Dilekk farkettinmi su anda yasim senden daha zayifŞuan düşünüyorum 1,200 nasıl iyimi
@gülümse_kaderine
Hedefine en az desek
Dilekk farkettinmi su anda yasim senden daha zayifŞuan düşünüyorum 1,200 nasıl iyimi
Eyvah kizlarr mefkuş radarina yakalandikkkkafamiza her an bi zopa inivericuu gibi gelüHuuu huuu menuler eksiksiz yazilsin
Bakalim ne cisslar yediniz yada yemediniz
@asfarovski
@Ayyulduz
@_ikra_
@İremSu
Evet abla yazardim da uyumani bekledim
Kız deli bu ne
Allah razı olsun canım, çocuk sevindirmekten daha iyi bişey yok .Hesapta yokken AVM gittim kim demiş cocuklar masum diye bizim kiz komsunun kizi ayni sinifta birtane daha var arkadaslari komşunun kızı daha çocuk gibi ağır bi kız bizimkiler firlama ama onads ben kiyamiyorum babasi afrinde zaten duygusal yavrum ..geçen iki cadiya ayni kiyafeti aldiydik bu kuxuda annesinden istemis ama yarin alicaklar bugun cikamiyor bugunde kurslari var dedimki bu iki cadiya giymeyin bugun cumartesi birlikte giyersiniz anam laftanmi anlıyorlar ben yokken kizada bişey demişler senin yüzünden giyemiyoruz daha neler neler bu kuzuda nasıl üzüldü ağladı büyüklerin kıskançlık kirginliklarini takmamda çocuk olunca dayanamam ,bende bunları evlerine bıraktım gittim kiyafet aldım birde pasta gönlünü alicaklar başka yolu yok velasil kelam çocuklar pastayı görünce herşeyi unuttular mutlu son ordan eşimin yanina gittim mahalleden değer verdiğimiz bir abla ile muhabbet ediyirdu buda zamanında feto cemaatinde olup ama sadece mahalle sohbetlerine katılan biriymiş uzun zaman öncede bırakmış bunlar bu konuları konuşuyorlar ben bı iki bişey aliyodum kadının bı sözüne dayanamayıp ne dusunuyosam söyledim çıktı gitti kocamda bana kızdı aman dedim ipimle kuşağın
Şimdi evdeyim iş yapayım artık
Ekli dosyayı görüntüle 22156
Bunlarda bizim iki cadı ordaki masum kuzu
Biraz geç geldim bugün, anca yetiştim. Geçmişi de okudum.Aaaaa kimse yokmu
Nerdesiniz
Hadi bugunluk pastaya bisey demiyorumMenum
Kahvalti 11.30
1 kapya
4 catal patates kizartmasi sabahtan beklemis
Kk peynir domates salatalik
3 dilim tb ekmek
2 yk bal tereyag
Ara 13.00
El yapimi labne ve yumurtasiz yulafli biskuvili irmikli ve uzeri el yapimi portakal joleli eni 1 parmak kalinliginda cheesecake yedim
Bide yaninda manyak gbi 1 cy br kadar tuzsuz çekurdek
Aksam 18.30
3 kepce yarmali yogurt corbasi
2 yk pirasa yemegi
1 bardak sulu yogurt
1 tabak kuru fasulye
1 dilim tb ekmek
22-23.00 arasi
1 lt limonlu ilik su
1 br limonlu pul biberli yogurt suyu
2 lt su
Spor
60 dk tempolu 120p
Valla agridan hic aklima gelmedi cnm@mefkurem abla sen foto koyacaktın ya hadi koy merak ediyom kilo verince foto Koyacam demiştin unuttun mu
Carsi pazar gezmelerine puan vermiyoruz cnmMenüm
Sabah 10 :00 Tiroid ilacı,500 ml su
10:30 3 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber
13:30 biraz ballı müsli( canım tatlı istiyordu ondan attım ağzıma mutfağı toparlarken)
15:00 büyük bir parça somon balığı, 3 dilim fırında patates, bol salata
19:00 salata
Su :2.5 lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
1 saat normal tempo yürüyüş 60 puan
1 saat vitrin bakmaca normalden de yavaş diye 30 puan 210 puan @İremSu
Darısı benim herifin başına, ben hergün şu kadar kilo gitti dedikçe ben de yarın başlıyorum diyor, sabah kalkınca karnını doyurup kalkıyorAaa size asıl bomba eşim diyet yapıyor açık açık söyledi önceki gün tatlı yapmıştım yemedi ki hep söylenir yapmıyorum diye
Göbeğin çok çıktı sigarayı bırakınca filan demiştik eltiler bizdeyken bı baktım adam diyet yapıyor ekmek yemiyor tatlı yemiyor küçük bardağa iki tatlı kaşığı şeker atan adam şeker kullanmıyor iki gündür yani hatunlar kimse bahane üretmesin bu erkekler bizden daha iradeli
Ay öyle mi, tamam o zaman o puanı saymasın @İremSu .Carsi pazar gezmelerine puan vermiyoruz cnm
Duraklamasiz yuruyusler spordan sayiliyor
Menude guzel gorunuyor
onun kilosu cokmu fazlaDarısı benim herifin başına, ben hergün şu kadar kilo gitti dedikçe ben de yarın başlıyorum diyor, sabah kalkınca karnını doyurup
ayy hadi ins.Ay öyle mi, tamam o zaman o puanı saymasın @İremSu .
Bu arada pazartesi eksiyi garantiled
yakinlik derecesinede bagliYarın akşam misafirim var, iki tane pasta yaptım, yarına da temizlikle tuzlular kaldı. Kıymalı pide yapıcam yanına mercimek köftesi mi şehriye salatası mı yapsam? Bi de yoğurtlu havuç salatası yapayım diyorum. Çok mu abartılı olur sizce? Bi de kalabalık olucak misafirlerim bizimle 20 -22 kişi filan.