Tamam, bugün öyle bi düzen oluşturayım.Ödem suyum da hazır.Sporu da sadece sabah yapıcam, geç vakte kalmasın.tabiki doymuyorum ama bic hareket edemeyince bari yediklerimi azaltayim dedim
Bugun detoks yapicaktim aslinda ama hic cnm istemedi yarina artik
Bende aksine biriyle yurumeyi sevmem
Herkesin hızı farkli oluyorya yanindakini beklemek sinir bozucu geliyor
Bide sessizlikte kafa dinlemek istiyorum
Makinen hayirli olsun cnm
Uzun seneler hizmet etsin ins.
simdi tartildim buyuk ihtimal sabaha arti olmam, yarinda eksiye duserim
Incelme olmasi super cnm ama niye tarti dusmuyor bende anlamadim
Yediklerin cok abarti degil
Duraklama olmasi icin daha erken
Kiloda fazla
Yarin istersen 1 gunluk detoks yap
Odem varsa gider
Hangisini yapabilirsin bilmiyorumki
Saf pro en kolayi
Evde ananas varsa yada ananas pro
Yada dedigin gibi greyfurt yumurta yap
Ama ekmek yeme
Benim odem cayi vardiya onuda yap
Aksamida erken kapat
Yarin sporu fazla yapmasan daha iyi
Ciğer sevilmez mi kız, bayılırım ben.Gecen eski komsumun mevludu vardı ikramda et pilav varmış lakin o eti nasıl pişirilip baharatlandirdilarsa görüntü aynı ciğer tam ağzıma attım yengem ciğer bu dedi ay ağzımdan çıkaramadım cigne Allah çiğne nasıl büyüdü lokma devamını getirmedim tabi...anliycan on kilo vereceğimidw bilsem yiyemem o mereti
Gunaydinn fistigimmm napiyosunuz nasilsiniz:cicek:Günaydinnn
napalim canim yeni uyandm ben smdi kahvalti hazirliycam sonrada bugun ankastre icin gelcekler insallah sen napiyorsun bakiyim bugun varmi planin detoks tarzindaGunaydinn fistigimmm napiyosunuz nasilsiniz:cicek:
Geçmiş olsn irem ne olduu ikraya ne olduu@Bgmce @mefkurem @_ikra_ @tugcess
Sagolun kizlar dizim hala agriyo yuk agir olunca kucuk ve derin yara acilmis malum 103 kilo olunca diz napsin Aa kiz ikra nasi guldum ayni benim hesap bnde hemen etrafa apartmanimiza baktim biri gordu mu diye karsi komsumuz gormus bn esofmani degistirmeye ciktigimda annemle konusmuslar gecen haftada annemle kbba arabadayken bizim yokustan kamyon freni tutmamis bizim arabayi teget gecmis sag duvara carpmis yani cok pis bi yokus ve insaat var hep o daracik yete yaptiklari insaatin yuzunden 2 dir sorun yasiyoruz 3 olursa sikayet edicem dizimde cok sizi var buz koyamadim uzerine bide 30 dk yurudum mecburen simdide eve gidiyorm yyuruyerek yagmur atiyor hafiften durursa irZ parkta hareket yapayim diyorum sizlarsa sizlasin napayim duygusal anima geldi halamla annemin gazina geldim dizimi unutup yarim el yapimi pogaca yedim pismanim yakmam lazim bi sekilde wc sıkıntımda var o yuzden yurumem hareket etmem iyi olacak uff acayip sizliyir yaaa
Bu ne biçim menü hüç bğnemedimBenim menum
9.00
1 aktiva
1 armut
12.00
2-3ks.omlet
Peynir
Dom.
1 dil. Kizarmis ekm.
1 wasa
16.30
3 hurma
10 badem
Su en az 2.5 olur
Spor 15+15 =30 dk bel egzersizi
30*2=60 puan
Yavas yaptigim icin 2 yle carptim
@İremSu
Birazdan kahvlti yapicam bende ccanim karisik biseyler yaptimnapalim canim yeni uyandm ben smdi kahvalti hazirliycam sonrada bugun ankastre icin gelcekler insallah sen napiyorsun bakiyim bugun varmi planin detoks tarzinda
Sagolasin ponim dun yokusta ayagim kaydi burkuldu dizim biraz cizildi agriyorda ikrada basindan gecmis bir dusme macerasini anlattiGeçmiş olsn irem ne olduu ikraya ne olduu
Benim hakkimida sen ye bacımTamam, bugün öyle bi düzen oluşturayım.Ödem suyum da hazır.Sporu da sadece sabah yapıcam, geç vakte kalmasın.
Ciğer sevilmez mi kız, bayılırım ben.
Hele bi de yufka ekmek ve soğan salatası da varsa ımmmm.
Yeşil çayda fena olmazdı aslindaBirazdan kahvlti yapicam bende ccanim karisik biseyler yaptim
1 yesil elma
Yarim limon
1 tk corek otu
1 tk toz zencefil
1 cubuk tarcin
3 tane nar cicegi
4 tane defne yapragi
2 lt kaynar suya koydum icmeden oncede yesil cay mi koysam diye dusunuyorum ama heralde koymayacam tadina bi bakiyimda canim
Tebrik ederim canım maşallah diyelimBen eksiye düsmüsüm bugünle birlikte insallah güzel bi bildirim yapicam
bende salam sosis bic yiyemem kokusu bile rahatsiz ederBen sebzeciyim galiba Sebzenin her türlüsunu yiyebilirim de sakatat turlureni hayatta yiyemem balıgi etide gönullu yemem iyi yumurta var valla
heralde bende de oyle bisey olabilirTartı olaylarina gelince 200gr artiyim lakin kalkınca tartıldım siz beni sabit sayin bugunku programlada 700 gitse buna şükür diycem artilardan sonra
ohhh harika bi haberBen eksiye düsmüsüm bugünle birlikte insallah güzel bi bildirim yapicam
hadi bakalim yansin yaglarrrrrYa ben bağırsakları bozmuşum iyi tarafı tartıda etkisi olur diye düşünüyorum kötü tarafı sabah yumurtaya basmıştır pul biberini kucuk çaplı yangın var anliycaniz
Hadi maşallah, darısı bizlere de olsun.Ben eksiye düsmüsüm bugünle birlikte insallah güzel bi bildirim yapicam
Geçmişe dön bacım dün yazdım uzun uzun film gibi fil yavrusunun düşüşünüGeçmiş olsn irem ne olduu ikraya ne olduu
, geçen hafta ben de aynı sorunu yaşadım iyi kilo gittiydi, bu hafta bırak vermeyi gelen fazlalıklarla uğraşıyorum dahaYa ben bağırsakları bozmuşum iyi tarafı tartıda etkisi olur diye düşünüyorum kötü tarafı sabah yumurtaya basmıştır pul biberini kucuk çaplı yangın var anliycaniz
Herşey yolunda abla, sabah 1 greyfurt,3 haşlanmış yumurta yedim acayip tokum. Üç öğün böyle yemeyi planlıyorum nasıl olur sence?Tunaydinnn mutlu persembeler
Herkes nasil hersey yolundami
Ben ayniyim