Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Günaydın hanımlar
Dün çok yoğundum gelemedim günü dişçi koltuğunda ağlayarak kapattım psikolojim yerle bir olmuş dişten çok çektim yaaa
Anesteziyi hissetmiyorum iğne yapıyor ağrı devam ediyor en son kanalın içine bi soktu iğneyi gözümde yaşlar çıldırdım
Tamamen psikolojik benimki 12 yaşomdan beri yıldım inanın
Neyse dnkü menümü yazayım
Sabah 9
2 yumurta ile omlet 1 dl ekmek
Öğlen 14
2 kabak sote yoğurtlu
Akşam 20 dişten dolayı geç oldu
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık tavuklu pilav
Su 2 litreyi geçer
Bitki çayı giltre kahve
Spor 1 saat leslie @P.nrrr
Günaydın canım .su dişten ne çektin arkadaşım sen insallah bu son olur
Günaydinnnn kizlar:zipla:
günaydın canım

Gunaydin kizlarr bogazim cok kotu agriyor oksuruk cigerimi sokecek uyuyamadim bile dogru duzgun ve aksam misafirlige gidecez hic sevmedigim bi kizin yeni evine cok igrenc bir gun hic bisey yapmak bile icimden gelmiyo disarda kar yagiyo hava buz kesiyo off offff :snzdglsn::hihi:
geçmiş olsun canım günaydın

Günaydın hatunlar:asikk:
Günaydın canım
Gunaydin kızlar hastaneyim ben kv kontrolü vardı ve basım hala ağrıyor iğrenç bir duygu başağrısı ile uyuyup baßagrisi ile uyanmak
günaydın canım ilaç mı icsen

Canım belki artık gündüz uykusunu bırakmalısınız. Benim kızım da 2015 temmuz doğumlu Eylül’den beri öğle uykusunu bıraktık biz, akşam uykuları da eskiye nazaran daha düzeldi. Bebiş gelmeden bezi de bıraktırmak senin için çok rahat olur, sonra bebişle daha çok ilgilenmen gerekecek çünkü. Benim kız 22 aylıkken bıraktı bezi hala aradabir kaçırıyo altına ama bezli halinden çok daha rahat emin ol , maddi de tabii çok fark ediyor;)
öğlen uykusunu bırakınca 7 de huysuzluklar başlıyor canım 7 de uyuyunca 9 10 gibi uyanıyor ee o zamanda tekrar yatmasi 1 ,2 yi buluyor . Bezi virakacaz inşallah canım şimdilik söylüyor bakalım anne çiş var diye

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Ah keske olaymis valla bu chromeden girmek herseferinde zor oluyor

Süper gidiyorsn fatmacim masallah :) catir catir gitcek kilolar insallah

Ayy alinti yaptm yazamadm bugunu hafid gecirdm abla yarinda dahada hafif olcak insallah
Ödem cayimida yaptim yarina hazirim :)

Bende ablamla konusuyorm da - 15 oluyor geceleri donuyoruz 5 dk disarda duralm ellermiz burusuyo dedi valls ben burda titredim ama bugun istanbulda buz gibiydi ne bicim soguk rüzgar vardi titredim resmen :) hem zayifladikca daha cok üsür oldum ben ya :teyzos:

Hadi gecmis olsun cnm insallah bagirska ve mide sorunlarinda en kisa zamanda cözülür.

Abla corbasinida yapabillirsn cok güzel oluyor ben hasliyorm brokkoliyi suyuyla besamelsos gbi sos yapiyorm tabi daha acik bi kivamda sonra brokkolileri ekliyorm cok lezzetli oluyor öyle

Canim üzme canini okudum olanlari, hele kilo konusunda icin rahat olsun canim bu grupta olupda sisko kalmak imkansiz :) ben bile verdiysem.. Senelerdir ugrasiyordm hic kalici kilo verwmemisdm hemde bu kilolaro hic görememistm cok büyük mutluluk :zipla:

Hahah ayy masallah iyi daha kötu seyler yapmamis :) en azindna ise yarar bisiyle ugrasmis :saskin:

Ay insallah cnm cok heycanliyim :)

Ayy ewet cnm ya 2 bildirimlik diyelm biz ona :uc: ama az kaldi insallah hayirlisiyla ulasicam sonuca katilcam araniza :) kiz sen kac kilosun suan koruyabiliyormusun

Sagol cnm haklisin tatli telaslar bunlar:pist:

Hahaha ayy amma zihin altimiza islemis kilo dimi :utangac: hamile kalmaya korkuyoruz

Benimde ilk tasinism cnm ev alamasak baska yere kiraya gitcektik valla almamiz cok daha mantikli oluyor yoksa hem biz hem mobilyalar ordan oraya sürüncekti ev sahibleriyle ugrasmak iskence zaten :) sanada hayirli olsun cnm :)

Amin cnm insallah :)
Valla bacim bende yillardir buralardayim bazen yalama oldugumu dusunuyorum 70 e in geri 80 e cik cok iradesizim galiba
@elzn4260 geçmiş olsun canım küçük daha herşeyden korkuyordur şimdi bide hasta iki katı savunmasız

@Fittekkkmevsim kamilecim sıkılma başaracaksin okuldaki olayo üzüldüm gerçekten ama yerken hep aklına getir kızının söylediklerini çünkü maleseg hep dediğim şey emerken melul melul sana bakan gözler zamanla göbeğine kayar
Evet ya resmen gobege kaydi sipanin gozu durmadan bana laf cakiyo cok sinirim bozulmaya basladi a gercekten zayiflamami istediginden cok eminim
:):):), kaynanadan dertli biri daha:(, illaki bazen benim de onaylamadığım ya da ters gelen şeyler oluyor ama ben kaynanamı çok severim sağolsun o da beni çok sever. 3 gelinine de ayrım yapmaz ama gel gör ki gelinler:ckkmk:. Evlendiğimde 17 yaşındaydım, kızı gibi davrandı sağolsun kendi çocuklarından üstte tuttular Allah razı olsun. 17 yıl annemin yanında 17 yıl da onun yanında büyüdüm:). Her konuda bana güvenini gösterir, her işinde yanında ben varım. Ben de çekinmeden sırtımı yaslarım ona. O yüzden pek çekilmem elticanlarım tarafından;). Canları sağolsun, herkes evinde iyi olsun diyip geçiyorum. Babamı da severim ama annemin yeri başka:) . O yüzden etraftan çok imrenilirim, nasıl böylesiniz diye sorarlar. Herşey karşılıklı sanırım. Ama gerçekten bazı kayınvalidelere aklım ermiyor, şeytana pabucunu ters giydirirler, yıllardır ablamdan çok tecrübe ettim:( . Gelinini sevmeyen kızının da sevilmesini beklemesin, onu el üstünde tutsun ki elalem de onunkini tutsun. Çok yazdım galiba:), ne kadan doluymuşum:))

Okuldaki durum gerçekten çok can sıkıcı olmuş canım, öğretmenlik çok güzel olduğu kadar da zor bi meslek gerçekten.
O okuldaki kendini bilmezi de takma hiç, insan zayıf ya da kilolu, her halde mutlu olmalı. Ben şahsen öyleyim o yüzden bu kilolara çıktım ya:).
Herşey dış görünüş de değil , cilan iyi olmuş için çürük olmuş ne anlamı kalıyor.
O tip moralini bozacaklarla mesafe koy bence seni aşağı çekmesinler.
Zaten tüm gün zor geçmiş senin için, sabaha ferah bi şekilde çıkarsın inşallah canım...

Hakkınızda hayırlısı canım, ağız tadıyla yaşayın inşallah içerisinde:)

İnşallah bu sefer olacak ben de kendimden ümitliyim bu defa. Kendime 1 - 1,5 sene verdim zaten. Sizden kopmazsam asla vazgeçmem bu defa.

Yaş kaç ki kapattın? En son bunu yengem söylemişti 45 yaşında menapoza giriyorum dedi ama 5 aylık hamile çıktı:):):)

Pınarcım Pazartesi de 30 dk eliptik vardı canım bende. Gözünden kaçtı sanırım:)

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah...

Maşallah Paşa’ya valla, erkek adam dayanıklı çıkmış:).
bugun daha iyiym tarti da cok sukur sabitledi em azindan yarin azda olsa eksi olmayi umuyorum bu arada kv ile iliskinize imrendim benumkide sikinti vermez sagolsun ama cok soguktur buz dolabi gibi

Kızlar bacaklarımda yağ öbekleri vardı kalçaya doğru, bu hafta epey bi yok olmuşlar. Artık verdiğim her kiloyu hissedebiliyorum vücudumda, göbeğim ve göğüslerimde de küçülme var mesela. Aynaya bakınca yüzümün de azıcık da olsa çekildiğini hissediyorum ve her biri için daha çok mutlu oluyorum.
Ne mutlu sana allah daha cok aettirsin ins
Günaydınlar :kaalp:
:kaalp: size söz veriyorum bı daha mümkün mertebe kaçamak yapmayacağım
:kaalp:size söz veriyorum azicik yeyince battı balık yan gider demeyeceğim hemen buraya yazıp moral depolayacak
:kaalp: size söz veriyorum bı daha eksik menüm olmayacak
:kaalp: size söz veriyorum haftada en az 3-4 gün sporsuz gecmeyecek
:kaalp: ve söz verdiğim gramlari beğenmemezlik yapmayacağım sabredip Gr Gr da olsa eksilecegim :huri:
Çünkü ben hep bu noktada kaybediyorum :teyzos: şimdi
Hepinize söz verdiğime göre bugün ki kilomu söylüyorum 75.3:utangac::sopa:
kiz sen baya 6 lara inmistin noldi simdi topla
Kendini
Günaydın hanımlar
Dün çok yoğundum gelemedim günü dişçi koltuğunda ağlayarak kapattım psikolojim yerle bir olmuş dişten çok çektim yaaa
Anesteziyi hissetmiyorum iğne yapıyor ağrı devam ediyor en son kanalın içine bi soktu iğneyi gözümde yaşlar çıldırdım
Sabah 9
Öğlen 14
2 kabak sote yoğurtlu
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık tavuklu pilav
Su 2 litreyi geçer
Bitki çayı giltre kahve
Gecmis olsun canim ya hic dis sikintisi cekmdim ama zordur eminim
Gunaydin kizlarr bogazim cok kotu agriyor oksuruk cigerimi sokecek uyuyamadim bile dogru duzgun ve aksam misafirlige gidecez hic sevmedigim bi kizin yeni evine cok igrenc bir gun hic bisey yapmak bile icimden gelmiyo disarda kar yagiyo hava buz kesiyo off offff :snzdglsn::hihi:
gecmis olsun sende keyifsizsin anlasilan ama sikiliyorum dedikce sikintin artar mutlu olacagin biseyler yap acilmaya bak

Gunaydin ablacim cok gecmis olsun insallah son olur bu benim kaynanada boyle kizligindan beri disleri sorunluymus artik agliyo hepsini cekinde tatli damak yapin diye kac ay dogru duzgun yemek yiyemedi agridan kivrandigi uyayamadigi gunler cok oldu halada ara ara agriyo hep iltihap onunki su icmiyo yalvariyorum su ic vucudun iltihabi atsin anne ille doktorun mu soylemesimi gerek su seni iyi eder gun icinde sadece 1 bardak su iciyosun ictigin hap bile etki etmiyo bobreklerin curur diyorum 1 gun beni dinliyo sonra yalan soyluyo iciyorum kizim diye niye icmedin diye israr ediyorum icim almiyo tiksiniyorum diyo caydan aliyorum ben suyu diyo su icmezsen yasayamazsin dedim yarin oburgun bobrek yetmezligi baslar diyalize baglanirsin allah korusun dedim yeri geliyo cok sert te konusuyorum ama cahil kadin icmiyo yasayipta akillananlardan bu insan :naslyany:
Bazen bebekten daha inat oluyolar bu yaslilar benim babannem gibi israrci hemde bile bile
Gunaydin kızlar hastaneyim ben kv kontrolü vardı ve basım hala ağrıyor iğrenç bir duygu başağrısı ile uyuyup baßagrisi ile uyanmak
suyumu az iciyorsun
Ki acaba cunku az icince bende yatarkende kalkarkende agri oluyo belii sendede oyledir
Kızlar yeni bi aya girdik, Mart ayında kaç kilo vermeyi hedefliyorsunuz?
Benim hedefim 110 kilodan düşmek, yani 5-6 kilo . Tabi fazlası da göz çıkarmaz:).
benim hedef 74 ins 5kilo

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@mefkurem iyi geceler abla. Ben izin verirsen 2 hafta kadar izne ayrilmak istiyorum. Bu ara motivasyonum cok dusuk depresif bir ruh halindeyim ne spor ne yemek hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Bizimkilerde burda olunca buraya da bakamiyorum. Birde bazi ailevi problemler var canimi sikan problem denmez aslinda ya kafaya taktigim ailemle ilgili hosnutsuzluklar diyelim. Esimde is icin sehir disina cikti ustuste hepsi denk geldi. Kendimi toparlayip oyle tekrar herseye baslamak istiyorum...
Canım bence bu dönemde burdan burdan ayrilma zaten artık listeyi etkileme söz konusu değil ayrılırsam kilo alırsın ucrayabildigin kadar uğra yaz menulerini
Menümü de yazayım , biraz kaçırdım sanki bugün!!
Sabah 9:00 tiroid ilacı,500ml su
9:30 1 kk beyaz peynir,1 dilim ekmek, yarım sosis, domates, salatalık, biber
13:00 1 elma, 4 fıstık
16:00 1 servis kaşığı yumurtalı makarna,1 kase yoğurt,bir servis kaşığı kabak yemeği(bitti şükür:))
20:00 1 gün kurusu,3 ceviz,2 halka ananas.
Su:3lt
Spor 35 dk eliptik 140 puan @P.nrrr
Makarna işi bozmuş sadece
Kızlar bacaklarımda yağ öbekleri vardı kalçaya doğru, bu hafta epey bi yok olmuşlar. Artık verdiğim her kiloyu hissedebiliyorum vücudumda, göbeğim ve göğüslerimde de küçülme var mesela. Aynaya bakınca yüzümün de azıcık da olsa çekildiğini hissediyorum ve her biri için daha çok mutlu oluyorum.
Ohh ohhh :huri:
Günaydın canımlar :huhuu:
Benim ifade işi bilinmeyen bir tarihe kaldı. Resmi yazı ile birlikte ve avukatla ifade verecekmişim. Artık her gün stresten ecel teri dökerim ben.
Alıntılarım telefonumda kaldı, telefondan girdiğim zaman cevaplicam tabi uçmazsa.

Kitap sayfası paylaşabiliyor muyuz bilginiz var mı? Bitirdiğim kitabın son bölümü özet gibi olmuş, sizinle paylaşmak istiyorum. Sakıncası yoksa
Kaynak belirttigin sürece sakınca yok canım :admin:
Manyak karı nasıl yedin öylehanimis:haha:
Baharım stresli bir dönem atlattık hadi ondan diyelim :)
Hacı biz senle aynı anda konsantre olamiycakmiyiz acaba :kavga:
Haftaya diyetkardesim ol beraber yumurta detoksunu yapalım 3 gün senle
Ben başladım greyfurtla ama üç üç yumurta değil tabi ay çok yemedim ama gelirken hızlı geliyor :sopa:
Tebrik ederim canım bu aldığın karardan dolayı;). Ayrıca senin şu anki kilon benim de hedef kilom biliyon mu:)

Canım belki artık gündüz uykusunu bırakmalısınız. Benim kızım da 2015 temmuz doğumlu Eylül’den beri öğle uykusunu bıraktık biz, akşam uykuları da eskiye nazaran daha düzeldi. Bebiş gelmeden bezi de bıraktırmak senin için çok rahat olur, sonra bebişle daha çok ilgilenmen gerekecek çünkü. Benim kız 22 aylıkken bıraktı bezi hala aradabir kaçırıyo altına ama bezli halinden çok daha rahat emin ol , maddi de tabii çok fark ediyor;)

Geçmiş olsun canım, hastalığı bahane edip gitme istemiyorsan. Ya da ölü taklidi yap:D

Geçmiş olsun canım, Ağrı kesici almadın mı?
benim boyum 158 canım ama

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Herkese merhaba ben deniz yorgun savaşçı :) kızım bugün daha iyi şükür ateş 37.8 sadece inanılmaz halsız ayakta duracak Halı yok minik kuzumun. Yarın kontrol var ona göre ilaç yazacak Dr muz inşallah herkes çok iyidir

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Herkese merhaba ben deniz yorgun savaşçı :) kızım bugün daha iyi şükür ateş 37.8 sadece inanılmaz halsız ayakta duracak Halı yok minik kuzumun. Yarın kontrol var ona göre ilaç yazacak Dr muz inşallah herkes çok iyidir
Şükür iyi olmuş Zamanls toparlar canım çocuk bu çok üzülüyoruz hasta olunca ama böyle böyle gelişecek büyüyecek

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
IMG_20180301_130019.png
bende deli doğmadim

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Menumu yazayim :(
saat 12.00 kahvaltı
1 kase menemen
3 zeytin
salatalık
yeşillik
1 dilim tb
saat 14.00
1.kase Şehriye çorbası
saat 00.30 ( buna ne denir gece yemeği filan )
Hastane dönüşü açık tek yerden ızgara tavuk
1 bardak meyve suyu
şu 2 olmamış tir spor yok

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Menumu yazayim :(
saat 12.00 kahvaltı
1 kase menemen
3 zeytin
salatalık
yeşillik
1 dilim tb
saat 14.00
1.kase Şehriye çorbası
saat 00.30 ( buna ne denir gece yemeği filan )
Hastane dönüşü açık tek yerden ızgara tavuk
1 bardak meyve suyu
şu 2 olmamış tir spor yok
baya geç olmuş ama extrem durum diyelim :(

Hahahaha ay nasil guldum cok yasa sen emii :haha:haha
şöyle enerjinin artsın :D

Mutlu huzurlu saglikli gunler canlar

Dun aksam nasil olduysa erkenden yattim
Sabahta erken kalktim, ama bisey yapmadim :)
Sanki 1 haftalik uyku uyumus gibiyim
ohhh stok olmuş abla geç yatmakta metoyu öldürüyor

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Şükür iyi olmuş Zamanls toparlar canım çocuk bu çok üzülüyoruz hasta olunca ama böyle böyle gelişecek büyüyecek
Dr da böyle böyle bağışıklık kazanacak bünyesi hastaliklara karsi ama doğru yönetilerek ilerletmeyerek dedi. Ama iste ilk kez bu derece ateşle mücadele ettik inşallah son olsun herkes için canım

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Dr da böyle böyle bağışıklık kazanacak bünyesi hastaliklara karsi ama doğru yönetilerek ilerletmeyerek dedi. Ama iste ilk kez bu derece ateşle mücadele ettik inşallah son olsun herkes için canım
Ah tatlım neler neler göreceksiniz insallin görmez ama 6. Hastalık top havuz eleyak yani hastalihi bı sürü viral hastalıklar yazın ve sonbaharda hortluyor :(

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Sabah7
2d ekmek peynir 8zeytin kirmizi biber

Ogle12
Bi tabak firinda et bi lokma yufka

Aksam17:30
Menemen 1d ekmek
taze hashas bi tutam
Yogurt

Ara burda cozuttum misafir olunca
1portakal bi tabak kadar misir
Misir haric iyiymis cnm

ne güzel vermişsin, aynı zamanlarda başlamışız ama sen çok iyi vermişsin maşallah devamı da gelsin inşallah. Ben 22 şubatta başlamıştım, anca 8 kilo oldu
herkesin meto hizi farkli cnm
Biz elimizden geleni yapalim gittigi kadar gitsin
Ayrica sende cok guzel gidiyosun

Ne biliyim kotu bi gundu okulda suriyeli var bizim benim ogrenciyi saclarindan yerde suruklemis annesi geldi mudur falan dort kisiye kafa tutuyo ucuncu sinif ama ortaokul yasinda hareketleri bir gorun sinir olmamak elde degil isin kotusu dokunamiyosun bile kendi ogrencilerimizden kiymetliler aciga alinanlar bile olmus bu yuzden dovenin kardesi benim sinifta yazik bi geldim o agliyo onada kiyamadim beni kizacak diye agliyor senin sucun yok ablanin sucu dedim varmadim ustune kizginlikla merhamet duygulari arasinda kaldim kendi ogrencimin saclarini koparmis yaxik ona da uzuldum sebepte baskasini dovuyomus kendi sinifindan benimki yapma niye dovuyon demis oda yemis dayagi sonra ogretmenler odasina geldik olay sakinlesti baska konulara gectk bitane cok sinir oldugum zayif bi arkadas var alisveristen falan cikti dedim dolapta etiketi ustunde bi suru elbise var giyemyorum dedim onlari giymek icin bile yemem cok da zor degil alt tarafi yemek yemesende olur onemli olan dis gorunumum dedi hakliydi ama hali tavri edasi bana yetti eve geldim tarti artida ustune kizim tv deki sisman bi kadin icin anne sende boyle olacan bu gidisle dedi banyoya gittim gobegime bakip bakip sinir oldum amaaaaan iyi degilim sebep ariyorum galiba
nereli oldugu onemli degilde terbiye gormemis cocuklarla ugrasmak gercekten zor cnm

Disardakilere kilondan rahatsiz oldugunu soylemesene niye açık veriyosun
Ben onceden
Kilo benim vucut benim kimene, ben halimden memnunum derdim

Eee vermeyede basladik iste
Tek püf noktasi arada dussekde yolumuzdan sasmayalim

12:00
1 Orta boy bulama patates
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 Orta boy domates
3/4 bardak taze sıkılmış portakal suyu
15:30
1 porsiyon kuzu şiş
Domatesli, maydanozlu soğanlı acılı salata
2 parça lahana turşusu
2 avuç içi kadar lavaş

17:00
1 kupa bol sütlü Nescafe
7-8 tane çikolatali Antep fıstığı drajesi

20:00
2 YK yoğurt
2 SK soğanlı ıspanak

2 lt su
dun karatayi dinledim
Meyve icilmez yenir diyodu :)

Kizlar hic ugrayamadm bütün gün disardaydik evede tekrar baktik ölcü aldik esyalar falan sigcakmi diye cok sükür onlarda sigcak. Kredi ön onayida aldik smdi ekspertiz gidicek bakalm hersey yolunda giderse haftaya satis islemleri olur dedi bankadaki kadin :)
@mefkurem ablam sormussun sende kredi olur insallah diye. Iyi gidiyor smdilik hayirlisi :) tasinmak biraz ugrasdircak ama gözüme buyuyor bazen
en fazla 1 hafta telase olur sonra rahat edersin cnm

Sabah7
2d ekmek
Peynir
8zeytin
Kirmizi biber
Maydonoz

Ara 1sut

Ogle12
2yumurta

Ara1elma

Aksam17.30
El buyuklugunde yufka ve salata

Su 2lt
Spor 30dk yuruyus
tam olmamis biraz eksik geldi ama kotu sayilmaz

Selam kızlar reglken ne karın ne kasik ağrım olur ama bir baş ağrisi çekerim midemi bullandiracak şekilde şuan o durumdayım bulaşıkları yıkadım durlayamadim uzanicam biraz:(
Menüm
Kahvalti omlet
Peynir
Domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
1t.k bal

Arada kahve 2 ceviz 1 hurma

Akşam 5 köfte
1 tabak patlıcan yemeği yoğurtlu
Salata

Yarım saat eliptik
2lt su
120 puan
@P.nrrr
Vayyy dilege bak hele guzel olmus cnm

Menüm:

11:00 1bardak balli Ilik Su

11:30 1tb ekmek, 1haslm yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin,domates biber kereviz

16:00 yarim bardak süt, 2kare bitter

18:00 1 kase yogurt kürü, bol Salata, 2yk bamye yemegi

19:30 2 tam ceviz

2 fincan kiraz sapli yesil cay
2,5lt Su
50dk h.t yürüyüs = 100p
40dk n.t.yürüyüs = 40p Toplam: 140puan
bitter pek sik oldu bu ara :) onun harici guzel cnm

Kizlar eylemle ayca niye gelemediler ya gelmiyceklermi acaba
eylem girememis dun hesap acildi onun icin
Aycanin misafirleri annesigil varmis bosa cikinca gelecek

Hanımlar hala hastanedeyiz göndermediler boğaz enfeksiyonu var ateşimiz i düşüremediler ama şimdi daha iyiyiz kızım resmen ağlama krizine girdi kuzum benim ateş yüzünden gördüğü herseye bağırdı donecem buraya inşallah
neyseki bugun daha iyiymisiniz cnm gelmis gecmis olsun

Menum
1 br sekersiz turk kahvesi
2 tk bal+sogan suyu
D3 vit+2 br su

Kahvalti 13.15
1 yumurtali domatesli soganli kabak kavurmasi
Kk peynir 4 zeytin 1 domates
2 dilim tb ekmek

Ara 17.45
2 kucuk kare findikli ayva lokumu

Ara 19.00
1 muz

Aksam21.00
1 kase tarhana corbasi
Bol yesillikli salata
1 kucuk haslanmis but
2 catal patates kavurmasi

Ara22.00
1 kucuk portakal
1 br nar cicegi cayi

2 lt yatana kadar anca olur icim su almiyo

Spor
3mil leslie 135
60 dk ty 120
Toplam 255p @P.nrrr
lokum hariç guzel cnm

Selam kızlar ben geldim ben yokken uslu muydunuz hayır sizi ben mi kudurtuyorum bileyim
Annem hep bunları sen kudurtuyorsun derdi ablamla kardeşim için
:haha:

Bugün eşim evdeydi kahvaltidan sonra dogum gjnumde aldigi kunye buyuk gelmisti onu darakttirmak icin ciktik donustede mobilya baktik eve gel kuzeyi uyut derken hepimiz uyumsuz bı uyandım saat 6 tam üç saat maile uyumsuz haha gece uyumamistik kuzey zırt pırt kalkmıştı iyi oldu
Hemen hazırlanıp tekrar çıktık kuzeyin iki dişi dolgu oldu inanılmaz ama anestezisiz hiç ağlamak yok büyük insandan daha sakindi maşallah bütün klinik onu izledi büyüklere ders olsun diyorlar inşallah nazar degmez yoksa bu gece bana uyku yok :fikir:
Benden böyle valla gün koşturma ile geçti :gezme:
ins. Aradigin gonlune gore bisey bulursun cnm
Kuzeyede masallah

Selamlar
Menümü yazayım alıntılarımı kaydedeyim, sanırım uykuya dalacam. Yata yata büyüdüm ben 2 aydır :D

12:30 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 çay kaşığı bal
17:30 3 sıkım mercimekli köfte, 1 kepçe yoğurt çorbası(unsuz,yumurtasız), 4-5 adet ince sarılmış yaprak sarması biraz salata

2 litre su
Spor yok
bence senin icin guzel cnm

@mefkurem iyi geceler abla. Ben izin verirsen 2 hafta kadar izne ayrilmak istiyorum. Bu ara motivasyonum cok dusuk depresif bir ruh halindeyim ne spor ne yemek hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Bizimkilerde burda olunca buraya da bakamiyorum. Birde bazi ailevi problemler var canimi sikan problem denmez aslinda ya kafaya taktigim ailemle ilgili hosnutsuzluklar diyelim. Esimde is icin sehir disina cikti ustuste hepsi denk geldi. Kendimi toparlayip oyle tekrar herseye baslamak istiyorum...
tatlim hani pazartesi cok mutlu olmustun tekrar azimlenmistin
Annengil haftasonu doneceklerdi heralde

Aslinda bunlarin hepsi bahane sende biliyosun
Istiyosan 2 hafta hedefin vermek degil korumak olsun
Ama burdan kopma cnm
Bi uzaklasinca inan toparlanamiyyoruz
Bunu ben kac sefer yasadim

Menümü de yazayım , biraz kaçırdım sanki bugün!!
Sabah 9:00 tiroid ilacı,500ml su
9:30 1 kk beyaz peynir,1 dilim ekmek, yarım sosis, domates, salatalık, biber
13:00 1 elma, 4 fıstık
16:00 1 servis kaşığı yumurtalı makarna,1 kase yoğurt,bir servis kaşığı kabak yemeği(bitti şükür:))
20:00 1 gün kurusu,3 ceviz,2 halka ananas.
Su:3lt
Spor 35 dk eliptik 140 puan @P.nrrr
makarnaya verek yokmus cnm onun disinda guzel

Hem spor hem bol su ve tabiki saglikli beslenme cok onemli tatlim

Günaydınlar :kaalp:
:kaalp: size söz veriyorum bı daha mümkün mertebe kaçamak yapmayacağım
:kaalp:size söz veriyorum azicik yeyince battı balık yan gider demeyeceğim hemen buraya yazıp moral depolayacak
:kaalp: size söz veriyorum bı daha eksik menüm olmayacak
:kaalp: size söz veriyorum haftada en az 3-4 gün sporsuz gecmeyecek
:kaalp: ve söz verdiğim gramlari beğenmemezlik yapmayacağım sabredip Gr Gr da olsa eksilecegim :huri:
Çünkü ben hep bu noktada kaybediyorum :teyzos: şimdi
Hepinize söz verdiğime göre bugün ki kilomu söylüyorum 75.3:utangac::sopa:
anaaaa yinemi 75 gelmissss

Sen istersen yaparsinki canimcim

Günaydın kızlar ben kayınvalidem deyim mecburi geldim elektrigimiz kesildi eşimde maaş ını almadı hâlâ yarın eve geçemezsek tartılamayacagım
tmm cnm haber verdigin icin sagol

Günaydın hanımlar
Sabah 9
Öğlen 14
2 kabak sote yoğurtlu
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık tavuklu pilav
Su 2 litreyi geçer
Bitki çayı giltre kahve
Offf ne cektin cnm yaa su disten

Lesliyi salondami yaptin

acaba dr mi gitsen cnm

Sevmedigin kisiye niye gidiyosunki
Sen gitme

cok fazlaysa ilac al bari tatlim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar