tugcess
Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Gecmis olsun canim insallah bu sefer verdikleri ise yarar alerjik astim filan mi bahar geldi malum
kuzum bebis olunca o spor olayi yalan oluyor malesef bir karni acikiyor bi uykusu geliyor bi bezini pisletiyor hicbirsey bulamazsa oyun istedigi icin agliyor o yuzden sen simdi yapabildigin kadar yap seninle sporda rekabete girmem ama kilo da girerim bence onemli olan nokta da zaten o. Eger birazcik da dikkat etmis olsan o sporla 18 degil 38 kilo verirdin sana anlatmak istedigimiz husus bu. Yoksa vermissin verememissin bizi ilgilendiren bir durum yok.Ama sen boyle yapmak istiyorsan da isimize gelir seni Zuhal abla ile basbasa birakiyorum cunku anlasilan savunduguna gore sen bu sekilde devam edeceksin
Evet canım alerjik astımım var, adanada mevsim artık tam bahar olunca coştu yine. Geçmeyen öksürük, tıkanıklık.
abla çabuk pes ettirdi erkek bebek zor valla
Kas oranı yüksektir yoksa 110 kgda 85 90 gibi duruyor spora borçlu ama işte dur diyemiyor
Okulda olur ya boynuna takar anneler bide kaybolmasın diye etiket yaparlar öyle yapcam sana
Anam seni biran önce evercem ben yine doktorlardaymis kız teyzelere gitme genç doktoelara görün
Demirin mi düştü yoksa
Kız İrem senin kas Oranın yüksek onda hem fikiriz bende de öyle diyetisyen sporcumuzun diye soruyor ama işte durum boğazı tutmakta daha sıki görünüyorsun evet ama yinede siskoyuz daha çocuk vs yok ohoo yol uzun bu bebekler varya 2 yaşına kadar spor bile yaptırmoyor gece yarısı yaptığımi bilirim sessiz sessiz uykusuzluk ayrı dert ahh ahhh altın çağların oyalanma bitir bu işi
Geçmiş olsun bugün ne yaptılar dişe
Ooo Yasemin hanım hedefini gördün mü ona göre yani
Hadi tatlıyı yedin nutella ne ya
Neyse olan oldu önümüze bakalım ama spor sonrası aşırı karbon hemen depo ediliyor
Bizim menülerde pek iyi değildi ama
Zaten zorlu yürüyüş yüksek tempo sayılıyor abla sen benimsin çıtır çıtır yiyeceğim seni kader kurada bana düştün
Öyle ortalardan kaybolmak yok bak menüleri görelim
Haha gözüne bakarsan uyanmaz
Kahve yap kneidne kesin uyanır keyfi yapıyor kalkiyim der
bizde seni seviyoruz +18 irem
Genç erkek doktorlar evli canım, en azından benim muayene için seçtiklerim
2 gündür her gören evlendirecem seni diyor, hayırdır inşallah 20 yaşındaki kuzenim bile tuğçe abla sana koca bulayım diyor
Selamm kızlarr eve yeni geldim bi geçmişe bakayım. Bugün gece yarısı uyandım gastritim var midemn ağrısı sırtıma belime vurdu uyuyamadım kıvrandım resmen sıcak su torbası rahatlattı biraz sonra acile gittim serum rahatlatıyo her defasında. Sonra eve geldim eşim çıktı uyuyakalmışım kızım uyanınca kahvaltı ettik kızımla banyo filan yaptırdım derken arkadaşa davetliydik oraya gittik öğlen sonra ordan çıkınca çocuk mağazasına uğradım kızıma kıyafet aldım çok çabuk büyüyolar ya 1 metre olmuş tam bu arada midem geçmedi zaten bi kaç gün sürer bu yüzden pek bişey yiyemedim
Sabah tartıldım serumdn sonra 80 geldim serm 200 mllikti onu çıkarırsam 79.8
Geçmiş olsun kuzum, mide ağrısı kötüdür şu an çok iyi anlıyorum seni. 79,8 den de azsındır serum iyi şişiriyor çünkü
Sütten mi kesiyosn oğlanı. Dün veli toplantısında öğrendim öğrencimn biri hala annesini emiyormuş bm şok çocuk 6 yaşında
Ayyy annesi neden önlem almıyor, sonra asalak nesil yetişiyor. Çok duyuyorum ama 6-7 yaşında olup da annesini emen. Sütü olmasa bile 2 yaş ideal galiba
Hoşgeldin tuğçee midem sırtım belim ağrıyo gastritten bi önern var ilaç dışnda
Kuzum elma, haşlanmış patates, kereviz, haşlanmış sade makarna rahatlatır mideni. Ek probiyotik mi alıp kullansan acaba. Yediklerine dikkat etmesin mi neden böyle oldun