askrhpozitif
Daimi Üye
canımın cektıgı seyler oluyor canımSagol canimm bisey merak ediyorum hic asermiyo musun sen acaba :nk:
canımın cektıgı seyler oluyor canımSagol canimm bisey merak ediyorum hic asermiyo musun sen acaba :nk:
Valla canim super gidiyosun varyaa kilon falan cok iyi bence azar azar aliyorsun ya insallah ilerde bende boyle ilerlerimcanımın cektıgı seyler oluyor canım
kılom aslında oldukca var canım 64 lerı gormustum hamıle kalmadan once gonul ısterkı o kılolarda hamıle kalmıs olsaydım ama olmadı ınsallah dedıgın gıbı cok fazla kılo almadan tamamlarım suan hamıle kaldıgımı ogrendıgım kılodayım cok sukur.. elbette ılerlersın canım hamılelık hunharca yemek yemen gereken bır durum degılValla canim super gidiyosun varyaa kilon falan cok iyi bence azar azar aliyorsun ya insallah ilerde bende boyle ilerlerim
pes etmedım canım daha az once halıya kucugunu yaptı@askrhpozitif pes etme canım bağlarsan sonu yok bırak yapsın üstüne rahatsir olsun Huma kötü bı koku var annecim gel nereden geliyormuş de direk onu işaret etme o anlar zaten
Popo açıyor bez acıtıyor bezi çıkaralım popoya krem surelim külot giyelim ki popo acimasin gibi şeyler işte
@Mehlikatun hala yok mu vuslat
@Ayaklarımtam3kilo gorunmedin bugün
@P.nrrr hayırlı olsun canım insakkin kredide çıkar
Alışık canım koltuklar halılar ben istemediği zamanlarda oyuncak buluyordum bayadir ortaya çıkarmadigim gel kuzey bak uçağın çişini nasıl yaptığını merak ediyor gösterelim hadi bakalım kim önce gidecek yarisalim gibi gibi heyecan yaratiyordumpes etmedım canım daha az once halıya kucugunu yaptı
Bi ben sevemedim onu
bende hıc ızlemedım esım pasoo trt-1 ın dızılerını ızlıyorben gunduz ızleyebılırsem ızlıyorum dızılerı
Insallah canim haklisin tabi saglilli olarak yemek lazim abartmadan simdi sen hamileliginin ilk aylarinda kilo mu verdin yanikılom aslında oldukca var canım 64 lerı gormustum hamıle kalmadan once gonul ısterkı o kılolarda hamıle kalmıs olsaydım ama olmadı ınsallah dedıgın gıbı cok fazla kılo almadan tamamlarım suan hamıle kaldıgımı ogrendıgım kılodayım cok sukur.. elbette ılerlersın canım hamılelık hunharca yemek yemen gereken bır durum degıl
sanırım canım oyle oluyor galıbaBen seviyordm ama vartoluyu cikardilar sanirim hic cekilmiycek gibime geliyor artik
Benim esimde trt dizilerine bayiliyor tarihi seyler olsa ona hep, cogu erkek ayni sanirim
evet caım 78e kadar dustumInsallah canim haklisin tabi saglilli olarak yemek lazim abartmadan simdi sen hamileliginin ilk aylarinda kilo mu verdin yani
Iyi geceler canim erkencisin Allah rahatlik versinkızlar ben yatar ıyı geceler
Bende hic sevemedim izleyen cok ama
bende hıc ızlemedım esım pasoo trt-1 ın dızılerını ızlıyorben gunduz ızleyebılırsem ızlıyorum dızılerı
telin geldimi canım
6 yaşındaki çocuğun yeri annedir Allah bildiği gibi yapsın onları
Ooo
Haha deli artı çıktım diye bı göbek atmadığı kaldı
Sonuç güzel geçmiş olsun sık sık oluyor mu ağrın
Aynen biz ne artılar gorduk
Vayyyy sessiz sessiz 2.4 vermiş ya bu yeni üye
Himm ekşi gelmiş
Şimdi cumaya coştu zirve yapacakt
İrembayrağı birskmadin slinden
Cumaya kadar toparlarsin
Gel kız opem aklıma bı fikir geldi
Hey yarabbim
Ok birşey kalmamis
Artık gelecek annesi büyüyor kizce
Olur olur ne güzel olur :nk:
Zeynep coştu
Sebep geç saat olmasiymis canim cok ozur diledi bugün ama keşke o an dikkat etsekte sonra çok özür dilemek zorunda kalmasak.Hayır çıkışma sebebi nedir anlamadım ben hastasın ki hasta olmasan bile altına mi yapacaksin acaba
saol tatlım Dr a gitmek farz oldu regl de gelmedi zaten@elzn4260 cok gecmis olsun canim. Bazen esler oyle davranabiliyor malesef bizim kadar ozverili olamiyorlar yapi meselesi galiba. Allah sana guc kuvvet versin. Kizin bugun iyiymis sende toparlarsin. Ama ihmal etme doktora gorunmeyi.
saol kuzum500 kusur mesaj coksukur bıttı kızlar pc den okumak daha zormus beynım dondu resmen ..
@Beynimobez yasim esıne cok gecmıs olsun
@Ayaklarımtam3kilo hosgeldın canım aramıza ve gecmıs olsun
@Ponibon hosgeldın ponıcım sende .. kız yoksa sende benım gıbı hamiş misin ihtimal var mı
@Mehlikatun sende hosgeldın cıtır mezun esınle ne zaman kavusma
@P.nrrr canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz .. ev bulma surecı gercekten sancılı bır donem. nerede oturuyordun sen sehır olarak
her eksı candır canım
bır daha fındık ezmesı yok kuzu
erkekler cogunlugu vıcdan yoksunu oluyor canım helekı boyle ayrılık durumlarında ıclerınde kı seytanı dusunceler ortaya cıkıyor rabbım ablana yardım etsın ınsallah tez zamanda kavusur mınıgıne
cok guzel cnım
200 gramcık halledılır canım cumaya en az 1 gelır
kız senın hedef kac su rakamları gorsem dunyaları verırdır
sen halledersın kuzu
cok guzel eksı tebrık ederım canım
gorursun canım gorurusun
regldendır muhtemelen canım
okudum okudum gozlerım sası oldu dılegım
4. mu gelecek yoksa
masallh tugcecim
aslında guzel olur gıbı canım
sorma seydacım pek kılo almadım ama aynaya bakınca duba gıbıyım
cok gecmıs olsun canım
yok baharım ya cıldırmaya ramak kaldı acil yedek tel bulmam lazum
ılk defa dun soyledı doktor agırlıgını 657 gram olmus
aklima parazit geldi kuzum oda bebislerın popoda kaşıntı yapar onu mi diyor açana aciyor diyeevet gel gelelım benım kıza cuma gununden berı yazık yavrum ay popom dıye gezınıyr, anne popom acidi dıye aglayarak kucagıma gelıyor, naptıysam gecıremedım kabız mı yoksa kendısımı tutuyor anlayamadım . bezıne dokundurmaz oldu
Hadi insallahhYa ben eksi gormus kadar sevindim bugun 80 leri gectim 81 i bile gorebilirim diyordum bu kadar abur cubura hayret ettim hala 7 lerde olmak cok guzel acayip motive oldum bu gazla - 2 bile gelir cumaya kadar.
Ay cok kizdim esine ama benimkide yapar oyle arada sonra kedi gibi gelir ams is isten gecerİki gündür kafam çok dalgindi dunde ağrım bastırdı iyi değilim kızım bi taraftan uyumuyor ağlıyor meme ağzında olsun istiyor sürekli. Gece 2 ye doğru zorla uyuttum tuvalet e gitmek için kalkiyirdum ki nasıl ağlıyor odadan çıkıyorum diye resmen kriz e girdi eşime dedim kızla bi ilgilen kasiklairm çok kötü bende tuvalet e sıkıştım odada bebeğin yanında bana çıkışti halbuki onun anlayışlı yaklasmasi gerekirdi ben bebeğimi bilerek ağlatmak ister miyim. Ağrı'da kivrandjm yinede 5 dakika bile olsa uyuyamadim dün. Sonra Özür diliyor dedim saol rahatsız olduğumu yeni hatırladın. Dün kızımla benim ağıt gunumdu bugün onun keyfi yerinde ama ben hala kirginim
Hadi insallah en kisa zamanda evine kavusursunKizlar bugun bi baktigimiz ev vardi 3-4 sy önceden fiyati yüksek diye o ara alamamistk kredi cok olcakti orayla görüstü esim. Onlarda fiyat yükselmis ama bize ilk söyledikleri fiyata indiler. Hem bizde bu 3-4 ay icinde biraz daha kenara attil bide esimin ablasi bi miktar yardimci olcak. Kapora biraktik yarinda kredi basvurusu yapcz hayirlisiysa olcak insallah cok mutluyum
Bende indim simdiyıne cukuramı ıneceksınız bugun dılekle
yok kiz vartolu olmediBen seviyordm ama vartoluyu cikardilar sanirim hic cekilmiycek gibime geliyor artik
Benim esimde trt dizilerine bayiliyor tarihi seyler olsa ona hep, cogu erkek ayni sanirim
ah ah tatlım bende çok kızdım ama dünden bugüne maalesef. Evli ve çocuk sahibi olmak böyle olsa gerek sevgili olsaydık ohooo uzatırda uzatirdim burnundan getirirdım ama şimdi kızım huzursuz ortamı hisseder diye kendimi rsetliyorum her sabahHadi insallahh
Ay cok kizdim esine ama benimkide yapar oyle arada sonra kedi gibi gelir ams is isten gecer
Hadi insallah en kisa zamanda evine kavusursun
Bende indim simdi
yok kiz vartolu olmedi
Hadi insallahh
Ay cok kizdim esine ama benimkide yapar oyle arada sonra kedi gibi gelir ams is isten gecer
Hadi insallah en kisa zamanda evine kavusursun
Bende indim simdi
yok kiz vartolu olmedi
Kızımı uyutuyiurm umarım biraz uykuyu alıp gece 1 2 ye kadar oturmaz. Eşim bugün çok özür diledi dün ki davranisdan çok utanmis sen tanıdım en iyi en mükemmel annesin dedi. Jedi gibi peşimde gezdi kızımı banyo yaptırdim az önce sinde de yatağın üstünü gül yaprakları ile suslemis mumlar yakmış ama kime ne aaa ne kadar güzel teşekkür ederim hani şimdi topla yatağın üstünü kızı banyo yaptırcam dememle romantizm 5 dakika sürdübizden haberler böyle