askrhpozitif
Daimi Üye
Aldım valla dilegimİyi almışsın bu hafta
Aldım valla dilegimİyi almışsın bu hafta
Günaydın canım
Gözünüz aydın inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur
Yaşadıkça tanırsınız birbirinizi , bakarsın sen ondan çok çalarsın onun kapısını.
Kardeşimin kapı komşuları onlardan 1-2 ay önce taşınmışlardı, bizim gelin de hiç hoşgeldin bile demediler diye şikayetlenirdi. Sonra 1-2 asansör önünde beklerken konuşmuşlar, birlikte hamile kaldılar, komşu çok aşererdi. Her akşam bizimkilerin kapısını çalmaya başladı, evde pişeni yiyemiyormuş. Artık ne varsa paylaşmaya başlamış. O da yardım olsun diye günlük yeğenimi alır evine götürüp bakardı. Elinden dikiş filan gelirmiş, bizimkine hediye masa örtüsü filan dikip gönlünü yapıyormuş. Sonra birlikte doğurdular, çocukları alıp birlikte dışarı filan çıkıyorlar. Birinin acil bi işi çıkınca rahatlıkla yarım saatliğine çocukları bırakıyorlar birbirlerine. Yani güzel bişey bence, sonuçta ailemiz hep yanımızda olamıyor, iyi bir komşu hep makbuldür bence.
Çok şükür, gitgide toparlanır inşallah canım. Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah...
Yorgunluk uykusuzluk ödem yapmistir
Cok sükür cnm dahada iyi olur insallah. Yorgunluk stress üzüntü ödem yapmisdir cnm cok normal.
Cok dogru cnm haklisin yani anlastikdan sonra banada iyi gelir zaten burlarda kimsem yok
Sizinkiler cok iyi anlasmis ama baya dost olmuslar hayirli insanlarla karsilastirsin Allah en önemlisi
Seydacim çok geçmiş olsun babana. Insallah tez zamanda sihhatine kavuşur. Babaannem de yaşadı benzer durumu ve 75 yaşında idi. Şimdi çok şükür kendi işini kendi yapar iki aya kadar toplamıştı kendini. Beynine pihti atmıştı ve 8 gün yoğun bakımda kaldı ama şimdi kendi evini kendi çekip çevirir
Umarım babanda tez zamanda eski sağlığına kavuşur
Benim numara resmen kamuya açık babam da verir eşim de benim numaramı kariyerde kayıtlı haftada yeni aradığım yerlerde kayıtlı eski iş yerlerinden kayıtlı aklına neresi gelirse komşular mi kalmış vermeyeceğim
Bu arada çok geçmiş olsun canım nasıl oldu ayağın
@mefkurem ablam sen nasıl oldun inşallah tez zamanda iyileşir belin
Kime göre neye göre artı 1 valla karıştı canım dört hafta önce mezun olurken 64.9 şu yeniden sahalara dönmek şart olduArtı 1 mi
Haftaya coşmak şart oldu
İnşallah canım
İnşallah canım
Sanırım öyle olmuş
İnşallah canım
Öyle olmuş
Çok sağol canım inşallah iyi olur cidden zor bir durum diğer damar da da %80 darlık var bayağa sıkıntılı bir süreç ama atlatucak inanıyorum olumsuz düşünmek istemiyorum
Bacım imzandakini geçen hafta sandiydimKime göre neye göre artı 1 valla karıştı canım dört hafta önce mezun olurken 64.9 şu yeniden sahalara dönmek şart oldu
Aynen öyle olumsuz düşünmeyin çünkü tek gerekli şey moral çünkü bizin tonton öyle yendi valla felci
WC sorunundandir canım haftaya çok çok iyi bir sonuç gelirGecen cuma 103.1
Bugun 102.6
-500
Wc sorunum var kizlar sporda yaptim hergun neden boyle oldu hic bilemiyorum ya
Az olsun bizim olsun dimi amagünaydın hayırlı cumalarr
kilo bildirmim
geçen hafta 85.2
bu hafta 84.9
fark -300 gr
Valla dikekcim geçen hafta olması lazım ama inan baya kötü hastalık atlattım kendime gelmiş değilim ama iyi olacağım inşallah kilolar korksun bendenBacım imzandakini geçen hafta sandiydim
İyi olmamız lazım saldik takimca sanki kimsede 1 kilo eksi yok bu haftaValla dikekcim geçen hafta olması lazım ama inan baya kötü hastalık atlattım kendime gelmiş değilim ama iyi olacağım inşallah kilolar korksun benden
Benim az gitti dünden bugüne vücut ödemi attı hepsini bişey kalmadı demwkkiTartıldım kızlar, ey yumurta sen nasıl birşeysin.
Geçen cuma 114.5
Bu cuma 114.3
-200gr %0.174
Dünden bugüne 900 gr gitmiş.
Ödem suyunun da etkisi çok ama, dün bitiremedim bugün de içmeye devam edicem onu.
Geçmiş olsun fatmacımValla dikekcim geçen hafta olması lazım ama inan baya kötü hastalık atlattım kendime gelmiş değilim ama iyi olacağım inşallah kilolar korksun benden
Aynen öyle dilekcim bir an önce silkelenip kendimize gelelim biz ne kilolar verdik şimdi de veririzİyi olmamız lazım saldik takimca sanki kimsede 1 kilo eksi yok bu hafta
Çok sağol yasemincim valla ne olduğumu bile anlamış değilim nasıl oldu ölü gibi yattım vücut götürmüyor belki de artık tempoyu yeni yeni gözüm açıldıGeçmiş olsun fatmacım
Nazara geldin sen kesin oğlanın diş buğdayında ince zarif bi anne tabi kem gözler dururmu
Aşkolsun fatma daha kaç yaşındayızAynen öyle dilekcim bir an önce silkelenip kendimize gelelim biz ne kilolar verdik şimdi de veririz
Çok sağol yasemincim valla ne olduğumu bile anlamış değilim nasıl oldu ölü gibi yattım vücut götürmüyor belki de artık tempoyu yeni yeni gözüm açıldı
mezunlar geri donuyor @mefkurem bunları nasıl geri dondurecegiz bu haftalarıni baslangic alıp haftaya listeye mi ekleyelim benimde Sevilay dinuyor listeyeMerhabalar hayırlı cumalar dostlar
Herşey yoluna girmeye başladı çok şükür. Azıcık bi hastalığım kaldı gerisi yolunda elhamdulillah.
Sadece kilo sıkıntı
Bugün 68.3
Bugün yeni bir başlangıç inşallah