kuzu :krnz:
erkekler cogunlugu vıcdan yoksunu oluyor canım helekı boyle ayrılık durumlarında ıclerınde kı seytanı dusunceler ortaya cıkıyor rabbım ablana yardım etsın ınsallah tez zamanda kavusur mınıgıne

cok guzel cnım

200 gramcık halledılır canım cumaya en az 1 gelır
kız senın hedef kac su rakamları gorsem dunyaları verırdır

sen halledersın kuzu
cok guzel eksı tebrık ederım canım
gorursun canım gorurusun

regldendır muhtemelen canım

okudum okudum gozlerım sası oldu dılegım :)
4. mu gelecek yoksa:krizz:

masallh tugcecim

aslında guzel olur gıbı canım

sorma seydacım pek kılo almadım ama aynaya bakınca duba gıbıyım:utangac:

cok gecmıs olsun canım :(

yok baharım ya cıldırmaya ramak kaldı acil yedek tel bulmam lazum:kötü:
ılk defa dun soyledı doktor agırlıgını 657 gram olmus

Amin canim insallah :)

evet gel gelelım benım kıza cuma gununden berı yazık yavrum ay popom dıye gezınıyr, anne popom acidi dıye aglayarak kucagıma gelıyor, naptıysam gecıremedım kabız mı yoksa kendısımı tutuyor anlayamadım . bezıne dokundurmaz oldu :(

ayy canim yazik ya kabizlikmi varki bagursaklarda sorun olabillirmi ufak olunca bide daha cok üzülüyor insan

Korumak çok zor tatlım doğru bu aralar bende sabah diyete başlıyorum öğlen bozuyorum ne oldu bana anlamadım. Reglden canım aşırı tatlı istiyor iki gün önce bir paket çikolata bitirdim dikkat etmesem eski kiloma dönecem :sopa:

Regl zamani oluyor cnm valla sende iyi düsünmüssün menü yazarsan biraz ceki düzen gelir menülere :)

Ben 163 biliyordum canım annemin diyetisyen 161 ölçtü o ara birsey işte

Hadi ya ilginç valla benim doktor benden hevesli olcerdi en az 3 resim verirdi her defasında
Hmm ozaman 5leri kakdirir canim. Bende diyorm 62ye kadar insemmi

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
cok sevindim canim hadi hayirlisi olsun insallah olur

Sagol canim amin insallah

ayyy hadı hayırlı olsun canım ... bız 1 ay hergun sabahtan aksama dolasmıstık o sokak senın bu emlakcı benım .. rabbım hayırlı komsularla karsılastırsın

Sagol canim insallah.. bizde ilk bu eve bakmistk begenmistk sonra hem para sorun olunca hemde ilk baktigmiz evi almiyalim falan diye dahada baktik büssürü ama istanbul gibi biyerde ev fiyatlari okadar yüksekki.

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Amin canim insallah :)

ayy canim yazik ya kabizlikmi varki bagursaklarda sorun olabillirmi ufak olunca bide daha cok üzülüyor insan

Regl zamani oluyor cnm valla sende iyi düsünmüssün menü yazarsan biraz ceki düzen gelir menülere :)

Hmm ozaman 5leri kakdirir canim. Bende diyorm 62ye kadar insemmi
kucuklukten sorunluyduk zaten canımda 4,5 aydır duzene gırmıstı sımdı yıne sabahtan berı kuala gbı kucagımdan ınmıyor

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Sagol canim amin insallah

Sagol canim insallah.. bizde ilk bu eve bakmistk begenmistk sonra hem para sorun olunca hemde ilk baktigmiz evi almiyalim falan diye dahada baktik büssürü ama istanbul gibi biyerde ev fiyatlari okadar yüksekki.
ıstanbulun neresınde alacaksınız canım gectıgımız mayıstta cekmekoyden aldık bızde

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
kucuklukten sorunluyduk zaten canımda 4,5 aydır duzene gırmıstı sımdı yıne sabahtan berı kuala gbı kucagımdan ınmıyor

Ah yavrum ya kiyamam insallah kötz bisi yoktur olmadi doktora gidersiniz

ıstanbulun neresınde alacaksınız canım gectıgımız mayıstta cekmekoyden aldık bızde

Büyükcekmece cnm suanda avcilarda oturuyoruz orlar burlardan cok daha nezih iyi yerler bide site ici otoparkli güvenlikli olucak
Cekmeköy diyince bilemedm nereye bagli cnm avrupa yakasimi

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Ah yavrum ya kiyamam insallah kötz bisi yoktur olmadi doktora gidersiniz

Büyükcekmece cnm suanda avcilarda oturuyoruz orlar burlardan cok daha nezih iyi yerler bide site ici otoparkli güvenlikli olucak
Cekmeköy diyince bilemedm nereye bagli cnm avrupa yakasimi
gotururum canım sımdı ılık suya oturttum ınsallh ıyı gelır.. anadolu yakası canısm bende pek karsıyı bılmıyorum .. sıte ıcı guvenlıklı ıse cok uzel canım
@askrhpozitif kavuşmak zamanı ahh ahh
Ne demiş sair, ben beklerin de o ne zaman gelir kimbilir, yandık bittik kül olduk :bayrak::haha:
tez zamanda kavusursunuz ınsallah canm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar