, kaynanadan dertli biri daha
, illaki bazen benim de onaylamadığım ya da ters gelen şeyler oluyor ama ben kaynanamı çok severim sağolsun o da beni çok sever. 3 gelinine de ayrım yapmaz ama gel gör ki gelinler
. Evlendiğimde 17 yaşındaydım, kızı gibi davrandı sağolsun kendi çocuklarından üstte tuttular Allah razı olsun. 17 yıl annemin yanında 17 yıl da onun yanında büyüdüm
. Her konuda bana güvenini gösterir, her işinde yanında ben varım. Ben de çekinmeden sırtımı yaslarım ona. O yüzden pek çekilmem elticanlarım tarafından
. Canları sağolsun, herkes evinde iyi olsun diyip geçiyorum. Babamı da severim ama annemin yeri başka
. O yüzden etraftan çok imrenilirim, nasıl böylesiniz diye sorarlar. Herşey karşılıklı sanırım. Ama gerçekten bazı kayınvalidelere aklım ermiyor, şeytana pabucunu ters giydirirler, yıllardır ablamdan çok tecrübe ettim
. Gelinini sevmeyen kızının da sevilmesini beklemesin, onu el üstünde tutsun ki elalem de onunkini tutsun. Çok yazdım galiba
, ne kadan doluymuşum
)
Okuldaki durum gerçekten çok can sıkıcı olmuş canım, öğretmenlik çok güzel olduğu kadar da zor bi meslek gerçekten.
O okuldaki kendini bilmezi de takma hiç, insan zayıf ya da kilolu, her halde mutlu olmalı. Ben şahsen öyleyim o yüzden bu kilolara çıktım ya
.
Herşey dış görünüş de değil , cilan iyi olmuş için çürük olmuş ne anlamı kalıyor.
O tip moralini bozacaklarla mesafe koy bence seni aşağı çekmesinler.
Zaten tüm gün zor geçmiş senin için, sabaha ferah bi şekilde çıkarsın inşallah canım...
Hakkınızda hayırlısı canım, ağız tadıyla yaşayın inşallah içerisinde
İnşallah bu sefer olacak ben de kendimden ümitliyim bu defa. Kendime 1 - 1,5 sene verdim zaten. Sizden kopmazsam asla vazgeçmem bu defa.
Yaş kaç ki kapattın? En son bunu yengem söylemişti 45 yaşında menapoza giriyorum dedi ama 5 aylık hamile çıktı
Pınarcım Pazartesi de 30 dk eliptik vardı canım bende. Gözünden kaçtı sanırım
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah...
Maşallah Paşa’ya valla, erkek adam dayanıklı çıkmış
.