Baharin mesaji sandimSeninki bende kara hesabı abla dimi
Anlamadim
Baharin mesaji sandimSeninki bende kara hesabı abla dimi
kiz gr larlami 1.olacaktikBen niye bizi 1. Sandik
Aaaaa kimse yokmu
Nerdesiniz
Baskasini bilmem ama ben yapmadim,Herkez kacamakmi yapiyor yoksa abla )
Ablam onlarda da Gr gidiyoduda ona binayen şey etmiştimkiz gr larlami 1.olacaktik
Tek pinar 1 ustu verdi
Haftaya kesin 1. Yiz hiç merak etme kaptanımBaskasini bilmem ama ben yapmadim,
Yapmiyorum
Haftanin yuz karasi olarak haftaya telafi etmem lazim
25+4 günlüğuz canim 101 gün kaldı inşallah
@P.nrrr parali girdik canim altini nasil denklestirelim abovv
Ekli dosyayı görüntüle 22158
Kizlar bu vucut analiz baskulunu almayi dusunuyorumda cok kararsiz kaldim alsam mi ki dgru olcer mi acaba 35 tl bimde
3lu Pilates bandi da gelmis 2 tane bim gezdim bulamadim ggecen hfta leslie yaparken kopmustu nerden bulabilirim baska ya nasi uzuldum
Üşüttüm mu grip mi ben de anlamadım canım çocukla yatmak da pek mümkün olmayınca anca iyileştim ama şimdi şükür iyiyim teşekkür ederim canım
Anam 3 ay kalmış kuzum bi de benimki gibi erkenci olursa daha da az kalır
Aman iyi yürekli arkadaşım benim yüreğine sağlık iyi yapmışsın
Diğer konuda ben de senin gibiyim hiç affetmem valla zamanında ne ithamlarda bulunmaya çalıştılar bana şimdi herkes lafima geliyor ama o da başkalarına yarıyor nefret ediyorum çıkar dünyasından
Şuan düşünüyorum 1,200 nasıl iyimiBu haftalik hedeflerimiz kac acaba
Düşündünüz mu
Bu haftalik hedeflerimiz kac acaba
Düşündünüz mu
Kıyamam Rabbim şifa versinKizlar unuttum soylemeyi
@elzn4260 merve bugun haber vermisti
Bebisde idrar yolu iltihabi varmis
Hastaneye yatmislar
Bikac gun gelemicek
Biliyorsun cuma demek kayinlarin eltinin geldiği gün demek ..hemende geliveriyor bu cuma günüAaaaa kimse yokmu
Nerdesiniz
Değiştir bencede şöyle az çıkarandan al amaAbla ama sabah sut aldik 5 ltlik tartiya koydum 5.7 tartti mutfaga goturdum 4.9 tartti odamda bide 5 lt lik su tarttim 5.6 geldi sinir oldum tam olcmuyo ki pazartesi gunude odamin esyalarinin yerini degistirmistim yer degisimliginde net kilomu olcmemis olabilir eski yerinde simdi yatagim var bos olsa orda tartilirdim
Fakir in hercules diye var onuda dusunuyorum 35 tl buna verecegime 59 tl ye gidip iyisini alayim diyorum esim bi gelse simdi elimdeki paradan olmayim ona kartla aldirayim diye dusunuyorum bu bozuldu diyeyim yagi kasi suyu olcuyormus cogu yorumlar iyi eger fakirinkinden alirsam diyetisyene gidip tanita olcumu yaptirip karsilastiriyim diyorum memnun kalmazsam iade/degisim olmami yawDeğiştir bencede şöyle az çıkarandan al ama
oglen pastayi yedigin icin aksami biraz hafif tutabilirdin cnm bana cok karisik geldiMenüm:
11:15 2 tb ekmek, 1has. Yumurta, 1kk peynir, 1yk tahinpekmez, 5zeytin, domates salatalik biber kereviz
15:00 1 büyük fincan türk kahvesi tarcinli, ispanakli rulo pasta 1 dilim
17:45 1 kücük kase ispanak yemegi, 3yk kadar kurufasulye, avuc ici kadar tavuk eti, yogurtlu kizartma 2 yk kadar, Salata
19:30 2 bitter
2 fincan adacayi
3lt Su
Spor yok. Insallah yarin yada pazardan itibaren sporada basliycam
Bugun baya bi abartmisim yazarken farkettim insallah yarin cok arti görmem
Bi hafta degisiklik yapip siz gidiverinBiliyorsun cuma demek kayinlarin eltinin geldiği gün demek ..hemende geliveriyor bu cuma günü
Hadi bakalim ins. Cnm900gr verip 65 kiloyla mezun olmak abla