Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
ev dr u anca agri kesici verecek cnm onuda attim pek faydasi olmadi

bizimkiler gec kalkti gec kahvalti yapildi
Mutfagi toparladim simdide sicak torbami alip yataga uzandim

cok gecmis olsun cnm neyseki bilegin gecmis dizinde gecer merak etme
Belki damara falan gelmistir bikac gun aciyabilir
Dikkatli et sıcak tut kendini , benim eşimde de çok olur . 2-3 gün sonra geçiyor genelde.

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
@Bgmce @mefkurem @_ikra_ @tugcess
Sagolun kizlar dizim hala agriyo yuk agir olunca kucuk ve derin yara acilmis malum 103 kilo olunca diz napsin hahaAhahaa kiz ikra nasi guldum ayni benim hesap bnde hemen etrafa apartmanimiza baktim biri gordu mu diye karsi komsumuz gormus bn esofmani degistirmeye ciktigimda annemle konusmuslar gecen haftada annemle kbba arabadayken bizim yokustan kamyon freni tutmamis bizim arabayi teget gecmis sag duvara carpmis yani cok pis bi yokus ve insaat var hep o daracik yete yaptiklari insaatin yuzunden 2 dir sorun yasiyoruz 3 olursa sikayet edicem :hayir: dizimde cok sizi var buz koyamadim uzerine bide 30 dk yurudum mecburen simdide eve gidiyorm yyuruyerek yagmur atiyor hafiften durursa irZ parkta hareket yapayim diyorum sizlarsa sizlasin napayim duygusal anima geldi halamla annemin gazina geldim dizimi unutup yarim el yapimi pogaca yedim :eek:pismanim yakmam lazim bi sekilde wc sıkıntımda var o yuzden yurumem hareket etmem iyi olacak uff acayip sizliyir yaaa:krktm:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
~~:yes:SPOR LİSTESİ:yes:~~

Cuma+ Ctesi+ Pazar+ Ptesi+ Salı+ Çarşamba+ Perşembe

@mefkurem :kötü:+:kötü:+:kötü:+135+_ _+_ _+_ _+
@Seyda94 :hihi:+:hihi:+:hihi:+:hihi:+_ _+_ _+_ _+
@Ayyulduz :ckskc:+160+:ckskc:+:ckskc:+320+_ _+
@P.nrrr ;)+80+100+145+;)+_ _+_ _+
@İremSu 285+495+180+:bsmagryr:+360+_ _+_ _+
@_ikra_ 120+:mad:+210+350+160+_ _+_ _+
@asfarovski :krktm:+:krktm:+:krktm:+:krktm:+_ _+_ _+_ _+
@EKİM2009 :uyku:+:uyku:+:uyku:+:uyku:+_ _+_ _+_ _+

:duyuru::duyuru::duyuru::duyuru::duyuru::duyuru:
Sporda 2.Takımdan gerideyiz haberiniz olsun hanimlaaar:sopa:

:yes:HADİ KALDIRIN TOTOLARII:yes:

Tartıya son 1 gün kaldı:saskin:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Sorma ya çocuklu eve bulaşık makinesi şart valla. Benim nankör makina iki hafta önce beni yarı yolda bıraktı. Acilen yenisinin alınması lazım. Bi ay kenara para birikecek diyince evdeki aletlerden biri bozuluyor:saskin:

Yok canım ben normalde de çok dizi izlerim:), eliptiği alışkanlık haline getirip düzenli sürmeye çalışmaktayım şu ara. Gündüz kuşağı programları sevmiyorum, internetten dizi , sinema filmi ne bulursak vakit öldürüyoruz karşısında.

İyiyiz şükür, sen nasılsın?

İyiyiz ablam, sen nasıl oldun? Ev doktoruna gitseydin belki ilaç verirdi .
Benimde aynı her ay bişey çıkıyor yaptırıp idare edelim dedim ama 14 senelik ömrü bitti artık garibim:)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Selam kızlar biraz önce girdim eve avm gezmesi ayrı bı yoruyor adamı
Bı aferin aliyim ama çünkü arkadaşımla çocuklarla gittik onlar pideleri hamburgerleri götürdü ben sadece kahve içtim;)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Menüm
Spor öncesi filtre kahve 1 küçük muz

11 kahvaltı
Beyaz peynir
Domates
3 zeytin
Menemen 1 tabak

Arada kahve

Akşam
1 tabak yoğurt
1 tabak kiymali kabak yemeği
Domates

Su saymadım 2 bardak bitki çayı
40 dk sabah eliptik işler bitince de birazdan yarım saat daha eliptik yapicam
280 puan @İremSu

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Ay görünmez kaza geçmiş olsun canım, buz koy yine de ne olur ne olmaz.
Dur sana alışveriş merkezindeki düşme maceramı anlatayım da gül biraz;).
Yaklaşık 4 sene önce filan , 115 kilodan 95 kiloya düşmüşüm, kendime siyah topuklu bi terlik almıştım. Bizim burada yeni açılmış bi alışveriş merkezinde eltimle dolaşıyoruz. Ben de özgüven yerine gelmiş, Ceylan gibi sekiyorum sanki 55 kiloya düşmüş de haha, havalı havalı yürüyorum. Birden sanki yer ayağımın altından çekildi ben podyumda yürüyen mankenler gibi diz üstü yere kapaklandım mı:haha:. Allah sanki kafamdan kaynar su boşaldı, bozuntuya vermeden öyle hızlı kalkıyorum ki dizlerin ağrısı filan hiç aklıma gelmiyor . Etrafıma bakıyorum tanıdık kimse var mıydı acaba diye.
Yaşlı bi Alman amca koştu geldi bişey oldu mu diye, yok yok iyiyim dedim yürümeye devam ettim. Bu sırada eltim de gülmekten yere yattı:kavga:, elimden tutup kaldıracağına. Eve gelince eşime anlatıyorum, böyle böyle oldu diye, dizlerimi açtı baktık ki ikisi de mosmor olmuş. Birkaç gün ağrı çektim sonrasında geçti. Hala ara ara anlatırım nasıl rezil oldum diye, gülerim öyle :).
Öyle işte.....
Geçmiş olsun canım nazarı değmıstir eltinin:)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
ev dr u anca agri kesici verecek cnm onuda attim pek faydasi olmadi

bizimkiler gec kalkti gec kahvalti yapildi
Mutfagi toparladim simdide sicak torbami alip yataga uzandim

cok gecmis olsun cnm neyseki bilegin gecmis dizinde gecer merak etme
Belki damara falan gelmistir bikac gun aciyabilir
Nasıl oldun kaptanım iyimisin biraz

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Kizlarrr ya bugun evden ciktik annemle halagile gidiyoduk bizim evin orasi dik yokus inerken sag ayagimla asfaltin ustundeki topraga basmisim bi burkuldu asagiya dogru kayarak yere yapistim sag bileyim burkuldu agriyo suan sol dizimde parcalanmis kaniyo kizlar şok oldum nasil dustum diye bide agladimm geri eve donup ustumu degistirdim simdi biraz daha iyiyim bilegim gecti gbi ama sol dizimi bukemiyorum biraz dolasiyim bakalim belki gecer :(
Çok geçmiş olsun canım Verilmiş sadakan varmış kırılma olmamış en azından Rabbim beterinden korusun

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Kizlar gelemedm bugun. Komsum sabah peynirli börek tarzi bsi yapmis ondan getirdi sonrada öglen ben kek yaptm götürdm durma bos tabak vermek olmuyordu :) esi yokmus gel dedi bi kahve ictik falan. Aksamda gel istersn dizi izleriz dedi bende dedm icimden bu böyle olmaz biraz fazla oldu aksam yazdm esimle otueuyoruz diye öyle onun disinda bugun dogalgazm acildi hemen dus aldim tabi :) yarinda ankastre seti baglamaya gelcekler insallah ondan sonra sadce ufak isler kaliyor sizde ne var ne yok kizlar.
Yarin icinde detoks suyumu yapicma birazdan

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Bugunku menum
12.00-1 cb sekersiz turk kahvesi+2 br su

14.00-yarim elyapimi pogaca
2 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 tk bal+tereyag+1 dilim ekmek

16.00-2 tane naneli seker

18.30-1 kase yogurt
1 tabak etli kuru fasulye

20.00-1 br sekersz cay+1 ad burcak yulafli
20.30-1 br defne yaprakli narcicegi cayi

2.5 lt su

Spor
40 dk aletli 120
80 dk tempolu yuruyus 160
Toplam 280p

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Ben de şimdi yürüyüşe gidiyorum, sonra spor bildirimimi yaparım @İremSu
Tamam canim benim allah guc kuvvet versin bol bol spor yap insallah :kalp:

Menüm

11 kahvaltı
Beyaz peynir
Domates
3 zeytin
Menemen 1 tabak

Arada kahve

Akşam
1 tabak yoğurt
Domates

280 puan @İremSu
Tamam canimm oooh bol bol hareket edin ter atip eksilin insallahh:hobba:
Çok geçmiş olsun canım Verilmiş sadakan varmış kırılma olmamış en azından Rabbim beterinden korusun
Sagolun valla bu kadarcik seye bile agladim moralim bozuldu can nasi tatli yaa gercekten:haha: ama oyle cok abartilacak bisey yok allahtan diz kapagim ve biraz alti hep mosmor cizik agriyo ama oyle yuruyemeyecek kadar degil sukurler olsun ucuz atlattim iyiki yuvarlanmadim asagiya bu kiloyla top gibihaha

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Kizlarrr ya bugun evden ciktik annemle halagile gidiyoduk bizim evin orasi dik yokus inerken sag ayagimla asfaltin ustundeki topraga basmisim bi burkuldu asagiya dogru kayarak yere yapistim sag bileyim burkuldu agriyo suan sol dizimde parcalanmis kaniyo kizlar şok oldum nasil dustum diye bide agladimm geri eve donup ustumu degistirdim simdi biraz daha iyiyim bilegim gecti gbi ama sol dizimi bukemiyorum biraz dolasiyim bakalim belki gecer :(
Zorlama İrem biraz üstüne yuklendikce ağrır
Kizlar gelemedm bugun. Komsum sabah peynirli börek tarzi bsi yapmis ondan getirdi sonrada öglen ben kek yaptm götürdm durma bos tabak vermek olmuyordu :) esi yokmus gel dedi bi kahve ictik falan. Aksamda gel istersn dizi izleriz dedi bende dedm icimden bu böyle olmaz biraz fazla oldu aksam yazdm esimle otueuyoruz diye öyle onun disinda bugun dogalgazm acildi hemen dus aldim tabi :) yarinda ankastre seti baglamaya gelcekler insallah ondan sonra sadce ufak isler kaliyor sizde ne var ne yok kizlar.
Gaziniz hayırlı olsun :)
İlk günden pek bı samimi ya akşam dizi izlemek nedir :) hiç tarzım değil herkesin ailesi var

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler kızlar çok şükür daha iyi olucak babam inşallah.kızlarında 1. Yaş günleri geçti bu arada artık bizim ufaklıklar 1 yaşında tabi kutlayamadık ama olsun.zaman ne çabuk geçiyor gerçekten ama bu aralar hiç iyi değilim.oğlumu özlüyorum babamı özlemekten korkuyorum ve kızlarıma bakıyorum sonra diyorum ki onlara bunu yapmaya hakkın yok diyorum ve toparlanıyorum.bu da geçicek..

Canim cok gecmis olsun insallah baban iyilesir. Ne denirki oglun icinde herkez yazmis zaten o en güzel yerde şuan :) bu hayat boş zaten, günahsiz melek olarak gitti oraya ne mutlu.

Gecmis olsun kiz dikkat etsene :)

Zorlama İrem biraz üstüne yuklendikce ağrır

Gaziniz hayırlı olsun :)
İlk günden pek bı samimi ya akşam dizi izlemek nedir :) hiç tarzım değil herkesin ailesi var

Aynen haklisin cnm ben dedm esim ertugrul izluyo ben sen anlat karadenizi izliyemiorm ondan dedi esim yok aksma gel izleylm istersen diye ama ben gitmedm okadar birden hem sbaah hem aksam olmaz yani zatn ama iyi niyetli birine benziyor

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Menüm

11 kahvaltı
Beyaz peynir
Domates
3 zeytin
Menemen 1 tabak

Arada kahve

Akşam
1 tabak yoğurt
Domates

280 puan @İremSu
cok guzel gidiyosun cnm yarin son vuruşu iyi yap

Nasıl oldun kaptanım iyimisin biraz
yok cnm ayniyim

Bugunku menum
12.00-1 cb sekersiz turk kahvesi+2 br su

14.00-yarim elyapimi pogaca
2 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 tk bal+tereyag+1 dilim ekmek

16.00-2 tane naneli seker

18.30-1 kase yogurt
1 tabak etli kuru fasulye

20.00-1 br sekersz cay+1 ad burcak yulafli
20.30-1 br defne yaprakli narcicegi cayi

2.5 lt su

Spor
40 dk aletli 120
80 dk tempolu yuruyus 160
Toplam 280p
spor oldugu icin oglenki yarim pogacayi gormeyim
Tabi olmasa daha iyi bos kalori almisin
Tartiya yakin kurufasulye tercih etmeseydin keske
Yarini hafif tutmaya calis cnm

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Aynen haklisin cnm ben dedm esim ertugrul izluyo ben sen anlat karadenizi izliyemiorm ondan dedi esim yok aksma gel izleylm istersen diye ama ben gitmedm okadar birden hem sbaah hem aksam olmaz yani zatn ama iyi niyetli birine benziyor
Iyi niyetli olabilir ama cok sıkı fıkı olmaya gerek yok :)

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Gecmis olsun kiz dikkat etsene :)

Normalde dikkatliyidir hergun indigim yol nasil olduysa ucuverdim ama bidahakine obur cikistan gidecem sizisi cok canimi sıkıyo kucukkende demir makas firlatmisti kardesim taa o zamanki aciyi hissettim inan o yuzden olmamis gbi hissetmeye calisiyorum gecer 2 gune hrralde

Ben şu komsuculuklardan hic hoslanmam en iyisi merhaba merhaba otesini sevmiyorum obur turlu evde otururken aniden kapiyi calip iceri hucum edecekmis gibi geliyo bide kayseride merakli ve fesat insanlar cok herkes kendi cikarini dusunuyo ne bulursam kardir hesabi o yuzden annemi hicbir komsuyla sıkı fiki olmasini istemiyorum eve gelenle ben ilgileniyorum sonucta bi karsi komsumuz var sinir ediyo kadin nidiyinn gonşuu diyip iceri daliyo bi sor yahu musaitmisiniz diye edepsiz iste uf herneyse ya insanlarla mesafeli olmak en iyisi bitanem sen genede her gun 2 3 gune bir gitme kapisini calma iyi niyetliyse bile snra tera tepebilir cok muhabbet tez ayrilir getirir derler az ve öz gorusursun;):harika:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar