Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
devam etmek ne kelime ilaçların dozu 2 katına çıktı ya benim günlük uyanık kalma saatim 6-7 saate düştü resmen :) bu gün komşu geldi öğleden sonra 2 ye yakın, saat 4 gibi benim gözler yine kaymaya başladı kahve yaptım hemen gittim elimi yüzümü yıkadım ki açılayım tontişimin yanın da uyuyup kalacaktım az daha :)))))) şimdide gözlerim kapanıyor zor duruyorum yoğurt mayalamıştım gündüz tam soğusun dolaba atıp yatıcam akşam akşam 7 buçukta yatıp 10 dan sonra uyanmıştım bir de:)
Ablacigim ilaçlar ne zamana kadar devam edicek

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Menucuuumm
1 cb sekersz turk kahvesi

Kahvalti12.00
2 yum baharatli omlet
Kk peynir
1 ufak domates

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
3 yk bulgur pilavi
2 yk soganli kabak kavurma
2 kucuk haslanmis but
3 yk karisik salata

20.00
2 tane ceviz
1 narcicegi cayi

2.5 lt su
Spor
90 dk tempolu 180
60 dk kondisyon bis 120
20 dk aletli 60
Toplam 360p :harika:
Belki bide leslie yaparim belimin agrisi gecerse eger:hhhhhh:
Sporlar bir harika dostum ;)

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Günaydın yorgun bi savaşçı olarak baygın gözlerle yazıyorum kızım gece yarım saat dahi uyumadi ya ayagimda ya da kucağımda salladim sürekli ağladı Nerdeyse her 5 dakika da bir ne sorunu var anlayamamak can sıkıcı umarım bu zamanları güzel bi şekilde atlatiriz

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Sporumu yaptım beyimle dışarı bile çıktık banka işleri var krediyi yatiracak esnaf kredisi 3 ayda bir yatiriyor
3 ay rahatiz inşallah
Bulaşık makinesini hallederim bu ay artık, elde yıkamak çok vakit alıyor bizim evdede bulaşık iyi cikar hele de şu bardağı içtiklerini lavabonun içine koyuverirler anam 1 bardak edinseniz bütün gün aynı bardakla icseniz fenami olur sanki:)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Günaydın yorgun bi savaşçı olarak baygın gözlerle yazıyorum kızım gece yarım saat dahi uyumadi ya ayagimda ya da kucağımda salladim sürekli ağladı Nerdeyse her 5 dakika da bir ne sorunu var anlayamamak can sıkıcı umarım bu zamanları güzel bi şekilde atlatiriz
Oy prenses acaba karnı felanmi agridiki

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Gunaydin

Herkese önce saglikli gunler
Insanin agrisi nerdeyse cani orda oluyomus

Menulerimize dikkat edelim
Yaoabilenler sporunu yapsin
Ben hic sanmiyorum. Sabah yataktan bile zor kalktim

Herkese kolay gelsin

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ins. Bi hastalik olmasinda buyume donemi falan olsun cnm

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Günaydın rakip takım nasılsınız?

Geçmişi okurken gördüm nasıl oldun @mefkurem ablam, bugün nasılsın?
@askrhpozitif senin ruhun ve bedenin neden yorgun, bebiş büyüdüğü içindir inşallah. Bugün huzurla uyanıp enerjiksindir diye umut ediyorum.
@_ikra_ eliptikyapıyorum diye sadece dizi izlemiyorsun eminsin değil mi? eliptik güzel yorar insanı, senin enerjin maşallah tavan, nazar değmesin
@Seyda94 babasından haber var mı?durumu nasılmış
@EKİM2009 kuzum ilaçların 2 katına çıkmış, ne kadar süre devam edecekmişsin ilaçlara

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Sporumu yaptım beyimle dışarı bile çıktık banka işleri var krediyi yatiracak esnaf kredisi 3 ayda bir yatiriyor
3 ay rahatiz inşallah
Bulaşık makinesini hallederim bu ay artık, elde yıkamak çok vakit alıyor bizim evdede bulaşık iyi cikar hele de şu bardağı içtiklerini lavabonun içine koyuverirler anam 1 bardak edinseniz bütün gün aynı bardakla icseniz fenami olur sanki:)
Masallah cok enerjiksin cnm nazar degmesin :)
Benim bardagim su sisesinin yaninda durur
Her su icmeye bardak cikarsam dolapta bardak kalmaz
Evdekiler oyle degil tabi

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Günaydın rakip takım nasılsınız?

Geçmişi okurken gördüm nasıl oldun @mefkurem ablam, bugün nasılsın?
@askrhpozitif senin ruhun ve bedenin neden yorgun, bebiş büyüdüğü içindir inşallah. Bugün huzurla uyanıp enerjiksindir diye umut ediyorum.
@_ikra_ eliptikyapıyorum diye sadece dizi izlemiyorsun eminsin değil mi? eliptik güzel yorar insanı, senin enerjin maşallah tavan, nazar değmesin
@Seyda94 babasından haber var mı?durumu nasılmış
@EKİM2009 kuzum ilaçların 2 katına çıkmış, ne kadar süre devam edecekmişsin ilaçlara
Ayniyim cnm hatta daha kotu gibi
Bi agri kesici aldim
Kiraz cekirdegi torbasi vardi onu isitip koyuyorum

EKİM2009

yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
Tepki
416
@Seyda94 cumadan beri kayiplardaa:mad:
@asfarovski butun gun neler yaptigini ve gecmisi okumakla mesgul
@EKİM2009 uykudan baska bisey yazmiyosun abla allah guc kuvvet versin ne ilaci kullaniyosun bilmiyorum ama disari cikabilirsen temiz hava uyku sorununu hafifletebilir

Peki tamam ama menü ve sporlar nerede bayanlar acabaa??
fizik tedavicinin verdiği ilaçlar uyutuyor zaten, ilacın adı laroxyl üstün de antidepresan ve amitriptinlin yazıyor uykularımı da düzene sokmaya çalışıyor fibromiyalji tedavisin de antidepresan kullanıyorlar zannımca diğer ilaç daha fena içince 3 saat kendime gelemiyorum adı dyloxia ,
enişten hava güzel olunca zorla beni yürüyüşe götürüyor 1 saate yakın yürüyoruz akşamları 4 gündür hava yağışlı olunca gitmedik

EKİM2009

yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
Tepki
416
Gunaydin

Herkese önce saglikli gunler
Insanin agrisi nerdeyse cani orda oluyomus

Menulerimize dikkat edelim
Yaoabilenler sporunu yapsin
Ben hic sanmiyorum. Sabah yataktan bile zor kalktim

Herkese kolay gelsin
bel fıtığı varmıydı sen de mefkuşum, bu gün de geçmezse doktora mı gitsen ben o pis ağrıları çok iyi bilirim rabbim şifanı tez versin inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar