Hmm anladim abla iyy zaten icim bulaniyo yerken ama napayim yilda 2 kere anca yiyorum aslinda faydali sık yemek lazimmisArnavut cigeri türü kizartma oluyor ya cnm onun icin dedim
Normal kavurmada sorun yok
Yarin yap da y abla kemeri sıkmaktansa spor yapip ter atmani tercih ederimBenimde cnm ne zamandir ciğer istiyor cuma yapayim bari
Ben kahvaltida da severim peynirle beraber
Sevmiyomusun senHmm anladim abla iyy zaten icim bulaniyo yerken ama napayim yilda 2 kere anca yiyorum aslinda faydali sık yemek lazimmis
Kuzum ben su anda bile evde zor yuruyorum degilki spor yapmakYarin yap da y abla kemeri sıkmaktansa spor yapip ter atmani tercih ederim
Evet abla benimde depolar bos ya doktor haftada en az 1 kere et ciger ye dedi diger gunlerde cig sebze tuket demisti ama tavugu zor buluyoz eti nerden alalimSevmiyomusun sen
Benim kizda sevmez
Demir icin iyi tatlim
Cekirdekli kuru uzum, dereotuda iyi cnm demir icinEvet abla benimde depolar bos ya doktor haftada en az 1 kere et ciger ye dedi diger gunlerde cig sebze tuket demisti ama tavugu zor buluyoz eti nerden alalim
Niye gecmedi hala abla bn gecti sanmistim bendede hafifce var agri ama yarina gecer bel agrisina en iyi gelen sey yuruyus abla kipirdayamiyodum yavas yavas yurudum isininca hizlandim yurudukce acildi yarin bi doktora gorun yavastan yuru isin insallah gecer ablacim ihmal etme yarinda agrirsaKuzum ben su anda bile evde zor yuruyorum degilki spor yapmak
Guzelim yorgunluktan olan agri baska bu tutulma ayri biseyNiye gecmedi hala abla bn gecti sanmistim bendede hafifce var agri ama yarina gecer bel agrisina en iyi gelen sey yuruyus abla kipirdayamiyodum yavas yavas yurudum isininca hizlandim yurudukce acildi yarin bi doktora gorun yavastan yuru isin insallah gecer ablacim ihmal etme yarinda agrirsa
Kuru uzumu hic sevmem yasini sseverim valla abla hersey ates pahasi 1avuc ici kadar kiyma 10 tlCekirdekli kuru uzum, dereotuda iyi cnm demir icin
Tr de cok pahali et haklisin
Haklisin abla nolur ama ihmal etme bi film ceksinler yada ne gerekirse git bi doktora saglik bu ihmale gelmez kiGuzelim yorgunluktan olan agri baska bu tutulma ayri bisey
Sabah yataktan aglayarak zor kalktim
Bi kac gune gecer ins.
Surekli sicak koyuyorum
Abla bu kadarcıkla doyuyor musun?Benim menum
9.00
1 aktiva
1 armut
12.00
2-3ks.omlet
Peynir
Dom.
1 dil. Kizarmis ekm.
1 wasa
16.30
3 hurma
10 badem
Su en az 2.5 olur
Spor 15+15 =30 dk bel egzersizi
30*2=60 puan
Yavas yaptigim icin 2 yle carptim
@İremSu
Çorba kendi yaptığımız tarhanaydı abla. Çoktandır pişirmemiştim, biraz çok oldu evet.son gunlerde yine fumeye sardin
Haftaya lesliler gelir artik heralde
Menu kotu degil cnm
gunduz dedigin gibi aksamda tavuk yogurt yaparsan saf pro yapmis olursun ispanagi karistirma bence
senin yumurta detoksu nasil oluyor
sadece cor. Karbon oldugu icin onun miktari biraz fazla cnm gerisi guzel olmus
Masallah iyi yurumusun sikilmiyomusun
taksitle alabilirsin cnm
cigerde guzel olur cnm kizartma olmasin yeterki
Sadece yarin karbona dikkat et
cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmu
Cuma gunu bildirim yapki haftaya listeye alabilelim
Sen ilk önce şu belini iyileştir ablam , daha çok kilo verirsin. Bu yediklerinle artı olacağını hiç sanmıyorum.Bende 2 gundur tartilmadim ne durumdayim bilmiyorum
Aslinda menulerim kotu sayilmazdi ama cok hareketsizdim
Ev işi,yemek bile yapamadim
Yarin bi bakarim
Ins. En kotu sabite dusmusumdur
Yarin kemer iyice sikilacak zaten
tabiki doymuyorum ama bic hareket edemeyince bari yediklerimi azaltayim dedimAbla bu kadarcıkla doyuyor musun?
Nerdeyse hiç bişey yememişsin!!!
Bende aksine biriyle yurumeyi sevmemorba kendi yaptığımız tarhanaydı abla. Çoktandır pişirmemiştim, biraz çok oldu evet.
Yürürken eltilerimle birlikte çıkıyoruz, üçümüzde de bebek arabaları var. Yarışa yarışa gidiyoruz küçük çocuklar gibi. Bi de sohbetin dibine vuruyoruz. Evde olunca çocuk gürültüsünden konuşamıyoruz, böyle çok zevkli oluyor. Yani sıkılmıyorum, tam tersine zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.
Makineyi aldık, biraz önce. Çok güzel indirimler vardı Saturn da. Ben de taksitle almak istiyordum da benim borç sevmeyen kocam dayanamadı yine peşin ödedi. 2-3 güne getirip kuracakla
simdi tartildim buyuk ihtimal sabaha arti olmam, yarinda eksiye duserimilk önce şu belini iyileştir ablam , daha çok kilo verirsin. Bu yediklerinle artı olacağını hiç sanmıyorum.
Ben de her sabah tartılıyorum, nankör tartı, hiç oynamıyor yerinden. Ben de yarın greyfurt ve yumurtaya mı yüklensem acep?
Tartı oynamıyor ama ölçülerimi aldım bugün, göğüs ve göbekten 3er cm eksilmiş, baldırdan 2.5 cm, kalçadan 2 cm. Bu bile beni çok sevindirdi.
Aşırı bi şişkinlik hissi var, geçmedi bi türlü. Acaba ondan hala artı çıkıyor olabilir miyim sence
Bende eskidende olmustu cnm bikac gune gecer ins.Haklisin abla nolur ama ihmal etme bi film ceksinler yada ne gerekirse git bi doktora saglik bu ihmale gelmez ki
Geçmiş olsun Fatma sende mi perttsinKızlar merhaba arada bakmaya çalıştım ama çok hastayım okurken gözler kapanıyor hep oğlan uyadukca ben de uyumaya çalışıyorum eşim de yok hala
Bana bir kaç gün daha müsaade edin lütfen. @mefkurem ablam ben bu hafta listeye girmeyeyim gelecek hafta inşallah
Abla abartma azaltmayı lütfen teen insan gibi yemeye başladınBende 2 gundur tartilmadim ne durumdayim bilmiyorum
Aslinda menulerim kotu sayilmazdi ama cok hareketsizdim
Ev işi,yemek bile yapamadim
Yarin bi bakarim
Ins. En kotu sabite dusmusumdur
Yarin kemer iyice sikilacak zaten
ayy ciğer birde kahvaltıda hicccc hicccc mümkün değilBenimde cnm ne zamandir ciğer istiyor cuma yapayim bari
Ben kahvaltida da severim peynirle beraber
Danimarka detoksu greyfurtlu olan 1 gününü yapayım diyorumson gunlerde yine fumeye sardin
Haftaya lesliler gelir artik heralde
Menu kotu degil cnm
gunduz dedigin gibi aksamda tavuk yogurt yaparsan saf pro yapmis olursun ispanagi karistirma bence
senin yumurta detoksu nasil oluyor
sadece cor. Karbon oldugu icin onun miktari biraz fazla cnm gerisi guzel olmus
Masallah iyi yurumusun sikilmiyomusun
taksitle alabilirsin cnm
cigerde guzel olur cnm kizartma olmasin yeterki
Sadece yarin karbona dikkat et
cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmu
Cuma gunu bildirim yapki haftaya listeye alabilelim
Gecen eski komsumun mevludu vardı ikramda et pilav varmış lakin o eti nasıl pişirilip baharatlandirdilarsa görüntü aynı ciğer tam ağzıma attım yengem ciğer bu dedi ay ağzımdan çıkaramadım cigne Allah çiğne nasıl büyüdü lokma devamını getirmedim tabi...anliycan on kilo vereceğimidw bilsem yiyemem o meretiGeçmiş olsun Fatma sende mi perttsin
Abla abartma azaltmayı lütfen teen insan gibi yemeye başladın
ayy ciğer birde kahvaltıda hicccc hicccc mümkün değil
Ben sebzeciyim galiba Sebzenin her türlüsunu yiyebilirim de sakatat turlureni hayatta yiyemem balıgi etide gönullu yemem iyi yumurta var vallaHmm anladim abla iyy zaten icim bulaniyo yerken ama napayim yilda 2 kere anca yiyorum aslinda faydali sık yemek lazimmis