Ellerine saglik cnm
Ins. Duzelirimde listeye katilirim
Spor yapmasini bile ozledim
Ellerine saglik cnm
Sen duzel yeterki abla sagliktan onemlisi var mi listesi batsin beline sana bisey olmasinda insallah.bende baya baya aliskanlik haline geldi bu spor aski yapmayinca mutsuz oluyorum ozluyorum gercekten parka gidip nefes alma ihtiyaci hissediyirum iyi sartlamisim kendimi cok sevindirikiiimEllerine saglik cnm
Spor boyle bisey cnm yaptıkça yapasi geliyor insanınSen duzel yeterki abla sagliktan onemlisi var mi listesi batsin beline sana bisey olmasinda insallah.bende baya baya aliskanlik haline geldi bu spor aski yapmayinca mutsuz oluyorum ozluyorum gercekten parka gidip nefes alma ihtiyaci hissediyirum iyi sartlamisim kendimi cok sevindirikiiim
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifanı versin inşallah...Selam hanimlar ben daha yebi uyandim bgn midem cok agridi. Surekli istifra ettim hap ictim onu bile tutamadim midemde en son hastaneye gittim bi igne yedim sonrada uyumusum. Simdi daha iyiyum sanirim ulserim azdi yine yarin sabahtan doktora gitmem lazim
Menume gelince sabah 2 yumurtadan onlet zeytin fln yedim ama oglende salata yedim ama bisi kalmadi simdi birazcik beyaz ekmekle peynir yemek zorundayim. Su yok dencek kadar az cunku icinde su daha fena oluyorum
Ben de olsam verirdim bi sorun görmüyorum ben bunda. Olur ya siz evde yokken bi sorun olur, kapıya bi gelen olur, kapıda kalır sizi arar haber verir mesela. Gün gelir lazım olur...Valla isteyince ben bi sorun görmedm verdm ama ne bilym esim pek bisi demez öyle seylere sonucta ayni cinsim
Ama nasil diyeydm veremem diye oda baska bi olay yani
Aman cvp verip vermemek benim elimde sonucta
Ay çok fazlaymış kız senin beyinin ki de. Ben alışamazdım sanırım bu kadar baskıya. Benim eşim hiç karışmaz bu tip konularda.Tabiki canim ben aylar once unideyken kaldigim yurttan bir kizla karsilastim noldu siz celalle evlendiniz mi hamile misin ivir zivir sorular falan goruselim canim seni ozledim gorusur bulusuruz dedi bnde kusura bakma canim lutfen veremem esime sormadan vermem yanimda yok oyle bulusmalara falanda gelemem insallah birdaha karsilasiriz kendine iyi bak dedim oda peki zorlamayim haklisin evlisin sonucta dedi vedalastik yani esimde hic hoslanmaz numaramin cok kiside olmasini hemcins falan farketmez bnim psikopatimabende sevmem oyle rahatsiz olurum yapi meselesi galiba esimde kiskanc olunca boyle oluyo iste kendi numaramla wp bile kullandirmiyo onun numarasiyla benim telden acti benimkini kullan diye cok degisik huylari var sukur alistim
Bence kötü maksatla söylememiştir zaten komşun da. Yeni taşındınız , yabancı bi yer, olurda çekinirsen diye yakın davranmış bence.Anaa kiz senin esin baya baya kiskanc ama iyi alismissin zaten baska türlü zor olurdu. Benim esim öyle degildir hic yani kiskanir ama duruma yerine göre. Fazlasida zarar aslinda dozajinda olmali diye düsünüyorm
Ah ah bi hazir cevap olamadm zaten ben yataga gitmem esim yokken tv karsisinda yatarm öyle diyince korkuyorm sandi sanirm amann banada düsüncek komsu cikti dertsiz basima dert olmasinda arada kahvw iceriz
Insallah abla bu arada simdi pul biberli limonlu yogurt yemeyi dusunuyorum sabah wcye cikabilmek icin hazirladim sana danisiyim bi dedim abla 3 kasik sulu yogurt 1,5 cay k aci pul biber yarimda limon sıktım karistirdim hem ozdessin diye bekliyorum hemde yesem mi yemesem mi diye dusunuyorum abla sen ne dersin iyi olmaz mi wc icinSpor boyle bisey cnm yaptıkça yapasi geliyor insanın
Bagimlisi oluncada yapmayinca huzursuz oluyosun
Ins. Hepimiz oyle olalim
Wc ye etkisi olurmu bilmiyorum cnmInsallah abla bu arada simdi pul biberli limonlu yogurt yemeyi dusunuyorum sabah wcye cikabilmek icin hazirladim sana danisiyim bi dedim abla 3 kasik sulu yogurt 1,5 cay k aci pul biber yarimda limon sıktım karistirdim hem ozdessin diye bekliyorum hemde yesem mi yemesem mi diye dusunuyorum abla sen ne dersin iyi olmaz mi wc icin
Yemeyim o zaman abla ama karnim şişWc ye etkisi olurmu bilmiyorum cnm
Ama geç kalmisin
Yiceksen keske daha once yeseydin
Leptini bozarsin simdi
Sabahta wc ye o kadar takilmayin
Olursa olur, olmazsa olmaz
Mesela ben hic tarti oncesi cikmam
Cikacak olsam bile genelde kahvalti sonrasi olur
Sen bilirsin cnm ben olsam bu kadar gec yemezdimYemeyim o zaman abla ama karnim şiş
Ellerine saglik cnm
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifanı versin inşallah...
Ben de olsam verirdim bi sorun görmüyorum ben bunda. Olur ya siz evde yokken bi sorun olur, kapıya bi gelen olur, kapıda kalır sizi arar haber verir mesela. Gün gelir lazım olur...
Ay çok fazlaymış kız senin beyinin ki de. Ben alışamazdım sanırım bu kadar baskıya. Benim eşim hiç karışmaz bu tip konularda.
Bence kötü maksatla söylememiştir zaten komşun da. Yeni taşındınız , yabancı bi yer, olurda çekinirsen diye yakın davranmış bence.
Benim telefonum tüm komşularda vardır, eşimin de . Yazın Tr deyken bahçenin üzerinden biri atlamaya çalışmış, hemen durdurup ifadesini almışlar. Eşimin kuzenine anahtar vermiştik posta kutusunu boşaltması için, o da bahçe kapısınınkini evde unutmuş bahçeden atlamış. Çocuk anlatmış durumu, polisi arayacakken önce bizi aradılar da anlaşıldı durum. Yoksa boş yere polislik olacaktık.
Telefonu verdiğimiz iyi oldu yani.
Dünya hali daha neler için kazım olur o telefon.
Unutmadan
Isteyen yarin sabah yada oglen istedigi biseyi yiyebilir tabi abartmadan
Ama 2 çeşit degil
Aksama kalmasin
Canim cok gecmis olsun insallah baban iyilesir. Ne denirki oglun icinde herkez yazmis zaten o en güzel yerde şuan bu hayat boş zaten, günahsiz melek olarak gitti oraya ne mutlu.
Gecmis olsun kiz dikkat etsene
Aynen haklisin cnm ben dedm esim ertugrul izluyo ben sen anlat karadenizi izliyemiorm ondan dedi esim yok aksma gel izleylm istersen diye ama ben gitmedm okadar birden hem sbaah hem aksam olmaz yani zatn ama iyi niyetli birine benziyor
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah sağlığına kısa zamanda kavuşur
Günaydın canımGünaydınnlarrr ben sabitim kızlar babam birazcık daha iyi çok şükür
Ben aslında diyeti de bozmadım ama neden böyle oldu anlamadım
Yaşadıkça tanırsınız birbirinizi , bakarsın sen ondan çok çalarsın onun kapısını.Bende abla ya leslie yapmayi özledim, esim ise basliyor ama artik eski düzenime gecerm
Ewt cnm bencede yani kötülük gelmez daha iyilik gelir diye düsünüyorm bende hayirlisi yani hem cok iyi niyetli biri belli zaten ben sadce biraz korktm burda anlatilanlardan sonra falan hani hergün dip dipe olmamiz gerekmiyor istemem yani o yüzden ama bugun belki ugrarm bir yada esim cumadayken davet ederm. Dün görüsmedik mesela
Tamam ablamm
Çok şükür, gitgide toparlanır inşallah canım. Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah...Günaydınnlarrr ben sabitim kızlar babam birazcık daha iyi çok şükür
Yorgunluk uykusuzluk ödem yapmistirGünaydınnlarrr ben sabitim kızlar babam birazcık daha iyi çok şükür