Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@askrhpozitif pes etme canım bağlarsan sonu yok bırak yapsın üstüne rahatsir olsun Huma kötü bı koku var annecim gel nereden geliyormuş de direk onu işaret etme o anlar zaten
Popo açıyor bez acıtıyor bezi çıkaralım popoya krem surelim külot giyelim ki popo acimasin gibi şeyler işte

@Mehlikatun hala yok mu vuslat

@Ayaklarımtam3kilo gorunmedin bugün

@P.nrrr hayırlı olsun canım insakkin kredide çıkar

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Valla canim super gidiyosun varyaa kilon falan cok iyi bence azar azar aliyorsun ya insallah ilerde bende boyle ilerlerim :kedim:
kılom aslında oldukca var canım 64 lerı gormustum hamıle kalmadan once gonul ısterkı o kılolarda hamıle kalmıs olsaydım ama olmadı ınsallah dedıgın gıbı cok fazla kılo almadan tamamlarım suan hamıle kaldıgımı ogrendıgım kılodayım cok sukur.. elbette ılerlersın canım hamılelık hunharca yemek yemen gereken bır durum degıl

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
@askrhpozitif pes etme canım bağlarsan sonu yok bırak yapsın üstüne rahatsir olsun Huma kötü bı koku var annecim gel nereden geliyormuş de direk onu işaret etme o anlar zaten
Popo açıyor bez acıtıyor bezi çıkaralım popoya krem surelim külot giyelim ki popo acimasin gibi şeyler işte

@Mehlikatun hala yok mu vuslat

@Ayaklarımtam3kilo gorunmedin bugün

@P.nrrr hayırlı olsun canım insakkin kredide çıkar
pes etmedım canım daha az once halıya kucugunu yaptı:utangac:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
pes etmedım canım daha az once halıya kucugunu yaptı:utangac:
Alışık canım koltuklar halılar ben istemediği zamanlarda oyuncak buluyordum bayadir ortaya çıkarmadigim gel kuzey bak uçağın çişini nasıl yaptığını merak ediyor gösterelim hadi bakalım kim önce gidecek yarisalim gibi gibi heyecan yaratiyordum

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
kılom aslında oldukca var canım 64 lerı gormustum hamıle kalmadan once gonul ısterkı o kılolarda hamıle kalmıs olsaydım ama olmadı ınsallah dedıgın gıbı cok fazla kılo almadan tamamlarım suan hamıle kaldıgımı ogrendıgım kılodayım cok sukur.. elbette ılerlersın canım hamılelık hunharca yemek yemen gereken bır durum degıl
Insallah canim haklisin tabi saglilli olarak yemek lazim abartmadan simdi sen hamileliginin ilk aylarinda kilo mu verdin yani

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
telin geldimi canım

6 yaşındaki çocuğun yeri annedir Allah bildiği gibi yapsın onları

Ooo:huri::huri:

Haha deli artı çıktım diye bı göbek atmadığı kaldı :huri::huri:

Sonuç güzel geçmiş olsun sık sık oluyor mu ağrın :ytrya:

Aynen biz ne artılar gorduk :booo:

Vayyyy sessiz sessiz 2.4 vermiş ya bu yeni üye :huri:
haha
Himm ekşi gelmiş :hopp:

Şimdi cumaya coştu zirve yapacak :hopp:t

İrem :zipla: bayrağı birskmadin slinden
Cumaya kadar toparlarsin:uc:

Gel kız opem aklıma bı fikir geldi:tatlim:

Hey yarabbim :teyzos:

Ok birşey kalmamis:süslü:

Artık gelecek annesi büyüyor kizce:tatlim:

Olur olur ne güzel olur :nk:
Zeynep coştu :hopp:haha

Hayır çıkışma sebebi nedir anlamadım ben hastasın ki hasta olmasan bile altına mi yapacaksin acaba :(
Sebep geç saat olmasiymis canim cok ozur diledi bugün ama keşke o an dikkat etsekte sonra çok özür dilemek zorunda kalmasak.
@elzn4260 cok gecmis olsun canim. Bazen esler oyle davranabiliyor malesef bizim kadar ozverili olamiyorlar yapi meselesi galiba. Allah sana guc kuvvet versin. Kizin bugun iyiymis sende toparlarsin. Ama ihmal etme doktora gorunmeyi.
saol tatlım Dr a gitmek farz oldu regl de gelmedi zaten

500 kusur mesaj coksukur bıttı kızlar pc den okumak daha zormus beynım dondu resmen ..

@Beynimobez yasim esıne cok gecmıs olsun
@Ayaklarımtam3kilo hosgeldın canım aramıza ve gecmıs olsun
@Ponibon hosgeldın ponıcım sende .. kız yoksa sende benım gıbı hamiş misin ihtimal var mı
@Mehlikatun sende hosgeldın cıtır mezun esınle ne zaman kavusma
@P.nrrr canım ınsallah gonlunuze gore bulursunuz .. ev bulma surecı gercekten sancılı bır donem. nerede oturuyordun sen sehır olarak

her eksı candır canım

bır daha fındık ezmesı yok kuzu :krnz:
erkekler cogunlugu vıcdan yoksunu oluyor canım helekı boyle ayrılık durumlarında ıclerınde kı seytanı dusunceler ortaya cıkıyor rabbım ablana yardım etsın ınsallah tez zamanda kavusur mınıgıne

cok guzel cnım

200 gramcık halledılır canım cumaya en az 1 gelır
kız senın hedef kac su rakamları gorsem dunyaları verırdır

sen halledersın kuzu
cok guzel eksı tebrık ederım canım
gorursun canım gorurusun

regldendır muhtemelen canım

okudum okudum gozlerım sası oldu dılegım :)
4. mu gelecek yoksa:krizz:

masallh tugcecim

aslında guzel olur gıbı canım

sorma seydacım pek kılo almadım ama aynaya bakınca duba gıbıyım:utangac:

cok gecmıs olsun canım :(

yok baharım ya cıldırmaya ramak kaldı acil yedek tel bulmam lazum:kötü:
ılk defa dun soyledı doktor agırlıgını 657 gram olmus
saol kuzum

evet gel gelelım benım kıza cuma gununden berı yazık yavrum ay popom dıye gezınıyr, anne popom acidi dıye aglayarak kucagıma gelıyor, naptıysam gecıremedım kabız mı yoksa kendısımı tutuyor anlayamadım . bezıne dokundurmaz oldu :(
aklima parazit geldi kuzum oda bebislerın popoda kaşıntı yapar onu mi diyor açana aciyor diye

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Ya ben eksi gormus kadar sevindim bugun 80 leri gectim 81 i bile gorebilirim diyordum bu kadar abur cubura hayret ettim hala 7 lerde olmak cok guzel acayip motive oldum bu gazla - 2 bile gelir cumaya kadar. :hopp::huri:
Hadi insallahh
İki gündür kafam çok dalgindi dunde ağrım bastırdı iyi değilim kızım bi taraftan uyumuyor ağlıyor meme ağzında olsun istiyor sürekli. Gece 2 ye doğru zorla uyuttum tuvalet e gitmek için kalkiyirdum ki nasıl ağlıyor odadan çıkıyorum diye resmen kriz e girdi eşime dedim kızla bi ilgilen kasiklairm çok kötü bende tuvalet e sıkıştım odada bebeğin yanında bana çıkışti halbuki onun anlayışlı yaklasmasi gerekirdi ben bebeğimi bilerek ağlatmak ister miyim. Ağrı'da kivrandjm yinede 5 dakika bile olsa uyuyamadim dün. Sonra Özür diliyor dedim saol rahatsız olduğumu yeni hatırladın. Dün kızımla benim ağıt gunumdu bugün onun keyfi yerinde ama ben hala kirginim :(
Ay cok kizdim esine ama benimkide yapar oyle arada sonra kedi gibi gelir ams is isten gecer
Kizlar bugun bi baktigimiz ev vardi 3-4 sy önceden fiyati yüksek diye o ara alamamistk kredi cok olcakti orayla görüstü esim. Onlarda fiyat yükselmis ama bize ilk söyledikleri fiyata indiler. Hem bizde bu 3-4 ay icinde biraz daha kenara attil bide esimin ablasi bi miktar yardimci olcak. Kapora biraktik yarinda kredi basvurusu yapcz hayirlisiysa olcak insallah cok mutluyum :)
Hadi insallah en kisa zamanda evine kavusursun
yıne cukuramı ıneceksınız bugun dılekle:krizz:
Bende indim simdi
Ben seviyordm ama vartoluyu cikardilar sanirim hic cekilmiycek gibime geliyor artik

Benim esimde trt dizilerine bayiliyor tarihi seyler olsa ona hep, cogu erkek ayni sanirim :bsmagryr:
yok kiz vartolu olmedi

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Kızımı uyutuyiurm umarım biraz uykuyu alıp gece 1 2 ye kadar oturmaz. Eşim bugün çok özür diledi dün ki davranisdan çok utanmis sen tanıdım en iyi en mükemmel annesin dedi. Jedi gibi peşimde gezdi kızımı banyo yaptırdim az önce sinde de yatağın üstünü gül yaprakları ile suslemis mumlar yakmış ama kime ne aaa ne kadar güzel teşekkür ederim hani şimdi topla yatağın üstünü kızı banyo yaptırcam dememle romantizm 5 dakika sürdü :) bizden haberler böyle

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Ogle. 12.00
2 yumurta ile sahanda yumurta
1 dilim ekmek
1kk peynir
6 adet zeytin
3 kucuk kup kasar peyniri
2 yk pekmez

Ara.16.00
1 tane muz

Aksam yemegi 18.30
2 kepce tavuk corbasi
3 yk yesil fasulye
1 kase yogurt
Boolll salata

Cayin yanina yarim cay bardagi kuruyemis

Su. 2.5 lt

Spor. 30 dk t.yuruyus 60 puan

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Hadi insallahh

Ay cok kizdim esine ama benimkide yapar oyle arada sonra kedi gibi gelir ams is isten gecer

Bende indim simdi
yok kiz vartolu olmedi
ah ah tatlım bende çok kızdım ama dünden bugüne maalesef. Evli ve çocuk sahibi olmak böyle olsa gerek sevgili olsaydık ohooo uzatırda uzatirdim burnundan getirirdım ama şimdi kızım huzursuz ortamı hisseder diye kendimi rsetliyorum her sabah

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Hadi insallahh

Bende indim simdi
yok kiz vartolu olmedi

Nasil ölmedi kizz yok ortalikta :(

Kızımı uyutuyiurm umarım biraz uykuyu alıp gece 1 2 ye kadar oturmaz. Eşim bugün çok özür diledi dün ki davranisdan çok utanmis sen tanıdım en iyi en mükemmel annesin dedi. Jedi gibi peşimde gezdi kızımı banyo yaptırdim az önce sinde de yatağın üstünü gül yaprakları ile suslemis mumlar yakmış ama kime ne aaa ne kadar güzel teşekkür ederim hani şimdi topla yatağın üstünü kızı banyo yaptırcam dememle romantizm 5 dakika sürdü :) bizden haberler böyle

Oo havadisler güzel masallah :) bidha yapmaz cnm almis dersini bence pisman da olmus

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
saat 12.00 kahvaltı
1 dikim ekmek arasi sandviç
1 k. Bardak portakal suyu
1 veri
saat 14.30
Yarım kepce tavujsuyu çorb
2 kaşık ispanak yemeği
saat 18.30 akşam
1 Tabak Kıymali kabak yemeği
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
salata
1 parça lahana ve 1 parça karnabahar turşusu
şu 2. 5 litreyi geçmiş tir
spor yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar