Kiz biz cok benziyoruz bende yavas yerim ama tabi aşırı degilde kahvaltida bile esim 3-4 dilim ekmek yemisdir ben 1 tane anca ama ona bakarak yiyince bazen benide acele ettiriyor farkediyorm cok hizli yer oda
Komsuma gelince Allahtan cat kapi gelmeleri yok ama yaziyor durmadan mesela bide ben düsündm dün simdiye kadar hep o yazdi öglen oluyo napiyorsn gel istersn hic beklemiyorki birde ben yazaym bilmiyorm beni kendine cokmu yakin gördü ama bende artk bazen kestirip atcam napiym
dün cok israr etti bunalti biraz
Canim senin esin asiri kiskanc adami degisdiremicegine göre bu saate sonra can cikar huy cikmaz demisler cnkü ozaman ona göre davran erken gitmeye calis sporuna aslinda 4 de gec diil ama anlayamadm bende artk hava 7 gbi anca karariyor neyse belki oda anlar hatasini
tatli dille konusursnuz gene dersn ben hava kararinca cikmiyorm bak sende bana enazindna sporuma karisma ben öyle daha saglikli oluyorm falan de..
Ben cok korkmustm kilolu hamile kalirim diye esimin ablasi dogumdan sonra kilo yüzünden karni dikisleri patlamis ve iyiki hastanedelermis o an yoksa ölme riski varmis.. Allah korusun böyle seyler anlat esine bak ben zayifliym daha saglikli gebelik ve hayat yasiyalim de
Kurabiye canavariym ben cok severm iste tariflere bakarken öyle yapmis bulundm smdi yiyemeden duramiyorm ama cumaya insallah mezun olup dedign gbi yapaym zaten bu son 2 gün yemiycem
Beraber kurabiye yapmayada iste laf arasi gecti ben bu tatliyi severm yok ben bnu falan derken ben dedm tahinli kurabiye yapmayi dusunuyorm oda dedi oglunun dogm gnü varmis bu pazar oraya yapsammi kolaymi falan neyse sonra ben kendm deneyince oda o gün niyetliydi 3 aylarn baslangici diye aksam götürdm yesin denesn fikir olur isterse yapar gibisinden. Bana sonra yazdi cok güzel olmus cok begendik dedm afiyet olsun e sonra diyo beraber yapalimmi ne diymki olur dedm ama mesela ben hayatta cagirmam öle bsi yapcagimda ama Kadin sanki beni bekliyormus burda
)) aman ona kizmiyorm aslinda ben biliyormusn hani yardm ederm yaparz sadce şu israrlari olmasin ozaman hemen kendimi ister istemez cekmeye basliyorm itici geliyor
ayy ütü bende hic sevmem hic de yapmam gömlek haric
kolay gelsn cnmm. Kiz el isini aksam yaparsn hallet islerni
bu aralar herkez böyle bisi yapasi yok nezaman düzelcez ya takimcak cöktük