Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

EKİM2009

yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
Tepki
416
Günaydın rakip takım nasılsınız?

Geçmişi okurken gördüm nasıl oldun @mefkurem ablam, bugün nasılsın?
@askrhpozitif senin ruhun ve bedenin neden yorgun, bebiş büyüdüğü içindir inşallah. Bugün huzurla uyanıp enerjiksindir diye umut ediyorum.
@_ikra_ eliptikyapıyorum diye sadece dizi izlemiyorsun eminsin değil mi? eliptik güzel yorar insanı, senin enerjin maşallah tavan, nazar değmesin
@Seyda94 babasından haber var mı?durumu nasılmış
@EKİM2009 kuzum ilaçların 2 katına çıkmış, ne kadar süre devam edecekmişsin ilaçlara
17 günlük daha ilaç var , ilaçlar bitince gel demişti doktor gidince öğrenicem bakalım ne diycek

EKİM2009

yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
Tepki
416
@EKİM2009 aman agrin vs. Olmasinda tatlim uyumakda cok kotu sayilmaz :)
Havalar duzeldi heralde yine yuruyuslere baslasan iyi gelir
geçen hafta 2 kere çıktık yürüyüşe , sırf adamın çenesi dursun diye kendimi zorlayıp dışarı çıktım valla öyle bir yapışıyor ki hadi yürüyelim diye susmuyor bir türlü :)

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
bel fıtığı varmıydı sen de mefkuşum, bu gün de geçmezse doktora mı gitsen ben o pis ağrıları çok iyi bilirim rabbim şifanı tez versin inşallah
Normalde yok cnnm
Burda cadi sokmasi gibi bisey deniyor
Aniden oluyor sinir sikismasi
Bi kac gun surer heralde
You tubedan bel hareketleri yapiyorum

geçen hafta 2 kere çıktık yürüyüşe , sırf adamın çenesi dursun diye kendimi zorlayıp dışarı çıktım valla öyle bir yapışıyor ki hadi yürüyelim diye susmuyor bir türlü :)
bak bu sefer iyi yapiyor :) hem hareket hem temiz hava her yonden iyi gelir

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler kızlar çok şükür daha iyi olucak babam inşallah.kızlarında 1. Yaş günleri geçti bu arada artık bizim ufaklıklar 1 yaşında tabi kutlayamadık ama olsun.zaman ne çabuk geçiyor gerçekten ama bu aralar hiç iyi değilim.oğlumu özlüyorum babamı özlemekten korkuyorum ve kızlarıma bakıyorum sonra diyorum ki onlara bunu yapmaya hakkın yok diyorum ve toparlanıyorum.bu da geçicek..

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler kızlar çok şükür daha iyi olucak babam inşallah.kızlarında 1. Yaş günleri geçti bu arada artık bizim ufaklıklar 1 yaşında tabi kutlayamadık ama olsun.zaman ne çabuk geçiyor gerçekten ama bu aralar hiç iyi değilim.oğlumu özlüyorum babamı özlemekten korkuyorum ve kızlarıma bakıyorum sonra diyorum ki onlara bunu yapmaya hakkın yok diyorum ve toparlanıyorum.bu da geçicek..
Ins. Gececek cnm
Allah korusun ilk anda bisey olmadiktan sonra zamanla daha iyi olacaktir
Oglun hurilerin elinde buyuyor zaten
Sen kizlarla ilgilen
Dunyanin kanunu iste
Elimizden gelmeyen seylere yapabilcek bisey yok ne yazikki

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin babana. Kizlarinda kocaman olmuslar masallah oglun simdi en guzel yerde annesi.Kader ve takdiri ilahi iste malesef elden gelen birsey yok. Sana ve evlatlarina saglik sihhat ve uzun omurler versin.

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
İnme inmis cnm
Su anda hala hastanede

Allah şifa versin tez zamanda inşallah, tüm hastalarımıza

17 gün daha sonra yine doktora gidicem bu defa da dozları arttırıp aynı tarz ialç verirse yeter daaa diycem kullanmıycam eşim de isyanlarda:)

isyan yok isyan yok, iyileşmen için bir süre dayanacaksın :)
faydasını görüyor musun peki ilaçların
fibromiyaljinin en büyük ilacı spor, yürüyüş çok iyi geliyor. bende de başlangıcı var ama şimdilik tehlike teşkil etmiyor çok şükür

geçecek kuzum, inşallah eskisinden daha sağlıklı olacak baban
aklına kötü bir şey getirme, iyi düşün iyi olsun.
oğlun emin ellerde büyüyor
kızlara sağlıklı mutlu ömürler nasip olsun inşallah.
sağlıkla büyüsünler , sevdikleriyle beraber

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Sporumu yaptım beyimle dışarı bile çıktık banka işleri var krediyi yatiracak esnaf kredisi 3 ayda bir yatiriyor
3 ay rahatiz inşallah
Bulaşık makinesini hallederim bu ay artık, elde yıkamak çok vakit alıyor bizim evdede bulaşık iyi cikar hele de şu bardağı içtiklerini lavabonun içine koyuverirler anam 1 bardak edinseniz bütün gün aynı bardakla icseniz fenami olur sanki:)
Sorma ya çocuklu eve bulaşık makinesi şart valla. Benim nankör makina iki hafta önce beni yarı yolda bıraktı. Acilen yenisinin alınması lazım. Bi ay kenara para birikecek diyince evdeki aletlerden biri bozuluyor:saskin:

Günaydın rakip takım nasılsınız?

Geçmişi okurken gördüm nasıl oldun @mefkurem ablam, bugün nasılsın?
@askrhpozitif senin ruhun ve bedenin neden yorgun, bebiş büyüdüğü içindir inşallah. Bugün huzurla uyanıp enerjiksindir diye umut ediyorum.
@_ikra_ eliptikyapıyorum diye sadece dizi izlemiyorsun eminsin değil mi? eliptik güzel yorar insanı, senin enerjin maşallah tavan, nazar değmesin
@Seyda94 babasından haber var mı?durumu nasılmış
@EKİM2009 kuzum ilaçların 2 katına çıkmış, ne kadar süre devam edecekmişsin ilaçlara
Yok canım ben normalde de çok dizi izlerim:), eliptiği alışkanlık haline getirip düzenli sürmeye çalışmaktayım şu ara. Gündüz kuşağı programları sevmiyorum, internetten dizi , sinema filmi ne bulursak vakit öldürüyoruz karşısında.

Selam grup nasılsın:cicek:
İyiyiz şükür, sen nasılsın?

Bizim kizlar ne yapiyosunuz
İyiyiz ablam, sen nasıl oldun? Ev doktoruna gitseydin belki ilaç verirdi .

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Oy prenses acaba karnı felanmi agridiki
oda bi ihtimal canım kucağımizdq olmak istedi bizimle yakın temas halinde birde bu ara abimlere bile gitmek istemiyor pazartesi onlara gittim kızla paso ağladı kimsenin kucağına gitmedi bana baktı baktı ağladı atak haftası galiba ama doğduğundan beri atak halindeyiz:))

Gunaydin

Herkese önce saglikli gunler
Insanin agrisi nerdeyse cani orda oluyomus

Menulerimize dikkat edelim
Yaoabilenler sporunu yapsin
Ben hic sanmiyorum. Sabah yataktan bile zor kalktim

Herkese kolay gelsin
annemde öyle der biyeri ağrıdiginda çok geçmiş olsun ablacim. Sıcak tut kendini

Ins. Bi hastalik olmasinda buyume donemi falan olsun cnm
büyüme dönemi sanırım abla ama burnu da akiyor valla kızın hastalıktan gözü açılmadi resmen. Sezeryan doğumlu bebeklerde bağışıklık daha düşük oluyor sanırım bizde o madurlardaniz

Selam grup nasılsın:cicek:
biz iyiyiz canım sen nasılsın

Bizim kizlar ne yapiyosunuz
ben kizi uyuturken onla uyudum şimdi de evi topluyorum abla sen ne yapıyorsun

canım aklına kötü şeyler getirme. Maşallah prenseslerine yaş demişler bile darısı bize olsun . Oğlun en güzel yerde ona çok iyi bakıyorlar merak etme. Benimde 4 tane meleğim var cennet te. Onları düşündükçe kızıma sarılıyorum Allah evlatlarimiza sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Kizlarrr ya bugun evden ciktik annemle halagile gidiyoduk bizim evin orasi dik yokus inerken sag ayagimla asfaltin ustundeki topraga basmisim bi burkuldu asagiya dogru kayarak yere yapistim sag bileyim burkuldu agriyo suan sol dizimde parcalanmis kaniyo kizlar şok oldum nasil dustum diye bide agladimm geri eve donup ustumu degistirdim simdi biraz daha iyiyim bilegim gecti gbi ama sol dizimi bukemiyorum biraz dolasiyim bakalim belki gecer :(

Bgmce

Tepki
1.412
oda bi ihtimal canım kucağımizdq olmak istedi bizimle yakın temas halinde birde bu ara abimlere bile gitmek istemiyor pazartesi onlara gittim kızla paso ağladı kimsenin kucağına gitmedi bana baktı baktı ağladı atak haftası galiba ama doğduğundan beri atak halindeyiz:))

büyüme dönemi sanırım abla ama burnu da akiyor valla kızın hastalıktan gözü açılmadi resmen. Sezeryan doğumlu bebeklerde bağışıklık daha düşük oluyor sanırım bizde o madurlardaniz

canım aklına kötü şeyler getirme. Maşallah prenseslerine yaş demişler bile darısı bize olsun . Oğlun en güzel yerde ona çok iyi bakıyorlar merak etme. Benimde 4 tane meleğim var cennet te. Onları düşündükçe kızıma sarılıyorum Allah evlatlarimiza sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah
Canim kac haftalikken dogdu senin bebis

Bgmce

Tepki
1.412
Kizlarrr ya bugun evden ciktik annemle halagile gidiyoduk bizim evin orasi dik yokus inerken sag ayagimla asfaltin ustundeki topraga basmisim bi burkuldu asagiya dogru kayarak yere yapistim sag bileyim burkuldu agriyo suan sol dizimde parcalanmis kaniyo kizlar şok oldum nasil dustum diye bide agladimm geri eve donup ustumu degistirdim simdi biraz daha iyiyim bilegim gecti gbi ama sol dizimi bukemiyorum biraz dolasiyim bakalim belki gecer :(
Gorunmez kaza cok gecmis olsun ciddi bir durum yoktur insallah

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Sorma ya çocuklu eve bulaşık makinesi şart valla. Benim nankör makina iki hafta önce beni yarı yolda bıraktı. Acilen yenisinin alınması lazım. Bi ay kenara para birikecek diyince evdeki aletlerden biri bozuluyor:saskin:

Yok canım ben normalde de çok dizi izlerim:), eliptiği alışkanlık haline getirip düzenli sürmeye çalışmaktayım şu ara. Gündüz kuşağı programları sevmiyorum, internetten dizi , sinema filmi ne bulursak vakit öldürüyoruz karşısında.

İyiyiz şükür, sen nasılsın?

İyiyiz ablam, sen nasıl oldun? Ev doktoruna gitseydin belki ilaç verirdi .

iyi erimeler olsun eliptiğin üzerinde. benim tv alışkanlığım olmadığı için hayal edemedim

ahh kuzum geçmiş olsun . buz uygula, her 2-3 saatte bir 20 dk , bileğine de dizine de.

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
İyiyiz ablam, sen nasıl oldun? Ev doktoruna gitseydin belki ilaç verirdi
ev dr u anca agri kesici verecek cnm onuda attim pek faydasi olmadi

bizimkiler gec kalkti gec kahvalti yapildi
Mutfagi toparladim simdide sicak torbami alip yataga uzandim

cok gecmis olsun cnm neyseki bilegin gecmis dizinde gecer merak etme
Belki damara falan gelmistir bikac gun aciyabilir

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Ay görünmez kaza geçmiş olsun canım, buz koy yine de ne olur ne olmaz.
Dur sana alışveriş merkezindeki düşme maceramı anlatayım da gül biraz;).
Yaklaşık 4 sene önce filan , 115 kilodan 95 kiloya düşmüşüm, kendime siyah topuklu bi terlik almıştım. Bizim burada yeni açılmış bi alışveriş merkezinde eltimle dolaşıyoruz. Ben de özgüven yerine gelmiş, Ceylan gibi sekiyorum sanki 55 kiloya düşmüş de haha, havalı havalı yürüyorum. Birden sanki yer ayağımın altından çekildi ben podyumda yürüyen mankenler gibi diz üstü yere kapaklandım mı:haha:. Allah sanki kafamdan kaynar su boşaldı, bozuntuya vermeden öyle hızlı kalkıyorum ki dizlerin ağrısı filan hiç aklıma gelmiyor . Etrafıma bakıyorum tanıdık kimse var mıydı acaba diye.
Yaşlı bi Alman amca koştu geldi bişey oldu mu diye, yok yok iyiyim dedim yürümeye devam ettim. Bu sırada eltim de gülmekten yere yattı:kavga:, elimden tutup kaldıracağına. Eve gelince eşime anlatıyorum, böyle böyle oldu diye, dizlerimi açtı baktık ki ikisi de mosmor olmuş. Birkaç gün ağrı çektim sonrasında geçti. Hala ara ara anlatırım nasıl rezil oldum diye, gülerim öyle :).
Öyle işte.....

Seyda94

Daimi Üye
Tepki
375
Ins. Gececek cnm
Allah korusun ilk anda bisey olmadiktan sonra zamanla daha iyi olacaktir
Oglun hurilerin elinde buyuyor zaten
Sen kizlarla ilgilen
Dunyanin kanunu iste
Elimizden gelmeyen seylere yapabilcek bisey yok ne yazikki

İnşallah ablacım
Ne yazıkki ablacım onu anmadığım bir gün bile Yok alya ve Beren den ayrı değil eymen.o gülüşü bakışı hep aklımda.benim minik mucizelerim onlar.

Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin babana. Kizlarinda kocaman olmuslar masallah oglun simdi en guzel yerde annesi.Kader ve takdiri ilahi iste malesef elden gelen birsey yok. Sana ve evlatlarina saglik sihhat ve uzun omurler versin.

Allah razı olsun inşallah canım
Aminnnnnn allahım herkese sağlık sihhat versin.çocuklarımızın tahtını yapıyoruz da bahtını yapamıyoruz işte.

Allah şifa versin tez zamanda inşallah, tüm hastalarımıza

isyan yok isyan yok, iyileşmen için bir süre dayanacaksın :)
faydasını görüyor musun peki ilaçların
fibromiyaljinin en büyük ilacı spor, yürüyüş çok iyi geliyor. bende de başlangıcı var ama şimdilik tehlike teşkil etmiyor çok şükür

geçecek kuzum, inşallah eskisinden daha sağlıklı olacak baban
aklına kötü bir şey getirme, iyi düşün iyi olsun.
oğlun emin ellerde büyüyor
kızlara sağlıklı mutlu ömürler nasip olsun inşallah.
sağlıkla büyüsünler , sevdikleriyle beraber

İnşallah canım
Aminn inşallah

Amin canım darısı size rabbim meleklerimizi cennetiyle sarsın.
Zaman çok hızlı geçiyo valla ne ara doğdular ne ara büyüdüler ki benim kızlarım 1250 ve 1210 gram doğdular.o kadar miniktiler ki şimdi bakıyorum da kocaman oldular bile

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar