Hem böörek yedin hemde spor yapmadin mi kiniyorum seniKahvaltı
1 kase menemen
Biraz peynir
3 zeytin
Çeri domates
1dilim ekmek uzerine 1 t.k bal tereyağ sürdüm
Öğlen arkadaşım vardı
1 kase kisir
1 dilim börek
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Salata , yoğurt
Sen sürekli spor yapıyorsun bunuda kolay yaparsın diye düşündümKizzzz ablaa kafam döndü resmen felegimi sasirdim ilk 5 dakika iyiydim ayak uydurabiliyodum terledimde hemen ama 6.dk dan sonra yok yapamadim ara ara deneyim ama yok kadin koptu gitti tutamadimm
Aynen hareketleri yavas yavas yapip sonrasinda 20 dk araliksiz yapmam lazim dun yaparken aynada kendime bi baktiydim gulmekten yere oturuverdim hemen yapamadimda hareketleri sasirdim helal olsun size nasil yapiyosunuz masallahSen sürekli spor yapıyorsun bunuda kolay yaparsın diye düşündüm
Kendini yormadan hareketlere alışabilirsin
Müziğe göre ezberleyince kadınla beraber kopabilirsin sende zamanla
20 dakikada 500 kalori
Kız hoca buna evde çalışın dedi günde 3 kere tekrar ettim seansa kadarAynen hareketleri yavas yavas yapip sonrasinda 20 dk araliksiz yapmam lazim dun yaparken aynada kendime bi baktiydim gulmekten yere oturuverdim hemen yapamadimda hareketleri sasirdim helal olsun size nasil yapiyosunuz masallah
Ne desen haklısın kuzumHem böörek yedin hemde spor yapmadin mi kiniyorum seni
Vaktin varsa soyle guzelce bir spor yapsanNe desen haklısın kuzum
Durun durun hem iştahsızlık hemde kilolu musunIştahsızım onaları da zorla yedim @_ikra_ normal de de pek yemege duskunlugum yok ama iste bu aralar aşırı kilomu düsünüyorum şakayla karışık da bahsedilince iştah kalmıyo bende
Valla bu iştah başa bela baharım, ben de çok iştahlıyım ne olacak böyle bilmiyorum.. Ablam tok insanda senin karşında acıkıyor der hep bana o kadar zevkle yiyorum yaniDurun durun hem iştahsızlık hemde kilolu musun
Kız seni bı inceleyelim ben bütün kilolarımi istahima borçluyum çünkü
Şaka bir yana hoşgeldin canım ben diğer takımın kapatani
Köyünde delisiyim
Amacımız doğru beslenme ile sağlıklı vücut
Valla bu iştah başa bela baharım, ben de çok iştahlıyım ne olacak böyle bilmiyorum.. Ablam tok insanda senin karşında acıkıyor der hep bana o kadar zevkle yiyorum yani