Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Kızlar merhaba arada bakmaya çalıştım ama çok hastayım okurken gözler kapanıyor hep oğlan uyadukca ben de uyumaya çalışıyorum eşim de yok hala

Bana bir kaç gün daha müsaade edin lütfen. @mefkurem ablam ben bu hafta listeye girmeyeyim gelecek hafta inşallah

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Kızlar merhaba arada bakmaya çalıştım ama çok hastayım okurken gözler kapanıyor hep oğlan uyadukca ben de uyumaya çalışıyorum eşim de yok hala

Bana bir kaç gün daha müsaade edin lütfen. @mefkurem ablam ben bu hafta listeye girmeyeyim gelecek hafta inşallah
Gecmis olsun abla neyin var dikkat et kendine yaa :(

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Ay ne güzel hemide yurdisili gezme daha ne olsun ailen ordami canısı...
Valla kuzum yaş ilerledikçe kazandığım en önemli şeyde kimseye göre şekillenmemek incitmeden hayır demesi mümkün bacim

Aynen cnm ailem herkez orda birazida denizlide :) insallah iyi gelcek banada özledim cok yegenimi falan.
cok haklisin incitmeden hayir demeyi ögrenicem insallah benim icin cok zor birsey ama kimseye göre hayatimi düzenliyemem 2 senede cok alistm zaten kendi kendime yasamaya sessizlige huzura :)

Tavuk yoğurt süper tokda tuta

Öyle yapaym bari bencede iyi olur :)

Burda tamirci bulmak biraz zor canım ya, ya kendin yapacan ya yenisini alacan. Biraz idare ederim dedim de olmuyor, bu ay almak gerek:(

Aferin kız;)

Yok yok değmez;), biri düşünce filan elinde olmadan gülüyor. Ben bilirim onun içini;)

Komşun iyiyse değerlendir bence, dar gününde kapısını çalacak bir komşu bin akrabaya bedeldir.
İşleri de iyice kolayladın kız, aferin valla;). Güle güle otur inşallah...

Yavaş yavaş ısınırsınız birbirinize, insan olsun inşallah. Sen de kırmamaya çalış bence, bakarsın iyi dost olursunuz.

Aynen cnm haklisin gene ben cok seviniyorm bi komsum oldgu icin iyi biri belli :)
Sagol valla evt baya bitti gbi insallah kücük islerde halolur iyice rahatlarm ozaman :)

Cok gecmis olsn cnm gripmi neyin var

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Menüm:

10:00 1,5tb ekmek, 1isirik peynirli börek, 1kk peynir, 5zeytin, fümesalam, domates rokka

13:00 1türk kahvesi

16:00 1subardagi tarcinli süt

18:45 1cupra, bol Salata, 1lokma ekmek

20:00 2ceviz, 1mandalin

2 fincan adacayi
2,5lt Su
50dk n.tyürüyüs =50p @İremSu
son gunlerde yine fumeye sardin :)
Haftaya lesliler gelir artik heralde
Menu kotu degil cnm

@mefkurem ablaa tam olarak ne detoksu yapiym yarin karar veremedim. Kahvaltida yumurta yerm öglen tarcinli süt icsem aksamda tavuk yogurt mu yapsam ki yada hasl. Ispanak
gunduz dedigin gibi aksamda tavuk yogurt yaparsan saf pro yapmis olursun ispanagi karistirma bence

yarın yumurta detoks yapıyım diyorum
Ablam yarın git bı doktora ciddi bisey olur felan
senin yumurta detoksu nasil oluyor

Merhaba kızlar.
Menüm
11:00 tiroid ilacı,500 ml su
11:30 2 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber
14:00 kahve
15:00 3 kepçe tarhana çorbası, salata
17:00 şade kahve
20:00 3 kaşık patlıcan yemeği,3 kaşık kadar yoğurt, salata( yürüyüş uzun sürdü anca eve gelince yedim)
Su 2.5 anca oldu
Spor 90 dk tempolu yürüyüş 180 puan
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan
210 puan @İremSu
sadece cor. Karbon oldugu icin onun miktari biraz fazla cnm gerisi guzel olmus
Masallah iyi yurumusun sikilmiyomusun

Burda tamirci bulmak biraz zor canım ya, ya kendin yapacan ya yenisini alacan. Biraz idare ederim dedim de olmuyor, bu ay almak gerek
taksitle alabilirsin cnm

Annemede bunu bugun yapmayalim diyorum ama abla elimiz dar bu ara evde dogru duzgun hic bisey yok kadinda diyo yemeklik yok ne yapayim kizim diyo bnde daha 2 gun var diye yedim cokta gec yemedim 6.30du yarinda ciger kavurakim diyoruz 5 6 yk cigerden bisey olmaz demi abla normalde sevmem ama arada bir yemek zorundayim
cigerde guzel olur cnm kizartma olmasin yeterki
Sadece yarin karbona dikkat et

cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmu

Cuma gunu bildirim yapki haftaya listeye alabilelim

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
son gunlerde yine fumeye sardin :)
Haftaya lesliler gelir artik heralde
Menu kotu degil cnm

gunduz dedigin gibi aksamda tavuk yogurt yaparsan saf pro yapmis olursun ispanagi karistirma bence

senin yumurta detoksu nasil oluyor

sadece cor. Karbon oldugu icin onun miktari biraz fazla cnm gerisi guzel olmus
Masallah iyi yurumusun sikilmiyomusun

taksitle alabilirsin cnm

cigerde guzel olur cnm kizartma olmasin yeterki
Sadece yarin karbona dikkat et

cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmu

Cuma gunu bildirim yapki haftaya listeye alabilelim

Abla vazgrcilmezlerm sosis füme bitter :)) bunlari biraktimmi diät de yapamiyorm ama tabi bu hafta cok oldu haklisin biraz azaltcam insallah
Tamam aksam öyle yapaym ozaman saf pro bakalm nekadar eksi getircek :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Abla vazgrcilmezlerm sosis füme bitter :)) bunlari biraktimmi diät de yapamiyorm ama tabi bu hafta cok oldu haklisin biraz azaltcam insallah
Tamam aksam öyle yapaym ozaman saf pro bakalm nekadar eksi getircek :)
Arada olunca bisey demiyorum zaten tatlim
Ama islenmis urunler iyi degil biliyosun
Bu ara sık oldu sanki :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Annem dengesiz bu aralar gelmiyor vazgecti ama gelse daha mantiksiz olcakti annneannemi cagrdi yalvar yakar onu birakip gelcekti. Uyku sorunu var biraz onada uyku hapi vermis dr onlarla idare ediyor smdi
Hayirlisi olsun cnm
Ama kendine en cok kendisi yardim edebilir
Anneside ne guzel yanindaymis iyi gelir belki

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bende 2 gundur tartilmadim ne durumdayim bilmiyorum
Aslinda menulerim kotu sayilmazdi ama cok hareketsizdim
Ev işi,yemek bile yapamadim