gülümse_kaderine
İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
- Tepki
- 1.400
Ekledim canımBen buğu bir saat yürüdüm normal tempo
Ekledim canımBen buğu bir saat yürüdüm normal tempo
Sana soz vermiştim sozumu tuttum. Gerçekten sana söz vermeseydim yürümezdim)))Sözümü geri aldım bazen msjlari sonra görüyorum
Teşekkür ederim. Senin ismin ne bilmiyorum ? Hoş ben sadece 2. Takımda baharı ve poni yı biliyorum bi de mezunlarıEkledim canım
Haha yikildimmmburaya içini dökmeyemi geliyo hasbam bende diyom menü nerde
tatlı yorgunluk abla ya (biliyorum gece bile ağrıyor çaktırma Zuhal abla buralarda kol geziyor) bize koymaz bunlarBahar gerçekten bacaklarım dünden kopmuş ama yine de ben yürüdüm. Deni kenarında oturuyorum ben evden çıktım bir saat göceci turladim ama bacaklarım daha fazla agridi
İsmin yasemin canımTeşekkür ederim. Senin ismin ne bilmiyorum ? Hoş ben sadece 2. Takımda baharı ve poni yı biliyorum bi de mezunları
Şarabın diyeti yürüyüş tamam dünden iyi yapmışsın nerde hareket orda bereket yarasın canım erisin yağlar iyi yapmışsın misgibi deniz havasıııı burnumda tüttüSana soz vermiştim sozumu tuttum. Gerçekten sana söz vermeseydim yürümezdim)))
@gülümse_kaderine Yasemin eski mezun eski nick habinar diTeşekkür ederim. Senin ismin ne bilmiyorum ? Hoş ben sadece 2. Takımda baharı ve poni yı biliyorum bi de mezunları
Allah sana sinyal verdi Yasemin iki gündür şiir yiyip suuyu az içiyorsun pilavlarida görmedik sanma didiMenü yazarken net gitti bişi oldu sayfaya tekrar yazayım
Sabah 12
1 haş yumurta
3-5 zeytin
Yarım simit
2-3 çilek
Akşam 19
1 kase kavurma
3 kaşık pilav
Spor yok
Su 1 litre anca
Birazdan bitki çayı içecem yarım litre
Sana bir fotoğraf gönderdim. Yanı buraya yükledim. Denizde çektimŞarabın diyeti yürüyüş tamam dünden iyi yapmışsın nerde hareket orda bereket yarasın canım erisin yağlar iyi yapmışsın misgibi deniz havasıııı burnumda tüttü
Atın beni bu sandala
İnanmıyorum eylem gerçek fotomu
Hallederiz baharrrrAllah sana sinyal verdi Yasemin iki gündür şiir yiyip suuyu az içiyorsun pilavlarida görmedik sanma didi
Ben yarın sana kendi kayıgimin fotosunu da atarim. Bu bizim böcü yani küçük kayıgimiz ortayaş üzeri kadınlar bunlara binip yakın yerde balık tutarlarİnanmıyorum eylem gerçek fotomu
Resim sandım yaaa çok güzel
Bu sandala binip gezdim deme
Gel sarılalim gelSana soz vermiştim sozumu tuttum. Gerçekten sana söz vermeseydim yürümezdim)))
Balıkmı tutuyorsunuzBen yarın sana kendi kayıgimin fotosunu da atarim. Bu bizim böcü yani küçük kayıgimiz ortayaş üzeri kadınlar bunlara binip yakın yerde balık tutarlar
Şuan piskolojim bozdu resmen senin ki yaşamaksa benimki ne
Aynen yaso yaAtın beni bu sandala
Dalgalar savursun bi o yana bi bu yana
Ya ben su grubuyum ne işim var karakara ankaradada taş yığını şehir hiç sevmiyorum
Cuma hedefi tutturmZsan görürsün özgüveni yarın belli olur Akkoyun karakoyunHallederiz baharrrr
Pazartesi hafta başına zumba ile uyanıyorum ben misler gibi tepiniyorum spora aşık kadın için fasafiso bunlar
(Bunları yazarken bide bahar gibim bi cadıya resti çekmişken Özgüven patlaması yaşayıp cumaya rezil olmayı düşünmedim değil bi anda düşündüm ama geçti gitti)
at abla ya gözümüz gönlümüz açıldiBen yarın sana kendi kayıgimin fotosunu da atarim. Bu bizim böcü yani küçük kayıgimiz ortayaş üzeri kadınlar bunlara binip yakın yerde balık tutarlar