Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Tabiki canim ben aylar once unideyken kaldigim yurttan bir kizla karsilastim noldu siz celalle evlendiniz mi hamile misin ivir zivir sorular falan goruselim canim seni ozledim gorusur bulusuruz dedi bnde kusura bakma canim lutfen veremem esime sormadan vermem yanimda yok oyle bulusmalara falanda gelemem insallah birdaha karsilasiriz kendine iyi bak dedim oda peki zorlamayim haklisin evlisin sonucta dedi vedalastik yani esimde hic hoslanmaz numaramin cok kiside olmasini hemcins falan farketmez bnim psikopatima:haha:bende sevmem oyle rahatsiz olurum yapi meselesi galiba esimde kiskanc olunca boyle oluyo istehaha kendi numaramla wp bile kullandirmiyo onun numarasiyla benim telden acti benimkini kullan diye cok degisik huylari var sukur alistim:cay:
Bende veririm ya numaramı ne olucak olursa da kafasını kirariz :)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Günaydınnlarrr ben sabitim kızlar babam birazcık daha iyi çok şükür
Ben aslında diyeti de bozmadım ama neden böyle oldu anlamadım

Cok sükür cnm dahada iyi olur insallah. Yorgunluk stress üzüntü ödem yapmisdir cnm cok normal.

Yaşadıkça tanırsınız birbirinizi , bakarsın sen ondan çok çalarsın onun kapısını;).
Kardeşimin kapı komşuları onlardan 1-2 ay önce taşınmışlardı, bizim gelin de hiç hoşgeldin bile demediler diye şikayetlenirdi. Sonra 1-2 asansör önünde beklerken konuşmuşlar, birlikte hamile kaldılar, komşu çok aşererdi. Her akşam bizimkilerin kapısını çalmaya başladı, evde pişeni yiyemiyormuş. Artık ne varsa paylaşmaya başlamış. O da yardım olsun diye günlük yeğenimi alır evine götürüp bakardı. Elinden dikiş filan gelirmiş, bizimkine hediye masa örtüsü filan dikip gönlünü yapıyormuş. Sonra birlikte doğurdular, çocukları alıp birlikte dışarı filan çıkıyorlar. Birinin acil bi işi çıkınca rahatlıkla yarım saatliğine çocukları bırakıyorlar birbirlerine. Yani güzel bişey bence, sonuçta ailemiz hep yanımızda olamıyor, iyi bir komşu hep makbuldür bence;).

Çok şükür, gitgide toparlanır inşallah canım. Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah...

Cok dogru cnm haklisin yani anlastikdan sonra banada iyi gelir zaten burlarda kimsem yok :)

Sizinkiler cok iyi anlasmis ama baya dost olmuslar hayirli insanlarla karsilastirsin Allah en önemlisi :)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Screenshot_2018-03-16-10-36-44.png

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Bende veririm ya numaramı ne olucak olursa da kafasını kirariz :)
Ya normalde bende sıkıntı gormezdim verirdim ama ben kizkende babam cok baskici bi tipti komsudan akrabadan hic hoslanmazdi lise sonda tel olmisti bana numarani birinde gorursem duyarsam kotu olur demisti bende taa o zamandan basladi cekimserlik korku dgru duzgun arkadasim bile olmadi o yuzden simdi esim verme yapma gitme dediginde garibime gitmiyo bazen diyorum ayni babam gibi bazende sinir oluyorum ama elalem yuzunden evin huzurunu kocamla arami bozmam yani sevmedigi seyler bunlar napayim:pist:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 67.2
Güncel: 65.9
Fark: 1.3
Yüzde: 1.93%

Cok mutluyummm pazartesi 67.4 cikmistm cok güzel gitmis valla erken kalkmak kosturmak bana yaradi sanirm öglenleride agir yemeyince :)
Haftaya mezun olurum insallah -kop
Masallah pinarim ne guzel cok iyi vermissin bak nerde hareket orda bereket gercekten de sevindim canim haftaya citir mezunumuzsun -kop

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
İyi düşünelim iyi olsun:)
Bir haftadır iyi düşüne düşüne bi hal oldum bacım, tartı nankör çıktı bu hafta:), aynı bu hoca bana taktı der gibi oldu farkındayım:utangac:

Kilo bildirimim:

Cok mutluyummm pazartesi 67.4 cikmistm cok güzel gitmis valla erken kalkmak kosturmak bana yaradi sanirm öglenleride agir yemeyince :)
Wuhuuu , maşallah Pınar, çok iyi gidiyoreee;)

Günaydın kızlar
Geçen hafta 81,5
Bu hafta: 82,7
+1,2 :utangac:
Size de maşallah canım:mavis:

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Kilo bildirimim:

Tebrikler pınar senide gelin ediyoz telli duvaklı hadi bakalım :)
ne zaman tanıştık seninle yolculuğun ne zaman başladı toplam kaç kilo verdin

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Merhabalar hayırlı cumalar dostlar

Herşey yoluna girmeye başladı çok şükür. Azıcık bi hastalığım kaldı gerisi yolunda elhamdulillah.

Sadece kilo sıkıntı

Bugün 68.3
Bugün yeni bir başlangıç inşallah

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Günaydınnlarrr ben sabitim kızlar babam birazcık daha iyi çok şükür
Ben aslında diyeti de bozmadım ama neden böyle oldu anlamadım

Seydacim çok geçmiş olsun babana. Insallah tez zamanda sihhatine kavuşur. Babaannem de yaşadı benzer durumu ve 75 yaşında idi. Şimdi çok şükür kendi işini kendi yapar iki aya kadar toplamıştı kendini. Beynine pihti atmıştı ve 8 gün yoğun bakımda kaldı ama şimdi kendi evini kendi çekip çevirir
Umarım babanda tez zamanda eski sağlığına kavuşur
Ya normalde bende sıkıntı gormezdim verirdim ama ben kizkende babam cok baskici bi tipti komsudan akrabadan hic hoslanmazdi lise sonda tel olmisti bana numarani birinde gorursem duyarsam kotu olur demisti bende taa o zamandan basladi cekimserlik korku dgru duzgun arkadasim bile olmadi o yuzden simdi esim verme yapma gitme dediginde garibime gitmiyo bazen diyorum ayni babam gibi bazende sinir oluyorum ama elalem yuzunden evin huzurunu kocamla arami bozmam yani sevmedigi seyler bunlar napayim:pist:

Benim numara resmen kamuya açık :D babam da verir eşim de benim numaramı :p kariyerde kayıtlı haftada yeni aradığım yerlerde kayıtlı eski iş yerlerinden kayıtlı aklına neresi gelirse :p komşular mi kalmış vermeyeceğim :D

Bu arada çok geçmiş olsun canım nasıl oldu ayağın

@mefkurem ablam sen nasıl oldun inşallah tez zamanda iyileşir belin

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
Merve nerelerdesin özledik seni
Her yokluğunda kilo alıyorsun
Burada kontrol sağlıyorsun bebişe az kaldı inşallah kopma buradan bu kiloyla kal bebiş alsın kiloları inşallah
Bu hafta yoğundu Yasemincim bu hafta valla sağlam yedim dun akşamda misafirlikteydik ordada sağlam yedim sonuç bu oldu buradan da uzak kalinca

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar