Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Kizlar gelemedm bugun. Komsum sabah peynirli börek tarzi bsi yapmis ondan getirdi sonrada öglen ben kek yaptm götürdm durma bos tabak vermek olmuyordu :) esi yokmus gel dedi bi kahve ictik falan. Aksamda gel istersn dizi izleriz dedi bende dedm icimden bu böyle olmaz biraz fazla oldu aksam yazdm esimle otueuyoruz diye öyle onun disinda bugun dogalgazm acildi hemen dus aldim tabi :) yarinda ankastre seti baglamaya gelcekler insallah ondan sonra sadce ufak isler kaliyor sizde ne var ne yok kizlar.
Yarin icinde detoks suyumu yapicma birazdan
Ooo pınar taşınmışda kanka yapmış kendine :)
Kız çok yüz verme sen zaten çakmışsın
sabah akşam ne öyle hemen:)

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Nekadar da güzel menü tam 1.takima yakışır cinsten
Tost makinası da yumurta diyince bende atom tost yapardım ah ahh o geldi aklima:)
Kız canın çektiyse yap hemen memelerin şişer bak demedi deme haha
Şöyle salamlı sucuklu bol kaşar tereyağınıda bol sür ekmeneee
haha haha

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Kizlarrr anca oturdm bugun ankastre kuruldu hemen tabi corbadir sulu yemektir yaptm kacgündür firin yemegi yiyordk :) ev de baya güzel oldu birtek perdeler kesilcek bide 2 hali eksik :)
Esimde yarin son izin günü cumartesi sabah ise gidicek hersey destwnk geldi cok sükür. bu arada yarin güzel bir eksi bekliyorm insallah :huri:
Hayırlı olsun pınarcım
Allah sağlık huzur versin Mutlu yuvanızda

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Benim menum

Saati tam hatirlamiyom
11 yada 12.00
1 h. Yumurta

15.00
2 yumurta 1 ks. Kepekle krep
1 greyfurt

17.15
Peynir
1 wasa
Cnm yumurta istenedi

2 lt den fazla su

Ara ara bel hareketi yaptim süre tutmadim

Güzel menü abla afiyet olsun :)

Ooo pınar taşınmışda kanka yapmış kendine :)
Kız çok yüz verme sen zaten çakmışsın
sabah akşam ne öyle hemen:)

Kiz sorma ya hep isterdm buda biraz fazla gelck sanirim ama bugunde yazdi napiyorsn gelsne diye dedm iste ankastre kuruluyor sonra haberlesrz sonrada yazmadm haftada 1-2 görüssek yeter yani mesafemi bastan koymaliym bence

Hayırlı olsun pınarcım
Allah sağlık huzur versin Mutlu yuvanızda

Amin canim sagolasin insallah :)

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Güzel menü abla afiyet olsun :)

Kiz sorma ya hep isterdm buda biraz fazla gelck sanirim ama bugunde yazdi napiyorsn gelsne diye dedm iste ankastre kuruluyor sonra haberlesrz sonrada yazmadm haftada 1-2 görüssek yeter yani mesafemi bastan koymaliym bence

Amin canim sagolasin insallah :)
Yani haklısın
Çok yüzgöz olunca ilerleyen zamanlarda zırtpırt habersiz içeri dalan tipler vardır
Benim bi komşum öyleydi işten eve gelirdim ayakkabımı çıkarır çantamı fırlatmaya fırsat vermez kapı çalardı deli olurdum ya
İnsanda az anlayış olur
İşten yorgun gelmişim yemek yapılacak çocuklar evi darmaduöan etmiş senlemi oynayacam ben amançok şükür mesafeyi koydum şimdi zorla yarım ağızla selam veriyorum yüz versem gene aynı olur çünkü

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Selam cici kizlar menumu paylasiyim gururla:)

Sabah spor öncesi filtre kahve 2 ceviz

Kahvaltı 10,30
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Greyfurt

Öğle 2:00
1 yumurta

Akşam 6,30
Tavuklu salata

2lt su 1 bardak form çayı
45 dk eliptik
180 puan @İremSu
Wuhuuu menüye gel menüye;). Yarın gelsin eksiler:)

A aaa bu kadarcik mi spor yaptinn ne ka ayip canim yaaa kalk az daha yap:sopa:
Kız ödem olur ödem;) öğrendim artık o kadarını:)

Yarın tartiyi merak ediyorum ise yarasında bu hafta haftaya çok dikkat edicem
Bu hafta beni hiç tatmin etmedi bacısı, hep artıları vermek için çabalaştım durdum:(. Haftaya daha iyi olur inşallah;)
Karanfil zencefil yada karabiberi fazla koyup cok kaynattiysan ondan aci olur cnm
Su ekleseydin ustune

Tam persebelik menu :hopp:

bu menu kesin eksi getirir :huri:

Gozun aydin cnm buyuk isler bitmis

Bi guzel menu daha :hopp:

yok cnm
Randevu aldim yarin fizik tedaviciye gidecem
@P.nrrr

bu tür insanlari gercekten anlamiyorum kafadan kontak heralde bunlar

Iyi olmus cnm
Sanırım hem zencefili hem karabiberi fazla geldi. Artık daha dikkatli olurum onları koyarken.
Yarin sabah 10.00 da falan fizik tedaviye gidecem
Beldeki blokun çözülmesi gerekiyomus

Bildirimi gelince yaparim
İnşallah faydası olur abla. Benim eşim yıllardır çeker bu problemi. 6 ay önce arkadaş tavsiyesiyle alternatif tıp yöntemlerine baş vurdu. Yunan bi dr, masajla diskleri yerine oturttu. O zamandan beri hiç olmadı şükür. İnşallah sen de bir an önce şifanı bulursun....

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Yani haklısın
Çok yüzgöz olunca ilerleyen zamanlarda zırtpırt habersiz içeri dalan tipler vardır
Benim bi komşum öyleydi işten eve gelirdim ayakkabımı çıkarır çantamı fırlatmaya fırsat vermez kapı çalardı deli olurdum ya
İnsanda az anlayış olur
İşten yorgun gelmişim yemek yapılacak çocuklar evi darmaduöan etmiş senlemi oynayacam ben amançok şükür mesafeyi koydum şimdi zorla yarım ağızla selam veriyorum yüz versem gene aynı olur çünkü

Ayy haklisin öyle birsey olsun istemem zaten gecen konusuyoruz geceleri esi ise gittiginde oda senede 1-2 anca oluyormus korkuyormus cok. Bana sordu bende dedm benm esim gidiyo haftaicindede vardiyali calistigi icin aa ben seni yanliz birakmam merak etme korkma falan dedi icimden dedm noluyo. Sonradan dedi ararsn hani bisi olursa diye tam anliyamadm. Ama özünde cok iyi birine benziyor bikackez bisiler getirdi bi oglu var zaten kendi halinde takiliyor biraz sıkıliyor sanirm bana öyle geldi :)))

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Pinarimm:uzgnm: yazdi derken kuzum numarani daha 2 gunluk tanidigin kisiye verdigine inanamiyorum yinede senin kararin ama bence cok yanlis bisey ben olsam cesaret edemezdim ben versem bile esim cok kizardi kapi komsusu sonucta yani numaraya gerek duymam sahsen;)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Pinarimm:uzgnm: yazdi derken kuzum numarani daha 2 gunluk tanidigin kisiye verdigine inanamiyorum yinede senin kararin ama bence cok yanlis bisey ben olsam cesaret edemezdim ben versem bile esim cok kizardi kapi komsusu sonucta yani numaraya gerek duymam sahsen;)

Valla isteyince ben bi sorun görmedm verdm ama ne bilym :) esim pek bisi demez öyle seylere sonucta ayni cinsim :)

Ama nasil diyeydm veremem diye oda baska bi olay yani :hihi:
Aman cvp verip vermemek benim elimde sonucta :teyzos:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Valla isteyince ben bi sorun görmedm verdm ama ne bilym :) esim pek bisi demez öyle seylere sonucta ayni cinsim :)

Ama nasil diyeydm veremem diye oda baska bi olay yani :hihi:
Aman cvp verip vermemek benim elimde sonucta :teyzos:
Tabiki canim ben aylar once unideyken kaldigim yurttan bir kizla karsilastim noldu siz celalle evlendiniz mi hamile misin ivir zivir sorular falan goruselim canim seni ozledim gorusur bulusuruz dedi bnde kusura bakma canim lutfen veremem esime sormadan vermem yanimda yok oyle bulusmalara falanda gelemem insallah birdaha karsilasiriz kendine iyi bak dedim oda peki zorlamayim haklisin evlisin sonucta dedi vedalastik yani esimde hic hoslanmaz numaramin cok kiside olmasini hemcins falan farketmez bnim psikopatima:haha:bende sevmem oyle rahatsiz olurum yapi meselesi galiba esimde kiskanc olunca boyle oluyo istehaha kendi numaramla wp bile kullandirmiyo onun numarasiyla benim telden acti benimkini kullan diye cok degisik huylari var sukur alistim:cay:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
En dogrusuni yapiyosun ablacimm ne guzel senin misafirin olmayi cok isterdimm yaa :mavis::kalp:
Gel guzelim :) hem saglikli seyler yaparim :)
Blok ne abla
Ciddi bişeymi
Krem sür ütüyle havluyu ısıt Sıcak havlu koy beline
butun gun sicak koyuyarum zaten cnm
Blok, kilitlenen yer heralde orasi acilacak

İnşallah faydası olur abla. Benim eşim yıllardır çeker bu problemi. 6 ay önce arkadaş tavsiyesiyle alternatif tıp yöntemlerine baş vurdu. Yunan bi dr, masajla diskleri yerine oturttu. O zamandan beri hiç olmadı şükür. İnşallah sen de bir an önce şifan
ins. Cnm
Valla saglimizin kiymetini bilelim gercekten cok zor

haklisin öyle birsey olsun istemem zaten gecen konusuyoruz geceleri esi ise gittiginde oda senede 1-2 anca oluyormus korkuyormus cok. Bana sordu bende dedm benm esim gidiyo haftaicindede vardiyali calistigi icin aa ben seni yanliz birakmam merak etme korkma falan dedi icimden dedm noluyo. Sonradan dedi ararsn hani bisi olursa diye tam anliyamadm. Ama özünde cok iyi birine benziyor bikackez bisiler getirdi bi oglu var zaten kendi halinde takiliyor biraz sıkıliyor sanirm bana öyle geldi
Ben korkmam aliskinim, yalnizligida seviyorum deseydin :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Tabiki canim ben aylar once unideyken kaldigim yurttan bir kizla karsilastim noldu siz celalle evlendiniz mi hamile misin ivir zivir sorular falan goruselim canim seni ozledim gorusur bulusuruz dedi bnde kusura bakma canim lutfen veremem esime sormadan vermem yanimda yok oyle bulusmalara falanda gelemem insallah birdaha karsilasiriz kendine iyi bak dedim oda peki zorlamayim haklisin evlisin sonucta dedi vedalastik yani esimde hic hoslanmaz numaramin cok kiside olmasini hemcins falan farketmez bnim psikopatima:haha:bende sevmem oyle rahatsiz olurum yapi meselesi galiba esimde kiskanc olunca boyle oluyo istehaha kendi numaramla wp bile kullandirmiyo onun numarasiyla benim telden acti benimkini kullan diye cok degisik huylari var sukur alistim:cay:

Anaa kiz senin esin baya baya kiskanc :) ama iyi alismissin zaten baska türlü zor olurdu. Benim esim öyle degildir hic yani kiskanir ama duruma yerine göre. Fazlasida zarar aslinda dozajinda olmali diye düsünüyorm

Gel guzelim :) hem saglikli seyler yaparim :)
butun gun sicak koyuyarum zaten cnm
Blok, kilitlenen yer heralde orasi acilacak

ins. Cnm
Valla saglimizin kiymetini bilelim gercekten cok zor

Ben korkmam aliskinim, yalnizligida seviyorum deseydin :)

Ah ah bi hazir cevap olamadm zaten ben yataga gitmem esim yokken tv karsisinda yatarm öyle diyince korkuyorm sandi sanirm amann banada düsüncek komsu cikti dertsiz basima dert olmasinda arada kahvw iceriz :haha:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
:kaalp: 1.Takim 2.Etap Sonuçları:kaalp:
Seyda94(63,7/
mefkurem(80,8/
__ikra__(114,5/
Ayyulduz(72,1/
P.nrrr(67,2/