Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Kizlar hic ugrayamadm bütün gün disardaydik evede tekrar baktik ölcü aldik esyalar falan sigcakmi diye cok sükür onlarda sigcak. Kredi ön onayida aldik smdi ekspertiz gidicek bakalm hersey yolunda giderse haftaya satis islemleri olur dedi bankadaki kadin :)
@mefkurem ablam sormussun sende kredi olur insallah diye. Iyi gidiyor smdilik hayirlisi :) tasinmak biraz ugrasdircak ama gözüme buyuyor bazen
Hadi gözün aydın canım prosedür hallolur canım ekspertiz verir istediğiniz onayi

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Gözünaydın canımmm, yetişkin tahammül edemiyor o yavrucak nasıl dayansın

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim iyiyim. Çok önemli şeyler yok ama düzelecek inşallah

Geldim geldim döndüm tekrar aranıza. Yarınki ifadeyi de bir atlatsam hayırlısıyla.

Söylenene göre etkilemicek, ama sonuç olarak ilerde başıma gelecek bir hatada bunu da önüme sürecekler. Haksız yere işte, çok üzüyor beni ama oldu artık

Geçmiş olsun tatlım, nasıl şimdi kızın

Ahh bebe daha dünyaya gelmeden diyeti tartıyı öğrendi :D

Neyseki asitli şeyler içmiyorum ama artık çiğ sebzeler de kalktı menülerden. Yeni ilaçlarım oldu kutu kutu. Hemen kilo aldırıyor mu diye baktım :D

:kedim::kedim:
Sıkma canını kuzum önceliğin sağlığın şuan bosver

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Kizlar hic ugrayamadm bütün gün disardaydik evede tekrar baktik ölcü aldik esyalar falan sigcakmi diye cok sükür onlarda sigcak. Kredi ön onayida aldik smdi ekspertiz gidicek bakalm hersey yolunda giderse haftaya satis islemleri olur dedi bankadaki kadin :)
@mefkurem ablam sormussun sende kredi olur insallah diye. Iyi gidiyor smdilik hayirlisi :) tasinmak biraz ugrasdircak ama gözüme buyuyor bazen
büyümesin canm insanın kendi evi gibi olmuyo hiç bi ev.hayırlı olsun şimdiden

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Selam kızlar reglken ne karın ne kasik ağrım olur ama bir baş ağrisi çekerim midemi bullandiracak şekilde şuan o durumdayım bulaşıkları yıkadım durlayamadim uzanicam biraz:(
Menüm
Kahvalti omlet
Peynir
Domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
1t.k bal

Arada kahve 2 ceviz 1 hurma

Akşam 5 köfte
1 tabak patlıcan yemeği yoğurtlu
Salata

Yarım saat eliptik
2lt su
120 puan
@P.nrrr

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Selam kızlar reglken ne karın ne kasik ağrım olur ama bir baş ağrisi çekerim midemi bullandiracak şekilde şuan o durumdayım bulaşıkları yıkadım durlayamadim uzanicam biraz:(
Menüm
Kahvalti omlet
Peynir
Domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
1t.k bal

Akşam 5 köfte
Salata

Yarım saat eliptik
2lt su
120 puan
@P.nrrr
Geçmiş olsun canım

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Ay canim benim ya. Öncelikle Allah senden razı olsun Allah sana da senin gibi evlat nasip eylesin
Benim de babaannem felç geçirdi şimdi çok şükür iyi ama elinde duyu kaybı var sarma gibi ince yemekleri yapamıyor ama çok da severler dedemle ikisi. Banyosunu güzel yapamıyor saçını bağlanamıyor. Şimdi ihtiyacı olunca annemi yengemi çağırıyor bizimkiler ikiletmeden gider ama yine de onları gönüllemek için hemen bireyler hazırlıyor:)

Geçmiş olsun canım ama çok yüksek değilmiş. Şimdi nasıl kuzu

Güncelleme varsa yükle ablacım ya da yeniden yükle

Basınız sağ olsun öncelikle Rabbim sabrinizi artırsin
Regl benim de öyle maalesef bir dogurunca geçer lafına inandım yıllarca :p şimdi menopoz da umudum :D
Allah razı olsun canım ,Rabbim babaanne dedenede sağlıklı uzun ömürler versin

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Çok geçmiş olsun canım, iş yerindeki meselelerle de üzme kendini sağlığından önemli bişey yok.

Ay ne güzel vermişsin, aynı zamanlarda başlamışız ama sen çok iyi vermişsin maşallah devamı da gelsin inşallah. Ben 22 şubatta başlamıştım, anca 8 kilo oldu:)
İkracigim istikrarlı olsun geri adım atmadan daim ileri olsun da 1 sene sürse bile bu yolculuk önemli olan hedefe ulaşman başarman canim

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
12:00
1 Orta boy bulama patates
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 Orta boy domates
3/4 bardak taze sıkılmış portakal suyu
15:30
1 porsiyon kuzu şiş
Domatesli, maydanozlu soğanlı acılı salata
2 parça lahana turşusu
2 avuç içi kadar lavaş

17:00
1 kupa bol sütlü Nescafe
7-8 tane çikolatali Antep fıstığı drajesi

20:00
2 YK yoğurt
2 SK soğanlı ıspanak

2 lt su
Sk soğanlı ıspanağı çözemedim

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Bende ev alıp tasinali 4 ay kadar oluyor 3 sene içinde 3 tasinişim böğ gelmişti artık
Ama kendi evine taşınmak ayrı bir keyif benim hissiyatı olunca taşınma yorgunluğu tatlı bir yorgunluk oluyor;)

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
hadi hayirlisi canim allah huxurlu mutlu bi yuva eylesin

Menüm
Kahvalti omlet
Peynir
Domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
1t.k bal

Akşam 5 köfte
Salata

Yarım saat eliptik
2lt su
120 puan
@P.nrrr
Gecmis olsun canim
Az yiyerek doyanlardansin sende maşallah;)
yok canim ya aslinda doyuyorum ama bazrn beynim doymuyo ozaman da bi haftada verdigimi bi ogunde aliyorumhanimis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar