Nekadar da güzel menü tam 1.takima yakışır cinstenMenüm:
11:15 1 yumurta tost makinesinde yaptm daha ocagm olmamisti sabah ), 1/2kk peynir
14:00 1mandalin, 1isirik muz
16:00 1fincan tarcinli süt
18:30 200gr kadar tavukgögsü, 3yk yogurt, az bisey salata
2 fincan yesilcay
3lt Su
1,5lt ödem cayi
60dk n.t yürüyüs =60p @İremSu
Maşallah tıkır tıkır ilerledi islerin..gerçi sen bitti sanırsın ama sürekli bişey çıkar kendi evinde olunca helede yok halısı ni yok perdesini yenileyelim derken bitmez o ihtiyaçlarKizlarrr anca oturdm bugun ankastre kuruldu hemen tabi corbadir sulu yemektir yaptm kacgündür firin yemegi yiyordk ev de baya güzel oldu birtek perdeler kesilcek bide 2 hali eksik
Esimde yarin son izin günü cumartesi sabah ise gidicek hersey destwnk geldi cok sükür. bu arada yarin güzel bir eksi bekliyorm insallah
Dun ne kadar spor yapmistin canim sonradan da yapicam yapinca yazarim demistin etiketlemedin beni ypmadin mi aksamSelam cici kizlar menumu paylasiyim gururla
Sabah spor öncesi filtre kahve 2 ceviz
Kahvaltı 10,30
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Greyfurt
Öğle 2:00
1 yumurta
Akşam 6,30
Tavuklu salata
2lt su 1 bardak form çayı
45 dk eliptik
180 puan @İremSu
Degmedigim ve bi yere carpmadigim surece bi agrisi olmuyo ki uzerine dustukce krem suruyum vs dedikce daha cok agriyo yuruyus yetmiyo ki kendimi kotu hissediyorum leslie yapmayincaKuzucuk bugün kalsın bence iyce bı iyleş
Canım 40 sabah 30 da akşam eliptikDun ne kadar spor yapmistin canim sonradan da yapicam yapinca yazarim demistin etiketlemedin beni ypmadin mi aksam
Hmm sen yapmadan yazdin yani dun bende eksik olmasin diye tekrar sormak istemistim pekiCanım 40 sabah 30 da akşam eliptik
280 puan
Yazınca kesin yapıyorum sorumluluk duygusu işteHmm sen yapmadan yazdin yani dun bende eksik olmasin diye tekrar sormak istemistim peki
Gene iyi atlatmışsin misafirliğeMenum
11.00 yarim su br sekersiz turk kahvesi
1 br detoks suyu
11.30 2 portakal ici yani sıkılmıs posasi
12.45 2 yumurtayla 3 kasik sutle omlet
Kk beyaz peynir+1 dlm ekmek
14.10 2 tane cubuk kraker+2 tane cizi
(Komsuya gittik cayin yanina koydu birsuru bisey Allah in adini andim ye diye diye zorla yedirtti cok sinir oldum bide cheesecake yapmistm onlara.cay icip geldik eve coktandir cagirip duruyolardi)
17.00 2 br detoks suyu
19.00 1 kase yarmali yogurt corbasi
5-6 yk ciger sote+2 kasik yogurt
20.00 2 br detoks suyu
Su 2 lt
1,5 lt detoks suyu
Spor
50 dk tempolu 100
30 dk aletli 90
3 mil leslie 135 toplam 325p
Birazdan kahvlti yapicam bende ccanim karisik biseyler yaptim
1 yesil elma
Yarim limon
1 tk corek otu
1 tk toz zencefil
1 cubuk tarcin
3 tane nar cicegi
4 tane defne yapragi
2 lt kaynar suya koydum icmeden oncede yesil cay mi koysam diye dusunuyorum ama heralde koymayacam tadina bi bakiyimda canim
Tunaydinnn mutlu persembeler
Herkes nasil hersey yolundami
Ben ayniyim
Selam cici kizlar menumu paylasiyim gururla
Kahvaltı 10,30
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Greyfurt
1 yumurta
Akşam 6,30
Tavuklu salata
45 dk eliptik
180 puan @İremSu
Insallah canim ne guzel hallolmus herseyiniz cok sevindim afiyet olsun
Nekadar da güzel menü tam 1.takima yakışır cinsten
Tost makinası da yumurta diyince bende atom tost yapardım ah ahh o geldi aklima
Maşallah tıkır tıkır ilerledi islerin..gerçi sen bitti sanırsın ama sürekli bişey çıkar kendi evinde olunca helede yok halısı ni yok perdesini yenileyelim derken bitmez o ihtiyaçlar
Aynen bende oyle yazinca geri pinara duzelttirmek istemiyodum simdide 3 mil dedim kalkip yapayim diye yazmistim yaparken 1 mil daha ekledim dizimin sizisi gecince 4 mil yapiverdim iyi terledim insallah 2 br detoks cayim kaldi cok susadim bide insallah odem olarak gelmez sabaha kadar alarm kurup wcye gitmeyi dusunuyorumYazınca kesin yapıyorum sorumluluk duygusu işte
Karanfil zencefil yada karabiberi fazla koyup cok kaynattiysan ondan aci olur cnmYok zorlanmam, öyle yaparım da şu senin ödem çayı zıkkım gibi yaaa.
Sadece elmam yoktu onun dışındakileri yaptım 1.5 lt kadar çıktı, balkonda soğutup şişeye doldurdum. İçerken çok sulandırıyorum, yoksa ağır geliyor. Bi de benim kara biberler acıymış
Artık içebildiğim kadarını içerim kalanını yarın içerim.İnşallah işe yarar.
Tam persebelik menuMenüm
Sabah 11:30 tiroid ilacı,500 ml su
12:00 3 yumurta, 1 greyfurt
15:00 1 tane gün kurusu ( canım tatlı bişey çekince yedim)
17:15 2 tane haşlanmış yumurta,1 greyfurt
1.5 lt ödem suyu
Spor:30 dk eliptik 120 puan @İremSu
bu menu kesin eksi getirirSelam cici kizlar menumu paylasiyim gururla
Kahvaltı 10,30
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Greyfurt
1 yumurta
Akşam 6,30
Tavuklu salata
45 dk eliptik
180 puan @İremSu
Gozun aydin cnm buyuk isler bitmisKizlarrr anca oturdm bugun ankastre kuruldu hemen tabi corbadir sulu yemektir yaptm kacgündür firin yemegi yiyordk ev de baya güzel oldu birtek perdeler kesilcek bide 2 hali eksik
Esimde yarin son izin günü cumartesi sabah ise gidicek hersey destwnk geldi cok sükür. bu arada yarin güzel bir eksi bekliyorm insallah
Bi guzel menu dahaMenüm:
11:15 1 yumurta tost makinesinde yaptm daha ocagm olmamisti sabah ), 1/2kk peynir
14:00 1mandalin, 1isirik muz
16:00 1fincan tarcinli süt
18:30 200gr kadar tavukgögsü, 3yk yogurt, az bisey salata
2 fincan yesilcay
3lt Su
1,5lt ödem cayi
60dk n.t yürüyüs =60p @İremSu
yok cnm@mefkurem nasılsın abla hiç azalma olmadimi belinin agrisinda
bu tür insanlari gercekten anlamiyorum kafadan kontak heralde bunlarMenum
11.00 yarim su br sekersiz turk kahvesi
1 br detoks suyu
11.30 2 portakal ici yani sıkılmıs posasi
12.45 2 yumurtayla 3 kasik sutle omlet
Kk beyaz peynir+1 dlm ekmek
14.10 2 tane cubuk kraker+2 tane cizi
(Komsuya gittik cayin yanina koydu birsuru bisey Allah in adini andim ye diye diye zorla yedirtti cok sinir oldum bide cheesecake yapmistm onlara.cay icip geldik eve coktandir cagirip duruyolardi)
17.00 2 br detoks suyu
19.00 1 kase yarmali yogurt corbasi
5-6 yk ciger sote+2 kasik yogurt
20.00 2 br detoks suyu
Su 2 lt
1,5 lt detoks suyu
Spor
50 dk tempolu 100
30 dk aletli 90
3 mil leslie 135 toplam 325p
Dedimya gerçekten anlamiyorum cnm@mefkurem bende anlayamiyorum Allahin adini andim bak yemessen karismam diyo cok sacma sanki bizim evimizde yokmus gibi yada hic yemiyormusuz gbi onune koy yerse yer yemezse yemez bitti gitti la amaaa cok laf uzatiyolar pisman oldum bide deger verip elim bos gtmeyim diye tatli yaptim ayip olmasin zahmet vermeyeyim diye bidaha da ne yaparim ne de giderim ya
En dogrusuni yapiyosun ablacimm ne guzel senin misafirin olmayi cok isterdimm yaaDedimya gerçekten anlamiyorum cnm
Sanki sen yiyince onun midesine gidiyor
Ben evime gelenlere
Teklif var israr yok derim herzaman
Geçmiş olsun irem görünmez kaza Allah beterinden korumuşKizlarrr ya bugun evden ciktik annemle halagile gidiyoduk bizim evin orasi dik yokus inerken sag ayagimla asfaltin ustundeki topraga basmisim bi burkuldu asagiya dogru kayarak yere yapistim sag bileyim burkuldu agriyo suan sol dizimde parcalanmis kaniyo kizlar şok oldum nasil dustum diye bide agladimm geri eve donup ustumu degistirdim simdi biraz daha iyiyim bilegim gecti gbi ama sol dizimi bukemiyorum biraz dolasiyim bakalim belki gecer