Swetyy83
Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
- Tepki
- 470
Sağol canım inşallah kendimi toparlıcamsen yaparsın canım benım basarıya ulasmıs kadınsın vesselam :birinci:
![kaalp :kaalp: :kaalp:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/2-2.gif)
Sağol canım inşallah kendimi toparlıcamsen yaparsın canım benım basarıya ulasmıs kadınsın vesselam :birinci:
Ben 163 biliyordum canım annemin diyetisyen 161 ölçtü o ara birsey işteKiz senin boy kacti
bende ılk defa bu doktoorda gordum canım 2 dır ultrason resmıde vermıyor ıstemem gerekıyor sanırım
bılmıyorum canım konuskan sayılır doktorum ama cınsıyete bıle sormadan bakmadıBen 163 biliyordum canım annemin diyetisyen 161 ölçtü o ara birsey işte
Hadi ya ilginç valla benim doktor benden hevesli olcerdi en az 3 resim verirdi her defasında
amin canım valla gersey ates pahası ...Tekrardan selamlar ogluş okuldan gelince alışverişe çıktık koca gotluyw hiç bir kıyafet olmuyor oğlan aynı ben iştahı fizik yapısı kızda baba çalı bacaklı
Ne kadar pahalı kıyafetler ya Rabbim dar gelirlilere yardım etsin ..
5,6 parça bişey aldım oğlana ödedim para yüzünden tomuşarak geldim eve
cok sevindim canim hadi hayirlisi olsun insallah olurKizlar bugun bi baktigimiz ev vardi 3-4 sy önceden fiyati yüksek diye o ara alamamistk kredi cok olcakti orayla görüstü esim. Onlarda fiyat yükselmis ama bize ilk söyledikleri fiyata indiler. Hem bizde bu 3-4 ay icinde biraz daha kenara attil bide esimin ablasi bi miktar yardimci olcak. Kapora biraktik yarinda kredi basvurusu yapcz hayirlisiysa olcak insallah cok mutluyum
ayyy hadı hayırlı olsun canım ... bız 1 ay hergun sabahtan aksama dolasmıstık o sokak senın bu emlakcı benım .. rabbım hayırlı komsularla karsılastırsınKizlar bugun bi baktigimiz ev vardi 3-4 sy önceden fiyati yüksek diye o ara alamamistk kredi cok olcakti orayla görüstü esim. Onlarda fiyat yükselmis ama bize ilk söyledikleri fiyata indiler. Hem bizde bu 3-4 ay icinde biraz daha kenara attil bide esimin ablasi bi miktar yardimci olcak. Kapora biraktik yarinda kredi basvurusu yapcz hayirlisiysa olcak insallah cok mutluyum
500 kusur mesaj coksukur bıttı kızlar pc den okumak daha zormus beynım dondu resmen ..
@Beynimobez yasim esıne cok gecmıs olsun
@Ayaklarımtam3kilo hosgeldın canım aramıza ve gecmıs olsun
@Ponibon hosgeldın ponıcım sende .. kız yoksa sende benım gıbı hamiş misin ihtimal var mı
@Mehlikatun sende hosgeldın cıtır mezun esınle ne zaman kavusma
@P.nrrr canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz .. ev bulma surecı gercekten sancılı bır donem. nerede oturuyordun sen sehır olarak
her eksı candır canım
bır daha fındık ezmesı yok kuzu
erkekler cogunlugu vıcdan yoksunu oluyor canım helekı boyle ayrılık durumlarında ıclerınde kı seytanı dusunceler ortaya cıkıyor rabbım ablana yardım etsın ınsallah tez zamanda kavusur mınıgıne
cok guzel cnım
200 gramcık halledılır canım cumaya en az 1 gelır
kız senın hedef kac su rakamları gorsem dunyaları verırdır
sen halledersın kuzu
cok guzel eksı tebrık ederım canım
gorursun canım gorurusun
regldendır muhtemelen canım
okudum okudum gozlerım sası oldu dılegım
4. mu gelecek yoksa
masallh tugcecim
aslında guzel olur gıbı canım
sorma seydacım pek kılo almadım ama aynaya bakınca duba gıbıyım
cok gecmıs olsun canım
yok baharım ya cıldırmaya ramak kaldı acil yedek tel bulmam lazum
ılk defa dun soyledı doktor agırlıgını 657 gram olmus
evet gel gelelım benım kıza cuma gununden berı yazık yavrum ay popom dıye gezınıyr, anne popom acidi dıye aglayarak kucagıma gelıyor, naptıysam gecıremedım kabız mı yoksa kendısımı tutuyor anlayamadım . bezıne dokundurmaz oldu
Korumak çok zor tatlım doğru bu aralar bende sabah diyete başlıyorum öğlen bozuyorum ne oldu bana anlamadım. Reglden canım aşırı tatlı istiyor iki gün önce bir paket çikolata bitirdim dikkat etmesem eski kiloma dönecem
Hmm ozaman 5leri kakdirir canim. Bende diyorm 62ye kadar insemmiBen 163 biliyordum canım annemin diyetisyen 161 ölçtü o ara birsey işte
Hadi ya ilginç valla benim doktor benden hevesli olcerdi en az 3 resim verirdi her defasında
cok sevindim canim hadi hayirlisi olsun insallah olur
ayyy hadı hayırlı olsun canım ... bız 1 ay hergun sabahtan aksama dolasmıstık o sokak senın bu emlakcı benım .. rabbım hayırlı komsularla karsılastırsın
kucuklukten sorunluyduk zaten canımda 4,5 aydır duzene gırmıstı sımdı yıne sabahtan berı kuala gbı kucagımdan ınmıyorAmin canim insallah
ayy canim yazik ya kabizlikmi varki bagursaklarda sorun olabillirmi ufak olunca bide daha cok üzülüyor insan
Regl zamani oluyor cnm valla sende iyi düsünmüssün menü yazarsan biraz ceki düzen gelir menülere
Hmm ozaman 5leri kakdirir canim. Bende diyorm 62ye kadar insemmi
ıstanbulun neresınde alacaksınız canım gectıgımız mayıstta cekmekoyden aldık bızdeSagol canim amin insallah
Sagol canim insallah.. bizde ilk bu eve bakmistk begenmistk sonra hem para sorun olunca hemde ilk baktigmiz evi almiyalim falan diye dahada baktik büssürü ama istanbul gibi biyerde ev fiyatlari okadar yüksekki.
kucuklukten sorunluyduk zaten canımda 4,5 aydır duzene gırmıstı sımdı yıne sabahtan berı kuala gbı kucagımdan ınmıyor
ıstanbulun neresınde alacaksınız canım gectıgımız mayıstta cekmekoyden aldık bızde
nisan 2015 dogumlu canım 3 ü bitecek 4 den gun alacak sanırım
bende ılk defa bu doktoorda gordum canım 2 dır ultrason resmıde vermıyor ıstemem gerekıyor sanırım
gotururum canım sımdı ılık suya oturttum ınsallh ıyı gelır.. anadolu yakası canısm bende pek karsıyı bılmıyorum .. sıte ıcı guvenlıklı ıse cok uzel canımAh yavrum ya kiyamam insallah kötz bisi yoktur olmadi doktora gidersiniz
Büyükcekmece cnm suanda avcilarda oturuyoruz orlar burlardan cok daha nezih iyi yerler bide site ici otoparkli güvenlikli olucak
Cekmeköy diyince bilemedm nereye bagli cnm avrupa yakasimi
tez zamanda kavusursunuz ınsallah canm@askrhpozitif kavuşmak zamanı ahh ahh
Ne demiş sair, ben beklerin de o ne zaman gelir kimbilir, yandık bittik kül olduk