Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:15 1 yk zeytinyag, Ilik Su

12:15 1yumurta, az sütlü Kahve

15:00 1Greyfurt

16:30 1tarcinli türk kahvesi

18:00 1 kase yogurt kürü, 3yk bamye yemegi

2 fincan yesilcay
2 fincan hibiskus cayi
3 lt Su
2 lt ödem suyu
3 mil leslie = 135p
300 hoplama = 15p
25 dk n.t.yürüyüs = 25p Toplam = 175puan

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Amin cok sagolasin canim haklisin dun biraz moral bozuklugu ile ani karar verdim burdan kopmayacagim sizlere de cok alistim bir gun bile ayri kalmadim ama eksik hissettim kendimi.

Benim tek rakibim kendim derrmisimm :harika: yaris icin degildi dusuncem benim negatifligim sizleride etkilemesin diye dusunmustum.

Annemler cumartesi donecek abla bahane oldugunun farkindayim ama kafami toparlayamamistim. Birazda ailem bazi konularda dusuncesizlik ediyorlar esime karsi. Esim sagolsun hicbirsekilde bunu bana yansitmaz onlara saygisizlik da yapmaz ama ben belkide ondan daha cok bozuluyorum. Birsey diyim desem kirk yilda bir geliyorlar alinganlik yapabilirler arada kaldim. Bu tur seyler canimi sikti. Ama kopmayacagim soz burda bir gun bende hedefe ulasmanin gururuyla basari hikayemi yazacagim.
abla bugunde pek dikkat edemedim yarin icinde vir seneye yakindir yememistim annem etli ekmek yapacak. Konyanin meshurdur ama benim memleketin de etli ekmegi bir baska guzeldir. Cumartesi full konsantrasyonla donecegim. Kilo durumum iyi. Ben arti cikarim demistim bugun ogleden sonra tartiya cikayim dedim. 79.5 ciktim.kahvalti filanda yapmistim halbuki arti suda vardi. Biraz da o keyfimi yerine getirdi. Birde ayiptir soylemesi bugun epilasyon yaptik annemle yardim etti bana acayip guzel seyler soyledi cok incelmissin bacaklarin kucucuk kalmis filan diye :D anlayacagin enerjim yerine geldi cok sukur o yuzden izin filan yok bana hatta hedefe ulasana kadar da bir yere koyverme beni :harika:

Canim cok iyi düsünmüssün, hatta dün bende üzülmüstm okudugumda ara vermek istiyorm dediginde cnkü bu motivasyonu kaybedince toparlamak bazen zor olabiliyor :) bende ilk katildigm zamanlar Almanyaya tatile gitmisdm izinede ayrilamamistm daha yeni girdigm icin orda listede oldugm icin kendmi tuttum hep yoksa orda cok kilo alir dönerdm ki bikere 3 haftada 5 kilo aldigimdan biliyorm. Sen cok iyi gidiyorsn insallah hedefe cabuk ulasicaksin :)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.972
Arkadaşlar minnak bir uyarıda bulunmak durumundayım :yes: Başka sitelerin kısaltmalarını dahi kullanmazsanız çok seviniriz. Bu tarz durumlarda özel mesaj yoluyla anlaşabileceğinizi düşünüyorum. Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederiz keyifli sohbetler :papatya:

@Eyledi15 abla hoşgeldin

@bitter_im adminim @eylem_eyledi hesabini kapatir misiniz karışıklık olmasın
Hesap kapatıldı. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz :harika:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Amin cok sagolasin canim haklisin dun biraz moral bozuklugu ile ani karar verdim burdan kopmayacagim sizlere de cok alistim bir gun bile ayri kalmadim ama eksik hissettim kendimi.

Benim tek rakibim kendim derrmisimm :harika: yaris icin degildi dusuncem benim negatifligim sizleride etkilemesin diye dusunmustum.

Annemler cumartesi donecek abla bahane oldugunun farkindayim ama kafami toparlayamamistim. Birazda ailem bazi konularda dusuncesizlik ediyorlar esime karsi. Esim sagolsun hicbirsekilde bunu bana yansitmaz onlara saygisizlik da yapmaz ama ben belkide ondan daha cok bozuluyorum. Birsey diyim desem kirk yilda bir geliyorlar alinganlik yapabilirler arada kaldim. Bu tur seyler canimi sikti. Ama kopmayacagim soz burda bir gun bende hedefe ulasmanin gururuyla basari hikayemi yazacagim.
abla bugunde pek dikkat edemedim yarin icinde vir seneye yakindir yememistim annem etli ekmek yapacak. Konyanin meshurdur ama benim memleketin de etli ekmegi bir baska guzeldir. Cumartesi full konsantrasyonla donecegim. Kilo durumum iyi. Ben arti cikarim demistim bugun ogleden sonra tartiya cikayim dedim. 79.5 ciktim.kahvalti filanda yapmistim halbuki arti suda vardi. Biraz da o keyfimi yerine getirdi. Birde ayiptir soylemesi bugun epilasyon yaptik annemle yardim etti bana acayip guzel seyler soyledi cok incelmissin bacaklarin kucucuk kalmis filan diye :D anlayacagin enerjim yerine geldi cok sukur o yuzden izin filan yok bana hatta hedefe ulasana kadar da bir yere koyverme beni :harika:
Şu son üç gün herkes negatif ama yarın artıları görünce herkes bı kendine gelir diyecem o ki no izin yes diyet haha

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Iyi düsünmüssün abla bencede takim kurmak daha mantikli rekabet icinde olunca daha iyi olur ama bizim grup ayrilcak onu nasil yapcaz gene hepberaber sohbet ortami kalsin ama :)
yokycnm grub ayrilmayacak
Sadece kendi icimizde 2 takim yapicaz

Abla bende yemek yaptm esime börek falan tabiki aksama ben sadce yogurt kürü az biside salata yiycem :) sen naptin iyimisin aksama ne var yemekte

Gecmis olsun abla orasi buz gbi bide :
senin planin cok guzel cnm
Bende dunden et sote var belki onu yerim
Bu hafta zaten hic iyi degildi benim
Yarin normale donecem ins.

çok geçmiş olsun, hastalıkla tanıştı yani ufaklık:(
Ben de herşey yolunda, geçen günkü eksiden sonra tekrar eksi göremedim maalesef ama azimle devam ediyorum sporuma. Yarına -1 olmayı çok istiyorum ama:)
ins. Olursun cnm
Zaten yarislarda var artik crsc Gunu makarna yemek yok :)

@mefkurem Evet Allah daha beterinden korusun, ama mod olarak çok düştüm, bağışıklığım da anında düşüp hastalık belirtisi gösteriyor. Toparlicam inşallah kendimi, neşemi özledim yahu :D
Ani bir haberle ifademi de verdim. Oturup bekliyorum artık. Spora gideyim de az
sana mod dusuklugunu yasakliyorum :ckkmk: ben bu tugceyi sevmiyom :koptum:

Senide yarisa dahil edeyimmi cnm

Annemler cumartesi donecek abla bahane oldugunun farkindayim ama kafami toparlayamamistim. Birazda ailem bazi konularda dusuncesizlik ediyorlar esime karsi. Esim sagolsun hicbirsekilde bunu bana yansitmaz onlara saygisizlik da yapmaz ama ben belkide ondan daha cok bozuluyorum. Birsey diyim desem kirk yilda bir geliyorlar alinganlik yapabilirler arada kaldim. Bu tur seyler canimi sikti. Ama kopmayacagim soz burda bir gun bende hedefe ulasmanin gururuyla basari hikayemi yazacagim
belki yaptiklari hatanin farkinda degillerdir cnm
Zaten arada gelip bibkac gun kalip gidiyolar
Bisey soylesen sende huzursuz olacaksin

@mefkurem abla gecenlerdede yazmistm bu pazar sabahtan anneannem gelck pazartesi sabahta almanyaya gecicek. Bende pazar günü aksamina beyti kebabi yapmak istiyorm o günlük bende yemeyi düsünüyorm bu haftaki kacamagim o olsun :):tatlim:
o zaman yarin kacamak yok :)
Yag dokme ustune

Menüm:

11:15 1 yk zeytinyag, Ilik Su

12:15 1yumurta, az sütlü Kahve

15:00 1Greyfurt

16:30 1tarcinli türk kahvesi

18:00 1 kase yogurt kürü, 3yk bamye yemegi

2 fincan yesilcay
2 fincan hibiskus cayi
3 lt Su
2 lt ödem suyu
3 mil leslie = 135p
300 hoplama = 15p
25 dk n.t.yürüyüs = 25p Toplam = 175puan
helaaaaal sana bebegim:hopp: :hopp: :hopp:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
yokycnm grub ayrilmayacak
Sadece kendi icimizde 2 takim yapicaz

senin planin cok guzel cnm
Bende dunden et sote var belki onu yerim
Bu hafta zaten hic iyi degildi benim
Yarin normale donecem ins.

ins. Olursun cnm
Zaten yarislarda var artik crsc Gunu makarna yemek yok :)

sana mod dusuklugunu yasakliyorum :ckkmk: ben bu tugceyi sevmiyom :koptum:

Senide yarisa dahil edeyimmi cnm

belki yaptiklari hatanin farkinda degillerdir cnm
Zaten arada gelip bibkac gun kalip gidiyolar
Bisey soylesen sende huzursuz olacaksin

o zaman yarin kacamak yok :)
Yag dokme ustune

helaaaaal sana bebegim:hopp: :hopp: :hopp:

Grup ayrilmicaksa tamam ozaman süper olur abla :)
Tamam yag dökmem yarinda kacamak yok, güzel bi eksi bekliyorm yarina insallah haftaya cuma mezun olmak istiyorum artik-kop

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
bla bugunde pek dikkat edemedim yarin icinde vir seneye yakindir yememistim annem etli ekmek yapacak. Konyanin meshurdur ama benim memleketin de etli ekmegi bir baska guzeldir. Cumartesi full konsantrasyonla donecegim. Kilo durumum iyi. Ben arti cikarim demistim bugun ogleden sonra tartiya cikayim dedim. 79.5 ciktim.kahvalti filanda yapmistim halbuki arti suda vardi. Biraz da o keyfimi yerine getirdi. Birde ayiptir soylemesi bugun epilasyon yaptik annemle yardim etti bana acayip guzel seyler soyledi cok incelmissin bacaklarin kucucuk kalmis filan diye :D anlayacagin enerjim yerine geldi cok sukur o yuzden izin filan yok bana hatta hedefe ulasana kadar da bir yere koyverme
Anaaaaaa yarin arti gelmicen o zaman :saskin:
Beni gectigin kesin o zamanzhanimis

Neyse haftaya goruselim canikom :zipla:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Onun tam gelisme cagi cnm
Erkekler bu yastan sonra boy atar
Sadece ivir zivir yemese iyi
Spora gidiyomu
Spora gidemiyor futbola yazıldiyi kalbinde ritim bozukluğu var korktuk devamı getittiremedi çok efor harcadığı sporları istemiyorum ya
Tekvando yazilacak sağlık raporunu alabilirsek
Ivır zivirida dikkat etmeye caçalışıyorumda baba marketçi olunca her gittiğinde evde yiyemeyisinin acısını çıkariyor

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
9:20 tiroid ilacı, 500 ml su
9:50 1 kk beyaz peynir, domates, biber , 1 dilim zeytinli biberli ekmek
12:00 sade kahve
15:00 1 gün kurusu, 1 incir, 3 ceviz
17:00 2 kepçe sebze çorbası,yoğurtlu salata.
Su 2,5 lt yatana kadar belki 3 olur ana içim almıyor artık:)
Spor henüz yok ama eliptik sürerim, onu yazarım sonra:)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Bugunku menu guzel bi eksinin habercisi zaten :zipla:

Sendemi mezun olacan:fikir:
Boyun kactiki seninhanimis

Tabi ablaa ama haftaya anca :) 1.68boyum abla kiloda 65le mezun olup sonra yavastan 62ye giderm diyorm hem koruma gibide olur haftada 300-500gr vererek diye dusundm. 62den asagsini istemiyorum zaten

İyi akşamlar kızlar
@P.nrrr mısır çorbası, ıspanak yemeği, makarna vardı tabi ben hiçbirini yemedim

Iyi aksamlar cnm :) e kiz sen ne yedin ispanak yemegi güzeldir aslinda hem yararli

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Menüm
9:20 tiroid ilacı, 500 ml su
9:50 1 kk beyaz peynir, domates, biber , 1 dilim zeytinli biberli ekmek
12:00 sade kahve
15:00 1 gün kurusu, 1 incir, 3 ceviz
17:00 2 kepçe sebze çorbası,yoğurtlu salata.
Su 2,5 lt yatana kadar belki 3 olur ana içim almıyor artık:)
Spor henüz yok ama eliptik sürerim, onu yazarım sonra:)
Afiyet olsun canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar