Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ahh dun gitmeseydik iste ablam soz yok artik sizden baska kimse umrumda degil ki:gezme: daha yeni herifimde bni cildirtti zaten bu saatte spor mu olur diye sanki gece yarisi allah allah tee ankaradan vizirdasin dursun kelee simdi cekemeyem hic onu:kavga:
Anacim istedigin zaman spor yaparsin
Yaninda ollsa hadi neyse
Yoksa ona neymis

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Zaten bu gonul bagi olmasa devamini getiremeyizki cnm :kalp: :kalp: :kalp:

Sporuna, spor azmine bende hayranim
Ama birazcik daha bogazini tutsanda yaptigin ssporlar bosa gitmese ne guzel olacak :teyzos:
Hahaha iste tek mesele bu ablam yaa hayir yani bazen efkarlaniyorum e manyak gidip geldigin yorulup usudugunede mi yanmiyosun sen diyorum sonra kendime kusup uyuyorumm.ah o guzelim yemek kokularini koklamasa burnum aslinda ben cok az yemekle doyan insanim cinimmm hem hamuruda hic sevmem kii:krizz:

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Hahaha iste tek mesele bu ablam yaa hayir yani bazen efkarlaniyorum e manyak gidip geldigin yorulup usudugunede mi yanmiyosun sen diyorum sonra kendime kusup uyuyorumm.ah o guzelim yemek kokularini koklamasa burnum aslinda ben cok az yemekle doyan insanim cinimmm hem hamuruda hic sevmem kii:krizz:
Kiz az ye demiyoz zaten
Dogru seyler ye
Oyle hamur yersen vucudunda hamur gibi bingil bingil olur iste :haha:

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Kizlar gece esim 2.5 da gelince tekrar uyuyakalmisim o yuzden gec kaldim kusura bakmayin.

Kilo bildirimi.
Cuma.79.5 kg
Bugun 78.5 kg
Fark 1 kg
Yuzde1.26

Bu kadar kacamaga bu eksi gelmesine cok sevindim:huri::huri::huri:
Bravoo:hopp:
Cuma 59.3
bugün 58.6
fark -700
Yüzde 1.18
Tebrklerr:yes:
Nere kayboldunuzzzz millet hanimis

Bu haftaki hedefler planlar hazirmi :hobba:

Ben ins. - 3 diyorum
Sok diyet falan yok saglikli normal beslenmeyle
Duruma gore belki pers. 1 gunluk detoks yapabilirim
Hazır hazır :teyzos:
Ben geldim birimi yapayım
Güncel 91.300
Başlangıç kilomu bu şekilde kabul edilsin lutfen bu hafta hem yedim hem içtim sonuç ortada ama tekrar yarıştaysak bitti yeme içme işi
Tam olarak kaç abla
Kızlar bisey diyeyim mi ne doktor ne diyetisyen ne de kocam @mefkurem kadar etkili değil walla bu hafta yoktu hayatımda öyle güzel yedim içtim ki şimdi yine bir heyecan başladı bende korkuyla birlikte bana ne laf söyleyecek diye ama bilirsiniz ki ben başlarsam koparırım ama önemli olan arq vermemem
Kesinlekle haklısın :hobba:

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
:kaalp:

aaa insan arkadaşına gıcık der mi hiç ne ayıppp :zipla:
cildiyeye git bence ihmal etme moralini de bozma. anlattığın egzemaya benziyor ama doktor görmesi daha sağlıklı. direkt gebelik var demek yerine ihtimalden bahsetselermiş ya. hiç sıkma canını tatlım Allah hayırlısını versin, o da olacak.

annem sen kendini neden suçlu hissediyorsun. sağlıklı beslenmen sonucu oluyor bu, bebiş de iyi çok şükür:kaalp:

hayal kırıklığı yok ablacım, hepimiz üst üste sıkıntılar yaşadık, destekle burda toparlanıyoruz. hem yeme içme hem ruhsal
hallederiz biz

ahh kuzum geçmiş olsun, bu senenin hastalıkları bitmiyor ki bir türlü. çocuğundan yetişkinine memleket hasta resmen. insana en çok zor durumlarda uzaklık koyar.
biz vermiyoruz beynimiz otomatik alıyor o salak negatif enerjileriii
canım benim çok teşekkür ederim çok pimpirikli bir anne değilim ama çocuk hastalıktan yakasını kurtaramadi. Hastaneler hasta insanlarla dolu maalesef :( bunlar son olsun inşallah sen nasıl oldun tatlım sonuçlar çıktı mı patolojiye giden

Eşim grip olmuş benimde boğazım kaşınıyor tavuk suyu çorbası koydum ıhlamur çayı yaptım zencefil demleniyor tüm silahlar hazır eşimi bekliyorum gelsin karantinaya alacağım kuzeye geçmeden
ayy eşine söyle kendine başka yatacak yer bulsun :)) elizana babasından geçmiş maalesef geçmiş olsun canım şimdiden boğazın tirtiklanmasi haberci sana oğlusa geçmeden gitsin hastalık inşallah

Ben geldim birimi yapayım
Güncel 91.300
Başlangıç kilomu bu şekilde kabul edilsin lutfen bu hafta hem yedim hem içtim sonuç ortada ama tekrar yarıştaysak bitti yeme içme işi
eyledi abla hoş geldin :)

Ponibon

Tepki
938
Bu arada kendimë gidip geleceğim komşu buldum yan daire :)) onun da 1 yaşında kızı var kızım iyilessin git gel yaparım artık oh oh iyi oldu bu bana
Ay ne güzel benimde gidip geldiğim komşum taşındı ç8k üzüldüm ya başka da kafa denggi yok. Apartman apartman değil dedikodu kazanı mübarek:krizz:

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Daha tanismamismiydiniz
Iyi anlasirsaniz ne guzel olur
abla onlar taşınırken ihtiyaçları olan bi kaç şey götürmüştum bayanın kV vardı sonra hiç tanısmak nasip olmadi ben nöbet usulü çalışıyorum derken. Neyse artık inşallah kafa dengidir birde kV elti konuşmazsak süper komsu oluruz :)

Ay ne güzel benimde gidip geldiğim komşum taşındı ç8k üzüldüm ya başka da kafa denggi yok. Apartman apartman değil dedikodu kazanı mübarek:krizz:
benim bu ikinci komşum olacak karşı komşu 60 yaşına yakın ama birşeye ihtiyacimiz olsa gece gündüz rahatsız ederiz o derece :) bizi de çok severler ama çok gidip geleceğimiz yaş ortalaması değil sadece bayram seyran ziyareti o kadar.
Bu arada poni sen nasılsın canım mesajını okudum gebelik var yok durumları olmuş sanırım kimyasal gebelik mi yaşadın acaba

Ponibon

Tepki
938
Gerci hastaydin bu hafta almamisindir heralde
Artik ne koku ne goruntu bizi alt edemesin tatlim
Yiterrr artik sisko oldugumuz
Yaza ne kaldi surda
Aynen abla mart nisan mayıs 3 ay kaldı şurda bnde bunu düşündm bugün yaza az kaldı

Ponibon

Tepki
938
abla onlar taşınırken ihtiyaçları olan bi kaç şey götürmüştum bayanın kV vardı sonra hiç tanısmak nasip olmadi ben nöbet usulü çalışıyorum derken. Neyse artık inşallah kafa dengidir birde kV elti konuşmazsak süper komsu oluruz :)

benim bu ikinci komşum olacak karşı komşu 60 yaşına yakın ama birşeye ihtiyacimiz olsa gece gündüz rahatsız ederiz o derece :) bizi de çok severler ama çok gidip geleceğimiz yaş ortalaması değil sadece bayram seyran ziyareti o kadar.
Bu arada poni sen nasılsın canım mesajını okudum gebelik var yok durumları olmuş sanırım kimyasal gebelik mi yaşadın acaba
Yok canım gebelik yaşamadım. Reglm ortalama 10 gün gecikti acilde rapor alırkn kan tahlili yaptırdım hcg düşüktü ama dr gebelik var dedi reglde gecikince sevindim bnde iki sonra gene gittim tahlil için değer daha da düşük çıktı sonra dr gebelik yok dedi canm o kadar zayıflamaya devamm

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizlar gelemedim spor liste sonuclarinida aksama acikliycam artik. Pazar günü anneannem gelck onunla konustm hem evin tozunu aldm yarinda sil süpür yaparm diye bi kac bsi hazirlarm bide pazara gidicem, esimde öglenci yanliz halletcem. Pazar günü sabahtan gelcek :) cok mutluyum cok seviyorm Anneannemi kücükken bana bakmis, onunda etkisi var sanirimm :kalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar