Dost aci soyler sekerimKollar olmasa üste 36 bile olur
Ne kadar moral verdin gercekter
Siskosunda siskosun iste
Dost aci soyler sekerimKollar olmasa üste 36 bile olur
Ne kadar moral verdin gercekter
Valla abla o bahaneler sadece beni saklıyor işte kılıfım oluyor da aslında yüz karasından farkımız yokEn azindan senin bahanelerin var
Bide sebebi olmadan geri kilo alan yuz karalari var
basketbola yada bı bı spora yazdır bence canım çok erken tanismasin garibim diyetle baktın olmuyor başlatırsin diyeteŞimdi benim oğlum 13 yaşında 165 boyunda 67 kilo kız arıyorum dermisim
Şaka şaka sorum şu ki diyete başlatsammiki yoksa bu kiloyu atarmi ilerde boya
İştahlı bir çocuk helede oğlum ders yap dedigim zaman acıktım ben der kurnaz
Oda takmaya başladı kilosunu ne yapsam bilemedim
Kiz bu onun arada diyet yapmis haliBende ara ara diyet yapmasam 3 ayda 20 alırdım
Zuhal ablama laf yok o bizim için kilo aldı hem tekrardan motive olup hirslanalim diye
Yani hamis olmadan aldigin kilolar icinValla abla o bahaneler sadece beni saklıyor işte kılıfım oluyor da aslında yüz karasından farkımız yok
Tekvando istiyorda bı nasip olmadıbasketbola yada bı bı spora yazdır bence canım çok erken tanismasin garibim diyetle baktın olmuyor başlatırsin diyete
hic sorma .abla ya ben hamilelikteki kilo alma hakkini hamile kalmadan kullanan bir ben varım sanırımYani hamis olmadan aldigin kilolar icin
Benim kadar olmasada sende yuz karasisin
Anaaa basta ben kendim icin dediydim
Hepimiz oyleymisiz ya
Himm eskiden sokaklar çocuk kaynardi oda haklı napsin tekvandoyu ertlemeyin o zaman canım gitsin oraya fayda eder bayaTekvando istiyorda bı nasip olmadı
Okulu tam karşımızda sitenin içinde gitse orda oynasa arkadaslariyla düzenli ama yok hepsi PC başında bunu yollasamda kimse yok diye geri geliyor
Benimkiler fi tarihinde oldugu icin gecersiz sayiliyorhic sorma .abla ya ben hamilelikteki kilo alma hakkini hamile kalmadan kullanan bir ben varım sanırım
Kizlarrrrrr bu 1 haftalik mola yeterrrr
Evet biraz konsantremiz bozuldu
Cogunluk biraz vidalari gevsetti
Ama biz birbirine bagli, sorumlu, disiplinli basarili bi ekibizki
Hic kopmadan yine burda toplandik
Yarin itibariyle yarislara tam gaz devam ediyoruz
Grubu 2 ye ayiracaz ve mucadele baslicakk
Yuzdeler carpisacak
Ayrica birysel derece yapanlar belirlenecek ve 1.sirrini paylasacak
Yarin itibariylede mart hedefleri belirlenecek
Baska onerisi fikri olan varsa alalim
Kızlar özledim sizi zor oldu gelmem ama geldim bu hafta pörtledim siz yoksunuz die ama yine sizinle olmak çok guzel
Eeee kizlar ne var ne yok ne yapiyosunuz
Bizim kiz hastaydi oglana da gecmis
Ben biraz is yapayim sonra gelirim
Sizde kaybolmayin anacim firsat buldukca gelin
Burayi aktif tutalimki motivasyonumuz dusmesin
Huu huuu nerelere kayboldunuz ...
ne olsun canım bende aynı evi temizle evi sil supur çamaşır katla çamaşır yıka oturdum az önce yemek yapicam birazdanIyi düsünmüssün abla bencede takim kurmak daha mantikli rekabet icinde olunca daha iyi olur ama bizim grup ayrilcak onu nasil yapcaz gene hepberaber sohbet ortami kalsin ama
Hosgeldin canim baya özlettin kendini hadi ozaman silkenelip son gaz devam ediyoruz erisin kilolarr
Abla bende yemek yaptm esime börek falan tabiki aksama ben sadce yogurt kürü az biside salata yiycem sen naptin iyimisin aksama ne var yemekte
Gecmis olsun abla orasi buz gbi bide :/
Kolay gelsin ablaa
Cok haklisinn
Canim bende ugrastm evin icinde yemekti süpürgeydi. Sporumuda yaptm dusumuda aldm oh rahatladim aksakida atlatiym sen napiyorsn nasil gidiyor
İlk bir hafta bizde de öyleydi canım, saat 6-7 gibi uykusu gelince elinden tutup dışarı çıkıyorduk. Uykusu kaçınca dönüyorduk. Ya da oyuncakları döküp oynuyorduk, hala aradabir bunu uygulamamız gerekiyor . Şimdi 10 da uyusa 11 gibi kalkıyor, hiç bişey olmamış gibi tuvaletr götürüyorum, suyunu içirip yatağa götürüyorum. Kaldığı yerden uyuyo. Kendince bi düzen kur o sana ayak uyduracak zamanla...yani inşallahGünaydın canım .su dişten ne çektin arkadaşım sen insallah bu son olur
günaydın canım
geçmiş olsun canım günaydın
Günaydın canım
günaydın canım ilaç mı icsen
öğlen uykusunu bırakınca 7 de huysuzluklar başlıyor canım 7 de uyuyunca 9 10 gibi uyanıyor ee o zamanda tekrar yatmasi 1 ,2 yi buluyor . Bezi virakacaz inşallah canım şimdilik söylüyor bakalım anne çiş var diye
Ben de sanki Selvi boyluyumCanım bence bu dönemde burdan burdan ayrilma zaten artık listeyi etkileme söz konusu değil ayrılırsam kilo alırsın ucrayabildigin kadar uğra yaz menulerini
Makarna işi bozmuş sadece
Ohh ohhh
Kaynak belirttigin sürece sakınca yok canım :admin:
Ben başladım greyfurtla ama üç üç yumurta değil tabi ay çok yemedim ama gelirken hızlı geliyor
benim boyum 158 canım ama
Ohh süper olur, hadi bakalım ayrıntılarıKizlarrrrrr bu 1 haftalik mola yeterrrr
Evet biraz konsantremiz bozuldu
Cogunluk biraz vidalari gevsetti
Ama biz birbirine bagli, sorumlu, disiplinli basarili bi ekibizki
Hic kopmadan yine burda toplandik
Yarin itibariyle yarislara tam gaz devam ediyoruz
Grubu 2 ye ayiracaz ve mucadele baslicakk
Yuzdeler carpisacak
Ayrica birysel derece yapanlar belirlenecek ve 1.sirrini paylasacak
Yarin itibariylede mart hedefleri belirlenecek
Baska onerisi fikri olan varsa alalim
Hoş geldin eylem abla:cicek:Walla geldim
Ay çok geçmiş olsun, hastalıkla tanıştı yani ufaklıkEeee kizlar ne var ne yok ne yapiyosunuz
Bizim kiz hastaydi oglana da gecmis
Abur cuburu kessin yeterli bence, zaten tam gelişme çağı, boy yapar onu.Şimdi benim oğlum 13 yaşında 165 boyunda 67 kilo kız arıyorum dermisim
Şaka şaka sorum şu ki diyete başlatsammiki yoksa bu kiloyu atarmi ilerde boya
İştahlı bir çocuk helede oğlum ders yap dedigim zaman acıktım ben der kurnaz
Oda takmaya başladı kilosunu ne yapsam bilemedim
Haklı çocuk , dışarda çocuk yok ki. Bizim çocukluğumuz sokakta geçti şimdi korkudan çocuklarımızı yanlız sokağa salamıyoruz. Benim kızlar büyük olmasına rağmen çoğu yere kendim götürüyorum dünya kötü malesef. İster istemez içeri kapanıyorlar. Bahçemiz var şehir dışında havalar düzelince her gün oraya götürüyorum , içinde çocuk parkı kurduk hep birlikte oynuyoruz, enerjimizi boşaltıyoruz. Eskiden oynadığımız oyunları öğretiyorum onlara, çok zevkli oluyor. Onun dışında telefona ve pc ye bağımlı yaşıyorlar malesefTekvando istiyorda bı nasip olmadı
Okulu tam karşımızda sitenin içinde gitse orda oynasa arkadaslariyla düzenli ama yok hepsi PC başında bunu yollasamda kimse yok diye geri geliyor
Amin cok sagolasin canim haklisin dun biraz moral bozuklugu ile ani karar verdim burdan kopmayacagim sizlere de cok alistim bir gun bile ayri kalmadim ama eksik hissettim kendimi.Canım sıkıntılarınızdan en kısa zamanda kurtulursun inşaallah ama bizde hep bu psikolojilerle izne ayrıldık sonra hep kilo almış şekilde döndük. İlk izni almadan hedefe ulaşmamış olmanın pişmanlığını hep yaşıyorum. Bi daha düşün canım izin konusunu
Benim tek rakibim kendim derrmisimm yaris icin degildi dusuncem benim negatifligim sizleride etkilemesin diye dusunmustum.Canım bence bu dönemde burdan burdan ayrilma zaten artık listeyi etkileme söz konusu değil ayrılırsam kilo alırsın ucrayabildigin kadar uğra yaz menulerini
Makarna işi bozmuş sadece
Ohh ohhh
Kaynak belirttigin sürece sakınca yok canım :admin:
Ben başladım greyfurtla ama üç üç yumurta değil tabi ay çok yemedim ama gelirken hızlı geliyor
benim boyum 158 canım ama
Annemler cumartesi donecek abla bahane oldugunun farkindayim ama kafami toparlayamamistim. Birazda ailem bazi konularda dusuncesizlik ediyorlar esime karsi. Esim sagolsun hicbirsekilde bunu bana yansitmaz onlara saygisizlik da yapmaz ama ben belkide ondan daha cok bozuluyorum. Birsey diyim desem kirk yilda bir geliyorlar alinganlik yapabilirler arada kaldim. Bu tur seyler canimi sikti. Ama kopmayacagim soz burda bir gun bende hedefe ulasmanin gururuyla basari hikayemi yazacagim.Misir haric iyiymis cnm
herkesin meto hizi farkli cnm
Biz elimizden geleni yapalim gittigi kadar gitsin
Ayrica sende cok guzel gidiyosun
nereli oldugu onemli degilde terbiye gormemis cocuklarla ugrasmak gercekten zor cnm
Disardakilere kilondan rahatsiz oldugunu soylemesene niye açık veriyosun
Ben onceden
Kilo benim vucut benim kimene, ben halimden memnunum derdim
Eee vermeyede basladik iste
Tek püf noktasi arada dussekde yolumuzdan sasmayalim
dun karatayi dinledim
Meyve icilmez yenir diyodu
en fazla 1 hafta telase olur sonra rahat edersin cnm
tam olmamis biraz eksik geldi ama kotu sayilmaz
Vayyy dilege bak hele guzel olmus cnm
bitter pek sik oldu bu ara onun harici guzel cnm
eylem girememis dun hesap acildi onun icin
Aycanin misafirleri annesigil varmis bosa cikinca gelecek
neyseki bugun daha iyiymisiniz cnm gelmis gecmis olsun
lokum hariç guzel cnm
ins. Aradigin gonlune gore bisey bulursun cnm
Kuzeyede masallah
bence senin icin guzel cnm
tatlim hani pazartesi cok mutlu olmustun tekrar azimlenmistin
Annengil haftasonu doneceklerdi heralde
Aslinda bunlarin hepsi bahane sende biliyosun
Istiyosan 2 hafta hedefin vermek degil korumak olsun
Ama burdan kopma cnm
Bi uzaklasinca inan toparlanamiyyoruz
Bunu ben kac sefer yasadim
makarnaya verek yokmus cnm onun disinda guzel
Hem spor hem bol su ve tabiki saglikli beslenme cok onemli tatlim
anaaaa yinemi 75 gelmissss
Sen istersen yaparsinki canimcim
tmm cnm haber verdigin icin sagol
Offf ne cektin cnm yaa su disten
Lesliyi salondami yaptin
acaba dr mi gitsen cnm
Sevmedigin kisiye niye gidiyosunki
Sen gitme
cok fazlaysa ilac al bari tatlim
abla bugunde pek dikkat edemedim yarin icinde vir seneye yakindir yememistim annem etli ekmek yapacak. Konyanin meshurdur ama benim memleketin de etli ekmegi bir baska guzeldir. Cumartesi full konsantrasyonla donecegim. Kilo durumum iyi. Ben arti cikarim demistim bugun ogleden sonra tartiya cikayim dedim. 79.5 ciktim.kahvalti filanda yapmistim halbuki arti suda vardi. Biraz da o keyfimi yerine getirdi. Birde ayiptir soylemesi bugun epilasyon yaptik annemle yardim etti bana acayip guzel seyler soyledi cok incelmissin bacaklarin kucucuk kalmis filan diye anlayacagin enerjim yerine geldi cok sukur o yuzden izin filan yok bana hatta hedefe ulasana kadar da bir yere koyverme beni@Bgmce zeyneppp sana izin falan yok sekerim
Tmm bikac gun dikkat etmemis olabilirsin
Yarin arti gelsende sorun degil
Zaten ben senden daha cok arti gelecem
Beni her halukarda gecmis olacan
Ama yarin tam tekmil basliyoruz tekrar
Bu sefer ben seni yakalamaya calisacam
ne olsun canım bende aynı evi temizle evi sil supur çamaşır katla çamaşır yıka oturdum az önce yemek yapicam birazdan