Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@elzn4260 cokk geçmiş olsun boğaz enfeksiyonu olabilir bizim her dış cikartmamiza böyle oluyor ne yazikki inşallah tez vakitte iyileşir kuzucuk

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
@mefkurem abla benim baya belli oldu nerdeyse 13 kilo verdim kıyafetlerim baya bol gelmeye başladı bide yürüyüş yapsam vücudum daha da toparlanarak inşallah
Ayyy oldumu o kadar daha dun geldin gibi :) valla sen hepimizi sollucan masallah :)
Leslie 3 mil zorlamiyosa 4-5 mile cikarabilirsin
Onlarin videyosu yandex de var

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Uyku arasında size selam vereyim dedim.
2 saat önce eve geldim, iyiyim çok şükür biraz ağrım var ve tabii anestezi sarhoşuyum.
Bağırsaklarım çok tembelmiş, parça alıp patolojiye gitti sonucu şimdilik bilmiyoruz. Midemde gastrit ve reflüm ilerlemiş, mide kapakçığım çalışmıyormuş, 2 aylık ilaç tedavisi verdi, ilaçtan sonra kontrole çağırdı.

Biraz daha uyanınca geçmişe de dönecem, seviliyorsunuz :asikk:

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
Bugun planlar ne kizlar
Ne yemek yapicaksiniz
Benim evde hic sebze kalmadi
Bi alisverise gitmem lazim ama bu sogukta hic disari cikasim yok
Et turu bisey yaparim belki
Ben kuşbaşı kavurdum. Yanına cacık yaparım dünden kalan brokolimde var belki cacık yerine onu yoğurtlarım hava çok soğuk kızımın burnu akıyor dışarı çıkamadım sağolsun annem alışverişe gitti oğlumla

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@mefkurem oldu oldu çok şükür ya denedim de yapamadım 3 mil yaparken bile nefes nefese kalıyorum tıkanıyor biraz daha kilo vereyim ondan sonra yapicam inşallah

Şimdilik bol göbek atıyorum birde leslie3 ile devam a havalar ısındı birde ihtiyarlar gitsin çıkıp yürüyecem inşallah

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
@mefkurem oldu oldu çok şükür ya denedim de yapamadım 3 mil yaparken bile nefes nefese kalıyorum tıkanıyor biraz daha kilo vereyim ondan sonra yapicam inşallah

Şimdilik bol göbek atıyorum birde leslie3 ile devam a havalar ısındı birde ihtiyarlar gitsin çıkıp yürüyecem inşallah
Demekki kondisyonun tam artmamis daha
Vakit bulursan gunde 2 seferde yapabilisin 3 mili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar