@KöyünDelisi baharrrr sen 74 kilomu oldunnnnnnn
Yine de bilirdik bizden herkes geldi çünkuKeşke daha değüşük bi nick alsaydım
1.takimda kavga ettik kovdu beni ve çocukları pis kaynana kaldık karda kışta orda da Allah'tan burayı kiraladı admin bize de başımızı sokacak yuvamız oldumefkuremmm nerdeeeee
Yapmaz ablammm1.takimda kavga ettik kovdu beni ve çocukları pis kaynana kaldık karda kışta orda da Allah'tan burayı kiraladı admin bize de başımızı sokacak yuvamız oldu
buds benim için olan imogiAyy ne güzel emojilerriniz var
Hiç bişey anlamadımYapar yapar valla son zamanlarda zaten belliydi bı kıyıda köşede görünceyle fisildasmalar @Ayyulduz oluyor kendisi
Meğer hep bı plan içindelermis yediğimiz iki lokma çok gelmiş oysa sürda bı ben 7 küçük çocuk doyuramadilar bizi
Haşgeldiniz hanimefendi çıkaramadım siziYapmaz ablammm
Sen yaramazlık yapmıssındır
Geçmişi okuma ben sonra anlatırım bakalım gelmiş siz sarılın ben bı spor yapıp geleyimHiç bişey anlamadım
Kimsin la sen)
Ayyy yerimmm pekte kibarHaşgeldiniz hanimefendi çıkaramadım sizi
Ay dilek bide zeki gecinirsin bı sen tanımadın yeminleKimsin la sen)
Aklıma bı kişi geliyor emmeGeçmişi okuma ben sonra anlatırım bakalım gelmiş siz sarılın ben bı spor yapıp geleyim
Haaaaah şöyle özüne dönKimsin la sen)
Kız ben safimdir kim demiş zeki diye)Ay dilek bide zeki gecinirsin bı sen tanımadın yeminle
Ama sende bı rahat durmuyorsun ki her yerde bir olay olucak işmi yahu)1.takimda kavga ettik kovdu beni ve çocukları pis kaynana kaldık karda kışta orda da Allah'tan burayı kiraladı admin bize de başımızı sokacak yuvamız oldu
Dirilişin eteklerinden geldin zannimcaAyyy yerimmm pekte kibar
Yok valla burda uslu durdum kimseyle takistim mi bak sakin sakın devam ediyorumAma sende bı rahat durmuyorsun ki her yerde bir olay olucak işmi yahu)