Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bizim takım sessiz bugün sanki :(
Evleri yalandan bı süpürdüm dışarı çikicam kuzene kıyafet almak için basbelasi 30 yaşına geldi hala tek başına alışveriş yapamamaz okadar kararsız bı kızki bizde öbür kuzenle yengemde olur kendisi zevkini bildiğimiz için genelde birlijte gideriz alışverişe..kuzen dedigime bakmayın ikiside kardeşten ileridir benim için üç erkek kardeşim var cokda iyi anlaşırız ama bu hatunlar daha fazla yer kaplarlar yuregimde ..
Anlasabilmeniz cok guzel sansliymisiniz

Ben alisveriside yalniz severim :) baskasi bana karışsın istemem
Bide onu bunu beklemeyi sevmiyorum

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Yok cnm ayniyim

Her ogun 3 yumurta fazla gelir gibi
Oglen 2 aksam 1 yesen zorlanirmisin
Yok zorlanmam, öyle yaparım da şu senin ödem çayı zıkkım gibi yaaa:(.
Sadece elmam yoktu onun dışındakileri yaptım 1.5 lt kadar çıktı, balkonda soğutup şişeye doldurdum. İçerken çok sulandırıyorum, yoksa ağır geliyor. Bi de benim kara biberler acıymış :booo:
Artık içebildiğim kadarını içerim kalanını yarın içerim.İnşallah işe yarar.

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Ay görünmez kaza geçmiş olsun canım, buz koy yine de ne olur ne olmaz.
Dur sana alışveriş merkezindeki düşme maceramı anlatayım da gül biraz;).
Yaklaşık 4 sene önce filan , 115 kilodan 95 kiloya düşmüşüm, kendime siyah topuklu bi terlik almıştım. Bizim burada yeni açılmış bi alışveriş merkezinde eltimle dolaşıyoruz. Ben de özgüven yerine gelmiş, Ceylan gibi sekiyorum sanki 55 kiloya düşmüş de haha, havalı havalı yürüyorum. Birden sanki yer ayağımın altından çekildi ben podyumda yürüyen mankenler gibi diz üstü yere kapaklandım mı:haha:. Allah sanki kafamdan kaynar su boşaldı, bozuntuya vermeden öyle hızlı kalkıyorum ki dizlerin ağrısı filan hiç aklıma gelmiyor . Etrafıma bakıyorum tanıdık kimse var mıydı acaba diye.
Yaşlı bi Alman amca koştu geldi bişey oldu mu diye, yok yok iyiyim dedim yürümeye devam ettim. Bu sırada eltim de gülmekten yere yattı:kavga:, elimden tutup kaldıracağına. Eve gelince eşime anlatıyorum, böyle böyle oldu diye, dizlerimi açtı baktık ki ikisi de mosmor olmuş. Birkaç gün ağrı çektim sonrasında geçti. Hala ara ara anlatırım nasıl rezil oldum diye, gülerim öyle :).
Öyle işte.....
Düşene gülenin ağzına yapıştırasım gelir bi iki tane :sopa:

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Abla bu kadarcıkla doyuyor musun?
Nerdeyse hiç bişey yememişsin!!!

Çorba kendi yaptığımız tarhanaydı abla. Çoktandır pişirmemiştim, biraz çok oldu evet:(.
Yürürken eltilerimle birlikte çıkıyoruz, üçümüzde de bebek arabaları var. Yarışa yarışa gidiyoruz küçük çocuklar gibi:). Bi de sohbetin dibine vuruyoruz. Evde olunca çocuk gürültüsünden konuşamıyoruz, böyle çok zevkli oluyor. Yani sıkılmıyorum, tam tersine zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum;).
Makineyi aldık, biraz önce. Çok güzel indirimler vardı Saturn da. Ben de taksitle almak istiyordum da benim borç sevmeyen kocam dayanamadı yine peşin ödedi. 2-3 güne getirip kuracaklar inşallah.

Sen ilk önce şu belini iyileştir ablam , daha çok kilo verirsin. Bu yediklerinle artı olacağını hiç sanmıyorum.
Ben de her sabah tartılıyorum, nankör tartı, hiç oynamıyor yerinden. Ben de yarın greyfurt ve yumurtaya mı yüklensem acep?
Tartı oynamıyor ama ölçülerimi aldım bugün, göğüs ve göbekten 3er cm eksilmiş, baldırdan 2.5 cm, kalçadan 2 cm. Bu bile beni çok sevindirdi.
Aşırı bi şişkinlik hissi var, geçmedi bi türlü. Acaba ondan hala artı çıkıyor olabilir miyim sence abla??
Ay ne güzel ya biz pek görüşmüyorz herkes birbirine çok soğuk yani eşimin ailesinde herkes öyle çok imrendim bu konuda sana
Sagolasin ponim dun yokusta ayagim kaydi burkuldu dizim biraz cizildi agriyorda ikrada basindan gecmis bir dusme macerasini anlatti haha
Geçmiş olsn ikinize de :)
Ya ben bağırsakları bozmuşum iyi tarafı tartıda etkisi olur diye düşünüyorum kötü tarafı sabah yumurtaya basmıştır pul biberini hahakucuk çaplı yangın var anliycaniz:haha::haha:
Geçmiş olsun hemen geçer umarım :krizz:

_ikra_

Tepki
1.522
Düşene gülenin ağzına yapıştırasım gelir bi iki tane :sopa:
Benim de ama olgun davranmam gerekiyordu o durumda , gülüp geçiştirdim. Sonrasında zaten kusura bakma valla istemsiz oluyor böyle durumlarda engel olamıyorum diyince hiç önemsemedim:)

Ay ne güzel ya biz pek görüşmüyorz herkes birbirine çok soğuk yani eşimin ailesinde herkes öyle çok imrendim bu konuda sana

Geçmiş olsn ikinize de :)

Geçmiş olsun hemen geçer umarım :krizz:
Yok iyiyizdir biz eltilerimle çok şükür. İlla ki biz de birbirimize kırılıyoruz , darılıyoruz . Ama böyle şeyler için hiç yüz göz olmayız. Ben bi de büyük gelin olunca biraz toparlayıcı olmak zorunda hissediyorum kendimi, yabancılarla çok çabuk kaynaşamam ben de elimdekini değerlendiriyorum;)

_ikra_

Tepki
1.522
Menüm
Sabah 11:30 tiroid ilacı,500 ml su
12:00 3 yumurta, 1 greyfurt
15:00 1 tane gün kurusu ( canım tatlı bişey çekince yedim)
17:15 2 tane haşlanmış yumurta,1 greyfurt
1.5 lt ödem suyu
Spor:30 dk eliptik 120 puan @İremSu

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler kızlar çok şükür daha iyi olucak babam inşallah.kızlarında 1. Yaş günleri geçti bu arada artık bizim ufaklıklar 1 yaşında tabi kutlayamadık ama olsun.zaman ne çabuk geçiyor gerçekten ama bu aralar hiç iyi değilim.oğlumu özlüyorum babamı özlemekten korkuyorum ve kızlarıma bakıyorum sonra diyorum ki onlara bunu yapmaya hakkın yok diyorum ve toparlanıyorum.bu da geçicek..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah sağlığına kısa zamanda kavuşur

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Selam cici kizlar menumu paylasiyim gururla:)

Sabah spor öncesi filtre kahve 2 ceviz

Kahvaltı 10,30
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Greyfurt

Öğle 2:00
1 yumurta

Akşam 6,30
Tavuklu salata

2lt su 1 bardak form çayı
45 dk eliptik
180 puan @İremSu

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Menüm
Sabah 11:30 tiroid ilacı,500 ml su
12:00 3 yumurta, 1 greyfurt
15:00 1 tane gün kurusu ( canım tatlı bişey çekince yedim)
17:15 2 tane haşlanmış yumurta,1 greyfurt
1.5 lt ödem suyu
Spor:30 dk eliptik 120 puan @İremSu
A aaa bu kadarcik mi spor yaptinn ne ka ayip canim yaaa kalk az daha yap:sopa:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Hadi maşallah, darısı bizlere de olsun.

Geçmişe dön bacım dün yazdım uzun uzun film gibi fil yavrusunun düşüşünühahahaha

:haha:haha, geçen hafta ben de aynı sorunu yaşadım iyi kilo gittiydi, bu hafta bırak vermeyi gelen fazlalıklarla uğraşıyorum daha:(

Herşey yolunda abla, sabah 1 greyfurt,3 haşlanmış yumurta yedim acayip tokum. Üç öğün böyle yemeyi planlıyorum nasıl olur sence?
Daha düzelme yok mu hiç?
Yarın tartiyi merak ediyorum ise yarasında bu hafta haftaya çok dikkat edicem

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizlarrr anca oturdm bugun ankastre kuruldu hemen tabi corbadir sulu yemektir yaptm kacgündür firin yemegi yiyordk :) ev de baya güzel oldu birtek perdeler kesilcek bide 2 hali eksik :)
Esimde yarin son izin günü cumartesi sabah ise gidicek hersey destwnk geldi cok sükür. bu arada yarin güzel bir eksi bekliyorm insallah :huri:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Kizlarrr anca oturdm bugun ankastre kuruldu hemen tabi corbadir sulu yemektir yaptm kacgündür firin yemegi yiyordk :) ev de baya güzel oldu birtek perdeler kesilcek bide 2 hali eksik :)
Esimde yarin son izin günü cumartesi sabah ise gidicek hersey destwnk geldi cok sükür. bu arada yarin güzel bir eksi bekliyorm insallah :huri:
Insallah canim ne guzel hallolmus herseyiniz cok sevindim afiyet olsun :kalp:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:15 1 yumurta tost makinesinde yaptm daha ocagm olmamisti sabah :)), 1/2kk peynir

14:00 1mandalin, 1isirik muz

16:00 1fincan tarcinli süt

18:30 200gr kadar tavukgögsü, 3yk yogurt, az bisey salata

2 fincan yesilcay
3lt Su
1,5lt ödem cayi
60dk n.t yürüyüs =60p @İremSu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar