Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Kendi tartin iyiyse bosver alma cnm
Ev tartisi olcumleri pek guvenilir degil gibi geliyor bana
Abla ama sabah sut aldik 5 ltlik tartiya koydum 5.7 tartti mutfaga goturdum 4.9 tartti odamda bide 5 lt lik su tarttim 5.6 geldi sinir oldum tam olcmuyo ki pazartesi gunude odamin esyalarinin yerini degistirmistim yer degisimliginde net kilomu olcmemis olabilir eski yerinde simdi yatagim var bos olsa orda tartilirdim:acpsnr:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Evet gireceğim ablam böyle olmuyor gördüğümüz üzere
Deli bizden korksun ablam actirmasin bana eskileri seksenden yetmise bi düştü üç senedir aynı yerde spin atıyor mehteran bile daha iyi bahardan onlar ilerliyor yavaş da olsa :p

He kuzum ya sen deyince fark ettim düzelttim şimdi çok teşekkür ederim
aman dur kiz eskileri acarsak ben zararli cikarim :koptum:
Biz önümüze bakalim en iyisi :D

Yok abla dedigin gbi bi kereviz aliyimda kndime yapayim cantamdan cikarip yerim artik onlarda ne yerse yesin bana denileni yapar gotururum ben
yogurtlu cevizli yaparsan cok guzel olur cnm hemde doyurucu

Hesapta yokken AVM gittim kim demiş cocuklar masum diye :sopa:bizim kiz komsunun kizi ayni sinifta birtane daha var arkadaslari komşunun kızı daha çocuk gibi ağır bi kız bizimkiler firlama ama onads ben kiyamiyorum babasi afrinde zaten duygusal yavrum ..geçen iki cadiya ayni kiyafeti aldiydik bu kuxuda annesinden istemis ama yarin alicaklar bugun cikamiyor bugunde kurslari var dedimki bu iki cadiya giymeyin bugun cumartesi birlikte giyersiniz anam laftanmi anlıyorlar ben yokken kizada bişey demişler senin yüzünden giyemiyoruz daha neler neler bu kuzuda nasıl üzüldü ağladı büyüklerin kıskançlık kirginliklarini takmamda çocuk olunca dayanamam ,bende bunları evlerine bıraktım gittim kiyafet aldım birde pasta gönlünü alicaklar başka yolu yok velasil kelam çocuklar pastayı görünce herşeyi unuttular mutlu son:) ordan eşimin yanina gittim mahalleden değer verdiğimiz bir abla ile muhabbet ediyirdu buda zamanında feto cemaatinde olup ama sadece mahalle sohbetlerine katılan biriymiş uzun zaman öncede bırakmış bunlar bu konuları konuşuyorlar ben bı iki bişey aliyodum kadının bı sözüne dayanamayıp ne dusunuyosam söyledim çıktı gitti kocamda bana kızdı:) aman dedim ipimle kuşağın :)
Şimdi evdeyim iş yapayım artık;)

Ekli dosyayı görüntüle 22156
Bunlarda bizim iki cadı ordaki masum kuzu:)
cocuklarin arasini yapman iyi olmus cnm
Pastada onlara afiyet olsun
Biz almiyalim :D

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Abla ama sabah sut aldik 5 ltlik tartiya koydum 5.7 tartti mutfaga goturdum 4.9 tartti odamda bide 5 lt lik su tarttim 5.6 geldi sinir oldum tam olcmuyo ki pazartesi gunude odamin esyalarinin yerini degistirmistim yer degisimliginde net kilomu olcmemis olabilir eski yerinde simdi yatagim var bos olsa orda tartilirdim:acpsnr:
Zemin fayans ve duz olmasi lazim cnm
Ayaklari oynamicak
Ben hic oynatmam banyoda durur

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Bebis büyüyor desene :) nekadar kaldi cnm takipde edemiyorz artk sen yaz arada :)

Insallah canim ne güzel olur :kalp::hobba:

Sagol canimm :kalp:

Insallah canimm:hopp:
24.9.2017 olmasi lazim :))
81.6 kgla araniza katildm ama ondan önce 91.5düm sizle 15civari vermisim ama toplamda 25-26 falan :)

Gecmis olsn cnm neyin vardiki ben kacirmisim insallah verirsn artilari haftaya listedeymissin :hobba:

Abla senin icin güzel bi eksi sevindm -kop

Canim bazen az gidebiliyor haftaya cok dikkat et sporunuda yapiyorsn zaten 2 ye yakin gider ama kacamak yapmazsan

Haftaya daha iyi olur insallah cnm ama 1 günse 900de süper aslinda :)

Gecen hafta güzel vermisdm bu hafta mola olmus haftaya gene güzel gider insallah :)

Eline saglik cnm süper :lili:
Tbrkler yildizlaraaa

Sagol ablam bende cok sevindimmm-kop

Insallah gecer abla valla zor biyerin agrimasi

Gün mu yapiyorlar cnm altin yada para iside varmi -kop
Üşüttüm mu grip mi ben de anlamadım canım çocukla yatmak da pek mümkün olmayınca anca iyileştim ama şimdi şükür iyiyim ;) teşekkür ederim canım
25+4 günlüğuz canim 101 gün kaldı inşallah
Anam 3 ay kalmış kuzum bi de benimki gibi erkenci olursa daha da az kalır
Hesapta yokken AVM gittim kim demiş cocuklar masum diye :sopa:bizim kiz komsunun kizi ayni sinifta birtane daha var arkadaslari komşunun kızı daha çocuk gibi ağır bi kız bizimkiler firlama ama onads ben kiyamiyorum babasi afrinde zaten duygusal yavrum ..geçen iki cadiya ayni kiyafeti aldiydik bu kuxuda annesinden istemis ama yarin alicaklar bugun cikamiyor bugunde kurslari var dedimki bu iki cadiya giymeyin bugun cumartesi birlikte giyersiniz anam laftanmi anlıyorlar ben yokken kizada bişey demişler senin yüzünden giyemiyoruz daha neler neler bu kuzuda nasıl üzüldü ağladı büyüklerin kıskançlık kirginliklarini takmamda çocuk olunca dayanamam ,bende bunları evlerine bıraktım gittim kiyafet aldım birde pasta gönlünü alicaklar başka yolu yok velasil kelam çocuklar pastayı görünce herşeyi unuttular mutlu son:) ordan eşimin yanina gittim mahalleden değer verdiğimiz bir abla ile muhabbet ediyirdu buda zamanında feto cemaatinde olup ama sadece mahalle sohbetlerine katılan biriymiş uzun zaman öncede bırakmış bunlar bu konuları konuşuyorlar ben bı iki bişey aliyodum kadının bı sözüne dayanamayıp ne dusunuyosam söyledim çıktı gitti kocamda bana kızdı:) aman dedim ipimle kuşağın :)
Şimdi evdeyim iş yapayım artık;)

Ekli dosyayı görüntüle 22156
Bunlarda bizim iki cadı ordaki masum kuzu:)

Aman iyi yürekli arkadaşım benim yüreğine sağlık iyi yapmışsın

Diğer konuda ben de senin gibiyim hiç affetmem valla zamanında ne ithamlarda bulunmaya çalıştılar bana şimdi herkes lafima geliyor ama o da başkalarına yarıyor nefret ediyorum çıkar dünyasından

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Üşüttüm mu grip mi ben de anlamadım canım çocukla yatmak da pek mümkün olmayınca anca iyileştim ama şimdi şükür iyiyim ;) teşekkür ederim canım

Anam 3 ay kalmış kuzum bi de benimki gibi erkenci olursa daha da az kalır

Aman iyi yürekli arkadaşım benim yüreğine sağlık iyi yapmışsın

Diğer konuda ben de senin gibiyim hiç affetmem valla zamanında ne ithamlarda bulunmaya çalıştılar bana şimdi herkes lafima geliyor ama o da başkalarına yarıyor nefret ediyorum çıkar dünyasından
Pek siyasete girmek istemiyorum en masumlari dediklerimiz bile hala yapılarında yanlış olmadığını onlara kurulan tuzak olduğunu söylüyorlar ..
Masumlar içerde masumlar içerde hep aynı ağız sinir oluyorum
Bugün arkasında durulabilinicek ne parti nede bı yapılanma var .ben cahilim abi bildiğim tek şey 15 temmuzda giden canlardi masum olan, ahbabimiz oğlu bacağını kaybetti gencecik Dalyan gibi iki sene olucak hala ağrılardan duramıyor morfin bağımlısı oldu.. oyuzden kimse bana savunamaz ne iktidarı nedw öbür kopekleri

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Pek siyasete girmek istemiyorum en masumlari dediklerimiz bile hala yapılarında yanlış olmadığını onlara kurulan tuzak olduğunu söylüyorlar ..
Bugün arkasında durulabilinicek ne parti nede bı yapılanma var .ben cahilim abi bildiğim tek şey 15 temmuzda giden canlardi masum olan, ahbabimiz oğlu bacağını kaybetti gencecik Dalyan gibi iki sene olucak hala ağrılardan duramıyor morfin bağımlısı oldu.. oyuzden kimse bana savunamaz ne iktidarı nedw öbür kopekleri
Dedigin gibi siyasete girmeyelim cnm

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738

Aynen dediğin gibi canim ak birini vur ötekine durumda güzel ülkem :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar