Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
25+4 günlüğuz canim 101 gün kaldı inşallah

Masallah cnm az kalmis :)

@P.nrrr parali girdik canim altini nasil denklestirelim abovv:krktm:

:) ne bileym öyle söyledm ama haklisin canim altin ucmus :))

Ekli dosyayı görüntüle 22158
Kizlar bu vucut analiz baskulunu almayi dusunuyorumda cok kararsiz kaldim alsam mi ki dgru olcer mi acaba 35 tl bimde

Bende düsündm onu cnm ama ölcmez diye amann dedm :)

3lu Pilates bandi da gelmis 2 tane bim gezdim bulamadim ggecen hfta leslie yaparken kopmustu nerden bulabilirim baska ya nasi uzul:(dum

Bende o yere serilen seyden istiyordm aslinda :) cnm baska bim yokmuydu bakabilcegn

Üşüttüm mu grip mi ben de anlamadım canım çocukla yatmak da pek mümkün olmayınca anca iyileştim ama şimdi şükür iyiyim ;) teşekkür ederim canım

Anam 3 ay kalmış kuzum bi de benimki gibi erkenci olursa daha da az kalır

Aman iyi yürekli arkadaşım benim yüreğine sağlık iyi yapmışsın

Diğer konuda ben de senin gibiyim hiç affetmem valla zamanında ne ithamlarda bulunmaya çalıştılar bana şimdi herkes lafima geliyor ama o da başkalarına yarıyor nefret ediyorum çıkar dünyasından

Iyi bari iyilesmissin cnm :)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Abla ama sabah sut aldik 5 ltlik tartiya koydum 5.7 tartti mutfaga goturdum 4.9 tartti odamda bide 5 lt lik su tarttim 5.6 geldi sinir oldum tam olcmuyo ki pazartesi gunude odamin esyalarinin yerini degistirmistim yer degisimliginde net kilomu olcmemis olabilir eski yerinde simdi yatagim var bos olsa orda tartilirdim:acpsnr:
Değiştir bencede şöyle az çıkarandan al ama:)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

11:15 2 tb ekmek, 1has. Yumurta, 1kk peynir, 1yk tahinpekmez, 5zeytin, domates salatalik biber kereviz

15:00 1 büyük fincan türk kahvesi tarcinli, ispanakli rulo pasta 1 dilim

17:45 1 kücük kase ispanak yemegi, 3yk kadar kurufasulye, avuc ici kadar tavuk eti, yogurtlu kizartma 2 yk kadar, Salata

19:30 2 bitter

2 fincan adacayi
3lt Su
Spor yok. Insallah yarin yada pazardan itibaren sporada basliycam

Bugun baya bi abartmisim yazarken farkettim insallah yarin cok arti görmem :kavga:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Değiştir bencede şöyle az çıkarandan al ama:)
Fakir in hercules diye var onuda dusunuyorum 35 tl buna verecegime 59 tl ye gidip iyisini alayim diyorum esim bi gelse simdi elimdeki paradan olmayim ona kartla aldirayim diye dusunuyorum bu bozuldu diyeyim yagi kasi suyu olcuyormus cogu yorumlar iyi eger fakirinkinden alirsam diyetisyene gidip tanita olcumu yaptirip karsilastiriyim diyorum memnun kalmazsam iade/degisim olmami yaw ;):komik:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Menüm:

11:15 2 tb ekmek, 1has. Yumurta, 1kk peynir, 1yk tahinpekmez, 5zeytin, domates salatalik biber kereviz

15:00 1 büyük fincan türk kahvesi tarcinli, ispanakli rulo pasta 1 dilim

17:45 1 kücük kase ispanak yemegi, 3yk kadar kurufasulye, avuc ici kadar tavuk eti, yogurtlu kizartma 2 yk kadar, Salata

19:30 2 bitter

2 fincan adacayi
3lt Su
Spor yok. Insallah yarin yada pazardan itibaren sporada basliycam

Bugun baya bi abartmisim yazarken farkettim insallah yarin cok arti görmem :kavga:
oglen pastayi yedigin icin aksami biraz hafif tutabilirdin cnm bana cok karisik geldi
Eee pastayi yedigine gore aksam bitter niye geldi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar