Evet abla onun da kilosu çok. 125 filan. Aynı kilodaydık, ben şimdi 10 kilo kardayım.onun kilosu cokmu fazla
ayy hadi ins.
Bu hafta herkesde guzel eksiler olsun ins.
yakinlik derecesinede bagli
Bence pide varsa yaninda normal kış salatasini yapsan daha guzel olur
Istiyosan mercimek koftede yapabilirsin ilave
Eee sen ne yiyecen senlik bisey yok
İncirli nescafeli pasta ve çikolatalı muzlu tart yaptım. Yarın belki bi de havuçlu kek yaparım. Ay ben oturdukça liste oluşturuyorum.Ikra ne pastasi yaptin
bence tatli olarak 2 pasta yeter ama uzaktan geliyolarsa pidenin yanina biseyler ilave edebilirsinEvet abla onun da kilosu çok. 125 filan. Aynı kilodaydık, ben şimdi 10 kilo kardayım.
Gelenler annemin kuzenleri ve eşleri. Ablamın olaydan beri gelmek istiyorlardı, mesafe uzak olunca anca şimdi fırsat buldular. Sadece salata az olur, ben yarınki zamanıma göre ayarlarım bişeyler. Ben o saatte bişey yemem abla, öncesinde kendime göre bişeyler yerim. Zaten benim bulaşık makinası çalışmadığından hep mutfakla meşgul olurum
İncirli nescafeli pasta ve çikolatalı muzlu tart yaptım. Yarın belki bi de havuçlu kek yaparım. Ay ben oturdukça liste oluşturuyorum.
Benim esimde ben diyet yapmam iyiyim sen işine bak ben sana karışıyor muyum niye yemiyosun diye derdi ama o gün biraz laf şöyleyince hemen harekete geçmişDarısı benim herifin başına, ben hergün şu kadar kilo gitti dedikçe ben de yarın başlıyorum diyor, sabah kalkınca karnını doyurup kalkıyor
Ay öyle mi, tamam o zaman o puanı saymasın @İremSu .
Bu arada pazartesi eksiyi garantiledim abla.
Kız ağla valla bende dün oturdum bı güzel ağladım pek tarzım değildir regl ha bugün ha yarın ondan galiba valla bı rahatladım Pamukk gibi oldumGünaydın kızlar
Gece felaket geçti hem benimki ile atistik hem de oğlan hiç uyumadı gece benim çatlıyor ağrıdan ağlamak geliyor içimden resmen regl de gecikti her zamanki gibi sağ olsun
Seninkiyle niye atistiniz cnm cocuk yuzundenmiGünaydın kızlar
Gece felaket geçti hem benimki ile atistik hem de oğlan hiç uyumadı gece benim çatlıyor ağrıdan ağlamak geliyor içimden resmen regl de gecikti her zamanki gibi sağ olsun
Ohhh güne guzel baslanmisGünaydın azimli takımım,
40 dk eliptigimi yaptım kahvaltiyi hazirliycam bugün eşim akşama kadar evde sinemaya gitmeyi planlıyoruz biran önce evdeki işleri halledeyim öptüm sizi
Valla benim de ihtiyacım var inan ama ağlayacak bile zaman yok istifa edeceğim tam gün annelikten ise döneceğim dinlenmek içinKız ağla valla bende dün oturdum bı güzel ağladım pek tarzım değildir regl ha bugün ha yarın ondan galiba valla bı rahatladım Pamukk gibi oldum
Seninkiyle niye atistiniz cnm cocuk yuzundenmi
Günaydın abla burda hem kar hem rüzgar varGunaydinnnn guzeller mutlu haftasonlari
Kalkinca kepengi bi actim kar yagiyor
Aksamdan yaptigim pudingi yedim cok doyurucu
Simdi kahvemi iciyorum
oglen pastayi yedigin icin aksami biraz hafif tutabilirdin cnm bana cok karisik geldi
Eee pastayi yedigine gore aksam bitter niye geldi
Hadi bakalim ins. Cnm
Yarindan itibaren siki tut
Hayirlisiyla gelin edelim senide
Wc icin sabaha karisim hazirladim puding gibi
1 bar sut
2 ks yulaf
1 ks chia
1 tk keten tohumu
3 hurma
1 incir
Hepsini karistirip pisirdim sonra buzdolabina koyup sabah ham yapicem
Menum
Kahvalti 11.30
1 kapya
4 catal patates kizartmasi sabahtan beklemis
Kk peynir domates salatalik
3 dilim tb ekmek
2 yk bal tereyag
Ara 13.00
El yapimi labne ve yumurtasiz yulafli biskuvili irmikli ve uzeri el yapimi portakal joleli eni 1 parmak kalinliginda cheesecake yedim
Bide yaninda manyak gbi 1 cy br kadar tuzsuz çekurdek
Aksam 18.30
3 kepce yarmali yogurt corbasi
2 yk pirasa yemegi
1 bardak sulu yogurt
1 tabak kuru fasulye
1 dilim tb ekmek
22-23.00 arasi
1 lt limonlu ilik su
1 br limonlu pul biberli yogurt suyu
2 lt su
Spor