Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
onun kilosu cokmu fazla

ayy hadi ins.
Bu hafta herkesde guzel eksiler olsun ins.

yakinlik derecesinede bagli
Bence pide varsa yaninda normal kış salatasini yapsan daha guzel olur
Istiyosan mercimek koftede yapabilirsin ilave

Eee sen ne yiyecen senlik bisey yok :)
Evet abla onun da kilosu çok. 125 filan. Aynı kilodaydık, ben şimdi 10 kilo kardayım:).
Gelenler annemin kuzenleri ve eşleri. Ablamın olaydan beri gelmek istiyorlardı, mesafe uzak olunca anca şimdi fırsat buldular. Sadece salata az olur, ben yarınki zamanıma göre ayarlarım bişeyler. Ben o saatte bişey yemem abla, öncesinde kendime göre bişeyler yerim. Zaten benim bulaşık makinası çalışmadığından hep mutfakla meşgul olurumhaha
Ikra ne pastasi yaptin :)
İncirli nescafeli pasta ve çikolatalı muzlu tart yaptım. Yarın belki bi de havuçlu kek yaparım. Ay ben oturdukça liste oluşturuyorum;).

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Evet abla onun da kilosu çok. 125 filan. Aynı kilodaydık, ben şimdi 10 kilo kardayım:).
Gelenler annemin kuzenleri ve eşleri. Ablamın olaydan beri gelmek istiyorlardı, mesafe uzak olunca anca şimdi fırsat buldular. Sadece salata az olur, ben yarınki zamanıma göre ayarlarım bişeyler. Ben o saatte bişey yemem abla, öncesinde kendime göre bişeyler yerim. Zaten benim bulaşık makinası çalışmadığından hep mutfakla meşgul olurumhaha

İncirli nescafeli pasta ve çikolatalı muzlu tart yaptım. Yarın belki bi de havuçlu kek yaparım. Ay ben oturdukça liste oluşturuyorum;).
bence tatli olarak 2 pasta yeter ama uzaktan geliyolarsa pidenin yanina biseyler ilave edebilirsin

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Günaydın kızlar
Gece felaket geçti hem benimki ile atistik hem de oğlan hiç uyumadı gece benim çatlıyor ağrıdan ağlamak geliyor içimden resmen regl de gecikti her zamanki gibi sağ olsun :(

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Darısı benim herifin başına, ben hergün şu kadar kilo gitti dedikçe ben de yarın başlıyorum diyor, sabah kalkınca karnını doyurup kalkıyor:haha:

Ay öyle mi, tamam o zaman o puanı saymasın @İremSu .
Bu arada pazartesi eksiyi garantiledim abla;).
Benim esimde ben diyet yapmam iyiyim sen işine bak ben sana karışıyor muyum niye yemiyosun diye derdi ama o gün biraz laf şöyleyince hemen harekete geçmiş

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Günaydın kızlar
Gece felaket geçti hem benimki ile atistik hem de oğlan hiç uyumadı gece benim çatlıyor ağrıdan ağlamak geliyor içimden resmen regl de gecikti her zamanki gibi sağ olsun :(
Kız ağla valla bende dün oturdum bı güzel ağladım pek tarzım değildir regl ha bugün ha yarın ondan galiba valla bı rahatladım Pamukk gibi oldum :)

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Menü yazayım dün için
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Süzme yoğurt domates
1 dikim ekmek
1 kuru kayısı

Öğle 13:30
3 kepçe tarhana çorbası

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
Kıymalı patlıcan yemeği

Su 3 litre

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Kız ağla valla bende dün oturdum bı güzel ağladım pek tarzım değildir regl ha bugün ha yarın ondan galiba valla bı rahatladım Pamukk gibi oldum :)
Valla benim de ihtiyacım var inan ama ağlayacak bile zaman yok :D istifa edeceğim tam gün annelikten ise döneceğim dinlenmek için
Seninkiyle niye atistiniz cnm cocuk yuzundenmi

Akşam sen çocuğa bak dedim ben dışarı çıkıp yalnız kalmak istiyorum diye. Onun da müşterisi varmış ben de atar yaptım laf soktum regl hınci malum :p

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
oglen pastayi yedigin icin aksami biraz hafif tutabilirdin cnm bana cok karisik geldi
Eee pastayi yedigine gore aksam bitter niye geldi

Sorma abla dün cozuttum ama onuda menü yazarken anladm valla. Bugun daha hafif olcak insallah sporumuda yaptm smdi temizligimide ohh esim ise basladi aksma üzeri gelck :)

Hadi bakalim ins. Cnm
Yarindan itibaren siki tut
Hayirlisiyla gelin edelim senide :)

Ay insallah abla ya :) 65i ucundanda olsun gördm ya cok mutlu oldum

Wc icin sabaha karisim hazirladim puding gibi

1 bar sut
2 ks yulaf
1 ks chia
1 tk keten tohumu
3 hurma
1 incir

Hepsini karistirip pisirdim sonra buzdolabina koyup sabah ham yapicem :)

Güzel biseye benziyor esim sabah olmadignda kahvalti niyetine bende yapabilrm

Menum
Kahvalti 11.30
1 kapya
4 catal patates kizartmasi sabahtan beklemis
Kk peynir domates salatalik
3 dilim tb ekmek
2 yk bal tereyag

Ara 13.00
El yapimi labne ve yumurtasiz yulafli biskuvili irmikli ve uzeri el yapimi portakal joleli eni 1 parmak kalinliginda cheesecake yedim
Bide yaninda manyak gbi 1 cy br kadar tuzsuz çekurdek:krktm:

Aksam 18.30
3 kepce yarmali yogurt corbasi
2 yk pirasa yemegi
1 bardak sulu yogurt
1 tabak kuru fasulye
1 dilim tb ekmek

22-23.00 arasi
1 lt limonlu ilik su
1 br limonlu pul biberli yogurt suyu

2 lt su
Spor
60 dk tempolu 120p

Kizz naptin öyle bende dün cozuttum diyorm kendime ama sen iyice cozutmussun :) bugun biraz daha hafif yemeye calis cnm

Gunaydinnnn guzeller mutlu haftasonlari

Kalkinca kepengi bi actim kar yagiyor

Aksamdan yaptigim pudingi yedim cok doyurucu
Simdi kahvemi iciyorum

Ooo ne güzel tabi sizin icin ben kar sevmem cnkü :)))
Burdada günesli hava var oh miss Bahar geldi :tatlim: buralar cok güzel ya sessiz sakin havasi bile bi degisik esime diyorm sanki baska sehire geldk :) biraz kiyisinda kaliyor buralar istanbulun amac cok daha huzurlu cok sevdimm :kedim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar