NaRTaneSi
~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
- Tepki
- 2.112
Gecmis olsun abla neyin var dikkat et kendine yaaKızlar merhaba arada bakmaya çalıştım ama çok hastayım okurken gözler kapanıyor hep oğlan uyadukca ben de uyumaya çalışıyorum eşim de yok hala
Bana bir kaç gün daha müsaade edin lütfen. @mefkurem ablam ben bu hafta listeye girmeyeyim gelecek hafta inşallah
Ay ne güzel hemide yurdisili gezme daha ne olsun ailen ordami canısı...
Valla kuzum yaş ilerledikçe kazandığım en önemli şeyde kimseye göre şekillenmemek incitmeden hayır demesi mümkün bacim
Tavuk yoğurt süper tokda tuta
Burda tamirci bulmak biraz zor canım ya, ya kendin yapacan ya yenisini alacan. Biraz idare ederim dedim de olmuyor, bu ay almak gerek
Aferin kız
Yok yok değmez, biri düşünce filan elinde olmadan gülüyor. Ben bilirim onun içini
Komşun iyiyse değerlendir bence, dar gününde kapısını çalacak bir komşu bin akrabaya bedeldir.
İşleri de iyice kolayladın kız, aferin valla. Güle güle otur inşallah...
Yavaş yavaş ısınırsınız birbirinize, insan olsun inşallah. Sen de kırmamaya çalış bence, bakarsın iyi dost olursunuz.
Kızlar merhaba arada bakmaya çalıştım ama çok hastayım okurken gözler kapanıyor hep oğlan uyadukca ben de uyumaya çalışıyorum eşim de yok hala
Bana bir kaç gün daha müsaade edin lütfen. @mefkurem ablam ben bu hafta listeye girmeyeyim gelecek hafta inşallah
İyi geceler canım bende kocayı doyurdum yatayım artıkBen yatar kizlar iyi geceler
son gunlerde yine fumeye sardinMenüm:
10:00 1,5tb ekmek, 1isirik peynirli börek, 1kk peynir, 5zeytin, fümesalam, domates rokka
13:00 1türk kahvesi
16:00 1subardagi tarcinli süt
18:45 1cupra, bol Salata, 1lokma ekmek
20:00 2ceviz, 1mandalin
2 fincan adacayi
2,5lt Su
50dk n.tyürüyüs =50p @İremSu
gunduz dedigin gibi aksamda tavuk yogurt yaparsan saf pro yapmis olursun ispanagi karistirma bence@mefkurem ablaa tam olarak ne detoksu yapiym yarin karar veremedim. Kahvaltida yumurta yerm öglen tarcinli süt icsem aksamda tavuk yogurt mu yapsam ki yada hasl. Ispanak
senin yumurta detoksu nasil oluyoryarın yumurta detoks yapıyım diyorum
Ablam yarın git bı doktora ciddi bisey olur felan
sadece cor. Karbon oldugu icin onun miktari biraz fazla cnm gerisi guzel olmusMerhaba kızlar.
Menüm
11:00 tiroid ilacı,500 ml su
11:30 2 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber
14:00 kahve
15:00 3 kepçe tarhana çorbası, salata
17:00 şade kahve
20:00 3 kaşık patlıcan yemeği,3 kaşık kadar yoğurt, salata( yürüyüş uzun sürdü anca eve gelince yedim)
Su 2.5 anca oldu
Spor 90 dk tempolu yürüyüş 180 puan
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan
210 puan @İremSu
taksitle alabilirsin cnmBurda tamirci bulmak biraz zor canım ya, ya kendin yapacan ya yenisini alacan. Biraz idare ederim dedim de olmuyor, bu ay almak gerek
cigerde guzel olur cnm kizartma olmasin yeterkiAnnemede bunu bugun yapmayalim diyorum ama abla elimiz dar bu ara evde dogru duzgun hic bisey yok kadinda diyo yemeklik yok ne yapayim kizim diyo bnde daha 2 gun var diye yedim cokta gec yemedim 6.30du yarinda ciger kavurakim diyoruz 5 6 yk cigerden bisey olmaz demi abla normalde sevmem ama arada bir yemek zorundayim
cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmuKızlar merhaba arada bakmaya çalıştım ama çok hastayım okurken gözler kapanıyor hep oğlan uyadukca ben de uyumaya çalışıyorum eşim de yok hala
Sagol cnm dun birden belim tutulduGecmis olsun abla neyin var dikkat et kendine yaa
Pinar annen vazmı gecti gelmiyormuBen yatar kizlar iyi geceler
son gunlerde yine fumeye sardin
Haftaya lesliler gelir artik heralde
Menu kotu degil cnm
gunduz dedigin gibi aksamda tavuk yogurt yaparsan saf pro yapmis olursun ispanagi karistirma bence
senin yumurta detoksu nasil oluyor
sadece cor. Karbon oldugu icin onun miktari biraz fazla cnm gerisi guzel olmus
Masallah iyi yurumusun sikilmiyomusun
taksitle alabilirsin cnm
cigerde guzel olur cnm kizartma olmasin yeterki
Sadece yarin karbona dikkat et
cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmu
Cuma gunu bildirim yapki haftaya listeye alabilelim
Pinar annen vazmı gecti gelmiyormu
Arada olunca bisey demiyorum zaten tatlimAbla vazgrcilmezlerm sosis füme bitter ) bunlari biraktimmi diät de yapamiyorm ama tabi bu hafta cok oldu haklisin biraz azaltcam insallah
Tamam aksam öyle yapaym ozaman saf pro bakalm nekadar eksi getircek
Hayirlisi olsun cnmAnnem dengesiz bu aralar gelmiyor vazgecti ama gelse daha mantiksiz olcakti annneannemi cagrdi yalvar yakar onu birakip gelcekti. Uyku sorunu var biraz onada uyku hapi vermis dr onlarla idare ediyor smdi
Tamm ablacim et gibi soganli biberli kavurmasini yapicaz tembihlerim yagini az koyar yada pisince ben aldiktan sonra eklesincigerde guzel olur cnm kizartma olmasin yeterki
Sadece yarin karbona dikkat et
Arnavut cigeri türü kizartma oluyor ya cnm onun icin dedimTamm ablacim et gibi soganli biberli kavurmasini yapicaz tembihlerim yagini az koyar yada pisince ben aldiktan sonra eklesin