Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizi jimnastige bıraktım ordan arkadaşa geçtik bundan sonra her hayir dediğim cisa kutlama istiyorum kaptân
@mefkurem :)
Arkadaş kahve yaptı yanına çikolata ,kestaneli pasta koydu ben ne yaptım yüzüne bile bakmadım :birinci:eek:zaman başlasın kutlamalar:huri:-kop:zipla:

Şimdi evdeyim ha bu arada evdekilere gelirken simit aldım hemde sıcacık ben ne yaptım sen büyüksün benmi büyük dedim evet ben büyüğüm diyip yemedim:zipla::zipla::zipla:

Süpersinnn gelsinnn kutlamalarrr eksilerrr -kop-kop

Ah bacım diyet yapmak korumaktan daha kolay hedefin oluyor konsantre oluyorsun ama korumada en ufak bir boşluğun gafletin sonucu kontrolden çıkmaya sebeb oluyor, tavsiyem diyet kafası ile yaşamaya devam et canim

Aynen öyle canil haklisik zaten öyle yaomayi düsünüyorm ama en ufak kacamakta arti oluyorm korumada buna nasil engel olucam onada biraz korkuyorm :saskin:

Sanki artiyi atarim cumaya da eksileri görürüm gibi geliyor

Hadi insallah canimmm. Bende simdi leslie yapicamm hem dünkü kacamak icin hemde artilari atmaliyimm

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ayy ne siz sorun ne ben soyleyim durun hele utaniyom zaten sirtim agriyor fazla bukuldum herhaldee yaa belimi gec heryerim agriyo ayol herifte her hafta gelmeye basladi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim 2 kilo verdigimi farkedince dahada costu manyagim yaaa
iremcim lutfen mesajlarimiza dikkat edelim +18 e baglayip kirmizi noktali olmasin
uygun olmuyor

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ana
Kizi jimnastige bıraktım ordan arkadaşa geçtik bundan sonra her hayir dediğim cisa kutlama istiyorum kaptân
Arkadaş kahve yaptı yanına çikolata ,kestaneli pasta koydu ben ne yaptım yüzüne bile bakmadım :birinci:eek:zaman başlasın kutlamalar:huri:-kop:zipla:
Anacim burda herkesin her yemedigine kutlama yapicak olursak her dk.kutlama yapmak lazim :haha:

Sanada efferimmm pasta ve simite hayir dedigin icin :hopp:

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Dunki menumm
Kahvalti 9.40
2 yumurtali omlet
Salatalik domates
Peynir
1 tane kucuk sigara boregi yagi emdirilmis

Oglen 12.30
1 tabak domatesli biberli az yagli kepekli spagetti
Yarim kase kuru fasulye

Ara16.30
1 fincan aci turk kahvesi
1 tane un kurabiyesi

Aksam 19.30
1 kase mercimek corbasi
1 tabak az patatesli cökertme kebabi

Ara 21.00
1 kucuk muz
2 yudum sicak cikolata
3 tane baharatli yogurtlu cips
3 br cay

2 lt su
Wc yok niyeyse duzenim bozuldu kacamaklardan galiba cok yedim

Spor hmmm evde kosusturmak+gece mesaisi+bir yandan temizlik utu vs falan hareketliydim :uc::zipla::teyzos::huri::mavis:hanimis
Galiba degil gercekten cok olmus hemde bol cissli

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Bu saat oldu ben ancak gelebildim çok yoğun ve yorucu bi gündü maalesef dağınıklıktan Hoşlanmayan titiz bi eşim var bu güzel havayı evde ailecek temizlik yaparak degerlendirdik bol didismeli bol gonul almali temizlik faslı oldu bu yuzden de uzun surdu. Onca mesaj alintiladim sarjim bitince uçmuş hepsi ortadan başlamak zorunda kaldım valla ben şok. Aynı senin gibi arkadaş ben bi tc mi yazmadım bilgi konusunda Hicran a mi sasirsam yoksa ayfere mi yoksa dilege mi.

afiyet olsun canim bi ben kabuska sevmiyorum sanırım

benim adım Doğru tugcecim eski mer_4260 nick değiştirdim burda. Bu arada alıntılama yapmıştım ama uçmuş çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar temiz çıkar

canım benim eşim genel de benden çok yapıyor kız doğduğundan beri. Dağınıklıktan hiç hoşlanmıyor söylenmez kendi yapar ama ben yine de elini bu kadar çok atsın istemiyorum ise güce:)

afiyet olsun tatlım

toparlarsin tatlım üzülme ama ipin ucunu kacirmada sora sana zor olur

abla bende valla öyle bi konum veriyorum ki hatta elini koymuş gibi bulabilirsin maşallah herkes aslında tanimafigumiz herkesmis :)

abla benim de sıkıntı oldu. Acaba ondan mi bahsediyor bitter admin

fatmaaaa vallahi buna sesli güldüm gecenin 3 ünde :) bende merak ettim doğru mu kuzey in adı

benim yazdığım da hepsi gerçek tatlım :)

ne kadar tatlısin yaa kızıl kafalar a bayilirim ben :)

yasemin kim yaaaa

ben gelmişttim kuzu zorda olsa :)

ekim abla bizim ayrıldığımızı biliyor abla öyle okumuştüm hatta kalanlar dan birileri gelse de sıkılmasam burda falan yazmış ti en son. Sonra napti gormedim
Ellerinize sağlık canım benim kocam da ben işi bıraktıktan yani emir doğduktan sonra daha az yardım etmeye başladı eskiden herseye yardım ederdi ne güzel

Evet kızıl kafaydim şimdi koyulasti baya ;)

Yasemin habinar canım ;)
ay ne koca meraklısınız çenesi düşüksünüz siz ya :)
Gece acildeydim kızlar eşim antibiyotik içti peşine ballı süt içti etkileşim olmuş bütün vücudu kabardı dili şişti gözleri kan çanağı adama bişey olacak diye çok korktum ishal istifra fenaydı anlıycanız
Daha geçen arkadaşım ilaçtan vefat etti aklıa bide o geldi hemen acile götürdüm serum taktılar kendine geldi şükür iyi şimdi :(
@Ponibon canimmmm hoşgeldin
Çok geçmiş olsun canım Allahtan gitmissiniz hastaneye Allah şifa versin
Ewet cnm ama bugun yine 68di :( ah ah korumasi ne zor dun bende bi kacamak yaptm ondna oldu ama bugun cok hafif bir gün gecircem insallah. Sen nasil bozdun kiz neler yidin de bakem :)

Ay cok gecmis olsun canim ya :( cok sükür iyimis smdi

Abooo naptin kiz öle hepten kafayi bozcan zaten hepsi baska bisi diyor :)
Bunu niye alıntı yaptım bulamadım :D
Şimdi evdeyim ha bu arada evdekilere gelirken simit aldım hemde sıcacık ben ne yaptım sen büyüksün benmi büyük dedim evet ben büyüğüm diyip yemedim:zipla::zipla::zipla:

Iste buna azim denir maşallah dilege

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
ay ne koca meraklısınız çenesi düşüksünüz siz ya :)
Gece acildeydim kızlar eşim antibiyotik içti peşine ballı süt içti etkileşim olmuş bütün vücudu kabardı dili şişti gözleri kan çanağı adama bişey olacak diye çok korktum ishal istifra fenaydı anlıycanız
Daha geçen arkadaşım ilaçtan vefat etti aklıa bide o geldi hemen acile götürdüm serum taktılar kendine geldi şükür iyi şimdi :(
@Ponibon canimmmm hoşgeldin
Çok geçmiş olsun kuzu
Kızlar iyice manyaklaştım ben sürekli diyet, beslenme kitabı alıyorum. Taktım kafaya şimdi gidip 3-5 tane daha alacam

Ekli dosyayı görüntüle 21662
Aaa umayin kitabı var detoxlar var paylaşmıyor mu her hafta gun bir detoxx paylaşım görev senin :nk:
:öp:
Selamlarrr
Bu gün geç kahvaltı ettim o yüzden pazarları sevmiyorum ya kahvaltıyı en geç 8 de yapmam gerekiyor ama malum kv Ler burda mümkün olmuyor neyse
Az kaldı onlar gidince düzenin oturur
Ne zaman gidiyorlar :saskin:
Hadi gel kahve icek :)

Ay hadi içelim ablam ben yapayım nasıl içersin Türk kahvesi mi filtre mi ;)
kanbersiz olur mu yahu bende geleyim mi :cay:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar