Tmm cnm bi goturun bakalimabla 39 oldu şu an eşim çıktı geliyor duşa sokucam şimdi de
Haber et sonra
Dustan sonra duser belki
Tmm cnm bi goturun bakalimabla 39 oldu şu an eşim çıktı geliyor duşa sokucam şimdi de
Geçmiş olsun canım bizimkilerdede öksürük burun akıntısı var hava çok soğuk -13 derece bugün Mart iyi geçer inşallahKızlar ateş nöbetindeyiz kızımın ateşi 38 lerde geziyor şu an 37.7 gece uzun
Gecmis olsun cnm bizimkilerde hastaGeçmiş olsun canım bizimkilerdede öksürük burun akıntısı var hava çok soğuk -13 derece bugün Mart iyi geçer inşallah
Ayyy oldumu o kadar daha dun geldin gibi@mefkurem abla benim baya belli oldu nerdeyse 13 kilo verdim kıyafetlerim baya bol gelmeye başladı bide yürüyüş yapsam vücudum daha da toparlanarak inşallah
Ben kuşbaşı kavurdum. Yanına cacık yaparım dünden kalan brokolimde var belki cacık yerine onu yoğurtlarım hava çok soğuk kızımın burnu akıyor dışarı çıkamadım sağolsun annem alışverişe gitti oğlumlaBugun planlar ne kizlar
Ne yemek yapicaksiniz
Benim evde hic sebze kalmadi
Bi alisverise gitmem lazim ama bu sogukta hic disari cikasim yok
Et turu bisey yaparim belki
Plan guzelmis@mefkurem bende kabak patlıcan patates ve tavukla fırında oturtma yapicam inşallah kv kızartalım dedide yok dedim ne kızartması
Evet sağol abla ya ben hiç böyle soğuk görmedim çok soğuk bugün -13 dereceGecmis olsun cnm bizimkilerde hasta
Hic boyle soguk bi subat yasamamistik
Demekki kondisyonun tam artmamis daha@mefkurem oldu oldu çok şükür ya denedim de yapamadım 3 mil yaparken bile nefes nefese kalıyorum tıkanıyor biraz daha kilo vereyim ondan sonra yapicam inşallah
Şimdilik bol göbek atıyorum birde leslie3 ile devam a havalar ısındı birde ihtiyarlar gitsin çıkıp yürüyecem inşallah
Burasida oyle cnmEvet sağol abla ya ben hiç böyle soğuk görmedim çok soğuk bugün -13 derece
Bi 3 mil bi 2 mil yap istersen@mefkurem öylede olabilir aslında sabah ve yatarken şeklinde yapabilirim daha iyi olur benim için