Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
Kilo aldınmı canım diyet yapamıyorsan bile artık korumayı araştırmaya başla 3 ay aynı kiloda kalmazsan gelir tekrar aman diyim
Dengelemeye çalışıyorum canım gündüz kalorili bişey yediysem akşam hafif atlatmaya çalışıyorum. Ama iki gündür pek dikkat etmiyorum. Yarından itibaren biraz dikkat etmeye başlıcam. Kilo problemim artık yok çok şükür etrafımdaki insanlarda artık verme yeter diyor o yüzden kendimi biraz rahat hissediyorum. Ama dikkat etmezsem hemen alıyorum...

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Hastanede ne yaptin kuzu kontrol filan mi ? Bende simdi ara yapiyorum portakal yiyip sutumu iciyorum.
haha bian seni kutuphanede hayal ettim. Niye uykusuzsun ki bak o da odem yapar uyku gibisi varmi yaa

Bilmiyprum canım ama uykusuzluk değil gb bu durum. Bgn saat 11 de uyandım. Saat 14:00 da bir uyku bastırdı ki sorma gitsin 1 saat olduğum yerde sızıp kalmışım. Doktora gitmem lazım bence hergün bi şnsanı bu kadar uyku bastırır mı yaa

Dünki menü
Sabah 9-10 arası
2 yumurta
Marul 1 dl ekmek
Akşam 17
Burda koptum kendimden geçtim
Spor sonrası büyük hata
1 dl sütlü tatlı
1 dl ekmek üstüne nutella
:(
Akşam 18
1 kase yürek salata
Spor 1 saat cardio plates
Su 2 litre
2 tane tatlı olmamış hakket canım ama cardiolar onu eritmiştir öyle düşün sana + olmaz ama yerinde saydırır biraz.

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Ayy bende midesizim isıtmaya bile gerek duymuyorum ben bazen alıp dısarı cıkarıyorum az kendine gelince yiyorum. :hoop: En kotunuzde benimisim
Harbi midesiz çıktın :D
Dengelemeye çalışıyorum canım gündüz kalorili bişey yediysem akşam hafif atlatmaya çalışıyorum. Ama iki gündür pek dikkat etmiyorum. Yarından itibaren biraz dikkat etmeye başlıcam. Kilo problemim artık yok çok şükür etrafımdaki insanlarda artık verme yeter diyor o yüzden kendimi biraz rahat hissediyorum. Ama dikkat etmezsem hemen alıyorum...
malesef bu kilo denilen şey kapıda bekliyor hep bı dikkat etmek gerek

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Menü
Sabah(8:30)
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
40 Gr peynir
4 zeytin
Yeşillik

Öğle (13:45)
3 orta boy mantar 1 kk peynir ve 1 yumurta ile omlet
1 dlm ekmek
1 kk kadar peynir

Ara(16:00)
2 minik Beypazarı kurusu

Akşam(18:00)
1/2 dlm ekmek
1 kepçe mantar corbasi
5yk ıspanak yemeği
4 YK yogurt

Su: 3lt spor:43 dk eliptik +30 dk NT.yuruyus = 202 puan @gülümse_kaderine

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Benim ailem 2 farkli kutup olduklari ve iki tarafta beni ortada biraktiklari icin yani anneme gitsem baba tarafi suclanip orda gidip kalsana gbisinden laflar falan ordan oraya sirtimda esyalarimla gider gelirdim esimle 4 sene olacak tanisali oda butun bu durumlari biliyodu ailemide taniyodu dedi ben seninle evlenecem zaten senin boyle ordan oraya gidip laf duyman seni sigdirmamalari cok zoruma gidiyo egitime gidecem beni uzme okulun tatil olunca ankaraya asla gitmeyeceksin bak annemlerle tanistin okulun tatil olduktan 1 hafta sonra ben gelicem dedi bizim eve git diye israr etti tabi bendede bikkinlik vardi uniye giderken zaten babamla kavga edip gelmistim gondermek istemiyordi cunku neyse iste olaylarin yuzunden 3. Sefer celalin evlerine gitmis oldum bu sefer 2 haftadan fazla kalmistim sonra celalde tekrar egitime gitmisti bende uniye dondum.evlenmeden gittigim icin hic bir zaman sucluluk pismanlik duymadim boynumu asla egmedim cunku ne egecek nede suclanacak hicbisey yapmadim esime guvenmistim emindim zaten baskada cikar yolum yoktu ankaraya geri dondugumde o kadar akraba icinde kapisini calabilecegim kimsem yoktu. Eylulde Uni bitti mecburen annemlere gittim ordan babanneme gittim gitmeyecektim ama isteme nisam olayi olacagi icin disimi sıkıp sevdigim adam icin katlandim istemeye gittikte bi adam akilli kimseyi cikartamadi karsimiza demesinler diye.3 ay sonra aralikta gelip istediler nisanida taktilar o gun onlarla beraber bende kayseriye geldim 1 gun bile kalmadim esyalarimda hazirdi neyse geldik 1 ay sonrada resmi nikahimizi kiydik simdi 1 seneyi gecti dugunumuz olali da 9 ay oldu canimm

2 yili geckindir ben bu aileyle gorusur durumdayim 2016da tanismistik geldim gittim ara ara sonra bi geldim esimde varken 1 ay kaldim falan derken iste aileyi iyice tanidim annesi bana karsi hala ilk gunku gibi ama digerleri tabikide degil esim en buyukleri 24 bi kucugu gorumcem23 benle yasit kaynim var suan askerde olan 21 kucuk kaynimda19 yasinda 2 bekar kayin var evde yani.askerde olani severim abi derim ama bu kucuk olan vuruyum kiriyim her istedigi aninda olacak tiplerden cok gicik hava civa pesinde bende pek umursamiyorum zaten yemegini utusunu annem yapiyo bana yaptirmiyo ben kendimle ve kocamla olan seylerle ilgileniyorum ;)

Evet abla ya baya zor ama ben zaten duzensiz ve mutsuz buyudum o yuzden beni pek etkilemiyo ben kocam geldiginde onunla ilgilenirim o yokkende gider gelir spor yaparim annemle sohbet muhabbet oyle gecer gunlerim kovma meselesinede gelince hemen anlatiyim biz gecen bayramda 2.gunu el opmek icin ailecek akrabalari dolasacaktik hazirlandim makyajimi yaptim esarbimi yaparken esim odaya geldi kiskancligi tuttu yanasti ilk basta olmaz deyince deliye dondu bende disardakilere bakarim esarbini oyle yapma makyajini sil demeye basladi bide onceki gece hemen uyumustuk onun hirsi bu yuzdendi.kiskanmasi hosuma gitti ilk basta bende bana takiliyo mahsus yapiyor sanmistim bnde ona sen disardaki kadinlara bakarsan benimde gozum var bende disariya bakarim allah allah tek sende mi goz var falan diye sakasina karsilik verdim ama o megerse gercekten sinirlenmis arkami bi döndum sagi solu deviriyo aninda kiyameti kopardi kapiyi kitledi bagiriyo sarsiyo hirpaliyo falan makyajimi islak mendille siliyo falan esarbimi bozmaya calisirken igneler kafama batti canim acidi bende sinirlendim sacma sapan seyler yuzunden bu ettigin dogru mu sakasina diyosun sanmistim deyip ozur bile diledim halbuki durduk yere cildirdi annem de kapiyi yumrukluyo kizim noldu oglum ac kapiyi diye sonra celal onlarin sesini duydukca sinirlendi yatak yorgan yastilar havalarda ucustu en son bi baktim bazanin yatagini kaldiriyo dur napiyosun dedim beni bi itti elinin tersiyle kapiya yapistim haha bu gurultuleride celal beni dövüyo sanip annem aglamaya kbaba bagirdi icerden cik lan surdan dayak bile atmaya degmez evin huzurunu kaciriyo diye laflar soylemeye basladi esim duymadi ben duydum ne duzen bozmasi oglunuza hic terbiye edemessiniz duzeni ben mi bozuyorum dedim sonra esim je bagiriyosun dedi bende duymuyomusun babani deyince kapiyi acti ne diyom sen baba ne istiyon sanane bizim tartistigimizdan dedi uzerine yurudu tuttum kbabada daha diyoki apartma a rezil olduk bayram bayramda kavga edilmezki derdiniz ney kavga edecekseniz .... olup cekin gidin benim evimden dedi celalde evine kalmadik toparlan irem gidecez bu evden dedi tamam hemen dedim sonra arkamdan bagiriyo kb evin butun duzenini bozdun aramiza fitne soktun hep senin yuzunden olduyo celal senin yuzunden sagi solu deviriyo kiriyo falan bende seslendim hic uzerime alinmiyorum bu yastan sonra anasinin babasinin terbiye edemedigini ben edemem ki hee zaten eski evdeki kapilarida ben kirdim yumruklarimla tekmelerimde demi dedim bagirdim ben sadece sizin evde kavga nedir gordum dedim fitne sokmak gibide bi amacim yok olsa baska turlu coktan yapardim dedim yaninda yuzune karsi soyledim oda ayaga kalkti tuu eline yuzune lanet olsunseningibi gelin olmaz olsun su oglani sinirlendirdin allah belanizi versin kalamayin evimde defolun gidin demeye basladi bende sen kimsin ki yuzume tukurebiliyosun dedim hayirdir ne yaptimbi namussuzlugumu mu gordun ne icin tukurdun dedim esimde babasinin uzerine yurudu sen nasi tukuruyosun bnim karima sanane ister doverim ister severeim seni ne ilgilendirir dedi kbabam esimi dovecekti guya salona cekti kapiyi kapatiyi acin be kapiyi dedim hayirdir kocami mi doveceksin vuramazsin kilina zarar veremezsin eger vereceksen bana el kaldir beni gec dedim kufurler bipmem neler saydiriyo annem geldi yanima kizim celalden ozur dile konus kapansin konu diye yalvardi kadin bende anne ozurumu diledim biz kavga etmiyoduk ki celalin siniri zaten 5 dakikaya inerdi babam buyuttu olayi dedim bu sekilde gelisti hersey sonra 3 5 esyami topladim ben kalmaknistemiyorum bu evde dedim beni gotur istersen anamin isterse babamin evine koy ama aetik istemiyorum burda kalmak dedim kalk diye esime israr ettim sinirlerim bozuldu gene bagirdim bune ya kocam o benim tartisada biliriz guledebiliriz ama her seferinde baban boyle burnunu sokacaksa olayi buyutup ben daha cok hakaret yerim isimiz zor yuru ben gitmek istiyorum durmam dedim elimden cantalari almaya calisiyolar kayinbabamda geldi zorluyo elimi acmaya calisiyo git dokunma dedim ne karisiyon git diyodun noldu biraksana diye kizdim yok ne gitmesi burasi senin evin dedi ya allah askina dedigin laflardan snra bide burasi evin mi diyosun pes valla bana hic farketmez kocam olsun nerde yasarsam yasayim size bi muhtacligim yok simdi niye geri adim atiyosun yuzume tukurdun daha yeni dedim sonra esim beni odaya geri goturdu ozur diledi sen babama bakma o oyle iste hemen sinirleniyo falan bende boyleyim bende sinirleniyorum hemen ama sicip sivamiyorum tukurup evden kimseyi kovmuyorum dedim haklisin falan filan gonlumu etmeye calisti ama olan oldu ben affetmem artik baba kelimesi bile agzimdan zor cikar simdiden soyluyorum sakin bana babamla neden konusmuyosun neden yuzune bile bakmiyosun deme bakmam cunku dedim ben kendi babama rest cekip gelmis insanim kocamin babasi diyipte her dedigina he diyemem durduk yere laflarina hakaretlerine yarabbi sukur diyemem asla:hayir:dedim oda tamam dedi.hani bi sucum olsa amenna hak ettim derim ama hak etmis miyim etmemis miyi olanlar bu sekilde oldu bide siz yorumlayin:duyuru:
Aferin valla bnde çalışan olduğum halde saygısızlık olmasın diye beni ezmelerine izin vermiştim ilk evlendiğimde. Haketmeyene resti çekeceksin böyle keşke o zaman gitseydiniz ayrılsaydınız evden

Ponibon

Tepki
938
Selam kizlar napiyosunuz sitede calisma varmis bayadir girmeye calisiyorum :(
Ben temizlik yaptım her yer elimden geçti çamaşır ütü vs de vardı eşimde yardım etsede yeni bitti işler çok yorulmuşum duşumu aldm uzanıyorum. Evde iş olmadan yatması ne rahat ya :)

Ponibon

Tepki
938
Keşke benim etrafımdaki insanlarda bana artık verme yeter dese :hihi:

Ponibon

Tepki
938
Menü
Sabah(8:30)
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
40 Gr peynir
4 zeytin
Yeşillik

Öğle (13:45)
3 orta boy mantar 1 kk peynir ve 1 yumurta ile omlet
1 dlm ekmek
1 kk kadar peynir

Ara(16:00)
2 minik Beypazarı kurusu

Akşam(18:00)
1/2 dlm ekmek
1 kepçe mantar corbasi
5yk ıspanak yemeği
4 YK yogurt

Su: 3lt spor:43 dk eliptik +30 dk NT.yuruyus = 202 puan @gülümse_kaderine
Menü güzelde bu beypazarı kurusu tereyağlı filn oluyo yağlı mı yediğin

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Aferin valla bnde çalışan olduğum halde saygısızlık olmasın diye beni ezmelerine izin vermiştim ilk evlendiğimde. Haketmeyene resti çekeceksin böyle keşke o zaman gitseydiniz ayrılsaydınız evden
Aynen abla aynen yilanin basini kucukken ezeceksin iste ilk yaptiklarinda aman o buyugum aman bi bildigi vardir deyipte haksizliga boyun egseydim bas gelemezdim simdide cok meraklisi degilim kendi haketti bende hakettigi sekilde davraniyorum o gun cikio gidemedim tahminen dugunumuzden 2 ay sonrasi falandi nasil neye guvenip gidelim ki 25 bin kredi borcuyla maastan kalan 600 tlyle nasil gecinebilirdik ki kendininde zoruma gitti ama napalim kendide ise gidecegi icin bana sabret idare et nolur diyip durdu bende idare ediyorum bana babamla baris sev say demiyo sen nasil dogru bilirsen oyle davran bi sekilde ben yokken mutlu ol diyo bende oyle boyle dayanip idare ediyorum.tepki konusunda esimede oyleyim benim istemedigim yada hosuma gitmeyen bi olayin karsisinda ilk olan seylerde artik cok tepki veriyorum ki devami yada ona benzer davranislari olmasin benim o tur seyleri sevmedigimin bilincinde olsun tekrar yapmasin hep bu yonde davranislarim cunku evliligimizin gelecegimizin temelleri bu yillarda atiliyo uzaktayiz ama boyleyken birbirimizi daha fazla tanima firsatimiz oluyo ozlemimiz askimizi sevgimizi buyutuyo benim icin cok zor ama sabretmem gerek demekki rabbimin bir bildigi varki ben burada sinanmam gerekiyo sabrin sonu selamettir bekliyorum sabrediyorum ilerde guzel gunlerimiz de olacak allahin izniyle:asikk:

Ponibon

Tepki
938
Menüm
9.00
Elma

11.00
Çiçek ekmeğin bir parçasından 3 halka sucukla tost (evde çavdr kalmamıştı)
Domates
2 zeytin
1 çk bal
1 ceviz

14.00
Yarım ayva

16.00
2 yk kadar fıstık kuru üzüm karışımı

18.00
7 yk pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Salata

21.00da
Ayran ve soda içicem

Su 2
Spor yok
Bıgün diyetsyn menüme başladım tam uyamasamda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar