Valla ben cok yogunum
Napalim canim ilk once tabak hazirladik sonra bulasik bana kaldi sonra kahve sonrada kucuk dayinin hanimi manti yumalim dedi 2 3 bezide manti yumduk cumbur comaat sonra kaldir yika daha yeni kalktik gidiyoruz hic oturmadim makarna salatasi 4 ince bulgurlu yaprak sarma ve azsekerli kakaolu kek yedim sabah annem gec uyandirinca kerevizi yapamadim anca hazirlandim aksama bisey yemeyi dusunmuyorum sistim yiyemem zaten otursam pisman olurdum ama sukur ki oturtmadilar totomun ustuneKizz napiyonuzz kim yanindakiler
Kolay gelsin size ozaman. Cisslardan yeme ama
Bence yiyolar canim bu sessizlik hic hayra alamet degilHic ses soluk yok ne ediyosunuz kizlarrr haftasonu diye habire yemiyorsunuz insallah
ortafaki arkadastan tuyo almak laz cok zayif hatta asiri zayif ama sen baya vermisin cok belli oliyo onceki resimlerle karsilastirinca amaaaa arkadaki sarmalara nasil sabredecen derken sen kek makarna salatsi goturmussun
O 2 cocuk annesi yapi meselesi dahada zayifmis da bu kilo almis hali cokta iyi yiyor kudurasicaBence yiyolar canim bu sessizlik hic hayra alamet degil
ortafaki arkadastan tuyo almak laz cok zayif hatta asiri zayif ama sen baya vermisin cok belli oliyo onceki resimlerle karsilastirinca amaaaa arkadaki sarmalara nasil sabredecen derken sen kek makarna salatsi goturmussun
Hic ses soluk yok ne ediyosunuz kizlarrr haftasonu diye habire yemiyorsunuz insallah
Napalim canim ilk once tabak hazirladik sonra bulasik bana kaldi sonra kahve sonrada kucuk dayinin hanimi manti yumalim dedi 2 3 bezide manti yumduk cumbur comaat sonra kaldir yika daha yeni kalktik gidiyoruz hic oturmadim makarna salatasi 4 ince bulgurlu yaprak sarma ve azsekerli kakaolu kek yedim sabah annem gec uyandirinca kerevizi yapamadim anca hazirlandim aksama bisey yemeyi dusunmuyorum sistim yiyemem zaten otursam pisman olurdum ama sukur ki oturtmadilar totomun ustune
Babamız fuar yorgunu uyuyor ben de dizi izledim yatak odasında oğlan oynadı şimdi yemek yapacağım bakalım ama içim sis resmen Bi bıkkınlık var ki sorma canım sen neler yaptın bakalım kocanın ilk iş gününde
Aynen 3 gelin vardik biri hamile biride buyuktu beraber hazirladikda bulasiklari onlara birakmadim uzerime dusuni yaptim gerisi onlara kalmis bisey kendime laf getirmeyimde ben bi sonraki 5 nisanda canim 4 kisi var ve ramazan gelmeden bitirmemiz gerekiyoBütün isler sana kalmis kiz ama en genc de sensin heralde dmi ozaman öyle oluyor genelde bilirim neyseki atlattin bitti gitti cnm bidhaki gün nezaman insallah cok sık yapmiyorlardir. Manti iside harbiden gün se oturup sohbet muhabbet edilir is mi yapilir
iyi gene cok abartmamissin canim
Geziyoruz ama yemiyoruzHic ses soluk yok ne ediyosunuz kizlarrr haftasonu diye habire yemiyorsunuz insallah
Afiyet olsun canım haftasonu anca bukadar dikkat ediliyor pazartesi ile daha sıkı yaparızMenüm:
10:15 2tb ekmekle tost (5halka sucuk, az salca), 1/2kk peynir, 4zeytin, domates biber
14:15 3yk yogurt, 1mandalin, 1tk pekmez, tarcin
16:30 1caybardagi tarcinli süt, 2bitter
19:00 1kepce mercimek corbasi, köfte (100gr kiymadan), ceyrek yufka, 3yk yogurt, Salata
2 fincan adacayi
2,5lt Su
3mil leslie = 135p
100 hoplama =5p
5dk karin egzersizi=15p
30dk n.t yürüyüs =30p Toplam= 185puan
Aslında çok kacamakli değildi ama karışık yazılacak gibi değilOhhh güne guzel baslanmis
Beraber iyi vakit gecirin
Gitmeden bide dünkü menunu alabilirmiyim tatlim
Neresiki orası kar var ,Ankara günlük güneşlik ti bugunGünaydın abla burda hem kar hem rüzgar var
sadece öğlen corba fazla olmus cnm gerisi guzelMenü yazayım dün için
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Süzme yoğurt domates
1 dikim ekmek
1 kuru kayısı
Öğle 13:30
3 kepçe tarhana çorbası
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
Kıymalı patlıcan yemeği
Su 3 litre
ama işi varmış cnm keyfi degilkiAkşam sen çocuğa bak dedim ben dışarı çıkıp yalnız kalmak istiyorum diye. Onun da müşterisi varmış ben de atar yaptım laf soktum regl hınci malum
Hazirlaniyoz ins. TatlicimNeydiyonuz 1.takim atlatabildinizmi soku haftaya iyi hazirlanin gariiiii:hamarat::hamarat: bol pastali borekli menulerle
valla havalar ısındı derken kış geri geldiGünaydın abla burda hem kar hem rüzgar var
ohhh ne şanslısınız bide biz güneş gorsekSorma abla dün cozuttum ama onuda menü yazarken anladm valla. Bugun daha hafif olcak insallah sporumuda yaptm smdi temizligimide ohh esim ise basladi aksma üzeri gelck
Ay insallah abla ya 65i ucundanda olsun gördm ya cok mutlu oldum
Güzel biseye benziyor esim sabah olmadignda kahvalti niyetine bende yapabilrm
Kizz naptin öyle bende dün cozuttum diyorm kendime ama sen iyice cozutmussun bugun biraz daha hafif yemeye calis cnm
Ooo ne güzel tabi sizin icin ben kar sevmem cnkü ))
Burdada günesli hava var oh miss Bahar geldi buralar cok güzel ya sessiz sakin havasi bile bi degisik esime diyorm sanki baska sehire geldk biraz kiyisinda kaliyor buralar istanbulun amac cok daha huzurlu cok sevdimm
aksamki yufka gereksiz olmus gerisi guzel cnmMenüm:
10:15 2tb ekmekle tost (5halka sucuk, az salca), 1/2kk peynir, 4zeytin, domates biber
19:00 1kepce mercimek corbasi, köfte (100gr kiymadan), ceyrek yufka, 3yk yogurt, Salata
2 fincan adacayi
2,5lt Su
3mil leslie = 135p
100 hoplama =5p
5dk karin egzersizi=15p
kotu degil ama barbunya oldugu icin corbayi es gecsen daha iyi olurduSabah girdim bidahs gelemedim çünkü sınamaya gittik ailecek şaşkınıza ben beğendim gülmeli filimleri seviyorum ben
Ordanda yengeme gittik geç geldim .menumu yaZayim elim değişken
Spor oncesi filtre kahve
Kahvalti
Beyaz peynir bir dilim
3,4 topik peynir
4 zeytin
Yeşillik
5 yuvarlak dilim sucuk
2 yumurta
Arada 1 muz
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak barbunya yemeği
3 kaşık kadar yumurtalı ıspanak
Salata, yoğurt
Su
dengesiz oldu
40 dk eliptik
180 puan @İremSu
Yengemde yedim abla cokda aç olunca hayır doyemedimsadece öğlen corba fazla olmus cnm gerisi guzel
ama işi varmış cnm keyfi degilki
Hazirlaniyoz ins. Tatlicim
valla havalar ısındı derken kış geri geldi
ohhh ne şanslısınız bide biz güneş gorsek
Sende masallah isi gücü bitirmisin
aksamki yufka gereksiz olmus gerisi guzel cnm
kotu degil ama barbunya oldugu icin corbayi es gecsen daha iyi olurdu
Etiketi unutmussun guzelimmMenüm:
2 fincan adacayi
2,5lt Su
3mil leslie = 135p
100 hoplama =5p
5dk karin egzersizi=15p