Zayıflama Yarışması / 1.TAKIM

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Iştahsızım onaları da zorla yedim @_ikra_ normal de de pek yemege duskunlugum yok ama iste bu aralar aşırı kilomu düsünüyorum şakayla karışık da bahsedilince iştah kalmıyo bende :(
Canım eğer bu kadar az yersen vücut kıtlık alarmı verir ve yediklerini depolamaya başlar. Vücut dengeni bozarsın yani;). O yüzden, daha düzenli ve dengeli yemelisin. Karbonhidratı, tatlıyı, tuzu azalt. Sebze, et ve yoğurt ağırlıklı beslen ve asla aç kalma. Yeşil çay içmeyi alışkanlık edinmeye çalış.. metabolizmanı hızlandıracak şeyleri araştır. Bi de spor ekledin mi tamamdır. Zaten çok kilon yok, yaşında genç çabucak verirsin merak etme;)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
@İremSu
İrem bunu sana yolluyorum
Denermisin yorum bekliyorum sonrasında
Kizzzz ablaa kafam döndü resmen felegimi sasirdim ilk 5 dakika iyiydim ayak uydurabiliyodum terledimde hemen ama 6.dk dan sonra yok yapamadim ara ara deneyim ama yok kadin koptu gitti tutamadimm haha

Son düzenleme:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Ay hadi hayırlısı olsun canım valla minikler iyi küçük biraz fazla hareketli baya canımı acıtıyor artık hareket ederken
Oy maşallah, büyüyor artık annesi. Hamileliğin en çok özlediğim noktası karnında hareket eden bebeği okşamak;). Ben hamileyken çok konuşurdum bebeklerimle, o yüzden şimdi üç çenesizle uğraşıyorum:).
Tadını çıkar zaman azalıyor artık;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar