Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Gecmis olsun canim insallah bu sefer verdikleri ise yarar alerjik astim filan mi bahar geldi malum
kuzum bebis olunca o spor olayi yalan oluyor malesef bir karni acikiyor bi uykusu geliyor bi bezini pisletiyor hicbirsey bulamazsa oyun istedigi icin agliyor o yuzden sen simdi yapabildigin kadar yap :evet: seninle sporda rekabete girmem ama kilo da girerim bence onemli olan nokta da zaten o. Eger birazcik da dikkat etmis olsan o sporla 18 degil 38 kilo verirdin sana anlatmak istedigimiz husus bu. Yoksa vermissin verememissin bizi ilgilendiren bir durum yok.Ama sen boyle yapmak istiyorsan da isimize gelir seni Zuhal abla ile basbasa birakiyorum cunku anlasilan savunduguna gore sen bu sekilde devam edeceksin :haha:haha

Evet canım alerjik astımım var, adanada mevsim artık tam bahar olunca coştu yine. Geçmeyen öksürük, tıkanıklık.

abla çabuk pes ettirdi erkek bebek zor valla

Kas oranı yüksektir yoksa 110 kgda 85 90 gibi duruyor spora borçlu ama işte dur diyemiyor

Okulda olur ya boynuna takar anneler bide kaybolmasın diye etiket yaparlar öyle yapcam sana

Anam seni biran önce evercem ben yine doktorlardaymis kız teyzelere gitme genç doktoelara görün :huri:

Demirin mi düştü yoksa

:kalp:

Kız İrem senin kas Oranın yüksek onda hem fikiriz bende de öyle diyetisyen sporcumuzun diye soruyor ama işte durum boğazı tutmakta daha sıki görünüyorsun evet ama yinede siskoyuz daha çocuk vs yok ohoo yol uzun bu bebekler varya 2 yaşına kadar spor bile yaptırmoyor gece yarısı yaptığımi bilirim sessiz sessiz uykusuzluk ayrı dert ahh ahhh altın çağların oyalanma bitir bu işi

Geçmiş olsun bugün ne yaptılar dişe

Ooo Yasemin hanım hedefini gördün mü ona göre yani
Hadi tatlıyı yedin nutella ne ya
Neyse olan oldu önümüze bakalım ama spor sonrası aşırı karbon hemen depo ediliyor :kavga:

Bizim menülerde pek iyi değildi ama hanimis

Zaten zorlu yürüyüş yüksek tempo sayılıyor abla sen benimsin çıtır çıtır yiyeceğim seni kader kurada bana düştün :krizz:
Öyle ortalardan kaybolmak yok bak :öp:menüleri görelim :hopp:

Haha gözüne bakarsan uyanmaz
Kahve yap kneidne kesin uyanır keyfi yapıyor kalkiyim der :krizz:
bizde seni seviyoruz +18 irem :krizz:

Genç erkek doktorlar evli canım, en azından benim muayene için seçtiklerim:krizz::krizz:
2 gündür her gören evlendirecem seni diyor, hayırdır inşallah:krizz: 20 yaşındaki kuzenim bile tuğçe abla sana koca bulayım diyor:)

Selamm kızlarr eve yeni geldim bi geçmişe bakayım. Bugün gece yarısı uyandım gastritim var midemn ağrısı sırtıma belime vurdu uyuyamadım kıvrandım resmen sıcak su torbası rahatlattı biraz sonra acile gittim serum rahatlatıyo her defasında. Sonra eve geldim eşim çıktı uyuyakalmışım kızım uyanınca kahvaltı ettik kızımla banyo filan yaptırdım derken arkadaşa davetliydik oraya gittik öğlen sonra ordan çıkınca çocuk mağazasına uğradım kızıma kıyafet aldım çok çabuk büyüyolar ya 1 metre olmuş tam :ninni: bu arada midem geçmedi zaten bi kaç gün sürer bu yüzden pek bişey yiyemedim :haha:
Sabah tartıldım serumdn sonra 80 geldim serm 200 mllikti onu çıkarırsam 79.8hanimis

Geçmiş olsun kuzum, mide ağrısı kötüdür şu an çok iyi anlıyorum seni. 79,8 den de azsındır serum iyi şişiriyor çünkü

Sütten mi kesiyosn oğlanı. Dün veli toplantısında öğrendim öğrencimn biri hala annesini emiyormuş bm şok çocuk 6 yaşında

Ayyy annesi neden önlem almıyor, sonra asalak nesil yetişiyor. Çok duyuyorum ama 6-7 yaşında olup da annesini emen. Sütü olmasa bile :( 2 yaş ideal galiba

Hoşgeldin tuğçee midem sırtım belim ağrıyo gastritten bi önern var ilaç dışnda

Kuzum elma, haşlanmış patates, kereviz, haşlanmış sade makarna rahatlatır mideni. Ek probiyotik mi alıp kullansan acaba. Yediklerine dikkat etmesin mi neden böyle oldun :(

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Evet canım alerjik astımım var, adanada mevsim artık tam bahar olunca coştu yine. Geçmeyen öksürük, tıkanıklık.

Genç erkek doktorlar evli canım, en azından benim muayene için seçtiklerim:krizz::krizz:
2 gündür her gören evlendirecem seni diyor, hayırdır inşallah:krizz: 20 yaşındaki kuzenim bile tuğçe abla sana koca bulayım diyor:)

Geçmiş olsun kuzum, mide ağrısı kötüdür şu an çok iyi anlıyorum seni. 79,8 den de azsındır serum iyi şişiriyor çünkü

Ayyy annesi neden önlem almıyor, sonra asalak nesil yetişiyor. Çok duyuyorum ama 6-7 yaşında olup da annesini emen. Sütü olmasa bile :( 2 yaş ideal galiba

Kuzum elma, haşlanmış patates, kereviz, haşlanmış sade makarna rahatlatır mideni. Ek probiyotik mi alıp kullansan acaba. Yediklerine dikkat etmesin mi neden böyle oldun :(
Strestn canm ya annem gitti kızım hasta ya bakacak kimse yok okula götürücem bünyesi zayıf ya şu an gene enf kapıcak onun stresyle yatınca akşam öyle oldum. Pate ve makarna yasakta elmayı deneyim. Yarında geçmezse kereviz bulmaya çalışaym bari

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Strestn canm ya annem gitti kızım hasta ya bakacak kimse yok okula götürücem bünyesi zayıf ya şu an gene enf kapıcak onun stresyle yatınca akşam öyle oldum. Pate ve makarna yasakta elmayı deneyim. Yarında geçmezse kereviz bulmaya çalışaym bari

Bizi bu stres öldürecek zaten :(
Yoğurt yiyebilirsin ya da nane çayı, kuru naneyi demle ılık ılık iç. Tahin varsa evde sabah ve akşam yemekten yarım saat önce 2 şer yk ye. 3-4 güne toparlar tamamen. Tabii tahin yağlı olduğu için kilo açısından diğer öğünlerini ona göre ayarla. Çok geçmiş olsun

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
Süper ya oraların dağları çok güzrl burası çok soğuk ya kar var dağlarda hala. Çocukluğm aydındA geçti. Ne kadar sosyalsin maşaallah her hafta bi aktiviten var bu arada bizim takımdasın
Walla sosyal olmak zorunda kalıyorum balığı denizi seviyorum ama dağ bayır tarzım değil hadi dedim yürüyeyim bu hafta zorlandım yanlız gelecek hafta sonu likya yolunu yürüyelim diyor arkadaşlar 13km bakalim

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
abla çabuk pes ettirdi erkek bebek zor valla

Kas oranı yüksektir yoksa 110 kgda 85 90 gibi duruyor spora borçlu ama işte dur diyemiyor

Okulda olur ya boynuna takar anneler bide kaybolmasın diye etiket yaparlar öyle yapcam sana

Anam seni biran önce evercem ben yine doktorlardaymis kız teyzelere gitme genç doktoelara görün :huri:

Demirin mi düştü yoksa

:kalp:

Kız İrem senin kas Oranın yüksek onda hem fikiriz bende de öyle diyetisyen sporcumuzun diye soruyor ama işte durum boğazı tutmakta daha sıki görünüyorsun evet ama yinede siskoyuz daha çocuk vs yok ohoo yol uzun bu bebekler varya 2 yaşına kadar spor bile yaptırmoyor gece yarısı yaptığımi bilirim sessiz sessiz uykusuzluk ayrı dert ahh ahhh altın çağların oyalanma bitir bu işi

Geçmiş olsun bugün ne yaptılar dişe

Ooo Yasemin hanım hedefini gördün mü ona göre yani
Hadi tatlıyı yedin nutella ne ya
Neyse olan oldu önümüze bakalım ama spor sonrası aşırı karbon hemen depo ediliyor :kavga:

Bizim menülerde pek iyi değildi ama hanimis

Zaten zorlu yürüyüş yüksek tempo sayılıyor abla sen benimsin çıtır çıtır yiyeceğim seni kader kurada bana düştün :krizz:
Öyle ortalardan kaybolmak yok bak :öp:menüleri görelim :hopp:

Haha gözüne bakarsan uyanmaz
Kahve yap kneidne kesin uyanır keyfi yapıyor kalkiyim der :krizz:
bizde seni seviyoruz +18 irem :krizz:
Eyvah bahar çok korkuyorum. Acaba cekilsem mi yarışmadan

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Benim oğlan geçenlerde babasını üstsüz yakalamış ha bire aranıyor uyku sersemi babasının çocuğu bana bir atışı vardı görülmeye değerdi valla adam nasıl korktuysa artık :):)
:krizz: Yazıkk yaaa çok güldüm

Ortadan kaybolursan boyle sokaklarda kalirsin iste :haha:

Evet cok haklısın ablam sürüden ayrılanı işte. Bu sefer bu işi temizliyene kadar ayrılmak yok

Yarin site yoneticisi uyelere mesaj gonderecek yarisma icin

Gelen olursa diye yer hazir edelim dedim
3.takimi actim

Hadi bakalim bereketli olsun ins.

Yaaa mis me güzel buralarada canlılık geldi cok güzel oldu. Elinize sağlık ablamm:kalp:

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Burda kimse kimseye alinmaz iremim
Hepimiz biliyoruzki bisey soyleniyorsa o kisinin iyiligi, daha fazla kilo versin diye
Yoksa kimsenin cebine giren cikan yok :haha:
Zaten senin kacamaklar azaldigi icin daha guzel kilo vermeye basladin
Haftalik 1.5 verebilsen cok guzel olur
Baslarda hep geri saydigin icin herkes senin adina uzuluyodu

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Selamm kızlarr eve yeni geldim bi geçmişe bakayım. Bugün gece yarısı uyandım gastritim var midemn ağrısı sırtıma belime vurdu uyuyamadım kıvrandım resmen sıcak su torbası rahatlattı biraz sonra acile gittim serum rahatlatıyo her defasında. Sonra eve geldim eşim çıktı uyuyakalmışım kızım uyanınca kahvaltı ettik kızımla banyo filan yaptırdım derken arkadaşa davetliydik oraya gittik öğlen sonra ordan çıkınca çocuk mağazasına uğradım kızıma kıyafet aldım çok çabuk büyüyolar ya 1 metre olmuş tam :ninni: bu arada midem geçmedi zaten bi kaç gün sürer bu yüzden pek bişey yiyemedim :haha:
Sabah tartıldım serumdn sonra 80 geldim serm 200 mllikti onu çıkarırsam 79.8hanimis
Cok gecmis olsun cnm
Stres sikinti midene vurdu demekki

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Ben gene katiştirmisim rakip takıma yazmışım :)
Kopyaliyim bari:)

:papatya: Sabah bende sizin takıma yazdım karıstı bendede en son hangı takımdan kaldıysam orası acıldı artık napıyosam en son sızın gruptaymısım

@mefkurem tamamdir ablam bundan sonra menülere de yorum yapicam inşallah insanları kurmaktan korkarım o yüzden yapmıyordum

Canım olur mu hiç oyle sey kırılmayız biz kimse yorum yapmazsa moral olmuyor onzaman menü yazanada sen çekinmeden yaz bende senin gbyim seni çok iyi anlıyorum ama sen yaz olur mu kimse kırılmaz alınmaz :papatya:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Haha kapak olmuş :):harika:
Canım artıda olmada nasıl verirsn ver bi ara bnde luppoya dadanmıştm yumuşak yumşak ama eve almamak en iyisi bence
kız sen kimin yanımdasın :sopa:

Terliyo ya kokmuştu artk kızım :)
Bnde ilk ke z bi öğrencmde böyle bişy duydm ya şok oldu kadın bnm şaşırmama gülüyo sanki çok normalde :teyzos:
bı kere artık çocuk 3 yaşından sonra anal döneme giriyor

Oooo biz bizeyiz yaaa bende yarısma 1. Sı olabilirim belki haftaya kasıcammmm
Kız niye haftaya bu hsftanin suyumu çıktı

Kız ne çabuk evlenmişler bizim burda iki bekar var sen resmini gönder teyzeler gibi ben çantamda tasiyim :krizz:
Walla sosyal olmak zorunda kalıyorum balığı denizi seviyorum ama dağ bayır tarzım değil hadi dedim yürüyeyim bu hafta zorlandım yanlız gelecek hafta sonu likya yolunu yürüyelim diyor arkadaşlar 13km bakalim
Sosyallik iyidir abla ayağına dolanan küçük çocukta yoksa
Eyvah bahar çok korkuyorum. Acaba cekilsem mi yarışmadan
Abla sen isteyince çok güzel veriyorsun ama kalemin cimri katılımın az :krizz:
Menümü yazıyorum
Sabah 10.30
1 yumurta
1 dilim peynir
1/4 simit
Yeşillik
Ara 12.00
1 türk kahvesi
Saat 17.00
Etli nohut
Salata
3 lt su
3 saat yürüyüş
1 kadeh şarap içeceğim bilginize
menü güzelmiş 1 kadeh şarap 160 cal pazar günü bol su ile halledersen olabilr

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Burda kimse kimseye alinmaz iremim
Hepimiz biliyoruzki bisey soyleniyorsa o kisinin iyiligi, daha fazla kilo versin diye
Yoksa kimsenin cebine giren cikan yok :haha:
Zaten senin kacamaklar azaldigi icin daha guzel kilo vermeye basladin
Haftalik 1.5 verebilsen cok guzel olur
Baslarda hep geri saydigin icin herkes senin adina uzuluyodu
Evet ablacim uzuldugunuzun farkindaydim.ben cok kalp kiriyorum uslubum genelde hep sert ve yuzum hep asıktır cok konusmayida sevmem aylar oldu kynbabamla ayni evde konusmuyoruz kinci degilim sadece gerek duymadigim icin ve tabi sevmedigim icinde:hımm:
Bi lafimla bilip bilmeden oluyo oyle kalp kirmalarim ozellikle sinirlendigimde anneme ve esime catacak yer arariyorm buda hep anneme denk geliyo ne yazikki ama gonlunu aliyorum burda bide konusma diliyle yaziya dokuyorz ama imasi vurgusu yazida pek anlasilmiyor o yuzden cok mu ters cevap verdim acaba diye dusunmeden edemiyorum bide dedigin gbi benin kilo alip vermem hicbirinize ne zarari nede yarari oluyo o yuzden hani banane ya yada bunun derdi beni ne ilgilendiriyo gbi dusunuluyo mu falan diye bazen takiyorum kafaya cunku yasadiklarimi size cok yansitiyorum bunu farkettim bas agritiyosam alakasiz seylere deginiyosam kusura bkmayin burasi her yonden bana iyi geliyo 109 110 da takili kalmistim bakin sizinle birlikte 9lara cok az kaldi cok tesekur ediyorum hepinize inanin bir yorum bir fikir cok etkiliyo ya kafama dank ediyo yada bana azim veriyo sevgi ailesi destek ailesi ne derseniz deyin ama bana gore görünmeyen ailemsiniz rabbim hepinizden razi olsun gucunuzu arttirsinn insallahh:kalp::kaalp::kalp::kaalp::kalp:

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
kız sen kimin yanımdasın :sopa:

bı kere artık çocuk 3 yaşından sonra anal döneme giriyor

Kız niye haftaya bu hsftanin suyumu çıktı

Kız ne çabuk evlenmişler bizim burda iki bekar var sen resmini gönder teyzeler gibi ben çantamda tasiyim :krizz:

Sosyallik iyidir abla ayağına dolanan küçük çocukta yoksa

Abla sen isteyince çok güzel veriyorsun ama kalemin cimri katılımın az :krizz:
menü güzelmiş 1 kadeh şarap 160 cal pazar günü bol su ile halledersen olabilr
Bahar ciğim benim oğlum 17 yaşında o yüzden sıkıntı yaşamıyorum. Paylaşıma gelince bu siteye girişlerde sıkıntı yaşıyorum o yüzden biraz uzak kaldım. Yarın spor yapacagim sana söz

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Menüm gelsin
Sabah (9:00)
1 yumurtadan 1 YK tereyağli omlet
30 g peynir
Salatalık domates
4 zeytin
50g ekmek

Ara(10:00)
1 parmak sütle filtre kahve

Öğle(13:00)
30 g ekmek
Salata
5 YK kabak haşlama gibi uydurdum birşey
2 YK yoğurt

Ara (15:00)
200 ml süt
2 hurma

Akşam(19:00)
5 adet tavuk kanat
3-4 ince dilim patates halkası
1 kepçe çorba
Salata

Su: 2.5 lt
Spor:180 puan 45 dk eliptik @gülümse_kaderine

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Bahar ciğim benim oğlum 17 yaşında o yüzden sıkıntı yaşamıyorum. Paylaşıma gelince bu siteye girişlerde sıkıntı yaşıyorum o yüzden biraz uzak kaldım. Yarın spor yapacagim sana söz
Evet abla onu Zuhal abla söyledi Chrome den deniyorsun değil mi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar