Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ben kuşbaşı kavurdum. Yanına cacık yaparım dünden kalan brokolimde var belki cacık yerine onu yoğurtlarım hava çok soğuk kızımın burnu akıyor dışarı çıkamadım sağolsun annem alışverişe gitti oğlumla
Benimde evde brokoli var onu unuttuydum bugun yapmazsam sararacak
Evdekiler zaten yemezde bende hic sevmiyorum onu yaa
Haslama degilde baska sekilde yapmam lazim belki yiyebilirim o zaman

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Uyku arasında size selam vereyim dedim.
2 saat önce eve geldim, iyiyim çok şükür biraz ağrım var ve tabii anestezi sarhoşuyum.
Bağırsaklarım çok tembelmiş, parça alıp patolojiye gitti sonucu şimdilik bilmiyoruz. Midemde gastrit ve reflüm ilerlemiş, mide kapakçığım çalışmıyormuş, 2 aylık ilaç tedavisi verdi, ilaçtan sonra kontrole çağırdı.

Biraz daha uyanınca geçmişe de dönecem, seviliyorsunuz :asikk:
Ohhh iyi bari
Iyi olmana sevindim cnm
Ilac tedavisiyle duzelir ins.
Asitli seyler yiyip icmemen gerekir heralde

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
Zaten yersem yogurtla yerim de
Oylede sevmiyirum ben :)
Bide sevmedigim seyi yiyince hic doymuyorum daha moralim bozuluyor :)
Aynen bende ama brokoli ve ananas çok doyurucu ben diyete başladığımdan bu yana ikisinden memnun kaldım hem tok tutuyor hem kilo verdiriyor. Şuan kar yağıyor abla orda hava nasıl bence bu havada battaniyede ısıtmaz donuyoz:seviyor:

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Sabah7
2d ekmek peynir 8zeytin kirmizi biber

Ogle12
Bi tabak firinda et bi lokma yufka

Aksam17:30
Menemen 1d ekmek
taze hashas bi tutam
Yogurt

Ara burda cozuttum misafir olunca
1portakal bi tabak kadar misir

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
bahar hanim menusunu yazsada gorsek :)

supermisss cnm
Bence dunku menunun etkisi odem falan degil :) kilon fazla oldugu icin dikkat edersen eksiye dusebilirsin

daha doyurucu guzel olmus cnm

benimde hep yapmak istedigim ama yapamadigim bisey
Erken yatip erken kalkmak
Ben normalde 24 ten önce yatağa girmeye çalışıyorum ama minik böcüğüm sağolsun ikidebir uyanıp çağırınca onun odasına gidip geliyorum. Dün de şansa o uyudu, ama ben uyuyamadım. Eşim gönüllü sağlıkçı( Roteskreutz ta), akşam 10 da alarm ötünce gitti, onun gelmesini bekledim . 3 buçukta sızmışım, o da 4 te geldi sesiyle uyandım yine . 4 saatlik uyku beni keser mi hiç:) alışmışım 8 saat uykuya;) Bugün erkenden uyuycam, uykusuzluk kilo yapıyo bende:):)

Kadincagiz iyi ya ben seviyom kaynanamida kayinbabayi hic sevmem evde dogru duzgunkonusmuyorum bile:snzdglsn:erken kalkip napacan ben hep gun işimadan kalktimda noldu sanki yat istedigin saate kadar diyo tarlaya davara mi gidecen arkandan aglayan cocugunda yok yat kizim diyo cocuk oldugunda zaten uyutmaz simdiden uyu diyip guluyor ilk basta dalga geciyo gec kalkiyorum diye mahsus diyo sanmistim ama hakketten ciddiymis :harika::kptmya:
Maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın. Ne güzel kafa dengiymiş kaynanan:). Benimki de öyledir sağolsun, kendi annemden bile anlayışlıdır bana karşı;)

@Beyazpapatyammm
@_ikra_
Kizlar sizinde artik verdiginiz kilolar belli olmaya baslamistir degilmi
Artık belli olmaya başladı tabiki, hafif hafif iltifatlar gelmeye başladı:). Göbek çok belli oluyor, indi iyice. Suratım da biraz küçülmüş sanki ya da bana öyle geliyor:)

@mefkurem abla benim baya belli oldu nerdeyse 13 kilo verdim kıyafetlerim baya bol gelmeye başladı bide yürüyüş yapsam vücudum daha da toparlanarak inşallah
ne güzel sen benim iki katım kadar vermişsin nerdeyse. Ne kadar sürede verdin acaba?

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Uyku arasında size selam vereyim dedim.
2 saat önce eve geldim, iyiyim çok şükür biraz ağrım var ve tabii anestezi sarhoşuyum.
Bağırsaklarım çok tembelmiş, parça alıp patolojiye gitti sonucu şimdilik bilmiyoruz. Midemde gastrit ve reflüm ilerlemiş, mide kapakçığım çalışmıyormuş, 2 aylık ilaç tedavisi verdi, ilaçtan sonra kontrole çağırdı.

Biraz daha uyanınca geçmişe de dönecem, seviliyorsunuz :asikk:
dıkkat et kendıne canım sende sevılıyorsun

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
bu arada humanın kabızlık sorunu cozuldu cok sukur o rahatlayınca bende rahatladım cok sukur:hobba:

Gözünaydın canımmm, yetişkin tahammül edemiyor o yavrucak nasıl dayansın

Haydi al burdan buyur
Şimdiden geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım

kuzum benım bu mesajı gormemsım ben sımdı bahar alıntılayınca gordum ıkı durum ıcınde cok gecmıs olsun ınsallah onemlı bırsey cıkmaz sagsalım atlatırsın

Teşekkür ederim iyiyim. Çok önemli şeyler yok ama düzelecek inşallah

Hmm anladm cnm insallah halolmusdur.
Aynen bakalm bekliyoruz insallah olur :)

Biraz zipladim canim suda ictim :( insallah biraz fayda etmisdir

:huri::huri::huri: ohhh ne güzel olurdu ya

Ayy canim kötu olmus valla, üzme kendini ama :/
Yarinki islemler iyi gecer insallah cnm hadi hayirli sonuclarla gel

Ohh cok sükür canim:yes:

Geldim geldim döndüm tekrar aranıza. Yarınki ifadeyi de bir atlatsam hayırlısıyla.

İş kariyerini çok etkiler mi bacım bu durum
Rabbim kolaylık la atlatmayı nasip etsin operasyonlari;)

Söylenene göre etkilemicek, ama sonuç olarak ilerde başıma gelecek bir hatada bunu da önüme sürecekler. Haksız yere işte, çok üzüyor beni ama oldu artık

Kızlar ateş nöbetindeyiz kızımın ateşi 38 lerde geziyor şu an 37.7 gece uzun

Geçmiş olsun tatlım, nasıl şimdi kızın

Ayagina sicak koy cnm rezene cayi iyi geliyomus heralde

Ödem kilo hiç farketmez canım tartı ekşi yahaha zaten bir gün eksi gösterip bir gün artı gösteriyor

Ahh bebe daha dünyaya gelmeden diyeti tartıyı öğrendi :D

Ohhh iyi bari
Iyi olmana sevindim cnm
Ilac tedavisiyle duzelir ins.
Asitli seyler yiyip icmemen gerekir heralde

Neyseki asitli şeyler içmiyorum ama artık çiğ sebzeler de kalktı menülerden. Yeni ilaçlarım oldu kutu kutu. Hemen kilo aldırıyor mu diye baktım :D

dıkkat et kendıne canım sende sevılıyorsun

:kedim::kedim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar