Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Gözünaydın canımmm, yetişkin tahammül edemiyor o yavrucak nasıl dayansın

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim iyiyim. Çok önemli şeyler yok ama düzelecek inşallah

Geldim geldim döndüm tekrar aranıza. Yarınki ifadeyi de bir atlatsam hayırlısıyla.

Söylenene göre etkilemicek, ama sonuç olarak ilerde başıma gelecek bir hatada bunu da önüme sürecekler. Haksız yere işte, çok üzüyor beni ama oldu artık

Geçmiş olsun tatlım, nasıl şimdi kızın

Ahh bebe daha dünyaya gelmeden diyeti tartıyı öğrendi :D

Neyseki asitli şeyler içmiyorum ama artık çiğ sebzeler de kalktı menülerden. Yeni ilaçlarım oldu kutu kutu. Hemen kilo aldırıyor mu diye baktım :D

:kedim::kedim:
Çok geçmiş olsun canım, iş yerindeki meselelerle de üzme kendini sağlığından önemli bişey yok.

@_ikra_ sanırım 6 hafta yada 5 hafta oldu benimki kof kilo hemen alıp hemen veriyorum geçen yaz 18 kilo verdim gel Gorki olduğu gibi geri aldım benim için asıl 80 den sonrası önemli bakalım nasıl gidecek
Ay ne güzel vermişsin, aynı zamanlarda başlamışız ama sen çok iyi vermişsin maşallah devamı da gelsin inşallah. Ben 22 şubatta başlamıştım, anca 8 kilo oldu:)

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Gözünaydın canımmm, yetişkin tahammül edemiyor o yavrucak nasıl dayansın

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim iyiyim. Çok önemli şeyler yok ama düzelecek inşallah

Geldim geldim döndüm tekrar aranıza. Yarınki ifadeyi de bir atlatsam hayırlısıyla.

Söylenene göre etkilemicek, ama sonuç olarak ilerde başıma gelecek bir hatada bunu da önüme sürecekler. Haksız yere işte, çok üzüyor beni ama oldu artık

Geçmiş olsun tatlım, nasıl şimdi kızın

Ahh bebe daha dünyaya gelmeden diyeti tartıyı öğrendi :D

Neyseki asitli şeyler içmiyorum ama artık çiğ sebzeler de kalktı menülerden. Yeni ilaçlarım oldu kutu kutu. Hemen kilo aldırıyor mu diye baktım :D

:kedim::kedim:
huma da anne karnında unıversıteden mezun oldydı bakalım. 3.de ne var:D

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@askrhpozitif annem hamile alamaz demiştir minnoş maşallah benim oglanda aynen öyle ne tencere ne tava ne çaydanlık gormesin
Bir kere sehriyeyi döktü pirinci döktü çayı döktü ama canları sağolsun da

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
@askrhpozitif annem hamile alamaz demiştir minnoş maşallah benim oglanda aynen öyle ne tencere ne tava ne çaydanlık gormesin
Bir kere sehriyeyi döktü pirinci döktü çayı döktü ama canları sağolsun da
Öyleler valla çekmeceden çay bardaklarını alıp alıp içine su koyup çay diye icirmeler . Tencerelerde yemek yapmaları

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Çok geçmiş olsun canım, iş yerindeki meselelerle de üzme kendini sağlığından önemli bişey yok.

Ay ne güzel vermişsin, aynı zamanlarda başlamışız ama sen çok iyi vermişsin maşallah devamı da gelsin inşallah. Ben 22 şubatta başlamıştım, anca 8 kilo oldu:)

Sağol canım. Takılıyorum işte ister istemez. Gele o ifade kısmı var ya büyüdükçe büyüyor içimde. Yarın ola hayrola

huma da anne karnında unıversıteden mezun oldydı bakalım. 3.de ne var:D

Senin çocuklar doğmadan anneleriyle herşeyi öğreniyorlar maşallah. Kız 2. Doğmadan 3. Yü mü düşünüyon :D

benım kızın sesı cıkmıyor dedım bır bakayım napıyor mutfaga gıtmıs sarımsakları bulmus tek tek kabuklarını soyup ayırıyor :uzgnm: yap desem yapmaz yemınle :koptum:

Ohh ellerine sağlık prensesin

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Sağol canım. Takılıyorum işte ister istemez. Gele o ifade kısmı var ya büyüdükçe büyüyor içimde. Yarın ola hayrola

Senin çocuklar doğmadan anneleriyle herşeyi öğreniyorlar maşallah. Kız 2. Doğmadan 3. Yü mü düşünüyon :D

Ohh ellerine sağlık prensesin
Yok valla dusunmuyorum :haha:2 sine nasıl yetişicem bakalım. Bir 3. Hayal hedemiyorm

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
gözün aydın ponimmm, bol eğlenceli güzel vakitler diliyorum
çok geçmiş olsun dikkat et kendine hemen iyileş

Geçmiş olsun canım annen hem sana hem kıza baksın ;) gözün aydın bu arada

Hamile iken pek öneriyorlar konserve olduğu için canim ama ben yemiştim. Geçmiş olsun canım sana dokunmuş

:huri:ooo nasil eksiler bunlar oynatmis seni okadar:haha:

Gözün aydin canim ne güzel hepberaber olcakskniz

:haha::haha: valla amma taktik kiloyu kafaya

Dis bulguru ne kiz ben hic bilmiyorm onu cocugn disi cikti diye hayirmi dagitiyorsunuz nasil bisey anlami ne tam olark nasil yapiliyor benmi cahilim acaba :teyzos:

Kolay gelsin abla

:zipla::zipla: oh ne güzel ugrasiyorsun canim ise girmezsen bebek yaparsn :ninni:-kop

Selam cnm gözün aydin hasret giderin :) gecmis olsun bu arada

Canim uykuya dayanamaz zaten :) romantizm moduna giremiyorum cilalı çok oldu sanırım :)))
ablacjm gecmis olsun bu konuyu önemsememezliz yapma wc sorunu ciddi. Çünki atilamaun günlerce bağırsak ta bekleyen dışkı hasta yapıyor orda fazlasıyla bakteri üremesine de neden oluyor.
Ayrıca siz nereye gittiniz gezmeye ben o kısmı kaçırmışim:)

canım çok zamansız bi süpriz di birde ben hiç havamda değildim ya

Ohhh gözün aydın canım bol bol yansinlSr inşallah
canım maşallah hedef sonrasi bile güzel güzel verme ye devam ettin

gözün aydın canım ne güzel :) keşke bende bi yerlere gitsem mesela annemin güzel dızlerine :)

be kadar güzel ismi adıyla yaşasın güzel güzel inşallah canım :)

Geçmiş olsun canım bol bol sesini dinlendir. Seninde gözün aydın

Canim gebelikte sakıncalı biliyosun tonbalığı hemde ben pek sevmem kokusunu :( sende sevmemissin zaten
gzounaydin cumaya kadar epey ce rahatlarsin canım

onlar olsa kesin yazardi buralara bakmak aklina gelmez heralde benim gelmezdi cunki

zayıfla Canim verebildigin kadar daha fit olursun daha sağlıklı olursun hemde inşallah

@Ponibon gözünüz aydın dar

Erikin nanelikekik olduğuna inandırıyorum kendimi:)
[/QUOTE]
Sağolun kızlarr çok teşekkür ederim :kalp:

Ponibon

Tepki
938
Fazla bisey kalmamis cnm nerdeyse 4 ay
Zaman ne cabuk geciyor
Gobegin ciktimi

hersey yolunda ama dimi bi sorun yok

aslinda bu da pek tatli degil agzina incir gelirse onun tadi var
Yulaf guya doyurucu derler

hamarat hatunun hali baska tabi :) ciss yaptinmi peki
Anneni yoldan cikarma :)
Ay benm annemde bizde kilo vermek istiyo ama sağlam yiyo iştahımı açıyo :kedim:

Ponibon

Tepki
938
Ben normalde 24 ten önce yatağa girmeye çalışıyorum ama minik böcüğüm sağolsun ikidebir uyanıp çağırınca onun odasına gidip geliyorum. Dün de şansa o uyudu, ama ben uyuyamadım. Eşim gönüllü sağlıkçı( Roteskreutz ta), akşam 10 da alarm ötünce gitti, onun gelmesini bekledim . 3 buçukta sızmışım, o da 4 te geldi sesiyle uyandım yine . 4 saatlik uyku beni keser mi hiç:) alışmışım 8 saat uykuya;) Bugün erkenden uyuycam, uykusuzluk kilo yapıyo bende:):)

Maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın. Ne güzel kafa dengiymiş kaynanan:). Benimki de öyledir sağolsun, kendi annemden bile anlayışlıdır bana karşı;)

Artık belli olmaya başladı tabiki, hafif hafif iltifatlar gelmeye başladı:). Göbek çok belli oluyor, indi iyice. Suratım da biraz küçülmüş sanki ya da bana öyle geliyor:)

ne güzel sen benim iki katım kadar vermişsin nerdeyse. Ne kadar sürede verdin acaba?
Bana kaynana demeyin hem de anlayışlısından hiç demeyinn :mad:

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Hayirdir cnm ne oldu
Sen yaz ben sonra bakarim

Ne biliyim kotu bi gundu okulda suriyeli var bizim benim ogrenciyi saclarindan yerde suruklemis annesi geldi mudur falan dort kisiye kafa tutuyo ucuncu sinif ama ortaokul yasinda hareketleri bir gorun sinir olmamak elde degil isin kotusu dokunamiyosun bile kendi ogrencilerimizden kiymetliler aciga alinanlar bile olmus bu yuzden dovenin kardesi benim sinifta yazik bi geldim o agliyo onada kiyamadim beni kizacak diye agliyor senin sucun yok ablanin sucu dedim varmadim ustune kizginlikla merhamet duygulari arasinda kaldim kendi ogrencimin saclarini koparmis yaxik ona da uzuldum sebepte baskasini dovuyomus kendi sinifindan benimki yapma niye dovuyon demis oda yemis dayagi sonra ogretmenler odasina geldik olay sakinlesti baska konulara gectk bitane cok sinir oldugum zayif bi arkadas var alisveristen falan cikti dedim dolapta etiketi ustunde bi suru elbise var giyemyorum dedim onlari giymek icin bile yemem cok da zor degil alt tarafi yemek yemesende olur onemli olan dis gorunumum dedi hakliydi ama hali tavri edasi bana yetti eve geldim tarti artida ustune kizim tv deki sisman bi kadin icin anne sende boyle olacan bu gidisle dedi banyoya gittim gobegime bakip bakip sinir oldum amaaaaan iyi degilim sebep ariyorum galiba

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Ne biliyim kotu bi gundu okulda suriyeli var bizim benim ogrenciyi saclarindan yerde suruklemis annesi geldi mudur falan dort kisiye kafa tutuyo ucuncu sinif ama ortaokul yasinda hareketleri bir gorun sinir olmamak elde degil isin kotusu dokunamiyosun bile kendi ogrencilerimizden kiymetliler aciga alinanlar bile olmus bu yuzden dovenin kardesi benim sinifta yazik bi geldim o agliyo onada kiyamadim beni kizacak diye agliyor senin sucun yok ablanin sucu dedim varmadim ustune kizginlikla merhamet duygulari arasinda kaldim kendi ogrencimin saclarini koparmis yaxik ona da uzuldum sebepte baskasini dovuyomus kendi sinifindan benimki yapma niye dovuyon demis oda yemis dayagi sonra ogretmenler odasina geldik olay sakinlesti baska konulara gectk bitane cok sinir oldugum zayif bi arkadas var alisveristen falan cikti dedim dolapta etiketi ustunde bi suru elbise var giyemyorum dedim onlari giymek icin bile yemem cok da zor degil alt tarafi yemek yemesende olur onemli olan dis gorunumum dedi hakliydi ama hali tavri edasi bana yetti eve geldim tarti artida ustune kizim tv deki sisman bi kadin icin anne sende boyle olacan bu gidisle dedi banyoya gittim gobegime bakip bakip sinir oldum amaaaaan iyi degilim sebep ariyorum galiba
Hepsi üst üste gelmiş canım yarın daha güzel bir gün olacak heba etme kendini hiçte şişko olmayacaksın ne artıları yok ettik biz ne olacak ki bunuda gönderirsin

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
12:00
1 Orta boy bulama patates
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 Orta boy domates
3/4 bardak taze sıkılmış portakal suyu
15:30
1 porsiyon kuzu şiş
Domatesli, maydanozlu soğanlı acılı salata
2 parça lahana turşusu
2 avuç içi kadar lavaş

17:00
1 kupa bol sütlü Nescafe
7-8 tane çikolatali Antep fıstığı drajesi

20:00
2 YK yoğurt
2 SK soğanlı ıspanak

2 lt su

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizlar hic ugrayamadm bütün gün disardaydik evede tekrar baktik ölcü aldik esyalar falan sigcakmi diye cok sükür onlarda sigcak. Kredi ön onayida aldik smdi ekspertiz gidicek bakalm hersey yolunda giderse haftaya satis islemleri olur dedi bankadaki kadin :)
@mefkurem ablam sormussun sende kredi olur insallah diye. Iyi gidiyor smdilik hayirlisi :) tasinmak biraz ugrasdircak ama gözüme buyuyor bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar