Aynen abla yarin hafif olacak insallah 4 gundur de leslie yapmayi dusunuyorum ama yapamiyorum hep bi engel cikiyo kendimi yetersiz hissediyorum suancok guzel gidiyosun cnm yarin son vuruşu iyi yap
yok cnm ayniyim
spor oldugu icin oglenki yarim pogacayi gormeyim
Tabi olmasa daha iyi bos kalori almisin
Tartiya yakin kurufasulye tercih etmeseydin keske
Yarini hafif tutmaya calis cnm
Tatlim normalde gunluk 60 dk cardiyo yeterliAynen abla yarin hafif olacak insallah 4 gundur de leslie yapmayi dusunuyorum ama yapamiyorum hep bi engel cikiyo kendimi yetersiz hissediyorum suan
Iyi niyetli olabilir ama cok sıkı fıkı olmaya gerek yok
Normalde dikkatliyidir hergun indigim yol nasil olduysa ucuverdim ama bidahakine obur cikistan gidecem sizisi cok canimi sıkıyo kucukkende demir makas firlatmisti kardesim taa o zamanki aciyi hissettim inan o yuzden olmamis gbi hissetmeye calisiyorum gecer 2 gune hrralde
Ben şu komsuculuklardan hic hoslanmam en iyisi merhaba merhaba otesini sevmiyorum obur turlu evde otururken aniden kapiyi calip iceri hucum edecekmis gibi geliyo bide kayseride merakli ve fesat insanlar cok herkes kendi cikarini dusunuyo ne bulursam kardir hesabi o yuzden annemi hicbir komsuyla sıkı fiki olmasini istemiyorum eve gelenle ben ilgileniyorum sonucta bi karsi komsumuz var sinir ediyo kadin nidiyinn gonşuu diyip iceri daliyo bi sor yahu musaitmisiniz diye edepsiz iste uf herneyse ya insanlarla mesafeli olmak en iyisi bitanem sen genede her gun 2 3 gune bir gitme kapisini calma iyi niyetliyse bile snra tera tepebilir cok muhabbet tez ayrilir getirir derler az ve öz gorusursun
İyi yoruldun pinarcigim su işler tam bitsin bı iki hafta dinlen gez ben oyle yapmıştımKizlar gelemedm bugun. Komsum sabah peynirli börek tarzi bsi yapmis ondan getirdi sonrada öglen ben kek yaptm götürdm durma bos tabak vermek olmuyordu esi yokmus gel dedi bi kahve ictik falan. Aksamda gel istersn dizi izleriz dedi bende dedm icimden bu böyle olmaz biraz fazla oldu aksam yazdm esimle otueuyoruz diye öyle onun disinda bugun dogalgazm acildi hemen dus aldim tabi yarinda ankastre seti baglamaya gelcekler insallah ondan sonra sadce ufak isler kaliyor sizde ne var ne yok kizlar.
Yarin icinde detoks suyumu yapicma birazdan
Pınarım hayır demesini bileceksin ..Aynen abla cok haklisin
Ah canimya insallah yarina gecer iyi olursun. Biyerin agrimasi acimasi zor oluyor insan ozaman diyor cok sükür agri yokken hic düsünmüyoruz bazen
Aynen komsuculuk olayinda haklisin cnm yani öle zit pirt gel git bende istemiyorm bakalm nolcak böyle simdi biz yeni tasindk ocagm falan yok diyede bisiler getiriyor hep diye düsünüyorm heralde düzene binince böyle olmaz. haftada 2-3 görüssek bi kahve icsek banada degisiklik olur iyi gelir ama fazlasi olmasini istemiyorm bende bakalm nolcak
Akşamkinide yaptım 70 dk ,biraz eliptikle gidiyim vücudun tepkisine göre şekillenirim diyorum ablam bendeTatlim normalde gunluk 60 dk cardiyo yeterli
Bazen yuruyus bazen lesli 5 mil yapabilirsin
Vucut ayni spora alisirsada tepki vermez
İyi yoruldun pinarcigim su işler tam bitsin bı iki hafta dinlen gez ben oyle yapmıştım
aynen sanirim hayir demesini ögrenicem zorlanirim hep.Pınarım hayır demesini bileceksin ..
Zamanla ilişkiniz oturur komşunla bizim hesap
yarın yumurta detoks yapıyım diyorumcok guzel gidiyosun cnm yarin son vuruşu iyi yap
yok cnm ayniyim
spor oldugu icin oglenki yarim pogacayi gormeyim
Ay ne güzel hemide yurdisili gezme daha ne olsun ailen ordami canısı...Valla bende bi Almanya gidicem insallah nisanda hem kafa dagitirm hemde dinlenirim. Bi yandan yeni evimi birakip gidesm yok ama nisanada var daha
aynen sanirim hayir demesini ögrenicem zorlanirim hep.
Tavuk yoğurt süper tokda tuta@mefkurem ablaa tam olarak ne detoksu yapiym yarin karar veremedim. Kahvaltida yumurta yerm öglen tarcinli süt icsem aksamda tavuk yogurt mu yapsam ki yada hasl. Ispanak
Komsu lazım ama suyunu çıkarmayan.Normalde dikkatliyidir hergun indigim yol nasil olduysa ucuverdim ama bidahakine obur cikistan gidecem sizisi cok canimi sıkıyo kucukkende demir makas firlatmisti kardesim taa o zamanki aciyi hissettim inan o yuzden olmamis gbi hissetmeye calisiyorum gecer 2 gune hrralde
Ben şu komsuculuklardan hic hoslanmam en iyisi merhaba merhaba otesini sevmiyorum obur turlu evde otururken aniden kapiyi calip iceri hucum edecekmis gibi geliyo bide kayseride merakli ve fesat insanlar cok herkes kendi cikarini dusunuyo ne bulursam kardir hesabi o yuzden annemi hicbir komsuyla sıkı fiki olmasini istemiyorum eve gelenle ben ilgileniyorum sonucta bi karsi komsumuz var sinir ediyo kadin nidiyinn gonşuu diyip iceri daliyo bi sor yahu musaitmisiniz diye edepsiz iste uf herneyse ya insanlarla mesafeli olmak en iyisi bitanem sen genede her gun 2 3 gune bir gitme kapisini calma iyi niyetliyse bile snra tera tepebilir cok muhabbet tez ayrilir getirir derler az ve öz gorusursun
Bu kizlarin fıtratında var cadılıkoda bi ihtimal canım kucağımizdq olmak istedi bizimle yakın temas halinde birde bu ara abimlere bile gitmek istemiyor pazartesi onlara gittim kızla paso ağladı kimsenin kucağına gitmedi bana baktı baktı ağladı atak haftası galiba ama doğduğundan beri atak halindeyiz)
annemde öyle der biyeri ağrıdiginda çok geçmiş olsun ablacim. Sıcak tut kendini
büyüme dönemi sanırım abla ama burnu da akiyor valla kızın hastalıktan gözü açılmadi resmen. Sezeryan doğumlu bebeklerde bağışıklık daha düşük oluyor sanırım bizde o madurlardaniz
biz iyiyiz canım sen nasılsın
ben kizi uyuturken onla uyudum şimdi de evi topluyorum abla sen ne yapıyorsun
canım aklına kötü şeyler getirme. Maşallah prenseslerine yaş demişler bile darısı bize olsun . Oğlun en güzel yerde ona çok iyi bakıyorlar merak etme. Benimde 4 tane meleğim var cennet te. Onları düşündükçe kızıma sarılıyorum Allah evlatlarimiza sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah
Burda tamirci bulmak biraz zor canım ya, ya kendin yapacan ya yenisini alacan. Biraz idare ederim dedim de olmuyor, bu ay almak gerekBenimde aynı her ay bişey çıkıyor yaptırıp idare edelim dedim ama 14 senelik ömrü bitti artık garibim
Aferin kızSelam kızlar biraz önce girdim eve avm gezmesi ayrı bı yoruyor adamı
Bı aferin aliyim ama çünkü arkadaşımla çocuklarla gittik onlar pideleri hamburgerleri götürdü ben sadece kahve içtim
Yok yok değmez, biri düşünce filan elinde olmadan gülüyor. Ben bilirim onun içiniGeçmiş olsun canım nazarı değmıstir eltinin
Komşun iyiyse değerlendir bence, dar gününde kapısını çalacak bir komşu bin akrabaya bedeldir.Kizlar gelemedm bugun. Komsum sabah peynirli börek tarzi bsi yapmis ondan getirdi sonrada öglen ben kek yaptm götürdm durma bos tabak vermek olmuyordu esi yokmus gel dedi bi kahve ictik falan. Aksamda gel istersn dizi izleriz dedi bende dedm icimden bu böyle olmaz biraz fazla oldu aksam yazdm esimle otueuyoruz diye öyle onun disinda bugun dogalgazm acildi hemen dus aldim tabi yarinda ankastre seti baglamaya gelcekler insallah ondan sonra sadce ufak isler kaliyor sizde ne var ne yok kizlar.
Yarin icinde detoks suyumu yapicma birazdan
Yavaş yavaş ısınırsınız birbirinize, insan olsun inşallah. Sen de kırmamaya çalış bence, bakarsın iyi dost olursunuz.Canim cok gecmis olsun insallah baban iyilesir. Ne denirki oglun icinde herkez yazmis zaten o en güzel yerde şuan bu hayat boş zaten, günahsiz melek olarak gitti oraya ne mutlu.
Gecmis olsun kiz dikkat etsene
Aynen haklisin cnm ben dedm esim ertugrul izluyo ben sen anlat karadenizi izliyemiorm ondan dedi esim yok aksma gel izleylm istersen diye ama ben gitmedm okadar birden hem sbaah hem aksam olmaz yani zatn ama iyi niyetli birine benziyor
Amiiin amin cok guzel kafa dengi olmasi daa o tatli borek corek fasli pek guzel degil sanki mide kazindirici irade karsiti bi hain komsuculuk buuKomsu lazım ama suyunu çıkarmayan.
Yan komşum tam benim kafadan birbirimize ihtiyacımız oldumu ara sıra tatlı börek yaptimi kapımı çalan kapısını caldigim ikimizde birbirimizi bogmadan yürütüyoruz komşuluğumuzu nazar değmesin diyim
Annemede bunu bugun yapmayalim diyorum ama abla elimiz dar bu ara evde dogru duzgun hic bisey yok kadinda diyo yemeklik yok ne yapayim kizim diyo bnde daha 2 gun var diye yedim cokta gec yemedim 6.30du yarinda ciger kavurakim diyoruz 5 6 yk cigerden bisey olmaz demi abla normalde sevmem ama arada bir yemek zorundayimspor oldugu icin oglenki yarim pogacayi gormeyim