Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
Günaydın canım
Gözünüz aydın inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur

İnşallah canım
Yaşadıkça tanırsınız birbirinizi , bakarsın sen ondan çok çalarsın onun kapısını;).
Kardeşimin kapı komşuları onlardan 1-2 ay önce taşınmışlardı, bizim gelin de hiç hoşgeldin bile demediler diye şikayetlenirdi. Sonra 1-2 asansör önünde beklerken konuşmuşlar, birlikte hamile kaldılar, komşu çok aşererdi. Her akşam bizimkilerin kapısını çalmaya başladı, evde pişeni yiyemiyormuş. Artık ne varsa paylaşmaya başlamış. O da yardım olsun diye günlük yeğenimi alır evine götürüp bakardı. Elinden dikiş filan gelirmiş, bizimkine hediye masa örtüsü filan dikip gönlünü yapıyormuş. Sonra birlikte doğurdular, çocukları alıp birlikte dışarı filan çıkıyorlar. Birinin acil bi işi çıkınca rahatlıkla yarım saatliğine çocukları bırakıyorlar birbirlerine. Yani güzel bişey bence, sonuçta ailemiz hep yanımızda olamıyor, iyi bir komşu hep makbuldür bence;).

Çok şükür, gitgide toparlanır inşallah canım. Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah...

İnşallah canım
Yorgunluk uykusuzluk ödem yapmistir

Sanırım öyle olmuş
Cok sükür cnm dahada iyi olur insallah. Yorgunluk stress üzüntü ödem yapmisdir cnm cok normal.

Cok dogru cnm haklisin yani anlastikdan sonra banada iyi gelir zaten burlarda kimsem yok :)

Sizinkiler cok iyi anlasmis ama baya dost olmuslar hayirli insanlarla karsilastirsin Allah en önemlisi :)

İnşallah canım
Öyle olmuş

Seydacim çok geçmiş olsun babana. Insallah tez zamanda sihhatine kavuşur. Babaannem de yaşadı benzer durumu ve 75 yaşında idi. Şimdi çok şükür kendi işini kendi yapar iki aya kadar toplamıştı kendini. Beynine pihti atmıştı ve 8 gün yoğun bakımda kaldı ama şimdi kendi evini kendi çekip çevirir
Umarım babanda tez zamanda eski sağlığına kavuşur

Benim numara resmen kamuya açık :D babam da verir eşim de benim numaramı :p kariyerde kayıtlı haftada yeni aradığım yerlerde kayıtlı eski iş yerlerinden kayıtlı aklına neresi gelirse :p komşular mi kalmış vermeyeceğim :D

Bu arada çok geçmiş olsun canım nasıl oldu ayağın

@mefkurem ablam sen nasıl oldun inşallah tez zamanda iyileşir belin

Çok sağol canım inşallah iyi olur cidden zor bir durum diğer damar da da %80 darlık var bayağa sıkıntılı bir süreç ama atlatucak inanıyorum olumsuz düşünmek istemiyorum

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Artı 1 mi :(
Haftaya coşmak şart oldu;)
Kime göre neye göre artı 1 valla karıştı canım dört hafta önce mezun olurken 64.9 şu yeniden sahalara dönmek şart oldu
İnşallah canım

İnşallah canım

Sanırım öyle olmuş

İnşallah canım
Öyle olmuş

Çok sağol canım inşallah iyi olur cidden zor bir durum diğer damar da da %80 darlık var bayağa sıkıntılı bir süreç ama atlatucak inanıyorum olumsuz düşünmek istemiyorum

Aynen öyle olumsuz düşünmeyin çünkü tek gerekli şey moral çünkü bizin tonton öyle yendi valla felci ;)

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
:kaalp: 1.Takim 2.Etap Sonuçları:kaalp:BİRİNCİ
Seyda94(63,7///) kilosu sabit
mefkurem(80,8/80,7/0,1/%0,12)
__ikra__(114,5/114,3/0,2/%0,17)
Ayyulduz(72,1/71,8/0,3/%0,42)
P.nrrr(67,2/65,9/1,3/%1,93)
İremSu(103,1/102,6/0,5/%0,48)

Ortalama :%0,520

EKİM2009(85,2/84,9/0,3/%0,35)
asfarovski(68,3/

askrhpozitif (81,5/82,7/+1,2/%-

Son düzenleme:
OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Gunaydin kizlar
Fizik tedavicide bekliyorum simdi

Bildirimleri gordum pinar haric cok bekledigim gibi degildi
Bende de oyle oldu malesef
Bu hafta cogunluk patladik heralde

Benim gecen hafta 80.8
Bugun 80.7
Fark 0.1
Yuzde 0.12

Ayy kiloyu yazarken 87 yazmisim
Allah yukari cikmayi nasip etmesin ins.

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
İyi olmamız lazım saldik takimca sanki kimsede 1 kilo eksi yok bu hafta :(
Aynen öyle dilekcim bir an önce silkelenip kendimize gelelim biz ne kilolar verdik şimdi de veririz
Geçmiş olsun fatmacım
Nazara geldin sen kesin oğlanın diş buğdayında ince zarif bi anne tabi kem gözler dururmu
Çok sağol yasemincim valla ne olduğumu bile anlamış değilim nasıl oldu ölü gibi yattım vücut götürmüyor belki de artık tempoyu yeni yeni gözüm açıldı

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Aynen öyle dilekcim bir an önce silkelenip kendimize gelelim biz ne kilolar verdik şimdi de veririz

Çok sağol yasemincim valla ne olduğumu bile anlamış değilim nasıl oldu ölü gibi yattım vücut götürmüyor belki de artık tempoyu yeni yeni gözüm açıldı
Aşkolsun fatma daha kaç yaşındayız
Sen oğlan büyüyünce peşinde mahşerin atlısı gibi koşacağın günleri düşün daha 2. Beybi gelecek ooooo tempodan değil o atraksiyonlu günler seni bekliyo dur hele

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
:duyuru: ~SPOR SONUÇLARI~:duyuru:

~~SPOR YILDIZLARI~~[+800]

:birinci: 1. @İremSu (1970)
:hopp: 2. @_ikra_ (1.170)
-kop 3. @Ayyulduz (940)

~~FİT KALANLAR~~[400-800]

:hobba: 4. @P.nrrr (435)

~AZDA OLSA HAREKET EDENLER~

:saskin: 5. @mefkurem (195)

~TOTO BÜYÜTEN YÜZ KARALARI~

:hayir: 6. @Seyda94 [0]
:hayir: 7. @asfarovski [0]
:hayir: 8. @EKİM2009 [0]

:tatlim: :tatlim: :tatlim:

Spor yıldızlarını tebrik ediyorum ayaklariniza azminize kuvvet kizlarrrr :kalp:

Haftaya dahada iyi puanlar geleceginden eminimm :papatya:

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Merhabalar hayırlı cumalar dostlar

Herşey yoluna girmeye başladı çok şükür. Azıcık bi hastalığım kaldı gerisi yolunda elhamdulillah.

Sadece kilo sıkıntı

Bugün 68.3
Bugün yeni bir başlangıç inşallah
mezunlar geri donuyor @mefkurem bunları nasıl geri dondurecegiz bu haftalarıni baslangic alıp haftaya listeye mi ekleyelim benimde Sevilay dinuyor listeye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar