Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Uyku ve wc işini halletmen lazım canım doğumdan önce
Uykuda şuan tek sıkıntı öğlen uykusuna yatmak istememesi onun dışında kendi uyuyor zaten ponim de.. işte şu sıralar öğle uykusuna yatmayınca akşam çok huysuz oluyor yada vakitsiz uyuyup uyanıyor bu sefer yine sorun.. WC de çok güzel gidiyorduk su kabız bizi sil baştan başa döndürdü doğuma kadar hallederiz inşallah

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
:):):), kaynanadan dertli biri daha:(, illaki bazen benim de onaylamadığım ya da ters gelen şeyler oluyor ama ben kaynanamı çok severim sağolsun o da beni çok sever. 3 gelinine de ayrım yapmaz ama gel gör ki gelinler:ckkmk:. Evlendiğimde 17 yaşındaydım, kızı gibi davrandı sağolsun kendi çocuklarından üstte tuttular Allah razı olsun. 17 yıl annemin yanında 17 yıl da onun yanında büyüdüm:). Her konuda bana güvenini gösterir, her işinde yanında ben varım. Ben de çekinmeden sırtımı yaslarım ona. O yüzden pek çekilmem elticanlarım tarafından;). Canları sağolsun, herkes evinde iyi olsun diyip geçiyorum. Babamı da severim ama annemin yeri başka:) . O yüzden etraftan çok imrenilirim, nasıl böylesiniz diye sorarlar. Herşey karşılıklı sanırım. Ama gerçekten bazı kayınvalidelere aklım ermiyor, şeytana pabucunu ters giydirirler, yıllardır ablamdan çok tecrübe ettim:( . Gelinini sevmeyen kızının da sevilmesini beklemesin, onu el üstünde tutsun ki elalem de onunkini tutsun. Çok yazdım galiba:), ne kadan doluymuşum:))

Okuldaki durum gerçekten çok can sıkıcı olmuş canım, öğretmenlik çok güzel olduğu kadar da zor bi meslek gerçekten.
O okuldaki kendini bilmezi de takma hiç, insan zayıf ya da kilolu, her halde mutlu olmalı. Ben şahsen öyleyim o yüzden bu kilolara çıktım ya:).
Herşey dış görünüş de değil , cilan iyi olmuş için çürük olmuş ne anlamı kalıyor.
O tip moralini bozacaklarla mesafe koy bence seni aşağı çekmesinler.
Zaten tüm gün zor geçmiş senin için, sabaha ferah bi şekilde çıkarsın inşallah canım...

Hakkınızda hayırlısı canım, ağız tadıyla yaşayın inşallah içerisinde:)

İnşallah bu sefer olacak ben de kendimden ümitliyim bu defa. Kendime 1 - 1,5 sene verdim zaten. Sizden kopmazsam asla vazgeçmem bu defa.

Yaş kaç ki kapattın? En son bunu yengem söylemişti 45 yaşında menapoza giriyorum dedi ama 5 aylık hamile çıktı:):):)

Pınarcım Pazartesi de 30 dk eliptik vardı canım bende. Gözünden kaçtı sanırım:)

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah...

Maşallah Paşa’ya valla, erkek adam dayanıklı çıkmış:).
Maşallah canm aranızdaki bağ hiç bozulmaz inşaallah
Kızlar bacaklarımda yağ öbekleri vardı kalçaya doğru, bu hafta epey bi yok olmuşlar. Artık verdiğim her kiloyu hissedebiliyorum vücudumda, göbeğim ve göğüslerimde de küçülme var mesela. Aynaya bakınca yüzümün de azıcık da olsa çekildiğini hissediyorum ve her biri için daha çok mutlu oluyorum.
Süperrr :hopp:
Günaydın canımlar :huhuu:
Benim ifade işi bilinmeyen bir tarihe kaldı. Resmi yazı ile birlikte ve avukatla ifade verecekmişim. Artık her gün stresten ecel teri dökerim ben.
Alıntılarım telefonumda kaldı, telefondan girdiğim zaman cevaplicam tabi uçmazsa.

Kitap sayfası paylaşabiliyor muyuz bilginiz var mı? Bitirdiğim kitabın son bölümü özet gibi olmuş, sizinle paylaşmak istiyorum. Sakıncası yoksa
Evy canm paylaşmanı çok isteriz. İfade konusunu da takma canm böyle daha stressiz olur
Günaydınlar :kaalp:
:kaalp: size söz veriyorum bı daha mümkün mertebe kaçamak yapmayacağım
:kaalp:size söz veriyorum azicik yeyince battı balık yan gider demeyeceğim hemen buraya yazıp moral depolayacak
:kaalp: size söz veriyorum bı daha eksik menüm olmayacak
:kaalp: size söz veriyorum haftada en az 3-4 gün sporsuz gecmeyecek
:kaalp: ve söz verdiğim gramlari beğenmemezlik yapmayacağım sabredip Gr Gr da olsa eksilecegim :huri:
Çünkü ben hep bu noktada kaybediyorum :teyzos: şimdi
Hepinize söz verdiğime göre bugün ki kilomu söylüyorum 75.3:utangac::sopa:
Abovv:utangac:

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Günaydın hanımlar
Dün çok yoğundum gelemedim günü dişçi koltuğunda ağlayarak kapattım psikolojim yerle bir olmuş dişten çok çektim yaaa
Anesteziyi hissetmiyorum iğne yapıyor ağrı devam ediyor en son kanalın içine bi soktu iğneyi gözümde yaşlar çıldırdım
Tamamen psikolojik benimki 12 yaşomdan beri yıldım inanın
Neyse dnkü menümü yazayım
Sabah 9
2 yumurta ile omlet 1 dl ekmek
Öğlen 14
2 kabak sote yoğurtlu
Akşam 20 dişten dolayı geç oldu
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık tavuklu pilav
Su 2 litreyi geçer
Bitki çayı giltre kahve
Spor 1 saat leslie @P.nrrr

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Gunaydin kizlarr bogazim cok kotu agriyor oksuruk cigerimi sokecek uyuyamadim bile dogru duzgun ve aksam misafirlige gidecez hic sevmedigim bi kizin yeni evine cok igrenc bir gun hic bisey yapmak bile icimden gelmiyo disarda kar yagiyo hava buz kesiyo off offff :snzdglsn::hihi:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Günaydın hanımlar
Dün çok yoğundum gelemedim günü dişçi koltuğunda ağlayarak kapattım psikolojim yerle bir olmuş dişten çok çektim yaaa
Anesteziyi hissetmiyorum iğne yapıyor ağrı devam ediyor en son kanalın içine bi soktu iğneyi gözümde yaşlar çıldırdım
Tamamen psikolojik benimki 12 yaşomdan beri yıldım inanın
@P.nrrr
Gunaydin ablacim cok gecmis olsun insallah son olur bu benim kaynanada boyle kizligindan beri disleri sorunluymus artik agliyo hepsini cekinde tatli damak yapin diye kac ay dogru duzgun yemek yiyemedi agridan kivrandigi uyayamadigi gunler cok oldu halada ara ara agriyo hep iltihap onunki su icmiyo yalvariyorum su ic vucudun iltihabi atsin anne ille doktorun mu soylemesimi gerek su seni iyi eder gun icinde sadece 1 bardak su iciyosun ictigin hap bile etki etmiyo bobreklerin curur diyorum 1 gun beni dinliyo sonra yalan soyluyo iciyorum kizim diye niye icmedin diye israr ediyorum icim almiyo tiksiniyorum diyo caydan aliyorum ben suyu diyo su icmezsen yasayamazsin dedim yarin oburgun bobrek yetmezligi baslar diyalize baglanirsin allah korusun dedim yeri geliyo cok sert te konusuyorum ama cahil kadin icmiyo yasayipta akillananlardan bu insan :naslyany:

Sol yanım

Artık herkes gibisin
Tepki
1.035
tez zamanda toparlar insallhi canim

gunaydin canım aa a niye bu kadar sürünceme ye bıraktılar hayır bu kadar avukatlık neymis arkadaş .. kitap özetinin sakıncası olacağını düşünmüyorum kuzum

günaydın tatlım.. bir daha sarıp sarıp başa donmek yok 6 li rakamlara az bişey kala hop tekrar başa dönüyorsun .. bu sefer basaracagina ben eminim sen söz veriyorsun hava da karada tutarsın o sozu:asikk:

günaydın canım doktor ne dedi
Kardiyoloji ye ve özel kliniklike yönlendirdi

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
:kaalp:size söz veriyorum azicik yeyince battı balık yan gider demeyeceğim hemen buraya yazıp moral depolayacak
:kaalp: ve söz verdiğim gramlari beğenmemezlik yapmayacağım sabredip Gr Gr da olsa eksilecegim :huri:
Manyak karı nasıl yedin öylehanimis:haha:
Baharım stresli bir dönem atlattık hadi ondan diyelim :)
Hacı biz senle aynı anda konsantre olamiycakmiyiz acaba :kavga:
Haftaya diyetkardesim ol beraber yumurta detoksunu yapalım 3 gün senle

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Biz geldik teyzeler idrar için bekledik maAlesef örnek veremedik ateşimiz düştü şükürler olsun ama yorgunluktan bayılmak üzereyim gece nöbet tutucaz ateş için menumu yarın yazarim zaten doğru düzgün birsey yok herkese teşekürler yarın ayrıntılı yazarım
Ateşi düşmus ya birkaç güne toparlar kuzum inşallah

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Üst üste gelmiş herşey
Ne yazikki suriyelilerin genelinin fıtratı bı değişik inşallah en kısa zamanda dönerler yurtlarına baya gidenler olmuş afrin operasyonu bitince de kalanlar gider inşallah
Kilo ilgili her yaşadığın kotu olay seni daha hirslandirsin daha güçlendirsin canım ,can siksada bu tür konuşmalar hedefe odaklanmana motive olmana yardımcı bile olur ;)
insallah canim oyle olmasini diliyorum bazen sadece umutsuzluga itiyor

Teşekkür ederim diyetdaşim
O bendede var diyette iken kuş kadar yiyip doyabilirum istersem ama iştah patlaması yaşadığım zaman doymak bilmiyorum nasıl bir pisikolejidir bu ya
bunun bi hapi olmali icince hic psikolojik sikintin kalmamali iraden duvar gibi oomali nasi guzel olurdu

Geçmiş olsun ne durumdasınız??

Geçmiş olsn canımm mide kapakçığının çalşmama sebebi neymiş

:haha:

İfade mi? bi yaşlı müşteri şikayet etmişti onunla ilgili mi

Kamile bozma moralini sen hamile değil misinn

Yakın değiliz canm arabayla da 30 dk sürüyo. Pek sık görüşmüyoruz eskiden biz çok giderdik ama kırgınım onlara. Benm kızıma 2.5 ay bakmasını istedim bakamam dedi o kadar bakıcıyla sıkıntı yaşadığımı biliyor. Diğer torunu yolda ona bakacak ama. Dört çocuğundan tek bi evladını sever onun çocuğu o da. Eşimi filn arayıp sormaz eşimde soğumuş tavırlardndan dolayı hiç gidelim filan demez. Beni de arabayla getir götür işleri olursa ararlar bnde giderim işte. Hiç iyilik görmedim ama hayır demeyi bilmiyorum onlara ailem böyle yetiştrdiği için. Aah ah ne çok konştm haha
yok kiz agzini hayra ac ne hamileligi

Hanımlar hala hastanedeyiz göndermediler boğaz enfeksiyonu var ateşimiz i düşüremediler ama şimdi daha iyiyiz kızım resmen ağlama krizine girdi kuzum benim ateş yüzünden gördüğü herseye bağırdı donecem buraya inşallah
ay kuzum benim yaaaa ins en kisa zamanda kurtarsin cocuklarin hastaligi hayatimi karartiyo benim

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Tebrik ederim canım bu aldığın karardan dolayı;). Ayrıca senin şu anki kilon benim de hedef kilom biliyon mu:)

Uykuda şuan tek sıkıntı öğlen uykusuna yatmak istememesi onun dışında kendi uyuyor zaten ponim de.. işte şu sıralar öğle uykusuna yatmayınca akşam çok huysuz oluyor yada vakitsiz uyuyup uyanıyor bu sefer yine sorun.. WC de çok güzel gidiyorduk su kabız bizi sil baştan başa döndürdü doğuma kadar hallederiz inşallah
Canım belki artık gündüz uykusunu bırakmalısınız. Benim kızım da 2015 temmuz doğumlu Eylül’den beri öğle uykusunu bıraktık biz, akşam uykuları da eskiye nazaran daha düzeldi. Bebiş gelmeden bezi de bıraktırmak senin için çok rahat olur, sonra bebişle daha çok ilgilenmen gerekecek çünkü. Benim kız 22 aylıkken bıraktı bezi hala aradabir kaçırıyo altına ama bezli halinden çok daha rahat emin ol , maddi de tabii çok fark ediyor;)

Gunaydin kizlarr bogazim cok kotu agriyor oksuruk cigerimi sokecek uyuyamadim bile dogru duzgun ve aksam misafirlige gidecez hic sevmedigim bi kizin yeni evine cok igrenc bir gun hic bisey yapmak bile icimden gelmiyo disarda kar yagiyo hava buz kesiyo off offff :snzdglsn::hihi:
Geçmiş olsun canım, hastalığı bahane edip gitme istemiyorsan. Ya da ölü taklidi yap:D

Gunaydin kızlar hastaneyim ben kv kontrolü vardı ve basım hala ağrıyor iğrenç bir duygu başağrısı ile uyuyup baßagrisi ile uyanmak
Geçmiş olsun canım, Ağrı kesici almadın mı?

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
@diyetlabonline İnstagram hesabında hoşuma giden paylaşımlarından biri

03AFED72-247A-426F-B863-A9FE92EC5067.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar