@mefkurem 23+2 deyım abla 24 haftanın ıcındeyım 117 gun kaldı hayırlısı ıle.. evet fav ve mobıl uygulama olsa super olacak
Ah keske olaymis valla bu chromeden girmek herseferinde zor oluyor
@mefkurem abla benim baya belli oldu nerdeyse 13 kilo verdim kıyafetlerim baya bol gelmeye başladı bide yürüyüş yapsam vücudum daha da toparlanarak inşallah
Süper gidiyorsn fatmacim masallah
catir catir gitcek kilolar insallah
Bugun planlar ne kizlar
Ne yemek yapicaksiniz
Benim evde hic sebze kalmadi
Bi alisverise gitmem lazim ama bu sogukta hic disari cikasim yok
Et turu bisey yaparim belki
Ayy alinti yaptm yazamadm bugunu hafid gecirdm abla yarinda dahada hafif olcak insallah
Ödem cayimida yaptim yarina hazirim
Gecmis olsun cnm bizimkilerde hasta
Hic boyle soguk bi subat yasamamistik
Bende ablamla konusuyorm da - 15 oluyor geceleri donuyoruz 5 dk disarda duralm ellermiz burusuyo dedi valls ben burda titredim ama bugun istanbulda buz gibiydi ne bicim soguk rüzgar vardi titredim resmen
hem zayifladikca daha cok üsür oldum ben ya
Uyku arasında size selam vereyim dedim.
2 saat önce eve geldim, iyiyim çok şükür biraz ağrım var ve tabii anestezi sarhoşuyum.
Bağırsaklarım çok tembelmiş, parça alıp patolojiye gitti sonucu şimdilik bilmiyoruz. Midemde gastrit ve reflüm ilerlemiş, mide kapakçığım çalışmıyormuş, 2 aylık ilaç tedavisi verdi, ilaçtan sonra kontrole çağırdı.
Biraz daha uyanınca geçmişe de dönecem, seviliyorsunuz
Hadi gecmis olsun cnm insallah bagirska ve mide sorunlarinda en kisa zamanda cözülür.
Benimde evde brokoli var onu unuttuydum bugun yapmazsam sararacak
Evdekiler zaten yemezde bende hic sevmiyorum onu yaa
Haslama degilde baska sekilde yapmam lazim belki yiyebilirim o zaman
Abla corbasinida yapabillirsn cok güzel oluyor ben hasliyorm brokkoliyi suyuyla besamelsos gbi sos yapiyorm tabi daha acik bi kivamda sonra brokkolileri ekliyorm cok lezzetli oluyor öyle
Canim üzme canini okudum olanlari, hele kilo konusunda icin rahat olsun canim bu grupta olupda sisko kalmak imkansiz
ben bile verdiysem.. Senelerdir ugrasiyordm hic kalici kilo verwmemisdm hemde bu kilolaro hic görememistm cok büyük mutluluk
benım kızın sesı cıkmıyor dedım bır bakayım napıyor mutfaga gıtmıs sarımsakları bulmus tek tek kabuklarını soyup ayırıyor
yap desem yapmaz yemınle
Hahah ayy masallah iyi daha kötu seyler yapmamis
en azindna ise yarar bisiyle ugrasmis
Hadi gözün aydın canım prosedür hallolur canım ekspertiz verir istediğiniz onayi
Ay insallah cnm cok heycanliyim
Kız yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmissin, surada bir bilemedin ikiiki bildirimlik durumun kalmis
Ha gayret kuzum mezun ol aramiza gell sendee
Ayy ewet cnm ya 2 bildirimlik diyelm biz ona
ama az kaldi insallah hayirlisiyla ulasicam sonuca katilcam araniza
kiz sen kac kilosun suan koruyabiliyormusun
büyümesin canm insanın kendi evi gibi olmuyo hiç bi ev.hayırlı olsun şimdiden
Sagol cnm haklisin tatli telaslar bunlar
Sabah tekrar uyuyunca rüyamda hamileymisim yeni öğreniyoruz ama çok mutsuzum çünkü daha zayiflamadim diye
Uyanınca rüya olduğuna sevinmedim dersem yalan olur
Ha
ayy amma zihin altimiza islemis kilo dimi
hamile kalmaya korkuyoruz
Bende ev alıp tasinali 4 ay kadar oluyor 3 sene içinde 3 tasinişim böğ gelmişti artık
Ama kendi evine taşınmak ayrı bir keyif benim hissiyatı olunca taşınma yorgunluğu tatlı bir yorgunluk oluyor
Benimde ilk tasinism cnm ev alamasak baska yere kiraya gitcektik valla almamiz cok daha mantikli oluyor yoksa hem biz hem mobilyalar ordan oraya sürüncekti ev sahibleriyle ugrasmak iskence zaten
sanada hayirli olsun cnm
hadi hayirlisi canim allah huxurlu mutlu bi yuva eylesin
Gecmis olsun canim
yok canim ya aslinda doyuyorum ama bazrn beynim doymuyo ozaman da bi haftada verdigimi bi ogunde aliyorum
Amin cnm insallah