Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Ne biliyim kotu bi gundu okulda suriyeli var bizim benim ogrenciyi saclarindan yerde suruklemis annesi geldi mudur falan dort kisiye kafa tutuyo ucuncu sinif ama ortaokul yasinda hareketleri bir gorun sinir olmamak elde degil isin kotusu dokunamiyosun bile kendi ogrencilerimizden kiymetliler aciga alinanlar bile olmus bu yuzden dovenin kardesi benim sinifta yazik bi geldim o agliyo onada kiyamadim beni kizacak diye agliyor senin sucun yok ablanin sucu dedim varmadim ustune kizginlikla merhamet duygulari arasinda kaldim kendi ogrencimin saclarini koparmis yaxik ona da uzuldum sebepte baskasini dovuyomus kendi sinifindan benimki yapma niye dovuyon demis oda yemis dayagi sonra ogretmenler odasina geldik olay sakinlesti baska konulara gectk bitane cok sinir oldugum zayif bi arkadas var alisveristen falan cikti dedim dolapta etiketi ustunde bi suru elbise var giyemyorum dedim onlari giymek icin bile yemem cok da zor degil alt tarafi yemek yemesende olur onemli olan dis gorunumum dedi hakliydi ama hali tavri edasi bana yetti eve geldim tarti artida ustune kizim tv deki sisman bi kadin icin anne sende boyle olacan bu gidisle dedi banyoya gittim gobegime bakip bakip sinir oldum amaaaaan iyi degilim sebep ariyorum galiba
Üst üste gelmiş herşey
Ne yazikki suriyelilerin genelinin fıtratı bı değişik inşallah en kısa zamanda dönerler yurtlarına baya gidenler olmuş afrin operasyonu bitince de kalanlar gider inşallah
Kilo ilgili her yaşadığın kotu olay seni daha hirslandirsin daha güçlendirsin canım ,can siksada bu tür konuşmalar hedefe odaklanmana motive olmana yardımcı bile olur ;)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
hadi hayirlisi canim allah huxurlu mutlu bi yuva eylesin

Gecmis olsun canim
yok canim ya aslinda doyuyorum ama bazrn beynim doymuyo ozaman da bi haftada verdigimi bi ogunde aliyorumhanimis
Teşekkür ederim diyetdaşim
O bendede var diyette iken kuş kadar yiyip doyabilirum istersem ama iştah patlaması yaşadığım zaman doymak bilmiyorum nasıl bir pisikolejidir bu ya

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
abla sabah 6 ya kadar ayaktaydik ateşi 38 ustundeyfi sürekli en son ateş düşürücü verdim düşmeye başladı ama bugün de yüksek 38 den inmiyor deli olcam şu an üstünü çıkardım atlet var sadece böyle devam ederse eşimi cagircam gelsin Dr a gideriz :(
Geçmiş olsun ne durumdasınız??
Uyku arasında size selam vereyim dedim.
2 saat önce eve geldim, iyiyim çok şükür biraz ağrım var ve tabii anestezi sarhoşuyum.
Bağırsaklarım çok tembelmiş, parça alıp patolojiye gitti sonucu şimdilik bilmiyoruz. Midemde gastrit ve reflüm ilerlemiş, mide kapakçığım çalışmıyormuş, 2 aylık ilaç tedavisi verdi, ilaçtan sonra kontrole çağırdı.

Biraz daha uyanınca geçmişe de dönecem, seviliyorsunuz :asikk:
Geçmiş olsn canımm mide kapakçığının çalşmama sebebi neymiş

benım kızın sesı cıkmıyor dedım bır bakayım napıyor mutfaga gıtmıs sarımsakları bulmus tek tek kabuklarını soyup ayırıyor :uzgnm: yap desem yapmaz yemınle :koptum:
:haha:
Sağol canım. Takılıyorum işte ister istemez. Gele o ifade kısmı var ya büyüdükçe büyüyor içimde. Yarın ola hayrola

Senin çocuklar doğmadan anneleriyle herşeyi öğreniyorlar maşallah. Kız 2. Doğmadan 3. Yü mü düşünüyon :D

Ohh ellerine sağlık prensesin
İfade mi? bi yaşlı müşteri şikayet etmişti onunla ilgili mi
Ne biliyim kotu bi gundu okulda suriyeli var bizim benim ogrenciyi saclarindan yerde suruklemis annesi geldi mudur falan dort kisiye kafa tutuyo ucuncu sinif ama ortaokul yasinda hareketleri bir gorun sinir olmamak elde degil isin kotusu dokunamiyosun bile kendi ogrencilerimizden kiymetliler aciga alinanlar bile olmus bu yuzden dovenin kardesi benim sinifta yazik bi geldim o agliyo onada kiyamadim beni kizacak diye agliyor senin sucun yok ablanin sucu dedim varmadim ustune kizginlikla merhamet duygulari arasinda kaldim kendi ogrencimin saclarini koparmis yaxik ona da uzuldum sebepte baskasini dovuyomus kendi sinifindan benimki yapma niye dovuyon demis oda yemis dayagi sonra ogretmenler odasina geldik olay sakinlesti baska konulara gectk bitane cok sinir oldugum zayif bi arkadas var alisveristen falan cikti dedim dolapta etiketi ustunde bi suru elbise var giyemyorum dedim onlari giymek icin bile yemem cok da zor degil alt tarafi yemek yemesende olur onemli olan dis gorunumum dedi hakliydi ama hali tavri edasi bana yetti eve geldim tarti artida ustune kizim tv deki sisman bi kadin icin anne sende boyle olacan bu gidisle dedi banyoya gittim gobegime bakip bakip sinir oldum amaaaaan iyi degilim sebep ariyorum galiba
Kamile bozma moralini sen hamile değil misinn
Seninki yakın oturmuyordu sana dimi poni çok sık görüsurmusunuz
Yakın değiliz canm arabayla da 30 dk sürüyo. Pek sık görüşmüyoruz eskiden biz çok giderdik ama kırgınım onlara. Benm kızıma 2.5 ay bakmasını istedim bakamam dedi o kadar bakıcıyla sıkıntı yaşadığımı biliyor. Diğer torunu yolda ona bakacak ama. Dört çocuğundan tek bi evladını sever onun çocuğu o da. Eşimi filn arayıp sormaz eşimde soğumuş tavırlardndan dolayı hiç gidelim filan demez. Beni de arabayla getir götür işleri olursa ararlar bnde giderim işte. Hiç iyilik görmedim ama hayır demeyi bilmiyorum onlara ailem böyle yetiştrdiği için. Aah ah ne çok konştm haha

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
@mefkurem 23+2 deyım abla 24 haftanın ıcındeyım 117 gun kaldı hayırlısı ıle.. evet fav ve mobıl uygulama olsa super olacak

Ah keske olaymis valla bu chromeden girmek herseferinde zor oluyor

@mefkurem abla benim baya belli oldu nerdeyse 13 kilo verdim kıyafetlerim baya bol gelmeye başladı bide yürüyüş yapsam vücudum daha da toparlanarak inşallah

Süper gidiyorsn fatmacim masallah :) catir catir gitcek kilolar insallah

Bugun planlar ne kizlar
Ne yemek yapicaksiniz
Benim evde hic sebze kalmadi
Bi alisverise gitmem lazim ama bu sogukta hic disari cikasim yok
Et turu bisey yaparim belki

Ayy alinti yaptm yazamadm bugunu hafid gecirdm abla yarinda dahada hafif olcak insallah
Ödem cayimida yaptim yarina hazirim :)

Gecmis olsun cnm bizimkilerde hasta
Hic boyle soguk bi subat yasamamistik

Bende ablamla konusuyorm da - 15 oluyor geceleri donuyoruz 5 dk disarda duralm ellermiz burusuyo dedi valls ben burda titredim ama bugun istanbulda buz gibiydi ne bicim soguk rüzgar vardi titredim resmen :) hem zayifladikca daha cok üsür oldum ben ya :teyzos:

Uyku arasında size selam vereyim dedim.
2 saat önce eve geldim, iyiyim çok şükür biraz ağrım var ve tabii anestezi sarhoşuyum.
Bağırsaklarım çok tembelmiş, parça alıp patolojiye gitti sonucu şimdilik bilmiyoruz. Midemde gastrit ve reflüm ilerlemiş, mide kapakçığım çalışmıyormuş, 2 aylık ilaç tedavisi verdi, ilaçtan sonra kontrole çağırdı.

Biraz daha uyanınca geçmişe de dönecem, seviliyorsunuz :asikk:

Hadi gecmis olsun cnm insallah bagirska ve mide sorunlarinda en kisa zamanda cözülür.

Benimde evde brokoli var onu unuttuydum bugun yapmazsam sararacak
Evdekiler zaten yemezde bende hic sevmiyorum onu yaa
Haslama degilde baska sekilde yapmam lazim belki yiyebilirim o zaman

Abla corbasinida yapabillirsn cok güzel oluyor ben hasliyorm brokkoliyi suyuyla besamelsos gbi sos yapiyorm tabi daha acik bi kivamda sonra brokkolileri ekliyorm cok lezzetli oluyor öyle

Bugun cok keyifsizim kizlar ya :(:(:(

Canim üzme canini okudum olanlari, hele kilo konusunda icin rahat olsun canim bu grupta olupda sisko kalmak imkansiz :) ben bile verdiysem.. Senelerdir ugrasiyordm hic kalici kilo verwmemisdm hemde bu kilolaro hic görememistm cok büyük mutluluk :zipla:

benım kızın sesı cıkmıyor dedım bır bakayım napıyor mutfaga gıtmıs sarımsakları bulmus tek tek kabuklarını soyup ayırıyor :uzgnm: yap desem yapmaz yemınle :koptum:

Hahah ayy masallah iyi daha kötu seyler yapmamis :) en azindna ise yarar bisiyle ugrasmis :saskin:

Hadi gözün aydın canım prosedür hallolur canım ekspertiz verir istediğiniz onayi

Ay insallah cnm cok heycanliyim :)

Kız yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmissin, surada bir bilemedin ikiiki bildirimlik durumun kalmis:duyuru:
Ha gayret kuzum mezun ol aramiza gell sendee:gezme:-kop

Ayy ewet cnm ya 2 bildirimlik diyelm biz ona :uc: ama az kaldi insallah hayirlisiyla ulasicam sonuca katilcam araniza :) kiz sen kac kilosun suan koruyabiliyormusun

büyümesin canm insanın kendi evi gibi olmuyo hiç bi ev.hayırlı olsun şimdiden

Sagol cnm haklisin tatli telaslar bunlar:pist:

Sabah tekrar uyuyunca rüyamda hamileymisim yeni öğreniyoruz ama çok mutsuzum çünkü daha zayiflamadim diye :)
Uyanınca rüya olduğuna sevinmedim dersem yalan olur

Hahaha ayy amma zihin altimiza islemis kilo dimi :utangac: hamile kalmaya korkuyoruz

Bende ev alıp tasinali 4 ay kadar oluyor 3 sene içinde 3 tasinişim böğ gelmişti artık
Ama kendi evine taşınmak ayrı bir keyif benim hissiyatı olunca taşınma yorgunluğu tatlı bir yorgunluk oluyor;)

Benimde ilk tasinism cnm ev alamasak baska yere kiraya gitcektik valla almamiz cok daha mantikli oluyor yoksa hem biz hem mobilyalar ordan oraya sürüncekti ev sahibleriyle ugrasmak iskence zaten :) sanada hayirli olsun cnm :)

hadi hayirlisi canim allah huxurlu mutlu bi yuva eylesin

Gecmis olsun canim
yok canim ya aslinda doyuyorum ama bazrn beynim doymuyo ozaman da bi haftada verdigimi bi ogunde aliyorumhanimis
Amin cnm insallah :)

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Ah keske olaymis valla bu chromeden girmekherseferinde zor oluyor

Hahah ayy masallah iyi daha kötu seyler yapmamis :) en azindna ise yarar bisiyle ugrasmis :saskin:

Ay insallah cnm cok heycanliyim :)
belki birgun yaparlar canım uygulamayi.. sorma ondan sonrada içeceğini masaya bir güzel dökmüş çap çap vuruyor duvarlar yerler bildgin içecek en son dayabamadim uyuttum artik.. bende tapuyu alana kadar stresi bitmemişti

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:00 1bardak balli Ilik Su

11:30 1tb ekmek, 1haslm yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin,domates biber kereviz

16:00 yarim bardak süt, 2kare bitter

18:00 1 kase yogurt kürü, bol Salata, 2yk bamye yemegi

19:30 2 tam ceviz

2 fincan kiraz sapli yesil cay
2,5lt Su
50dk h.t yürüyüs = 100p
40dk n.t.yürüyüs = 40p Toplam: 140puan

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
:yes: Spor listemizz :zipla:

Cuma + Cumartesi + Pazar + Pazartesi + Sali + Carsamba + Persembe

P.nrrr: 30 + 100 + 204 + 314 + 130 + 140 + --
Nartanesi: 215 + -- + 150 + 365 +525 + -- + --
Ayyulduz: -- + 185 + 180 + -- + 120 +120 + --
KöyünDelisi: -- + 185 + -- + -- + -- + -- + --
B.papatya: -- + 135+ 135 + 225 + 135 + -- + --
Ikra: 140 + 40 + 220 + -- + 140+ -- + --
Tugcess: -- + -- + 80 + 240 + -- + -- + --
Bgmce: -- + -- + 165 + 60 + 80 + -- + --
Elzn4260: -- + -- + 185 + -- + -- + -- + --
Beynimobez: 180 + 105 + -- +185 + -- + -- + -
Fittekkk: -- + -- + -- + -- + -- + 30 + --

Haydinnn Kizlarrr yarina hazirlanalimm

-Ödem Caylarimizi hazirliyalim:duyuru:
-Yarini hafif gecirelimm:duyuru:
-Spor yapalimmm:duyuru:

Sonra gelsin eksilerr :huri:-kop-kop

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
belki birgun yaparlar canım uygulamayi.. sorma ondan sonrada içeceğini masaya bir güzel dökmüş çap çap vuruyor duvarlar yerler bildgin içecek en son dayabamadim uyuttum artik.. bende tapuyu alana kadar stresi bitmemişti
Insallah canim. Ayy ne tatlidir smdi o masallah :kalp: ama yaramazmi biraz :)
Iyi yapmissin cnm uyusun sende biraz rahat rahat oturursn :mola:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Menum
1 br sekersiz turk kahvesi
2 tk bal+sogan suyu
D3 vit+2 br su

Kahvalti 13.15
1 yumurtali domatesli soganli kabak kavurmasi
Kk peynir 4 zeytin 1 domates
2 dilim tb ekmek

Ara 17.45
2 kucuk kare findikli ayva lokumu

Ara 19.00
1 muz

Aksam21.00
1 kase tarhana corbasi
Bol yesillikli salata
1 kucuk haslanmis but
2 catal patates kavurmasi

Ara22.00
1 kucuk portakal
1 br nar cicegi cayi

2 lt yatana kadar anca olur icim su almiyo

Spor
3mil leslie 135
60 dk ty 120
Toplam 255p @P.nrrr

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Hanımlar hala hastanedeyiz göndermediler boğaz enfeksiyonu var ateşimiz i düşüremediler ama şimdi daha iyiyiz kızım resmen ağlama krizine girdi kuzum benim ateş yüzünden gördüğü herseye bağırdı donecem buraya inşallah
Vah yavrumm ya gecmis olsun canim benim Allah beterinden korusun gecer insallah duser biran once atesi:(

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Selam kızlar ben geldim ben yokken uslu muydunuz hayır sizi ben mi kudurtuyorum bileyim
Annem hep bunları sen kudurtuyorsun derdi ablamla kardeşim için
:haha:

Bugün eşim evdeydi kahvaltidan sonra dogum gjnumde aldigi kunye buyuk gelmisti onu darakttirmak icin ciktik donustede mobilya baktik eve gel kuzeyi uyut derken hepimiz uyumsuz bı uyandım saat 6 tam üç saat maile uyumsuz haha gece uyumamistik kuzey zırt pırt kalkmıştı iyi oldu
Hemen hazırlanıp tekrar çıktık kuzeyin iki dişi dolgu oldu inanılmaz ama anestezisiz hiç ağlamak yok büyük insandan daha sakindi maşallah bütün klinik onu izledi büyüklere ders olsun diyorlar inşallah nazar degmez yoksa bu gece bana uyku yok :fikir:
Benden böyle valla gün koşturma ile geçti :gezme:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@elzn4260 geçmiş olsun canım küçük daha herşeyden korkuyordur şimdi bide hasta iki katı savunmasız

@Fittekkkmevsim kamilecim sıkılma başaracaksin okuldaki olayo üzüldüm gerçekten ama yerken hep aklına getir kızının söylediklerini çünkü maleseg hep dediğim şey emerken melul melul sana bakan gözler zamanla göbeğine kayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar