Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Kocaman yedirseydin:D

Aynen tavuk bı nebze yemeğinde belli olmuyor ama diğerleri çok fena zaten bu ürünler iditilmamali da bitmiyor ki bı günde
minikken uykulari sık sık oluyor uykuda büyüyor napsın
@İremSu Allah'tan diyet yapmıyor diyet yapıp o sporu yapsa varya iki aya erir
Ama patatesi ekmek arası yiyor kuponun içini çıkarınca kar ettiğini sanıyor :D

ay abla onu sıcak su kurtarması yahu
Valla ninnide bosuna dememisler uyusunda buyusun diye :p normal bir spor degil ki yaptigi kondisyon saglam firsat var ama degerlendirmiyor benim o kadar spor yapma firsatim olsa ohooo simdiye hedefe ulasmistim :acpsnr:

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Ne işin var bizim gurupta ajanmi olucan başımıza ayçam:)

Bgmce ne güzelde demiş asıl senin ne işin var bizde :koptum: o değilde şimdide ilk sizin gruba girmişim hemen kaçıp geldim buraya

Tuzsuzdu nasil gittigini hic anlamadim valla
diyene bak senin ne isin var kiz bixim takimda :teyzos:

hahahaha

Haha siz öyle sabun gelince tartildim sabahları aynı :D bı daha akşam tartilacagim :haha:

Kızartma sabah olmuş görmedim ilk günün günahı bunlar :asikk:

Afiyet olsun canım :cicek:

Allah tejtek kavuştursun Poni
Bu haftamj 77 kız hedef :türküm:

Heeee görüşürüz haftaya :sopa:

Dettt dediğimi yapın yaptığımi yapmayın bugün ufak kacamaklae izin vardı zaten :mola:
yaz yaz o menü o spor yazılacak :kavga:

Ayça kız nerelerde kayboldun benimsin demedim mi ben sana direk gelseydin:ninni:

Ayça su şişesi bağlayacagim boynuna sonunda:sopa:
kız benim yediğimin üç katını yersin sen bana ayak yapma ciğerini bilirim senin :krizz:

Ben anlamadım ki giriyim bi vakıyım dedim kaptan sonra tolumu buldum geldim buarakara. İyi firmiş bu arada boynuma su takmak :koptum:

Ben menumu yazayım

Sabaha 3 zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Bir dilim peynir

Öğlen 14
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Bir baget haşlama
Akşam 18 gibi
Bir baget haşlama
Bir bardak ayran
Bir kase salata
Bir kepçe mercimek çorbası

Spor 3 mil leslie yapıldı

135 puan @gülümse_kaderine

Vavvvv ne güzel bi menü olmuşş bu tebrik eserim canm

Bgmce

Tepki
1.412
Ben geldim

Hastaneden geldim, Öğle yemeğimi yedim, yorgunluk kahvemi içiyorum şimdi

Siz napıyorsun
Hastanede ne yaptin kuzu kontrol filan mi ? Bende simdi ara yapiyorum portakal yiyip sutumu iciyorum.
Kızlar dısarı cıktım arkadaslarımla bulusmaya ölcem uykuda. Yolda yürürken bile uyukluyorum neyim düştü acaba bem son 1 haftadır böyleyim geçen halk kütüphanesinde uyuyakalmıskm hor hor
haha bian seni kutuphanede hayal ettim. Niye uykusuzsun ki bak o da odem yapar uyku gibisi varmi yaa

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Hastanede ne yaptin kuzu kontrol filan mi ? Bende simdi ara yapiyorum portakal yiyip sutumu iciyorum.
haha bian seni kutuphanede hayal ettim. Niye uykusuzsun ki bak o da odem yapar uyku gibisi varmi yaa

Astım kontrolüm vardı, ilaçlar etki etmeyince bir göreyim dedi doktor teyze. Baştan bir sürü tetkik verdim, yine bir sürü ilaç , bakalım pazartesi çıkacakmış sonuçlarım.

Afiyet olsun tatlım, iyi hatırlattın ben günlerdir meyve yemiyorum bugün ben de yiyeyim portakal bugün :):)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
@İremSu Allah'tan diyet yapmıyor diyet yapıp o sporu yapsa varya iki aya erir
Ama patatesi ekmek arası yiyor kuponun içini çıkarınca kar ettiğini sanıyor :D

ay abla onu sıcak su kurtarması yahu
Tabikide kar ediyorum zararin neresinden donersen kardir bi kere 3 gun kendimi tuttum o luppoyu yememek icin bu bile benim icin bir kardir 1 lokma 1 lokmadir.ayrica patatesi ekmek arasi hicbir zaman yemedim:haha:canimciklarimmmm madem oyle ben diyet yapmadan bu kadar spor yapiyorsam siz diyet yaptiginiz halde neden spor yapamiyosunuz :öp:
Valla benimde diyetim budur 18 kiloyu hem spor yaparak hemde kacamaklarla verdim kendimi taniyorum birseyden mahrum kalinca o bana daha cezbedici geliyor strese giriyorum buda bana kilo olarak donuyo ki cogunlukla herkeste bu durum boyle neyse hadi siz beni gecinde gorelim 1800 küsürdüm bu hafta 2.yle aramda 800 puan vardi hadi hodri meydan fistigim yiyorsamda sporumuda ihmal etmiyorum 1.5 kilo verdim bu hafta ideal degil midir sizce??haha:kaalp:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Valla ninnide bosuna dememisler uyusunda buyusun diye :p normal bir spor degil ki yaptigi kondisyon saglam firsat var ama degerlendirmiyor benim o kadar spor yapma firsatim olsa ohooo simdiye hedefe ulasmistim :acpsnr:
Haklisin canimm ama 8 senenin yag birikimi gorudugunuz gbi bacaklarimda yapisik vaziyette :naslyany: firsatlarimi en iyi sekilde degerlendiriyorum neredeyse butun gunum disarda geciyo ben isinmak icin yavas yuruyuslerimi saymiyorum spor ne kadar saglam yaparsam yapayim bacaklarimdan yaglar azar azar gidiyo ust bolgem hemen zayifliyo hep bacak agirlikli hareket ediyorum bacaklarimdan hizli gitmeye basladiginda birden hafifleyecm buna ben eminim :evet::pist:

Bgmce

Tepki
1.412
Astım kontrolüm vardı, ilaçlar etki etmeyince bir göreyim dedi doktor teyze. Baştan bir sürü tetkik verdim, yine bir sürü ilaç , bakalım pazartesi çıkacakmış sonuçlarım.

Afiyet olsun tatlım, iyi hatırlattın ben günlerdir meyve yemiyorum bugün ben de yiyeyim portakal bugün :):)
Gecmis olsun canim insallah bu sefer verdikleri ise yarar alerjik astim filan mi bahar geldi malum
Tabikide kar ediyorum zararin neresinden donersen kardir bi kere 3 gun kendimi tuttum o luppoyu yememek icin bu bile benim icin bir kardir 1 lokma 1 lokmadir.ayrica patatesi ekmek arasi hicbir zaman yemedim:haha:canimciklarimmmm madem oyle ben diyet yapmadan bu kadar spor yapiyorsam siz diyet yaptiginiz halde neden spor yapamiyosunuz :öp:
Valla benimde diyetim budur 18 kiloyu hem spor yaparak hemde kacamaklarla verdim kendimi taniyorum birseyden mahrum kalinca o bana daha cezbedici geliyor strese giriyorum buda bana kilo olarak donuyo ki cogunlukla herkeste bu durum boyle neyse hadi siz beni gecinde gorelim 1800 küsürdüm bu hafta 2.yle aramda 800 puan vardi hadi hodri meydan fistigim yiyorsamda sporumuda ihmal etmiyorum 1.5 kilo verdim bu hafta ideal degil midir sizce??haha:kaalp:
kuzum bebis olunca o spor olayi yalan oluyor malesef bir karni acikiyor bi uykusu geliyor bi bezini pisletiyor hicbirsey bulamazsa oyun istedigi icin agliyor o yuzden sen simdi yapabildigin kadar yap :evet: seninle sporda rekabete girmem ama kilo da girerim bence onemli olan nokta da zaten o. Eger birazcik da dikkat etmis olsan o sporla 18 degil 38 kilo verirdin sana anlatmak istedigimiz husus bu. Yoksa vermissin verememissin bizi ilgilendiren bir durum yok.Ama sen boyle yapmak istiyorsan da isimize gelir seni Zuhal abla ile basbasa birakiyorum cunku anlasilan savunduguna gore sen bu sekilde devam edeceksin :haha:haha

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Selam kızlar dişçide beklerken geleyim dedim
Dün öyle yorgundumki menü bilem yazmadım akşam
Menülere beni etiketleyin sporları hesaplayım cuma günü sonuçları paylaşırım

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Dünki menü
Sabah 9-10 arası
2 yumurta
Marul 1 dl ekmek
Akşam 17
Burda koptum kendimden geçtim
Spor sonrası büyük hata
1 dl sütlü tatlı
1 dl ekmek üstüne nutella
:(
Akşam 18
1 kase yürek salata
Spor 1 saat cardio plates
Su 2 litre

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Haftalık Spor Paylaşım Tablosu

(09/03/18-/15/03/2018)

esteira.png

@Bgmce = 180 +
@Massive65 = 80+
@Ponibon =
@tugcess = 140+
@KöyünDelisi =0+
@gülümse_kaderine =210
@Eyledi15 =
@Beyazpapatyammm = 135+
@Swetyy83 =
@Fittekkkmevsim =

Bgmce

Tepki
1.412
Kizim ne uyudu bugun ya disari cikacam ya uyuyasi geldi. Az once optum gozlerini acti bakti bakti geri uyudu. Bu gidisle benim yuruyus isi yalan olacak

NaRTaneSi

Tepki
2.112
kuzum bebis olunca o spor olayi yalan oluyor malesef bir karni acikiyor bi uykusu geliyor bi bezini pisletiyor hicbirsey bulamazsa oyun istedigi icin agliyor o yuzden sen simdi yapabildigin kadar yap :evet: seninle sporda rekabete girmem ama kilo da girerim bence onemli olan nokta da zaten o. Eger birazcik da dikkat etmis olsan o sporla 18 degil 38 kilo verirdin sana anlatmak istedigimiz husus bu. Yoksa vermissin verememissin bizi ilgilendiren bir durum yok.Ama sen boyle yapmak istiyorsan da isimize gelir seni Zuhal abla ile basbasa birakiyorum cunku anlasilan savunduguna gore sen bu sekilde devam edeceksin :haha:haha
Hayir boyle devam etmeyecm sorumluluklarim cogaldi artik listedeyim :koptum:haklisin canimm hamile oldugun andandan itibaren hayatinin merkezinde bebegin olmus oluyo siz tabiki firsat bulup yapamayabilirsiniz bahar oyle yazdigi icin yazmistim bide suan kimde kac yaslarinda kac tane cocuk var kim emziriyo bilemiyorum;) kacamaklarim var ama hergun mu var ve asiriya kacan sekilde mi siz hic yapmiyor musunuz canim ben biraz alingan bi insanim yazdiklariniza bazen gulup geciyorum bazende hirslaniyorum iyi geliyo boyle konusmaniza cok tepki verdim galiba kimseyide uzmek istemem :( suan bide annemin gerginligide var uzerimde gercekten algilama sorunu yasiyo dilimde tuy bitti basimda agri var bir insanla ilgilenmek bir seyi ogretmek gercekten cok zormuss bu arada kalp kirici bi lafim olduysa affolaa kizlarrr hepinizi ayri ayri seviyorumm :kalp::kalp::kalp::kedim::kedim::kedim::tatlim::tatlim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar