Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Aynen abla valla diyorum ya benimde zoruma gidiyo dudagimi issiriyorum bi laf soylemeyim diye cok sinir bozucu ama ben herzaman annemin yanindayim destekcisi olucam canimdan cok sevdigim kocami dogurdugu icin zaten babasini baba olarak kabul etmiyorum pis adami ama annesi benim icin gercekten degerli annedir annemdir cahilde olabilir giyinisi kotude olabilir agzida kokuyo olabilir olsun hepsi gelip gecici seyler ben gelince cok sey degisti bunu farkediyoruz ikimizde misal sen olmasan sunu yapamazdim bunu bilemezdim soyle giyinemezdim diyor tek basina bisey yapamaz haldeydi yasama amaci sadece yemek hazirlayim oglanlarin karnini doyuruyum bacim gelsin manti yumalim komsuya cikalim vb seylerden ibaretti dizlerinde romatizma olmasa ahh hergun disariya beraber cikariz dolasiriz ona daha iyi gelir ama dayanamiyo insallah su okumayi söksün baska bisey istemem bide cani sag olsa bana yeter kendi öz annemden daha cok seviyorum daha samimi icten annelik yapiyo. nisanliyken aslinda ailesini iyice tanimistim yapamam boylesi insanlarla dedim ayrilmayi cok dusundum ama sevdigimden vazgecemedim omurluk yanlarinda kalacak degilim ya takmam olur biter dusuncesiyle bilerek geldim zaten basta saygidan beni tanimadiklari icin kb ve kayinlarim cok sevecen kisilik sahibi saygili insanlardi ama is zaman gecipte gercek yuzler ortaya cikana kadar oldu ha diyeceksiniz ki sen ilk gun geldigin gibi misin hayir degilim tabikide bende degistim ama neden bana karsi yapilan davranislardan bende gerektigi sekilde karsilik verdim sucsuz yere benim kimse yuzume tukuremez beni bu evden kovamaz burasi benim kocamin evi isteselerde istemeselerde ben burda yasamak zorundayim kimsede kapi disari edemez soruyolar neden bu adamla konusmuyosun diye e beni sucsuz yere suclayan yuzume tukurup kovan bi insanla (insan bile demek gelmiyo icimden ha) niye konusuyum ki madem istemiyo ogluna soyler oda beni alir goturur ama bu evde benimde yasama hakkim var istesede istemesede! simdide bana calis kpss alimi varmis arastir diye sesleniyo sanane gerizekalii calisiyimda senin eline bir bir para mi sayiyim ben calisinca kocamdan durmadan para isteyecek sukurler olsun ki kocamin cebine giren cikan paradan haberi olmuyo artik zor oldu ama oldu cok sukur bide daha hesap veriyoduk o kimse sanki :snzdglsn:
kız sen zaten ne kadarlık evlisin ki yüzüne tükürüp evden kovdu ben şok ben iptal

Gunaydin mutlu pazarlar:kalp:
günaydın canım güzel uyumuş gibisin hissettim :D

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
kahvaltı faslı bitti çarşaflari değiştirdim makinaya attım saatini bekliyorum :D kuzeye kumunu verip spor yapacağım yoksa zirr pirt eliptigin pedallari önüne top koyuyor ben hareket ettikçe gol oluyormuş ama bı yerini vuracak diye korkuyorum :saskin:
sonra markete gidecekmisiz sonra acaba nerelere gidelim diyecek
Yok yok ben ikinciden temelli vazgeçtim biz analı danalı gezelim böyle :gezme:

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Aynen abla valla diyorum ya benimde zoruma gidiyo dudagimi issiriyorum bi laf soylemeyim diye cok sinir bozucu ama ben herzaman annemin yanindayim destekcisi olucam canimdan cok sevdigim kocami dogurdugu icin zaten babasini baba olarak kabul etmiyorum pis adami ama annesi benim icin gercekten degerli annedir annemdir cahilde olabilir giyinisi kotude olabilir agzida kokuyo olabilir olsun hepsi gelip gecici seyler ben gelince cok sey degisti bunu farkediyoruz ikimizde misal sen olmasan sunu yapamazdim bunu bilemezdim soyle giyinemezdim diyor tek basina bisey yapamaz haldeydi yasama amaci sadece yemek hazirlayim oglanlarin karnini doyuruyum bacim gelsin manti yumalim komsuya cikalim vb seylerden ibaretti dizlerinde romatizma olmasa ahh hergun disariya beraber cikariz dolasiriz ona daha iyi gelir ama dayanamiyo insallah su okumayi söksün baska bisey istemem bide cani sag olsa bana yeter kendi öz annemden daha cok seviyorum daha samimi icten annelik yapiyo. nisanliyken aslinda ailesini iyice tanimistim yapamam boylesi insanlarla dedim ayrilmayi cok dusundum ama sevdigimden vazgecemedim omurluk yanlarinda kalacak degilim ya takmam olur biter dusuncesiyle bilerek geldim zaten basta saygidan beni tanimadiklari icin kb ve kayinlarim cok sevecen kisilik sahibi saygili insanlardi ama is zaman gecipte gercek yuzler ortaya cikana kadar oldu ha diyeceksiniz ki sen ilk gun geldigin gibi misin hayir degilim tabikide bende degistim ama neden bana karsi yapilan davranislardan bende gerektigi sekilde karsilik verdim sucsuz yere benim kimse yuzume tukuremez beni bu evden kovamaz burasi benim kocamin evi isteselerde istemeselerde ben burda yasamak zorundayim kimsede kapi disari edemez soruyolar neden bu adamla konusmuyosun diye e beni sucsuz yere suclayan yuzume tukurup kovan bi insanla (insan bile demek gelmiyo icimden ha) niye konusuyum ki madem istemiyo ogluna soyler oda beni alir goturur ama bu evde benimde yasama hakkim var istesede istemesede! simdide bana calis kpss alimi varmis arastir diye sesleniyo sanane gerizekalii calisiyimda senin eline bir bir para mi sayiyim ben calisinca kocamdan durmadan para isteyecek sukurler olsun ki kocamin cebine giren cikan paradan haberi olmuyo artik zor oldu ama oldu cok sukur bide daha hesap veriyoduk o kimse sanki :snzdglsn:
İrem anladığım kadarıyla sen baya güçlü mücadeleci kendini ezdirmeyen bi kadınsın
Bu eşinin aileside senin sabır sınavın
Kaç yıldır evlisin bu evde kaç kayın var
Kb neden sana böyle bişey yaptı eşin buna neden izin verdi kafamda deli sorular

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
@Beyazpapatyammm sen gelirdin bu saatlerde çok spor yaoip yorgunluktan sizdin mi mesela @Ponibon kesin aşırı spor yapmstir totoyu yaymış uyuyordur ayy pardonnn yorgunluktan uyumustur :teyzos:
Kızım bi yandan ağlar kulağım diye ben iki büklüm dik duramam mide ağrısındn eşim bi bana bi ona bişy yapmaya çalışır çok kötü bi akşamdı erken yattım sıcak su torbasyla. Kızımda deliksiz bi gece geçirdi çok şükür spor filan hakgetire bugün ağrım azalmış. Evi yıkılıyo resmen işlere el atmam lazım
Dünkü menüm
Sabah 10.30
1 d ekmek
1 sivas köfte (kıyma ve tuzdn yapılıyo sadece)
Peynir
1er çk kaymak ve bal

15.00 misafirlikte
1 küçük kase yeşil mercimekli salata
2 lokma kadar peynirli börek

Su 1.5
Spor yok

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Kızım bi yandan ağlar kulağım diye ben iki büklüm dik duramam mide ağrısındn eşim bi bana bi ona bişy yapmaya çalışır çok kötü bi akşamdı erken yattım sıcak su torbasyla. Kızımda deliksiz bi gece geçirdi çok şükür spor filan hakgetire bugün ağrım azalmış. Evi yıkılıyo resmen işlere el atmam lazım
Dünkü menüm
Sabah 10.30
1 d ekmek
1 sivas köfte (kıyma ve tuzdn yapılıyo sadece)
Peynir
1er çk kaymak ve bal

15.00 misafirlikte
1 küçük kase yeşil mercimekli salata
2 lokma kadar peynirli börek

Su 1.5
Spor yok
Poni kulağına anneanne usulü büyük bir sarımsağı ısıtıp koy çok işe yarıyor benim kardeşim piremature ve kulak iltihabıyla çok ugrastik gece boyu annemle beze koyup sallardik ilaçlar bile etki etmezdi o sarımsak ilikligi ile uyuturdu inşallah artık ilaçta etki eder sürüp üçüncü gün iğne ikinci gün gösteriyor etkisini
Sende stres yapma stres yapınca değişen birşey olmuyor maalesef rapor filan alsan hem kızında toparlanır bu syrcet

Ponibon

Tepki
938
Evet ablacim uzuldugunuzun farkindaydim.ben cok kalp kiriyorum uslubum genelde hep sert ve yuzum hep asıktır cok konusmayida sevmem aylar oldu kynbabamla ayni evde konusmuyoruz kinci degilim sadece gerek duymadigim icin ve tabi sevmedigim icinde:hımm:
Bi lafimla bilip bilmeden oluyo oyle kalp kirmalarim ozellikle sinirlendigimde anneme ve esime catacak yer arariyorm buda hep anneme denk geliyo ne yazikki ama gonlunu aliyorum burda bide konusma diliyle yaziya dokuyorz ama imasi vurgusu yazida pek anlasilmiyor o yuzden cok mu ters cevap verdim acaba diye dusunmeden edemiyorum bide dedigin gbi benin kilo alip vermem hicbirinize ne zarari nede yarari oluyo o yuzden hani banane ya yada bunun derdi beni ne ilgilendiriyo gbi dusunuluyo mu falan diye bazen takiyorum kafaya cunku yasadiklarimi size cok yansitiyorum bunu farkettim bas agritiyosam alakasiz seylere deginiyosam kusura bkmayin burasi her yonden bana iyi geliyo 109 110 da takili kalmistim bakin sizinle birlikte 9lara cok az kaldi cok tesekur ediyorum hepinize inanin bir yorum bir fikir cok etkiliyo ya kafama dank ediyo yada bana azim veriyo sevgi ailesi destek ailesi ne derseniz deyin ama bana gore görünmeyen ailemsiniz rabbim hepinizden razi olsun gucunuzu arttirsinn insallahh:kalp::kaalp::kalp::kaalp::kalp:
Amin ecmain canım. Yanlş düşünme seviliyosn. Evin küçük kızı gibi bişysin şu an :)
:) :)
Kız bittide iki laf atacaktım poniye alıntısını bulamadım
@Ponibon
Oha diyorum 6 yaşına kadar midem kalktı resmen nasıl tiksinç bi anne çocuk ilişkisi yaaa
Kaç çocuğu var bu kadının ben olsam neler saydırırdım kadına bişey demedinmi poni
Dedim konştmda çalştığım köy de herkes çok bilmiş.çocukta aklı başında bi çocuk konuşarak sorunu çözebilir ama iki kızdan sonra olmuş oğlan çocuğu çok değerli o ne istese o oluyo.
Bugün dolgu vardı bahar çürük sinire kadar inmiş ilaçlı dolgu yaptı 15 gün ağrı yapabilir 15 günden sonra ağrı devam ederse açıp kanal yapacak anestezi geçtikten sonraki ağrı berbattı hemen parol aldım şimdi gene sinyal veriyor
Salı günü kompozit dolgular değişmeye başlayacak
Dişlerin hepsine birden mi kalkıştın canım. Kayınvalidemle kayınpederm takma diş yaptırmış ikisininde yüzünde hep gülümseyen bi ifade var pek bi sevimli geldiler gözüme hele kayınpeder :haha:
Öyle insanlarla aynı çatı altında yaşamak çok zor olmalı ama kp kovduğundan eşinin haberi yok mu

Ponibon

Tepki
938
Poni kulağına anneanne usulü büyük bir sarımsağı ısıtıp koy çok işe yarıyor benim kardeşim piremature ve kulak iltihabıyla çok ugrastik gece boyu annemle beze koyup sallardik ilaçlar bile etki etmezdi o sarımsak ilikligi ile uyuturdu inşallah artık ilaçta etki eder sürüp üçüncü gün iğne ikinci gün gösteriyor etkisini
Sende stres yapma stres yapınca değişen birşey olmuyor maalesef rapor filan alsan hem kızında toparlanır bu syrcet
Bugünde üçüncü gün olacak inşaallah etki eder artık. Sarımsak işini anlamadım tam. Bir diş sarımsağı sıcak suda mı ısıtıyosun kulağının içine mi koyuyosn

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
İrem anladığım kadarıyla sen baya güçlü mücadeleci kendini ezdirmeyen bi kadınsın
Bu eşinin aileside senin sabır sınavın
Kaç yıldır evlisin bu evde kaç kayın var
Kb neden sana böyle bişey yaptı eşin buna neden izin verdi kafamda deli sorular
Kız eşlik bı durum yok ki valla ben geçen sene şok oldum ablamin kp köyde arıza çıkarmış ablamın üstüne yürümüş
Camdan bağırmış herkes duysun diye gidin vs diye ki bu şahıs babamin eniştesi olur karışına da tecavüz etmiş o zaman buyuk teyzem abilerimin eli kana bulanması diye kimseye dememiş yıllar sonra çoluk çocuk olunca demiş işte adı bir adam kadın kaç kere evinde başka kadınları bulmuş
Neyse ablamda isteklemis bunu sen kimsin diye 90 anına geldi işi gücü duzenbazlik
Ablam dedi ne evime ne evine diye enistem gelmiş toplamışlar herşeyi dönmüşler
Sonra aramış benden özür dileyin çünkü ben bugün çarşıda asker arkadaşımı görmüştüm o bana uyuşturucu madde verdi sakız diye ben bilemedim ondan yaptım
Eniştede sen nasıl adamsın ya demiş annem olmasa zaten gelmeyiz kimseye huzur vermiyorsun
90 yaşındasin hala degismedin hacca git umreye gitti hersene boşuna seni kurtarmayacak demiş
İki sene görmediler bu sene grip olmuş geldi ablama özur diledi hala diyor ki uyuşturucu verdiler
Hayır bunama filan yok tamamen pislik
Günaydın bu arada mis gibi bi pazarınız olsun:kyfmyrn:
sanada canım yormadan yap işleri

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Bugünde üçüncü gün olacak inşaallah etki eder artık. Sarımsak işini anlamadım tam. Bir diş sarımsağı sıcak suda mı ısıtıyosun kulağının içine mi koyuyosn
Sarımsağı ısıtıp ocakta çatala tak ısıt iliyinca kulak kepçesinin içine yan olarak içine kaçmaya ak şekilde köy soğuyunca al canim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar