Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Benim beyin dezebfejde olmuyor yüzme hocam bile su beynini bı durdur bı düşünmesin demişti o pek mümkün değil sürekli plan yapıyor senin beyin der eşim

Geçmiş olsun canim

Kız İrem valla kendine iş arıyorsun akraba bile olsa kocana gönüllü eskisinin wp de işine bırak teli hayatımda yeri olmaz bırak gitmeyi yolda görsem slm vermem yahu bıri bı laf dese cevabı hazır ben o kadar geniş değilim derim

Vayyyy süper:huri::hopp:

Kamile az fena değilsin kız bak bak ben aldım heeehaha

Vayyyy Tuğçecim gitmiş artılar :kaalp:

Poni kan netlesmeden gitmeseydin çünkü yüksek oranda kortizollu ilaç verecek ve kan sinucuna göre derdin ona göre birşey verirdi yada ihtimalini var de :gezme:

Vayyyy merak ettim ne gördün :haha:

Aşk olsun o kıdemi sana vermem ben :krizz:
maçla mezun. Etmiştik seni Seyda 56 mi :kedim:
Valla bazen icimden farkli biri cikiyo
Gecen cuma 104.1
Bugun 104.6
+0.5 deyim regliyim kizlar pazartesiye sisligim iner heralde

Günaydın kızlar
Geçen hafta 62.5
Bu hafta a 62.7
Pek dikkat etmemiştim ama çok şükür fazla artı görmedim.

Selam kizlar
Kilom 73
Geçen hafta 73.2di
Yüzde 0.27
sizde bendensiniz hanimlar

Günaydın hatunlar :asikk:
Benim çok memnun olmadığım bildirimim geliyor:(
Geçen cuma 116.6
Bu cuma 115.8
-800gr % 0,68610635 ( şimdi bunu 0.68 mi 0.69 mu hesaplamalıyım?)
Eksi ya daha ne istiyon kiz
Bildirimi yapip taaa uzaklara gidiyorum
Arkamdan en azindan biraz iyi kalpli biriydi dersiniz:lili:

Pzrtesi zaten 2.5 artiydi

Gecen hafta 79
Bugun 82.8
Fark+ 3.8

Hakkinizi hellal edin :bayrak:
Oooof abla ucmusun
Veeeeee gelsin benim bildirimim-kop
Geçen hafta :82
Bu hafta:81,2
Fark:0,8
Yüzde:%0,98Ekli dosyayı görüntüle 21737
Hamile hamile zayifliyo kadina bak ya sinir oldum ben senden daha hamile modundayim
Geçen cuma71.5
Bu hafta 71.3
Fark -200
Regl olmama rağmen iyi diyorum artı çıkacam sanıyordum

Cuma 59.3
bugün 58.6
fark -700
Yüzde 1.18[/QUOTEeksi olsun bizim olsun dmi

@Fittekkkmevsim kamile sen bildirim yapmadinmi ben mi kacirdim
gormemeni isterdim abla yaa

Iste anlatamiyorum ki adama kiskaniyo guya bensiz ne isin var parkta diyo elinden gelse eve baglayacak manyak :mad:birgun varil gibi cam yarmasinin neyini kiskaniyon diyecem olmayacak :haha:
heheee seviyo kiz daha ne istiyon

Bu arada kendimë gidip geleceğim komşu buldum yan daire :)) onun da 1 yaşında kızı var kızım iyilessin git gel yaparım artık oh oh iyi oldu bu bana
ne guzel komsulari bende cok severim siki fikisini ama mustakile gectigimizden beri komsu falan kalmadi

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Eeeee neymis soylesene kizzz hanimis

Cuma gunu sizin isler yogun oluyodur
bilmiyorum ki hanimis
sporu artıracam ilk olarak, sporda farklı şeyler deniyoruz. 3-4 gününü o farklı şeyleri yapacaz ne olduğunu sormayın kelime karşılığı yok ama afedersiniz cardiosuz haliyle bile soluduğum yer farklı
diğer günler koşarım diye düşünüyorum, 1 gün es verecem
yemek olarak da tamamen protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum, annem yemek kokularıyla beni yoldan çıkarmazsa.cuma öğleden sonraları ben kilit durumda oluyorum ancak bakabildim

Kızlar bisey diyeyim mi ne doktor ne diyetisyen ne de kocam @mefkurem kadar etkili değil walla bu hafta yoktu hayatımda öyle güzel yedim içtim ki şimdi yine bir heyecan başladı bende korkuyla birlikte bana ne laf söyleyecek diye ama bilirsiniz ki ben başlarsam koparırım ama önemli olan arq vermemem

o zaman bol eksiler tatlım ;)

Bence burda birbirimize karsi sorumlulugumuz en buyuk etken cnm
Bende bugun bildirim yaparken cok utandim
Artik yine hergun menu yazip birbirimize terlik firlatiyoz :haha:

terlik fırlatma olmasa, karşılayamayabilirim hastayım ya hani:haha:
şiddete gel, terlikler elinize hazırrrrrr :D:D

canım benim çok teşekkür ederim çok pimpirikli bir anne değilim ama çocuk hastalıktan yakasını kurtaramadi. Hastaneler hasta insanlarla dolu maalesef :( bunlar son olsun inşallah sen nasıl oldun tatlım sonuçlar çıktı mı patolojiye giden

ayy eşine söyle kendine başka yatacak yer bulsun :)) elizana babasından geçmiş maalesef geçmiş olsun canım şimdiden boğazın tirtiklanmasi haberci sana oğlusa geçmeden gitsin hastalık inşallah

eyledi abla hoş geldin :)

canım hasta olmayan kalmadı ki, ama yavrulara çok çok üzülüyorum. hayırlısıyla iyileşsin hasta olan herkes, ben de dahil
patoloji haftaya çarşamba günü çıkacak. onun dışında iyi sayılırım, ağrım var ama ayaktayım çok şükür. hastalık çağırmamaya dikkat ediyorum

Bu arada kendimë gidip geleceğim komşu buldum yan daire :)) onun da 1 yaşında kızı var kızım iyilessin git gel yaparım artık oh oh iyi oldu bu bana

aa sevindim senin adına, 2 lafın belini kırarsınız artık

Yaptm abla çok ööğün bana yaramıyo 3 öğün bi liste yaptm dolaba astım poğaça kokuları altında.annem iş başında:kurabiye:
Ben:hayir:

poğaça kokularına ben de dayanamıyorum yaaaa, şubenin yanında unlu mamuller var kokuyu salıyor bizim bankaya kendimden geçiyorum :D

Ay ne güzel benimde gidip geldiğim komşum taşındı ç8k üzüldüm ya başka da kafa denggi yok. Apartman apartman değil dedikodu kazanı mübarek:krizz:

hiç sevmem dedikoducu insanı. o yüzdende annemin komşularıyla hiç muhatap olmam. asansörde kazara karşılaşıp da birine laf ettiklerini duyduğum an köpürüyorum

Bende mi yapcaktim aaa hic ustume alinmamisim mezunum oysa, bugün gun vardi, börek pasta kek, poooça :haha: aklim basaklim basimdn gitti:krizz:

gün de karın iyi doymuş sanırım mezune :D

Mehlikatun

Aktif Üye
Tepki
160
bilmiyorum ki hanimis
sporu artıracam ilk olarak, sporda farklı şeyler deniyoruz. 3-4 gününü o farklı şeyleri yapacaz ne olduğunu sormayın kelime karşılığı yok ama afedersiniz cardiosuz haliyle bile soluduğum yer farklı
yemek olarak da tamamen protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum, annem yemek kokularıyla beni yoldan çıkarmazsa.cuma öğleden sonraları ben kilit durumda oluyorum ancak bakabildim

o zaman bol eksiler tatlım ;)

şiddete gel, terlikler elinize hazırrrrrr :D:D

canım hasta olmayan kalmadı ki, ama yavrulara çok çok üzülüyorum. hayırlısıyla iyileşsin hasta olan herkes, ben de dahil
patoloji haftaya çarşamba günü çıkacak. onun dışında iyi sayılırım, ağrım var ama ayaktayım çok şükür. hastalık çağırmamaya dikkat ediyorum

aa sevindim senin adına, 2 lafın belini kırarsınız artık

poğaça kokularına ben de dayanamıyorum yaaaa, şubenin yanında unlu mamuller var kokuyu salıyor bizim bankaya kendimden geçiyorum :D

hiç sevmem dedikoducu insanı. o yüzdende annemin komşularıyla hiç muhatap olmam. asansörde kazara karşılaşıp da birine laf ettiklerini duyduğum an köpürüyorum

gün de karın iyi doymuş sanırım mezune :D
Artik Artik birazcık kacamak hakkim oluyor, ama dengeliyorum tabiki,

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Once buldirimi yapayim kotude olsa
Gecen hafta 79
Bu hafta,79.7
+700:saskin::saskin:
anaaaa kiz sen niye arti ciktin
Hani dun sabittin yada ben yanlismi hatirliyom

bilmiyorum ki hanimis
bak simdiii
Farkli sporu merak ettim :)

Fazla pro wc ye iyi gelmez cnm kabak pirasa yemegide ekle zeytinyagli

şiddete gel, terlikler elinize hazırrrrrr
bugun en buyugunu kendi kafama patlattim :koptum:

Kizlar gene benim adam geliyormus yolda yeni binmis :kedim:
gozun aydin tatlim
Kacamak yok ona gore

Yoruldum ya hastaneden gel evleri toparla akşama misafir var ama işleri bitirip eliptik yapmalıyım beyin istiyor ben istemiyorum yoksahep tatlimi istiyecek sporda istesin biraz:)
offf senin misafirde bitmiyoki cnm yaa

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
anaaaa kiz sen niye arti ciktin
Hani dun sabittin yada ben yanlismi hatirliyom

bak simdiii
Farkli sporu merak ettim :)

Fazla pro wc ye iyi gelmez cnm kabak pirasa yemegide ekle zeytinyagli

bugun en buyugunu kendi kafama patlattim :koptum:

gozun aydin tatlim
Kacamak yok ona gore

offf senin misafirde bitmiyoki cnm yaa
Sagol ablam bu sefer cok cok fazla dikkat edecem canim sıkkın zaten kendi ailemden darbe ustune darbe yiyorum :snzdglsn:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar