Hahha kiz ayni ben bende cok zevk alirim yemekten istah da var tabi ama keyif icin yemeyi sevenlerdenim. Esim diyor sevdigin biseyi yerken kendinden geciyorsun diye
Ben yavaş yerim ama çok çıkarırım tadını. Misal aynı tabağı eşime de dolduruyorum 10 dk olmadan o biter, ben yarım saat yerim.Çok çiğner tadını çıkarırım, hatta bazen yavaş yiyon ama kilo alıyorsun hiç anlamıyorum senin metabolizmanı diyo
Kizlar valla komsum cok iyi niyetli ama bi huyu var sanki hergün görüsmek zorundaymisiz gbi öglen olunca hemen yaziyor napiyorsn gel diye bugn dedm ben disari cikcam falan sen napiyorsn iste evdeysen geliym dicektm ama disari cikiyormussun baska sefere yazms bende önce düsündm e gelsn sonra cikarm sonrada dedm nie kendi planimi bozaymki sonra gittkm nese geldm balkonsa gördm gelirsn falan dedi gene tmm dedm smdi yazms gel cocuk da uyuyor dedmki yemek yapiyorm sn gel istersn ama cocuk uyuyoms sen gelseydn iyidi yazms biraz gicik oldm benmi abartiyorm bilmiyorm da böyle kendmi görüsmeliymisim gbi hissetmek istemiyorm
Ahanda kırmızı alarm. Başımdan geçen bi olay hemen devreye girsin. Benim de alt komşu( ayrıca akraba), çok sıkar böyle, yazar çat kapı gelir, çocuklar küçükken toplar toplar götürürdü. Baktım iş çığrından çıkıyor, el atmam lazım duruma. Bir gün çat kapı geldi yine, kapı çalışından anladım bu, giydim mini pijamamı açtım kapıyı
.
AAAAA sen bu saatte uyuyor musun dedi, evet dedim . Uykunun zamanı mı var, gelince yatıveriyorum da kapı bi uyutmadı dedim
. Kusura bakma kem küm etti, yok yenge sen yabancı mısın postacı zile basıp uyandırdı, sonra uyku tutmadı filan dedim . Geçti oturdu, ben giyinip geldim kahvesini içip gitti. Bi daha sen misin hafta içi kocası yok diye çat kapı gelen
.
Arada bazen yine başlıyor sık sık yazıp bunaltmaya. Geç cevap veriyorum, işim vardı, görmedim filan yazıyorum. O mesafe otomatikman oluşuyor o zaman.
Kırmadan bi yolunu bul mesafe oluştur, yoksa çok yapışkan bi komşun olacak haberin olsun
.