Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Ben menü yazıp kötü örnek olmayım:haha:bu aralar dengeleyip sabit kalmaya çalışıyorum. Biraz kendimi toparlayıp tekrar kilo vermeye başlıcam.:zipla:
Kilo aldınmı canım diyet yapamıyorsan bile artık korumayı araştırmaya başla 3 ay aynı kiloda kalmazsan gelir tekrar aman diyim

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Sagolasin canim kendi kizi annesini kaynanasinin gel gitcisi yapti ne ogretmeye calismasi dusuncesiz insan iste annsini cocuklarina bakmak zorunda saniyo neyse sinirlerim bozuluyo kizindan bahsedince:sopa: insallah sonuda gelecek cunku bende istiyorum ogrenmesini hocasiylq birlikte hareket ediyoruz oda evde benim neler yapabilecegimi anlatti tombala yap konusurken cumleleri bastirarak konus vb ben ogretmeye calisirken dil dokerken kbabam ve kaynim dalga gecip gülüyolar cok zoruma gidiyo icerden kahkaha atiyolar dusuncesizler bu zamana kadar hic akillarina gelmemis ogretmek kafasi almaz diyerekten onemsememisler bari kostek olmasalar cok iyi olacak lal kelimesini diyemiyo dili donmuyor ama ogrendin dilin acilacak diye guvendiriyorum kartlar yaptim ben bi ise basladiysam sonu kesinlikle gelmeli bide bana karisilmamali bunlar ggidp gidip laf atiyolar kadinin guvenini kiriyolar ya. lan biseyi okuyamiyon mu lila o lila diyip guluyolar ya halbuki kadin ne guzel tam birlestirecekti boyle yaptiklarinda sinirleniyorum emeklerim bosa gidiyo ama anneme diyorum bak sana guluyolar sunlarin agzini payini verelim bu harfleri zaten konusurken kullaniyosun bak sadece cumlelerin arasinda bulmak kaliyo sana dedim oda evet kizim dogru diyosun bende cok istiyorum ogrenecem diyo allahtan kendine guveni var da biri bisey dediginde pes etmiyo bide takma disleri oldugu icin tam sesi cikartamiyo o coo zorluyo ama ogrenecek allahin izniyle :hopp:
Cahil olan asıl kendileri
Anneleri okumaya öğrenmeye çalışıyor kaç yaşında kadın destek vermeleri gerekirken eğlence malzemesimi yapıyorlar çok ayıp gerçekten
Hiç yılmayın bende olsam bu şekilde bu tavırlara karşı inat ederdim hırslanırdım

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Strestn canm ya annem gitti kızım hasta ya bakacak kimse yok okula götürücem bünyesi zayıf ya şu an gene enf kapıcak onun stresyle yatınca akşam öyle oldum. Pate ve makarna yasakta elmayı deneyim. Yarında geçmezse kereviz bulmaya çalışaym bari
Geçmiş oldun poni yapacak bişey yok canım midene vuruyor bak Allah acil şifalar versin ikinizede

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Yasemin bitmedimj geçmiş seni bekliyorum iki dedikodu yapalım yatacagim:hihi:
:) :)
Kız bittide iki laf atacaktım poniye alıntısını bulamadım
@Ponibon
Oha diyorum 6 yaşına kadar midem kalktı resmen nasıl tiksinç bi anne çocuk ilişkisi yaaa
Kaç çocuğu var bu kadının ben olsam neler saydırırdım kadına bişey demedinmi poni

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Ben menümü yazayım
Sabah 10:30
Yarım simit
Peynir zeytin çeri
Yarım krep
Annemdeydim :)
Akşam 19
1 kase mercimek çorbası
Diş yüzünden yiyemedim
Tüm karbonhidrat olmuş kız su doktora DESEKTE senin dişleri toptan mi sokar:D bide zayıfların diyorduk azimle yemeye devam :sopa:

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
abla çabuk pes ettirdi erkek bebek zor valla

Kas oranı yüksektir yoksa 110 kgda 85 90 gibi duruyor spora borçlu ama işte dur diyemiyor

Okulda olur ya boynuna takar anneler bide kaybolmasın diye etiket yaparlar öyle yapcam sana

Anam seni biran önce evercem ben yine doktorlardaymis kız teyzelere gitme genç doktoelara görün :huri:

Demirin mi düştü yoksa

:kalp:

Kız İrem senin kas Oranın yüksek onda hem fikiriz bende de öyle diyetisyen sporcumuzun diye soruyor ama işte durum boğazı tutmakta daha sıki görünüyorsun evet ama yinede siskoyuz daha çocuk vs yok ohoo yol uzun bu bebekler varya 2 yaşına kadar spor bile yaptırmoyor gece yarısı yaptığımi bilirim sessiz sessiz uykusuzluk ayrı dert ahh ahhh altın çağların oyalanma bitir bu işi

Geçmiş olsun bugün ne yaptılar dişe

Ooo Yasemin hanım hedefini gördün mü ona göre yani
Hadi tatlıyı yedin nutella ne ya
Neyse olan oldu önümüze bakalım ama spor sonrası aşırı karbon hemen depo ediliyor :kavga:

Bizim menülerde pek iyi değildi ama hanimis

Zaten zorlu yürüyüş yüksek tempo sayılıyor abla sen benimsin çıtır çıtır yiyeceğim seni kader kurada bana düştün :krizz:
Öyle ortalardan kaybolmak yok bak :öp:menüleri görelim :hopp:

Haha gözüne bakarsan uyanmaz
Kahve yap kneidne kesin uyanır keyfi yapıyor kalkiyim der :krizz:
bizde seni seviyoruz +18 irem :krizz:
Bugün dolgu vardı bahar çürük sinire kadar inmiş ilaçlı dolgu yaptı 15 gün ağrı yapabilir 15 günden sonra ağrı devam ederse açıp kanal yapacak anestezi geçtikten sonraki ağrı berbattı hemen parol aldım şimdi gene sinyal veriyor
Salı günü kompozit dolgular değişmeye başlayacak

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Bugün dolgu vardı bahar çürük sinire kadar inmiş ilaçlı dolgu yaptı 15 gün ağrı yapabilir 15 günden sonra ağrı devam ederse açıp kanal yapacak anestezi geçtikten sonraki ağrı berbattı hemen parol aldım şimdi gene sinyal veriyor
Salı günü kompozit dolgular değişmeye başlayacak
bı bitseydi baya sürecek galiba

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
@mefkurem tamamdir ablam bundan sonra menülere de yorum yapicam inşallah insanları kurmaktan korkarım o yüzden yapmıyordum
Sen esirgeme lafını :) herkes bildiğince yorum yapıyor canım ne kırılcaz zaten menüde görülen cısları hepimiz biliyoruz mesela 2 gündür saçma sapan şeyler yedim dün spor sonradı tatlı krizi bugün kahvaltıda hem simit hem krep coştum anlıycan :) buna yorum olarak oha çüş diyerek başla mesela haha haha

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Cahil olan asıl kendileri
Anneleri okumaya öğrenmeye çalışıyor kaç yaşında kadın destek vermeleri gerekirken eğlence malzemesimi yapıyorlar çok ayıp gerçekten
Hiç yılmayın bende olsam bu şekilde bu tavırlara karşı inat ederdim hırslanırdım
Aynen abla valla diyorum ya benimde zoruma gidiyo dudagimi issiriyorum bi laf soylemeyim diye cok sinir bozucu ama ben herzaman annemin yanindayim destekcisi olucam canimdan cok sevdigim kocami dogurdugu icin zaten babasini baba olarak kabul etmiyorum pis adami ama annesi benim icin gercekten degerli annedir annemdir cahilde olabilir giyinisi kotude olabilir agzida kokuyo olabilir olsun hepsi gelip gecici seyler ben gelince cok sey degisti bunu farkediyoruz ikimizde misal sen olmasan sunu yapamazdim bunu bilemezdim soyle giyinemezdim diyor tek basina bisey yapamaz haldeydi yasama amaci sadece yemek hazirlayim oglanlarin karnini doyuruyum bacim gelsin manti yumalim komsuya cikalim vb seylerden ibaretti dizlerinde romatizma olmasa ahh hergun disariya beraber cikariz dolasiriz ona daha iyi gelir ama dayanamiyo insallah su okumayi söksün baska bisey istemem bide cani sag olsa bana yeter kendi öz annemden daha cok seviyorum daha samimi icten annelik yapiyo. nisanliyken aslinda ailesini iyice tanimistim yapamam boylesi insanlarla dedim ayrilmayi cok dusundum ama sevdigimden vazgecemedim omurluk yanlarinda kalacak degilim ya takmam olur biter dusuncesiyle bilerek geldim zaten basta saygidan beni tanimadiklari icin kb ve kayinlarim cok sevecen kisilik sahibi saygili insanlardi ama is zaman gecipte gercek yuzler ortaya cikana kadar oldu ha diyeceksiniz ki sen ilk gun geldigin gibi misin hayir degilim tabikide bende degistim ama neden bana karsi yapilan davranislardan bende gerektigi sekilde karsilik verdim sucsuz yere benim kimse yuzume tukuremez beni bu evden kovamaz burasi benim kocamin evi isteselerde istemeselerde ben burda yasamak zorundayim kimsede kapi disari edemez soruyolar neden bu adamla konusmuyosun diye e beni sucsuz yere suclayan yuzume tukurup kovan bi insanla (insan bile demek gelmiyo icimden ha) niye konusuyum ki madem istemiyo ogluna soyler oda beni alir goturur ama bu evde benimde yasama hakkim var istesede istemesede! simdide bana calis kpss alimi varmis arastir diye sesleniyo sanane gerizekalii calisiyimda senin eline bir bir para mi sayiyim ben calisinca kocamdan durmadan para isteyecek sukurler olsun ki kocamin cebine giren cikan paradan haberi olmuyo artik zor oldu ama oldu cok sukur bide daha hesap veriyoduk o kimse sanki :snzdglsn:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
IMG_20180311_081943.png
yarının tartı günü olduğunu mu anlatıyor
şair bize burda :D
Günaydın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar